Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

revolution

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2019
Порука
28
Reaction score
58
Локација
beograd
treba iskoristiti ovu godinu da se za sledecu spreme mlade snage.....ne talenti...pun mi kufer talenata, nego borci.Oni koji se bacaju ko Novica za svaku loptu (ne ide u statistiku) koji grizu u odbrani kao gagi milosavljevic (ne ulazi u statistiku) i trce ko ludaci po terenu i odvlace igrace odbrane (ni to ne ide u statistiku). Nama se desi da bek ima za deset minuta vise uhvacenih lopti pod kosem nego nas prvi centar za trideset.
Decu lose uce kosarku u srbiji. Sut se vezba do kraja karijere, ali voljni momenat koji je u odbrani, gradjenju i skoku najbitniji u deci se razvija do 15 godine. Akceleranti nam igraju takmicenja u mladjim kategorijama pa sam svojim ocima video kako u petorci mladjih pionira igraju cetri decaka od metar devedeset i jedna od metar sezdeset, u smislu neko mora da prevede loptu. Kos se daje sa zicera iz treceg pokusaja.
Naterali su nas da predjemo u Arenu jer su se gradski oci dogovorili sa coravom nakazom da mu renoviraju pionir i daju top termine za treninge. Mozda im i poklone halu za koju godinu, ako je budu opet renovirali od drzavnih para....
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.360
Reaction score
11.238
Локација
underground
Ja vala ako treba da biram ko ce nas tuziti,izmedju Gaudloka,i Majstorovica,biram Gaudloka.Kao da mi mozemo da biramo,vec x godina smo bez evrolige,i meni je ok,da ove godine pokusamoTrinkijeri je zato doveden i on sigurno nije doveden da pravi tim,koji ce eventualno za 5 godina napasti evroligu,a ne znam ni sa kim bi je za 5 godina napao.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Gaudlok je ubica i u kakvom god da je stanju moze da natrpa bar 15+ poena. Jeste privatnik,ali ga Trinki poznaje bolje nego iko i ako on misli da bi mu bio od koristi podrzavam. On ga je i doveo u Evropu iz Lejkersa u Uniks 2013. godine, pa je posle odlične sezone otišao u Fener kod Željka.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.059
Reaction score
26.273
Локација
ante portas
G-lock

Uniks -srećna vremena,
žario i palio po Evrokupu te godine na kraju i mvp takmičenja, al ostade kratak za trofej sa Trinkijem.
Posle toga Fener, f4 sa Željkom , ostao bez finala.

Paklen igrač pre 5 godina, sad na šta liči niko ne zna posle smucanja po Kini i ostalim destinacijama.
Ne znam na koju je foru al meni je on više plej , kod Željka je držao loptu baš u posedu dugo i završavao napade.
Nekako mi nije kompatibilan sa Voldenom ako će Volden na 1 ,a ovaj na dva?
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.723
Reaction score
23.291
Локација
Академија
Ако овај стварно дође, ми онда на папиру по именима имамо евролигашки тим. Имамо тим за који би, да игра ЕЛ, све осим топ8 био неуспех. Е сад. Треба све то са папира преточити у игру на терену и за то је задужен Тринкијери. Он је бирао појачања тако да је одговорност што се тиче имена само његова. Друго, треба нам добра атмосфера у екипи. Странаца има много, и биће доста теже да се направи хемија него ранијих година. Ту ће главну улогу имати Новица, Загорац и Бирчевић. И треће, треба нам врућ домаћи терен као што је некада био. Зато, купујте сезонске или макар се потрудите да долазите што чешће на утакмице.
Те три ствари су формула за успех ове сезоне.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.113
Reaction score
5.188
Локација
vezenemam
Gaudlok je ubica i u kakvom god da je stanju moze da natrpa bar 15+ poena. Jeste privatnik,ali ga Trinki poznaje bolje nego iko...
A što je biti privatnik problem? :D
Sa čisto sportske strane - videćemo kako će sve ispasti tamo u Aprilu dogodine - mnogo novih igrača, jakih imena, različitih karaktera i temperamenata...Trinki će imati zanimljivu slagalicu, da držimo palčeve da je i sklopi uspešno.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
G-lock

Uniks -srećna vremena,
žario i palio po Evrokupu te godine na kraju i mvp takmičenja, al ostade kratak za trofej sa Trinkijem.
Posle toga Fener, f4 sa Željkom , ostao bez finala.

