• Otvorili smo tipligu za prvenstvo srbije za narednu godinu. Igra se 30 kola i možete da se prijavite već danas i da ostavite vaše tipove na prvo kolo superlige.

  Pravila su sledeća

  PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2018/19":

  1) Prognozira se tip utakmice, 1, X, ili 2.

  2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

  3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

  4) Ukoliko pogodite 7 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 8 bodova za to kolo. Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 11 bodova za to kolo.

  5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre pocetka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

  6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, javite na pnetlive@gmail.com Sve najbolje!!!

  Uključite se i igrajte sa nama

  http://www.juznatribina.net/forum/index.php?fantasyleague/pools/"

diego_armando
Учлањен(а)
Свиђа им се
363

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Одакле су твоји? И ја сам пореклом из Херцеговине.
  totalno su mi nejasni oni koji stvaraju famu od jucerasnjeg "poraza" u solunu. tu nema nikakve price i tacka. igrao se vise nego prijateljski mec u kom su nasa braca bila spretnija.

  takodje, i mene jako interesuje sta se desava na relaciji zuka-tomic. moze li neko bilo sta da kaze iz prve ruke? meni se cini da se brazilac priprema da odleprsa, ali jebi ga...krivica je ipak vise njegova. nije smeo preko stampe onako da reaguje. to mu najvise zameram. i cifra bi se, verujem mogla "doterati" na nesto pristojno, ali ne i nemoguce(kako se tvrdi da je on trazio).
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...