Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kako stupiti u kontakt sa bivsim i sadasnjim sportistima SD Partizan

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Prvo, izvinjavam se ako na bilo koji nacin krsim pravila foruma. Imam dugu istoriju banova koju bih zeleo da prekinem.

Hteo bih da sa jos nekoliko grobara pokrenem jednu manju akciju u kojoj cemo kontaktirati svakog uglednog grobara, sportiste, sportskog radnika ili trenera u kojoj cemo pozivati nase ljude da na svaki nacin bojkotuju reprezentaciju Srbije i na sve druge nacine pomoci Sportskom drustvu Partizan da izbegne sudbinu koja mu je ocigledno namenjena. Da ne objasnjavam previse, samo par primera sta se radi Partizanu u poslednjih nekoliko godina:

- fudbalski klub Partizan ima najvece dugove u istoriji, napravljene uglavnom od 2012 do danas. Trening centar Teleoptik nam je pod hipotekom i odlukom suda nam je oduzet stadion. Sve ovo u poslednje 2-3 godine.
- Kosarkaskom klubu je drzava oterala najtrofejnijeg trenera u istoriji, preko fantomskih banki nas zaduzila takodje na najvece dugove ikad, otimaju nam se igraci i KK Partizan je sveden na nedostojan nivo.
- Vaterpolo klub Partizan kao najtrofejniji srpski kolektiv prolazi najteza vremena otkad postoji, imate priliku i danas da vidite Sostarev vapaj.
- Rukometni klub Partizan, nekadasnji sampion i ucesnik Lige Sampiona godinamq igra na ivici gasenja, grad Beograd ne daje nijednog dinara za isti i sezonu smo zavrsili iskljucivo zahvaljujuci donatorskoj veceri organizovanoj 19 aprila ove godine.
- Odbojkaski klub Partizan je prosle sezone ispao iz elitnog ranga po prvi put u svom postojanju. Prvi tim se sastoji uglavnom od juniora.
- Hokejaski klub Partizan je ugasen posle vise godina trofejnog rada i mnogo titula. Nemamo prvi tim, a ovogodisnji prvak je pogadjate ko.


da ne duzim, ima tu jos mnogo toga, osmislicemo jedan lep apel koji bi voleli da prosledimo svakome ko nesto znaci u sportu, a koristi neke socijalne mreze ili se na drugi nqcin moze stupiti u vezu. Zato molim ovde u temi, ili na privatnu poruku adrese svih koje znate na socijalnim mrezama ili kako god. Prvenstveno fudbalera reprezentacije Srbije jer je to sada aktuelno. Hvala.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Tužna sadašnjost i izvesna katastrofa u budućnosti.

Za početak u petak u 17h stanite na putu, sve ostalo je zaludno...
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
@tobacco

A šta misliš da se sva energija usmjeri samo ka tome da se pomogne, bez bojkota bilo čega?
Plus, neki od najboljih aktivnih košarkaša (uzmimo košarku za primjer), koji su afirmaciju stekli
u KKP, igraju za strane reprezentacije.

Napraviti akciju kojom će se okupiti legende, bivši igrači, treneri, imućni Partizanovci s cijele planete
koji mogu i žele da pomognu, bez bojkota, jer se time praktično isključuju stranci koji su bili dio
Partizana. Ili kako zamišljaš da recimo neki strani košarkaš koji je igrao u KKP bojkotuje reprezentaciju?
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Kako mislis da se pomogne kad je drzavni vrh stvorio atmosferu da pomagati Partizanu nije pozeljno? Drago mi je zbog tvog entuzijazma, ali stvari ne funkcionisu na takav nacin. Dobro se secamo Bogdanove evo vam Dzenkins pa nek vam igra za reprezentaciju, sa stokom ne moze drugacije.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.273
Reaction score
15.126
Локација
U pizdi materini
Boli cose svakoga ko ima pare za atmosferu nego jednostavno ne daju svoje novce u rupu bez dna kakvi su nasi kolektivi.Bas bi tebe da si pun kesa bolelo uvo da li neko brani da se daju Partizanu pare samo bi i ti gledao pre da kupis neki klub iz SD Partizan nego da doniras.Ja da sam u mogucnosti jedino bi dao u VKP i jos par manje zastupljenih sportova a i tada bih trazio da pojedini napuste funkcije (a to bi se desilo pa nikad).
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
@tobacco

A šta misliš da se sva energija usmjeri samo ka tome da se pomogne, bez bojkota bilo čega?

Kako mislis da se pomogne kad je drzavni vrh stvorio atmosferu da pomagati Partizanu nije pozeljno?
Boli cose svakoga ko ima pare za atmosferu nego jednostavno ne daju svoje novce u rupu bez dna kakvi su nasi kolektivi.

... Nekoliko sati kasnije:
Pavlović je dao kintu da se skine BAT.
 
Top