Paklen igrač pre 5 godina, sad na šta liči niko ne zna posle smucanja po Kini i ostalim destinacijama.
Ne znam na koju je foru al meni je on više plej , kod Željka je držao loptu baš u posedu dugo i završavao napade.
Nekako mi nije kompatibilan sa Voldenom ako će Volden na 1 ,a ovaj na dva?

Apelujem na sve koji ce da komentarisu da prvo pogledaju Goudelockovu biografiju. Jos jednom - DECKO JE U IGRACKIM GODINAMA, 2017, ej, 2017 je belezio 17 poena u proseku u evroligi. 2018 je belezio 12.3, uz postotak suta oko 34% za tri, koji je pao sa predobrih43% iz makabija i fenera.Posledja sezona mu je bila u armaniju aoni su divljaci, razumljivo, mada veliki drop.
Znaci decko je igrao evroligu i bio vazan sraf crno na belo prosle kalendarske godine, bar na njenom pocetku, a pre dve citaj DVE godine je bio jedan od biljih strelaca Evrolige,zato i meni ovo deluje veoma nerealno. Nemojte da se zavaravate da dovodimo rehabilitacioni krs ili slicno.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Када се погледа састав ако дође Гаудлок имамо тим сигурно близу ако не и изједначен са циганима. Оно чега се бојим да је превише 7 странаца, јер питање колико ће они заиста осјетити шта је Партизан.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Previse se potencira ta prica sa strancima. Nemamo izbora bez ovako, potreban nam je ulazak u Evroligu da bi smo bili u mogucnosti da dovedemo Gagija, Lucica, i taj nivo domacih igraca. Bez Evrolige smo na margini, bukvalno svezane ruke. Zato strpljenje samo i podrska.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.068
Reaction score
18.313
Em nema domaćih igrača (naši bivši igrači su preskupi realno), em Miško sa megom i dva mafijaška kluba mafijaške pudle drže apsolutno sve....

Ni ja nisam baš oduševljen ovim, ali drugog puta nema. Ili ovo, ili Cibona, Bosna...

Bukvalno ne postoji treća opcija... Ko su ti domaći igrači od kojih bi pravili bazu? Vreme naše dominacije u tom pogledu je prošlo, na žalost... Pored ergele i 4, 5 Frankenštajna u ligi ovo je jedino rešenje....

Nisam religiozan, ali nek nam je Bog u pomoći...
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Taj reset koji svi pominjamo je morao da se napravi u periodu izmedju Duleta i Trinkija. Mi smo sav taj period izmedju bili jedna obicna marioneta, klub koji se nije takmicio, vec je samo postojao.

Trinkijeri je trener koji je doveden da donese rezultat. Toliko nas podseca na Duleta, a u stvari je totalno suprotnost. Dule i KK Partizan su imali takav odnos, da je to tesko moglo da se opise recima, koliko je Dule znacio klubu, toliko je klub znacio Duletu. Stvarao je, borio se, tukao, dao neki imdz na koji smo svi mi bili ponosni.
Dolaskom Trinkija za prvog trenera, klub pocinje da se prilagodjava na tranzicju koja se dogodila pre par godina.
Jako je lose sto se ta tranzicija kosarke dogodila, bas u vremenu kada smo mi imali prazan hod. Mi umesto da se prilagodjavamo na sve ove promene, malo po malo, mi pokusavamo da upadnemo u bubanj sto pre moguce.
Nije ostavljen prostor, da se krene iz pocetka korak po korak. Vreme ne ostavlja prostor da se da sansa da Trinkijeri pokusa da krene Duletovim stopama, jer toliko kasnimo u toj tranzicije da bi nas jos godina-dve praznog hoda pojela totalno sa kosarkaske mape.
Trinkiju je data skupa igracka, dat mu je tezak zadatak i nece imati drugu sansu za popravni.

