Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Golub_Grobar

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
283
Reaction score
241
Cestitke i navijacima i igracima i Djukicu na jednom lepom pocetku nove sezone. Zaista sam uzivao u svemu. Samo napred Partizane moj.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.020
Igra...poznata dzukiceva sistem igra...
Sehovic dobar. Rikardo visok, sut sa distance, videcemo.
Suma svaki prijem ide ka nasem golu, ali na asistenciju Sehovica lep gol. Ima tu potencijala, ali nema trenera.
Nikolic, Enake...ajd da sacekamo jos neki mec.
Jevtovic, strucnjak za kocnice, zakoci svaku akciju u kojoj ucestvuje.
Sve u svemu, pobeda jedino vredno pomena i pamcenja.
Prijem Sehovica kod sanse u prvom poluvremenu, svaka cast.
Njihova sansa u tridesetom minutu neka sluzi kao opomena.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.297
Reaction score
3.860
Локација
Kobasicarija "Venac".
dobar rezultat i drugo poluvreme.
o perspektivi ove ekipe sa strucnjakom na klupi nemam pozitivno misljenje. bojim se da danas pored loseg trenera imamo i vrlo upitan kvalitet igrackog kadra.
sehovic obecava.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Igra iz prvog poluvremena mucna iako je u pitanju kombinovani sastav trebalo je i moralo bolje. Rikardo bez obzira sto je dao gol podseca me malo na onaj promasaj prosle godine u vidu Solomona ali opet hajde da ne sudim na osnovu jedne utakmice. Nikolic apsolutno nista nije pokazao i mislim da cemo opet gledati Ozegovica u napadu kako leti poput muve bez glave. Sehovic ozbiljan potencijal i sa ozbiljnim trenerom moze daleko da dogura. Suma i dalje tanko dok odbrana nema razloga da se komentarise jer nije ni imala posla. No prvi macici se u vodu bacaju pa tako i ova igta dok rezultat jeste visok ali ne zbog nase dobre igre nego zbog kvaliteta protivnika koji nam realno nije nikako dorastao.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.743
Reaction score
19.188
Локација
Nickname
Nije loše, 3:0.
Može mnogo bolje ali dovoljno za ovo kolo kvalifikacija.
Šehović je velika nada za budućnost Partizanove igre po krilu.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.172
Reaction score
2.370
Postoje neki svetli momenti, ali je sve ovo daleko, daleko od ozbiljnog fudbala. Nije nemoguce da prodjemo u grupe, pa i da tamo odigramo solidno, ali nema ovde `leba, sporo, unazad, sa mnogo dodira, bez osecaja za prostor, bez kretanja bez lopte...
Ja sam odavno digao ruke, jer po meni, da bi zalicili na nesto pristojno, uz Stojkovica bi nam minimum trebao trio poput Zuke, Moreire i Diare, a da stoperi i bekovi budu cvrsti bar kao kod Marka Nikolica. Poredjenja radi, Zuka bi pojeo Jevtovica, Moreira je dve svetlosne godine iznad bilo kog trenutno u Partizanu, a Diara je za Nikolica i Gomesa - Batistuta. Stoperima i bekovima ostavljam vreme da se uigraju i dodju na neki zadovoljavajuci nivo za Evropu (Sehovic je svakako na pravom putu).
Ali, da budem vidovit, na scenu ce sada stupiti maestro Miroslav Stitarski, koji ce u narednih deset utakmica izmenjati deset puta tim i dati sansu svim licenciranim igracima. Kao rezultat dobicemo nesto slicno kao prosle godine, a ja proliv zasigurno.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Sehovic bi mogao da prekine niz nasih levih bekova sa dve desne noge. Ofanzivno pismen i sposoban igrac...videcemo sta mogu protiv jacih ekipa i on i ceo ovaj sastav jos je rano za neke vece zakljucke....
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Ono što igra Radnički sa Lalatovićem za mesec dana rada mi sa Đukićem nećemo nikada!

Rezultat dobar, hajde da sačekamo ozbiljnije protivnike pa da se kurčimo
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Suma svaki prijem ide ka nasem golu
Stvarno ne znam sta je trebalo da radi kada je imao centralne vezne koji igraju flaster kad god primi loptu, mozda da im raspali lakat u glavu?

Dobre strane: Solidna utakmica i dobar rezultat. Jasna je bila takticka namera da Suma ulazi u sredinu i odvlaci igraca i otvara prostor Enekeu desno. Jbg nije bilo zaocekivati da ce Pljevljaci zrtvovati defanzivne vezne bas toliko i igrati flaster na Sumi visoko, odbilo im se od glavu to kod ubacivanja iz drugog plana kod Suminog gola. Sehovic se fino preklapao sa Dacom levo. Za razliku od cele prethodne sezone videla se neka ideja u igri, ali jos tu ima dosta dosta da se radi.

