Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2023

Статус
Затворена за писање одговора.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.181
Reaction score
15.111
Локација
Kipar
Sigurno je tacno da bi se sa ozbiljnim trenerom igrao bolji fudbal cak I sa ovim igracima. Takodje je vrlo verovatno da bi taj trener trazio druge igrace. Ali nije to poenta.
Ovo sto je uradjeno u ovom prelaznom roku je za mene skandalozno I siguran put u propast. Dovesti toliko igraca je cista kocka uradjena bez ikakvog plana. U zadnje vreme prisustvujemo prelaznim rokovima koji lice na hokejaske izmene gde se menja ceo tim odjednom. Tako se ne radi selekcija u normalnim sredinama.
Prethodni prelazni rok je bio slican I gde su sada Andrade, Traore ili onaj Kolumbijac? Ko je platio obestecenja, plate, raskid ugovora?
Mogli smo mozda I na te igrace da primenimo logiku - da su imali boljeg trenera...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.912
Reaction score
13.804
Дуљај је направио солидну селекцију играча у односу на немогуће услове. Проблем је што ништа осим тога више и није урађено јер да би од ових играча настала компактна целина потребан је тренер, аналитичари, спортски научници...комплетан стручни штаб са IQ-ом и знањем изнад просека, а на крају и управа која ће да подржи све то, а не да саботира јер ако опет закасне плате, а сва је прилика да ће се историја поновити, тим ће одлетети у перје које неће ни тандем Гвардиоле и Фергусона моћи да одржи на окупу, да им одржи фокус на фудбал. УпрAVа напоље !
 
Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.912
Reaction score
13.804
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
169
Reaction score
512
Локација
Ruma
Navodno nije istina, mada ono ko zna. Uglavnom još jedan naš klinac kojeg bi da vraćamo.
Sve u svemu sećam se klinca u par utakmica u Čuki, mislim da je to bilo prošle sezone. Baš je odigrao dobro, dosta prodoran, fin dribling, pravio nam je probleme (mada ko nije). I onda samo je odjednom sklonjen, vidim da se nije naigrao, e sada koji je razlog pitanje je. Dal je do njega ili do kluba, ali pokazao je da ume da igra taj fudbal. Nije da spomenuti klub ne ume da omane, Belić je savršen primer toga. Mi i onako nemamo neke igrače na krilu koji su sigurni u startnih 11, tako da što da ne. Očigledno se Terzić raspada (barem tako čujem), a stranci kako kad. Doduše imamo te neke klince, mada po meni ako nisu neka top klasa, ne vredi ih ni gurati, jer sa 18 godina ih odnese povetarac, a ne ove naše drvoseče u Mozzart bet ligi...
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
820
Reaction score
4.331
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.853
Локација
Beograd
Sta je u tekstu pogresno napisano?
Ne treba pisati o drugoligaskim igracima dovedenim bez obestecenja u klub kao sto je Partizan? Po tebi kamion nasih pojacanja placenih milion evra I kamion ciganskih pojacanja placenih 21 milion je isto I ne treba pisati o tome?
Ne kazem da nema istine u tekstu i Vazura treba da pusi kurac, kao sto i pise u tekstu najveci je krivac. Ali govorim o njihvom konstantnom odnosu prema Partizanu i sto samo traze i najmanji povod da seru po nama. A vec sam naveo bezobrazne tekstove kako stranci nece imati motiva u nasoj ligi i sl.
У том тексту прво се (у наслову) авансно опљуне о Партизану зашто доводи друголигашке играче, а тек после се каже зато што Вазура не ради свој посао како треба.
Па онда нек Вазуру стави у наслов и нек опљуне по њему, а Партизан и друголигашке играче нек остави на миру!
 

Prljavi

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
127
Reaction score
431
Локација
Brdo brate
Janković, odličan igrač - do povrede. Posle toga pad. Imao je dobar dribling i lažnjak. Sada, ne znam...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.827
Reaction score
29.853
Локација
Beograd
Nemac?
He, he, uvek mi je zabavno kad se u opciji pojavi neki dečko kojeg sam gledao još u Teleoptiku...
Izgleda mi da nekako uvek u Teleoptiku ima dobrih krilnih napadača, samo nikako da se neki od njih dokopa i Partizana, bar ne na duže staze...
Ali ima tu dosta i do Partizana, dosta i do Teleoptika...nije baš sve i do tih mladih igrača...

Чолић.
Немам евиденцију, али волео бих да знам КОЛИКО је уопште утакмица одиграо за Телеоптик, тј. у сениорском фудбалу? Волео бих да знам и статистику, асистенције, голови? Верујем да ни првог ни другог ни трећег нема баш пуно, па како онда очекивати тај нагли ,,скок,, од треће лиге где није био неки страх и трепет за ривала, ка првој - где ће то одједном постати...?
Верујем ја да је он талентован, то се и види, зна да иде 1 на 1, ето, дао је и гол на свом прволигашком дебију, учествовао у акцији која је резултовала Асановим шутем и Суминим голом, али очекивати сад и одмах да он ,,вуче Ваљак,, ка низу победа је сумануто...

