Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.011
Reaction score
11.874
Локација
JNA
Mislio sam da ne postoji gori igrač od Nemanje G. Miletića, ali izgleda da me je Antić demantovao. Ono kada su Miljković i Saničanin doktori za celu našu odbrambenu liniju. Nisam vrsni poznavalac taktike, ali ja kao laik i navijač vidim da mi nikakvu postavku na terenu nemamo, svaka polu-profesionalna ekipa je u stanju da nam strpa 5 komada, ako hoce. Srecan sam zbog pobede, i nadam se da cemo poceti bolje da igramo, inace mrka kapa.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
Породисмо победу живу и здраву. То је најбитније. Места за критику има али времена нема, иде Сабах па Крагујевац.
Свака част свима који су били вечерас и што су довели до тога да слепци са арене гасе тон у једном моменту. Мислим да момци ово не би изгурали да у кључним моментима није било хука са трибина.
Напред Партизан !
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
817
Reaction score
4.317
Локација
Beograd
Ovo i da nismo okrenuli ne bih mnogo zamerio igracima i Duljaju, za razliku od onog od cetvrtka gde je moglo svasta da se zameri ekipi. Ovakav gol kakav je Petrov dao mislim da nikad vise nece postici u karijeri, a mi smo stvorili gomilu sansi koje nismo koristili. Te stvari se desavaju svima (osim jednom timu), srecom na kraju smo dosli do veoma zasluzene pobede.

Cinjenica je i da je ovaj Radnicki krs od ekipe i da dobre partije protiv ovakvih ekipa ne znace previse. Ovakvu igru moraju da ponove i u cetvrtak, pa kako god da se zavrsi na kraju po pitanju prolaska dalje. Pohvale za Takija magiju za potez kod gola, kao i za brata Severinu koji je odigrao vrhunski mec.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.111
Reaction score
5.170
Локација
vezenemam
Neka se u četvrtak vrati polovina propuštenih šansi od večeras, i imamo šanse za prolaz dalje.
Sve u svemu odlična priprema i uvod za mnogo važniju utakmicu koja sledi.
Ekipa ima štofa za fin kroj, samo da bude vremena i znanja da se to sve iskroji kako treba.
Duljaju je potrebniji mentor, neki stari lisac kao desna (trenerska) ruka, Nađ to nije nažalost, nego krilo, pa čak i štoper.
Čestitke i publici, na podršci timu i pozdravima upravi.
Idemo dalje.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Gotivim Duljaja skoro koliko mrzim gmazuru i vucelica, koliko je stalo coveku da to boli. Drugo odusevljen sam koliko je Nikolic pametan momak,ali da njegove fizikalije prate inteligenciju bio bi Ronaldo. Stopere i levog beka nemamo,Arandjelu bih dao jos neku fore da se uigra sa ekipom pre nego kazem lose nesto za njega.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.119
Reaction score
5.480
Локација
Beograd
Mnogo mi je drago zbog pobede ali je ovo ipak previše tanko za četvrtak.
Taki Nikolić mora da počne sledeću, povezali smo nešto kad je on ušao u igru.
Hajlajt meča Igor koji hvata sprint da stigne loptu, kliza se, pada pa je opet stiže.
Severina sve bolji i bolji.

Tog štopera i veznjaka koji može da trči dovesti što pre, kako znaju i umeju.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
165
Reaction score
507
Локација
Ruma
Koliko propuštenih šansi, red je bio da se ovo dobije, pogotovo što su ovi opičili bunker. Hvalim te bože da Natho nije izveo jedan slobodnjak, dojadio je iskreno nema snage da raspali, a ni centaršut mu više nije nešto za pohvalu. Doduše Nikolić odradio tu pola posla. Ovako šta reći, znamo svi šta imamo, gomilu igrača sa pozitivnim i negativnim karakteristikama. Nekad bljesnu, nekad ti dodje da plačeš koliko očajno reaguju. Pobeda se piše i to je to, u LK ako i nekim čudom prodjemo one, naredni će biti gotovo nepremostiva prepreka. Ali opet rećiću im bravo pošto je postojala makar ta želja većim delom meča.
 
Top