Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.749
Ни један ни други нису гледљиви. С том битном разликом да је претходни тренер имао две сезоне форе да постане гледљив, а нови месец дана.
Узалуд је сва ова фудбалска прича. Партизан није суверен фудбалски клуб. То је корен свих наших проблема.
 
Последња измена:

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.274
Reaction score
7.028
Slazem se sa tobom @Мали џин , prije sam pisao kako je nama problem kontinuitet kojeg nemamo. Cim krene po zlu, mijenja se trener, nisam bas dobar sa statistikom, ali u zadnjih 10 godina koliko smo trenera promijenili, 10-12? Rok trajanja im je jedna sezona, nakon toga, kraj. Ne kazem da je Stolica trener za Partizan, jedino sto bih volio vidjeti da Partizan igra moderan fudbal, on je to nesto htio, ali kao sto neki rekose, ocigledno ne zna da se drzi toga i to sprovede u djelo. Nisam vaspitavan da se predam i odustanem, to me nekako citav zivot pratilo, tako da i ne mogu da se pomirim da nekoga boli kurac hoce li je osvojiti ili ne. Ako igraci tako razmisljaju, onda bolje raspustiti sve pa nek igraju oni koji se zele takmiciti. Puno toga je trulo oko naseg Partizana, od uprave, do ”najvjernijih”. Govna iz uprave treba rastjerati, ja ne mogu vise ocima da ih gledam, a onda se pitam i ako bi Boze zdravlja to uspjeli, koji su sljedeci koji ce nas zajahati? Ima li iko muda od ”legendi” da kaze nesto? Kazu da poslije kise dodje sunce, valjda ce i nas ogrijati, ali onda te ”legende” ne zelim da vidim blizu kluba.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Sto se Stanoja tice imao je moju punu podrsku, kao i svaki trener koji dodje u Partizan jer nije problem u treneru vec svi znamo sta je rak rana naseg FK.

Ali ljudi, ni Stanoje ni Stolica ni Murinjo da dodje nisu u stanju da ciganima uzmu titulu jer je razlika u kvalitetu ogromna, to sto ciganima ne odgovara fudbaler Valensije pa ga mijenjaju samo pokazuje koliko se para sipa u njih. Tako da kada sve to uzmemo u obzir radije cu da gledam Bazdara i Petkovica nego Jojica i Markovica jer za titulu nam treba mnogo vise.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
340
Reaction score
1.776
Локација
Панчево
To što pod Stolicom igramo loše, nikako ne znači da je Stanojević dobar trener. Pre svega, lik je bio nedosledan i skakao sebi u usta više puta. Da ne upotrebim jaču reč. Igra bila go kurac, ali bukvalno. I veruj da nam je i prošle godine zapao Plzenj, a ne jadna Sparta, koja nije reper ni za šta, isto bi bilo pitanje koliko ćemo golova primiti, i ništa više. Dakle, još veća nebuloza od priče kako je Stanojević dobar trener (a nije, krš je koji može samo kod nas da radi) jeste ta fama o nekakvom velikom uspehu našem u Evropi. Nemojmo se zajebavati. Ili možda treba da kažem da je sreća što nam Flora nije bila u grupi?
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Ne postoji mogucnost da se normalan navijac izjasni. Blokirali su komentare na zvanicnim nalozima Partizana, nisam siguran, ali mislim da je to jedinstven slucaj u svetu. Na jugu ih je sve manje, ali jos uvek su to kriminalci, narko dileri i ubice pod kontrolom udbe. Trener vise nece ni da odgovara na pitanja novinara. Bukvalno su se toliko osilili da im ne moze niko nista, ne moraju nikom da se pravdaju. Resenja postoje. Prvo je da zvalonja izgubi vlast ili mu pritisak poraste na 400. Drugo je fizicko nasilje prema jugu i upravi, sto svakako ne preporucujem niti bih voleo da se desi. Sve drugo je sviranje kurcu. Nama su namenili ovu ulogu, izabrali najcrnji sljam da sprovede i to je to.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
@Goginhosa Pazi, to da li on zna ili ne zna da sprovede u delo ne možemo suditi posle mesec ipo dana. Razumem ja šta ti kažeš, i ja sam vaspitan da se nikad ne predajem. Ovde nema borbe, Partizan je sveden na to da se ne bori ili kako za sad izgleda da se borimo za drugo mesto sa novosadskom gradskom droljom.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.471
Reaction score
5.868
Локација
beograd
Ни један ни други нису гледљиви. С том битном разликом да је претходни тренер имао две сезоне форе да постане гледљив, а нови месец дана.
Узалуд је сва ова фудбалска прича. Партизан није суверен фудбалски клуб. То је корен свих наших проблема.
Da, bas je bilo teško gledati kako dajemo po 3 gola u proseku,kako isti ovaj tsc tamburamo sa nekoliko golova razlike svaki put.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.572
Reaction score
29.736
Локација
Novi Sad
Trener ne izadje na konferenciju posle utakmice? Citam da ce nas fss kazniti za to???
Sta je ovo, dajte neki protest...ustvari ne protest nego neke nemire, da polupamo sve, i njih i kancelarije i sve da ode u pizdu materinu vise, pa toliko besa je akumulirano u meni da je to neverovatno....
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ja sam samo želeo da Partizan proba da igra fudbal. I već posle 3 kola ništa od toga. Kad sam video startnih 11 sinoć, sve mi je bilo jasno. Stolica je ili totalna neznalica ili je čovek zadatka, isto kao prethodnik. Nema treće.
Vređanje je pameti da pričamo o kvalitetu igrača, jer smo igrački MNOGO jači od svih 14 klubova u ligi. Samo od jednog nismo, a i oni su kurac za ozbiljan fudbal, sa trenerom debilom.