Он је талентован, али исто толико као што је талентован и онај дечко што га зову ,,Немац,, а играо је на другом боку Телеоптиковог напада у неким утакмицама (рецимо на оној у Сремчици), само што је Нађ много више грдио тог ,,Немца,, због неких ствари током утакмице, него ,,Чолу,, и онда је овај други, као финије дете, вероватно пре препоручен Партизану...
Imamo i dva krila, Čolića i Jankovića koji se ,,ne libe,, da idu u prodor 1 na 1, a neretko im taj prodor i uspeva, i svakako da sa takva dva igrača lakše ,,bušimo,, rivala po stranama, ali...Partizan se već odrekao jednog tehničara Birmančevića koji je mogao da igra i po krilu, onog tako talentovanog Kokira takođe, ostavio Lakčevića negde između tribina i klupe, a najveću (krilnu) šansu dao Fići Stevanoviću...

1. a. nemac 92cd9e1326219765.jpg
(foto: G. Tomić)

 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.181
Reaction score
15.111
Локација
Kipar
У том тексту прво се (у наслову) авансно опљуне о Партизану зашто доводи друголигашке играче, а тек после се каже зато што Вазура не ради свој посао како треба.
Па онда нек Вазуру стави у наслов и нек опљуне по њему, а Партизан и друголигашке играче нек остави на миру!

Ni ja se ne slazem sa tekstom u potpunosti. Kompletna krivica se svaljuje na vazuru I drugoligaske igrace a od odgovornosti je izuzet vazurin clan skupstine I treceligaski trener nas Duki.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.181
Reaction score
15.111
Локација
Kipar
Samo ne mogu da shvatim zašto je Duljaj u centru tvoje mržnje, kada si i sam sasvim svestan da je on poslednja karika koja se za nešto pita u klubu...

Da ti odgovorim pitanjem - ako je Duljaj slobodne volje prihvatio posao od uprave koja je dokazano stetocinska I saboterska, da li ti mislis da treba da snosi odgovornost za dosadasnje rezultate I katastrofalnu igru koju gledamo zadnjih 7-8 meseci?
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.060
Reaction score
8.065
Preuzeo je tim u fazi raspada i kada je već dotakao dno sa Gordanom. Taj tim nije ni mogao drugačije završiti sezonu sa bilo kojim trenerom i ako stvarno misliš drugačije ozbiljno ti preporucujem da batalis praćenje sporta.
A sad malo da budemo realni i sagledamo situaciju..kažeš da je jednako kriv sto saradjuje sa Vazurom,a ima li realno drugog izbora? Da,mogao je da ne prihvati posao, i klub nebi imao trenera,jer sigurno da krmak se nebi pomerio da dodje neko sa ugledom,a takvi sa njim nece da rade,već samo jos ovaj jedan preostali vojnik Partizana koji ga voli i više od sebe. (Ponavljam,poznajem Duljaje lično i ne pričam ovo napamet). Zrtvovao je sve što je od ugleda stekao kao igrač, da klub nebi bio bez trenera i samim tim izgubio pravo da se takmiči..i ko tu dobija, Partizan ili pičkousta nakaza i njegovi sateliti?

Dokle više dvostruki aršini? Nekvalitetni igraci i treneri u KK koji su bili tu kada je klub bio najniže su "čuvari vatre" iako su isto tako "radili za" nesposobne uprave pa i onu omrazenu što otera Generala..a Duki i momci koji igraju za FK su izdajnici?
Treba da te je sramota.

Duljaj je Partizan više nego ti, ja i ceo ovaj forum zajedno..a ako želiš da se uveris u moje reči, svrati do Topole,popricaj sa ljudima tamo,upoznaj Duljaje..i usput potrazi i svoju dušu, ogrezla je u zlo prijatelju.

@Čik Nemamo para za igrače a vi pricate o nekom kvalitetnom stručnom štabu..pa nama je jebeni Pilates kondicioni trener vec 5 godina,o čemu dalje da pričamo.
Svaka polemika o igračima i trenerima je besmislena kada isti nemaju osnovne uslove za rad...ili bi trebalo da su svi vanzemaljci pa da ih zaobidjemo pljuvanjem? Mada,siguran sam da bi itada bilo isto...
Dok krmak ne sjase ili ne crkne napokon..sva podrska za igrače i one koji su tu zarad njih i Partizana.
 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.181
Reaction score
15.111
Локација
Kipar
Gordan je za Dukija ipak jedna druga dimenzija, sto se trenerskog posla tice.
Sto se tice odgovora na pitanje, osim gomile emotivnih detalja koje si ponovio bar jedno 20 puta u raznim replikama, nijednom se nisi dotakao objektivne odgovornosti trenera amatera. I to nije nista novo. Ista takva odgovornost se trazila I od trenera kosarkaskog kluba tako da ne bi trebao da izmisljas I podmeces fraze upotrebljavane za drugu svrhu.
Verujem da te je Duljaj zaduzio svojom dobrotom kada ga tako zestoko branis ali to nije I nikad nece biti dovoljan kriterijum za trenera Partizana.
Na kraju krajeva, nema potrebe da se uzbudjujes I padas u vatru. Ovo je samo razmena misljenja gde ima dosta navijaca I za I protiv. Osim ako ti ne bi primenio metode inkvizicije na sve koji su protiv prepostenog Dukija. Uzgred, nisam obracao paznju, kakav je tvoj stav bio oko prepododbnog oca Mirote, da li da ga branimo zbog njegovih bogougodnih dela ili da ga pljujemo zato sto nas je izradio ko konje?
 