U pocetku kada je dosao, pokusano je da se napravi neka baza mladih igraca, kako bi se moglo lakse ziveti u buducnost, ali brzo je shvaceno da bas puno kasnimo i da ako ne bude rezultata, te baze vise nece ni biti. Klinci su sa razlogom ljuti sto im nece biti pruzena sansa, ali i klub nema vremena da nekoga uci, a da taj isti nema strpljenja.
Sta smo time dobili, dobili smo tim pun profesinalaca i stranaca koji su dovedeni da bi napravili rezultat. Ulazimo u tu tranziciju vruce glave i ne znamo u kakav zid udaramo i da li mozemo da ga probijemo.

U sustini mnogo zavismo od ove sezone i kakvi ce nam biti rezultati. Mozda ovaj tim ne izgleda kao baza igraca koji moze da identifikuje KK Partizan, ali po meni, prestavlja temelj. Zasto kazem ovo, zato sto bude li rezultata, Partizan ce se vratiti koliko toliko na kosarkaskoj mapi, imacemo trenera koji je postigao rezultat i bice i igraca koji ce hteti da dodju u klub spremni da se dokazuju. Dobicemo ponovo sansu, da gradimo neki novi imidz u kosarkarskom svetu.

Nije lako gledati ovoliku promenu naglo, ali je neophodna. Moramo naci snage da ove godine poguramo klub i zajednom stignemo do rezultata. Naravno, ne bude li rezultata, znamo sta nam sledi. Najlakse je od sada reci, necemo uspeti. Treba se boriti i verovati.

Naivan sam i nisam pomenuo politiku u nijednom delu ovog posta, a bitan je deo. Ovaj tim je sklopljen uz pomoc drzavnih para i cele sezone bice podmetanja noge kako bi se sto pre sapleo i ova skupa igracka obila o glavu.
Moramo da ucinimo sve da kad nam pruze nogu, mi tu nogu sutnemo i uspesno preripimo tu stepenicu ka boljoj buducnosti.

Prestavljanje ekipe je u ponedeljak, znate sta treba da se radi. Srecno grobarijo!!

Volim Partizan!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.634
Reaction score
8.521
Локација
Македонија
Zasto se uvijek razmislja samo o najcrnjem scenariju?

Zato sto su nas napredna bratja toliko sjebala ovih godina na svakom nivou (ne mislim samo na KK nego i na FK VK RK HK OK) bukvalno svaki potez kojeg su cinili nosio nas sve dublje i dublje. Pa sada i kada se nesto relativno pozitivno dogodi odmah se gleda sta bi mogla biti potencijalna skrivena namera u svemu tome koja bi nas naknadno debelo kostala.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.771
Reaction score
6.399
Stvarno smo cudni (da ne kazem neku tezu rec) ljudi.... postoji sansa da nam dodje top 5 igrac Evrope a mi jedemo govna.
Sto kukate onda za sadika neka igra iako ne zna. Ekvivalent gaudloku je roben, riberi ili hulk u fk. Sto da dolazi neko ko zna kad ce da nas otera u dugove a ne sns drzava zajedno za vodjom. Ako propadamo propascemo zbog AV a ne znog gaudloka.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Da li mi kao navijaci Partizana zelimo da pokusamo da budemo konkurentni u borbi za Evroligu i da osvojimo trofeje?

ДАААА брате.... Ни ја не могу разумети најбоље општу кукњаву због "домаћих" играча. Нема их или нису нама доступни (а има и једног и другог. Ту је крај приче! (за мене бар). Ако хоћемо конкурентан тим и повратак у ЕЛ онда није проблем што нема младих или домаћих. Рачунамо само ДОБРИ или ЛОШИ.

Када се вратимо у ЕЛ и будемо конкурентни и интересовање играча ће бити веће да дођу у Партизан, тачније, њихово спречавање да дођу ће бити мање ефикасно. Само полако и сигурно, прво да заузмемо врх јер са њега се лепше и боље види...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top