Stanojevi svedoci, ohladite više, u sebi psujem i kunem, ali ću zadržati za sebe.

Partizan nema upravu, nema ništa, ima samo par klovnova koji figuriraju i imaju neke benefite od toga.

Uglavnom, desiće se nešto, ali prvo moramo matematički da izgubimo titulu.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.749
Da, bas je bilo teško gledati kako dajemo po 3 gola u proseku,kako isti ovaj tsc tamburamo sa nekoliko golova razlike svaki put.
На крају је био други испустивши 5 бодова предности, без победе у било ком од 7 дербија, без трофеја, уз бламантне наступе по Европи, оставивши гомилу полу-професионалаца чија чистка је добрим делом и довела до ових резултата сада. Ипак, највећи проблем је што и ова управа није отишла са њим. Титулу овде неће узети нико док је ова власт али је недопустиво да двосезноским поразима у дербију дајеш легитимитет циганима и да те преврћу по Европи разне флоре и фамагусте у 3. такмичењу по рангу. Нек иде у три лепе сваки тренер од кога то доживимо.
 
Последња измена:

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Док су други терали управу, они су их тукли.
Док су други јебели све диктатору који нас је овде довео, они су их тукли.
Е, сад су се сетили последње опомене слугама режима. Е, овако, посерем се ја на ваше гробарство јебо вас вучић.
Столица моментално да добије отказ, не због лоше игре(мада и због тога треба), него због изјаве да смо играли добро. Играли смо добро где нам леви бек упути једини шут у оквир гола за 90 минута. Ајде здраво. Збогом!

И једна сугестија уредништву, свако поређење са циганима у било којем смислу у овој ситуацаији заслужује бан на шест месеци.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Šta se desilo sa onom igrom protiv Fenera itd .
ja sam u Ic video da smo go k . Al kontao sam korekcije male i to je to, međutim …
Inače , jedan poznanik fudbaler mi rekao posle Javora . “Žeka leti ti ovaj posle 5 kola”… rek’o boga ti ne kenjaj kada ono međutim otićiće posle 3 haha …
Mislim neće posle posle tri čekaće još jedan kiks :D
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
681
Reaction score
4.481
Локација
Kosovska Mitrovica
Nisu cigani krivi, što je Stlica prosuo bodove protiv TSC-a i Radničkog. Mi sinoć, nismo šutnuli u okvir gola. Stolica, već ne zna gde biije glavom. To potvrdjuje i postava od sinoć. Ne znam, šta je uopšte hteo sa onim da pokuša.

Kad se već potencira ta priča, Stanojevića je imao rezultate, to je činjenica. Jedina stvar, koja njemu treba da se zameri je derbi.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Zaboravih sinoć da napišem veoma BITNU stvar:

Na plus 40 stepeni Celzijusa u muškoj klonjari na Istoku voda iz česmi jedva curi kap po kap...i prvi put u mojih 1000 godina života uđoh i u ženski ,,toalet,, Istoka, da vidim da li bar tamo čovek (žena) može da se umije, osveži, da ne kolabrira... e pa NE MOŽE - i tamo jedva da curi koja kap vode sa česmi...