Последња измена:

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
302
Reaction score
2.692
Локација
Beograd
Ono što mogu da pročitam ovdje od nekih članova foruma je da bi više voljeli da FK Partizan ne postoji nego što postoji ovako. I zbog toga sam tužan.
Cilj mora da bude da FK Partizan preživi sve ovo što mu serviraju sa svih strana. Ako se ikada bude promjenio sistem u Srbiji rađe ću da nas gledaju kao protivnika postojećeg sistema koji je patio nego kao realmadrid u vrijeme franka. A ako se ne bude mijenjao sistem onda vjerovatno neće biti ni Srbije nikad više kao nekad, a to znači da je Partizan stradao kao i zemlja mu.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Ono što mogu da pročitam ovdje od nekih članova foruma je da bi više voljeli da FK Partizan ne postoji nego što postoji ovako. I zbog toga sam tužan.
Cilj mora da bude da FK Partizan preživi sve ovo što mu serviraju sa svih strana. Ako se ikada bude promjenio sistem u Srbiji rađe ću da nas gledaju kao protivnika postojećeg sistema koji je patio nego kao realmadrid u vrijeme franka. A ako se ne bude mijenjao sistem onda vjerovatno neće biti ni Srbije nikad više kao nekad, a to znači da je Partizan stradao kao i zemlja mu.
Bolje da se ugasi, nego da ga mizu razne Vazure.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.060
Reaction score
8.065
Šta to zapravo izvrćem kada navodim činjenično stanje..jel to mozda znači da ce i Duljaj biti uvazavan nakon nekog vremena kada zlo u FK prodje.
Koja je objektivna odgovornost zaposlenog u preduzeću koga direktor vodi u propast? Po tvojoj logici, svi zaposleni u drustvenom sektoru koji su u tranziciji izgubili firme koje su gradili snose neku odgovornost za to? Niko ni od tih ljudi nije napustio svoju firmu tada,ne zato što je hteo da je vozi u propast već zato sto nije mogao da odustane bez borbe od onoga što dozivljava kao svoj drugi dom i samo ga pusti niz vodu.
Za razmenu mišljenja sam uvek,niti ti pokusavam nametnuti svoje..ali sam svakako protiv širenja obmana i mrznje medju našim redovima..to nam najmanje treba,pogotovo sada.
Duljaji su me kupili svojim dobrocinstvom prema svakome ko im je pomoć zatražio, često i preko svojih mogućnosti..i time što im ceo dom odiše Partizanom,jer su u njemu sada vec 4 generacije Grobara. I ovde ti odgovaram samo da bih naglasio zlonamernost u tvojoj "diskusiji", jer drugo objašnjenje za ove reči ne postoji.
A i odgovoriću ti i na tako sveopšte usvojenu zamenu teza u smrdiji vezano za Mirotića..svakome sve po zasluzi,od mene ce dobiti zvizdanje i prozivke za sigurno,ali uvrede i pljuvanje ne. Takav narativ je ipak svojstven drugoj (ruznijoj) strani brda.
 
Последња измена:

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Dobrodošlica za ovog momka. Ne znam šta nam donosi ali se nadam boljitak u poslednjoj liniji kako je Trba naveo.

Što se Duljaja tiče, ako hoćemo da budemo objektivni, on nije zadovoljio jer prosto njegove trenerske veštine jesu na početnom nivou. On je početnik, pravi početničke greške i možda će izrasti u iskusnog stručnjaka.

Rezultati su mu u evropi za sada fijasko a u ligi je padanjem na poziciju 4 ušao u anale kao najgori trener novije istorije.

Uprava neće skoro napolje, on ostaje tu i takodje ostaje da vidimo kako će sada kompletan tim da prodje kroz sezonu.

Imajte u vidu da Duljaj ima svoje prve zvanične pripreme na zimu jer je na leto pripremao kadete Partizana.

Ovim želim da spustim loptu kod vas, niko nije zadovoljan njegovim radom, mi imamo puno dubljih problema od trenera jer osim njega NIKO nije ni hteo klupu Partizana. Toliko.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top