Lose strane: Nasi napadaci bezopasni (priznajem ipak mestralni gol Rikarda), moraju vise da se javljaju izmedju linija (pozeleo sam u jednom trenutku da udje Ozegovic?!?). Rikardo mozda i nije takav napadac koji trazi puno dodira sa loptom, jos mi je rano da procenim. Puno je to bolje delovalo sa Kicom Kosovicem?! kao drugim spicom. Ostaje nam OGROMAN prostor na bekovima kada izgubimo loptu. Jevta i Zdjelar su to danas slabije pokrivali, par puta se zbunili cija je to strana da pokrije, bukvalno ce nam svaka ekipa sa dobrom bocnom tranzicijom dati 2 komada. Nasi stoperi moraju da ulaze dublje/sire kada napadamo i tako dodatno vucu protivnicku veznu liniju napred (po cenu da Jevta igra libera :D). I za kraj falila je ideja kako postici gol. Dodjemo lepo po boku do 16erca i sta onda? Kako dodati loptu napadacima?
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Jebo me avatar ako ima neki tim na kugli zemalskoj osim(nije Ivica) mog Partizana koji vise vraca balun na svoju polovinu. Cemer&jad. Ko da je rudar igrao protiv zete, tako je meni izgledalo ispred TV-a.
Ovo nista nevalja ima rupu na sredini.
Teraj dalje.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Igra očaj, pa je rezultat odličan.
Jel moguće da Ivanović nema mesta u ovakvoj ekipi? Jeste prva utakmica i sve, ali brate mnogo smo neozbiljni.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
I meni je nejasno zasto nije bilo Ivanovica cak ni na klupi ako se ne varam ali vodim se onom da on i Tosic nije imalo potrebe da igraju i da je zbog kvaliteta protivnika Djukic hteo da vidi da li i cime raspolaze u slucaju ne daj boze eventualnih povreda.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
cudi me da ste propustili vest da se Ivanovic povredio na nekom treningu...
ovo veceras... preslab je rudar za bilo kakvu procenu, ali mislim da se iz aviona vidi da igramo isto kao i prosle godine, premalo borbe, previse mekano, nema zara, nedifinisane pozicije, mnogi igraci pogubljeni na terenu...
zao mi je sto mali Sehovic nije dao gol u prvom, pohvala za njegov pristup pre svega, skoro pa da se jedini bori i kida u svakom duelu (pitanje je kad ce djukic i u njemu ubiti taj pristup...), na svemu ostalom mora puno da radi i da napreduje, ali mislim da potencijal da postane ozbiljan igrac ima
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.020
Stvarno ne znam sta je trebalo da radi kada je imao centralne vezne koji igraju flaster kad god primi loptu, mozda da im raspali lakat u glavu?

...Jasna je bila takticka namera da...

...(pozeleo sam u jednom trenutku da udje Ozegovic?!?)...

Nisam tim komentarom napao Sumu, vec samo izneo svoj utisak o igri.

Htedoh jos ponesto da pojasnim o utiscima glede Sumine igre i zalaganja, i to s pozitivne strane, ali onda procitah tvoj post do kraja vezano za "taktiku" i nameru naseg "trenera", a posle zelje za Ozegovicem, izgubih zelju sa nasirokim objasnjenjem.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Sve je isto samo Tavambe nema.

Prvopoluvrijeme je bilo kazna za svakog gledaoca i navijaca

Drugo malo bolje u prvih 20 minuta jer smo imali malo vise smislenih pasova.

Nadam se da Rikardo moze cesto da ponavlja onakve suteve, inace mi je djelovao dosta umorno iz nekog razloga.

Sehovic pokidao, svaka mu cast.
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
121
Reaction score
254
Mi i dalje imamo ocajni tranziciju, branimo se sa malo igraca, a napadamo sa jos manje.Razmak izmedju linija je preveliki i za iole solidnu ekipu ima previse prostora.Ova 2 spica po meni skoro identicna ( ali to bih ostavio za jos neku utakmicu).Tako da zakljucak je da i dalje igramo na neki potez, a ne kao tim i zakljucak je....
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Rezultat i više nego dobar a igra i ne baš. Mučenje prvih 40-ak minuta i igra bez igre. Malo smo se prenuli u finišu poluvremena nakon mrtve šanse malog Šehovića. Penal nad Nikolićem čist kao suza i Jevtović penaldžija je siguran. Drugi deo nešto malo bolje odigran i postižemo još dva gola. SJjano ubacivanje i centaršut Šehovića i Suma ga onako lepo majstorski zakucava iz prve. Rikardo Gomeš se dosta mučio, padao, nije dobijao faulove i onda napokon nešto od njega nakon dobrog šuta sa 20-ak metara za prvenac u svetom dresu. Nakon toga klasično otaljavanje posla.

Svideo mi se mali Šehović, Enake pokazao da zna da se ubaci i centrira, Suma neka svaku da gol ili asistira ne mora da bude Mesi, Rikardo Gomeš neka trpa svaku moguću ne mora da bude Mbape svaku utakmcu...

Rekao sam da očekujem prolaz u treće kolo. Nakon Rudara izbacićemo i Trakai ili Irtiš a posle toga kako nam Bog da i kako nas sreća pogleda.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ovo je toliko tanko cim nas neko fizicki pritisne mi cemo se raspasti iste sekunde. Rezultat nije vrijedan pomena s obzirom na igru. Evo vidjesmo i igraca u Partizanovom dresu da postigne gol sa 20 metara...Sehovic je igracina a i tvrdoglav je, odlicna kombinacija.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top