Toliko o moronima koji vode naš Klub (bez vode na 40 stepeni Celzijusa!), jer je svaka dalja rasprava o njima - BESPREDMETNA - oni su dno dna.

Što se tiče države koja dozvoljava da joj ,,paravojske,, ,,zavode red,, po stadionima (a i još negde, tamo gde ,,zatreba,,), iako narod uredno plaća porez da bi finansirao čak nekoliko vrsta policije koja ima zakonska ovlašćenja da nas sve ,,dovodi u red,, - tu je svaka dalja rasprava o Srbiji kao ,,državi,, - BESPREDMETNA!

Da budem jasniji, ako već imamo i ,,državne službe,, i ,,privatne službe,, ,,ovlašćene,, da nas ,,uređuju,, po potrebi, pa onda daj da se organizuje neki ,,tender,, pa ko nudi najbolje uslove, dajte njemu taj ,,posao,, a ovi ostali nek se prekvalifikuju za nešto drugo...

I sa takvom državom, i sa takvom ,,upravom,, Partizana - sad kao treba nešto da zamerim Stolici i našim fudbalerima?
Ne treba.
Ali čovek mora da ima neki ,,ventil,, da ne bi ,,pukao,, pa makar taj ,,ventil,, bio priča o fudbalu... :icon-rolleyes:

Dakle: Stolica i fudbaleri imaju moju PUNU PODRŠKU, bar za neki duži vremenski period...dali smo Stanojeviću neko vreme, i nismo ništa osvojili, dajmo sad neko vreme i ovome, nek pokuša bar da pravi neku igru, iako su nam realne šanse da nešto osvojimo poprilično male...
I šta će se to promeniti da sad ode Stolica pa da dođe Lazetić, pa onda ode Lazetić dođe Milinković, pa ode Milinković, dođe Drulović, ode Drulović dođe Okuka, kuku nama i lele...

Nemam pojma koliko je Stolica dobar ili loš trener, ali znam da nam je tim prilično limitiran, i da ni bolji trener od njega teško da bi za mesec dana sa ovakvim igračima ,,naštelovao,, Valjak da melje sve pred sobom...

Piroman juče nije imao puno posla, a i onih par puta kad je lopta ,,zuknula,, pored našeg gola nije stigao ni da trepne a kamoli da reaguje...

Lutovac kao desni ,,spoljni,, ponavljao se 1000 puta i 1000 puta centrirao - bez da ijednom pogodi Rikija u trepavicu - ali to je samo Lutovac i to je juče bio njegov maksimum, kako da mu zamerim za gubitak bodova kad je 1000 puta bar pokušao da uradi nešto - uzgred, u odbrani je povremeno bio ne samo bek nego i ,,treći,, odbrambeni kada bi ostatak našeg tima jurnuo u napad...
Nije čudno što je na toliku ,,potrošnju,, logično bilo da ga malo odmeni Žile...

I Urke kao levi spoljni preorao je teren, ubacivao se u napad, šutnuo, ali, jbg, nije on klasa Reala iz Madrida pa da uvek pogodi...

Štoperi Vujke i Sani su bili logičan izbor jer se Sveta još ,,traži,, nisu juče ništa kiksnuli, ali nisu ni jaki na lopti pa da je iznose kako treba - to znaju svi timovi Lige, pa nije čudo što nam vrše presing i stvaraju probleme...

Ali naš NAJVEĆI PROBLEM je igra veznog reda! Bio i ostao.

Ako su već štoperi loši kao vezisti, pa daj majku mu, Saša, Kristijane, Andrade, Natho, VRATITE SE po tu loptu, pomozite malo pozadi!!!
Četvoricu je ,,Ika,, stavio u vezu, baš zato da dobijemo igru, dobijemo pas, ali ne vredi...

Saša je opet preorao teren, ali je i dalje spor u razmišljanju, dok se on smisli šta će sa loptom - ,,prođe voz,,...

Ne razumem ni pohvale Kristijanu, jeste pokušao sa nekoliko lopti unapred, ali je i dalje tipičan srpski alibi igrač - 100 puta dam loptu najbližem do sebe, i onda bar nisam nizašta kriv jer je nisam izgubio...
A inače, naši igrači uopšte vrlo slabo razmišljaju o izlasku iz ,,šablona,, ili o tome kako pobediti ili dati gol - ovome je trener sigurno rekao igraj na sigurno, pazi da ne izgubiš loptu, i on misli da će mu ,,umreti majka,, ako recimo proba da odigra kombinaciju ispred 16m, šutne, da gol, asistenciju, i slično - a to što Partizan ne daje gol, to nije njegov posao, to što Partizan gubi bodove - to nije njegov problem...
Uzgred, momak je morao da igra i kao ,,bonus,, pa, kao najmlađi ne mora baš da bude i ,,najkrivlji,, - ali mi je primer onoga kakvi su nam fudbaleri...

Za Andradea samo pomislili da je mnogo bolji fudbaler nego što stvarno jeste, ili možda trenutno nema dovoljno snage da ,,zablista,, uglavnom - ništa bitno nije uradio, ni loptu nije podigao iz prekida kako treba.

Natho takođe ponovo ništa, još jedan dokaz moje teorije da je fudbal bez PRAVE DESETKE lipov kurac i to na biciklu. Ni on nije uspeo korner da izvede kako treba celu utakmicu...

I kad smo već kod centaršuteva, gledam mučenog Lutovca kako razmišlja da l' da nabaci, a u 16m SAM Rikardo okružen sa 7 igrača TSC-a, jebemusve, igramo na centaršuteve a jedan igrač treba da nam nadskoči sedmoricu...
A Riki i inače nije ,,sidraš,, pa je tupavo da ga stalno tako koristimo. Ali je i dalje sebičan do bola. I juče je bio skoro pa nula što se nekog učinka tiče!

Terza, mlad igrač, mlad napadač, pokušavao, pokušavao, pa se izgubio...

Ali koliko me je samo nervirao Menig - pa taj čovek kad god uradio nešto dobro (prođe, probije, pobegne) - on uvek posle zasere, niti šutne kako treba, niti doda kako treba - ništa.

I ovaj Bata, ušao, pokazao da je brz, da može da probije - ali i da UOPŠTE NE GLEDA kud šalje tu loptu - on je zvekne pa kud ode - nije više njegov problem, on je se bar otarasio...

I kao što sam prošle sezone imao VELIKU ZAMERKU na igrače koji ,,osećaju klub,, ali zato nisu u stanju da potrče kako treba, tako i sada imam zamerku na strance koji u većini očigledno zaista NEMAJU POJMA GDE SU DOŠLI!
Rika se verovatno bar nervira što nije dao gol, i Natho deluje nervozno, ali očigledno ne može da drži nivo poitreban Partizanu, Patriku je svejedno, Menigu još više, a Bata se juče malo istrčao, baš njega mnogo zabole što Partizan videti titulu neće u sledećih bar 50 godina...

E pa ne može tako!

Možemo da ne vidimo titulu još sledećih 100 ili 200 godina, ali predaje i stava ,,ma nije ni bitno,, ne sme da bude! Bitno je! Nema predaje i kad sve lađe tonu! Borba bre! To je Partizan!

Igrala su i ona dva deteta, Ćičko i Samed, ali, deca k'o deca - tražili ste ih u timu, nemojte od njih tražiti da u svakoj utakmici donesu pobedu. Ne mogu, još su deca.

Tražite od Ilieva da DOVEDE POJAČANJA!

Špic teški ali pokretni sidraš skakač, desetka mlađa i bolja od Natha.


Pička mu materina, sezona dugo traje, otarasili smo se pola prošlogodišnjeg tima, nekih i s punim pravom, ali mora neko i ove sezone da igra, da bude na klupi, da uđe, da zameni, da promeni... :icon-rolleyes:

Teraj dalje! Napred Partizan! Nema predaje! Nikad!

:napred-partizan:
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899
Ogadio mi se fk i sve u vezi njega. Zao mi je igrača najvise, svi su krivi osim njih bukvalno. Zelim im da nastave karijere tamo gde ce biti cenjeni. Smradovi koji tuku ljude zbog Vucicu pederu, na istoj utakmici postrojavaju igrace na kraju??? Ta govna smrdljiva dilerska udbaska nekog da postrojavaju? Jos malo pa ce i da hapse kao u Novom Sadu... Nista nisam ni ocekivao od "talentovanog" trenera u godinama koji nikad ozbiljan trenerski posao nije imao, niti je ikada igrao ozbiljan fudbal u ligama petice pa da je imao od koga da vidi makar. Covek jos pobegao pre konferencije... Pretuzno i prejadno. Taman sve kako treba postavljeno da ne budemo ni drugi...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top