Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од engineer

  1. FK Partizan 2017/18

    Kad ne može stranac, onda je jedino Mažić logičan izbor. Iako nisam zaboravio 2 penala za dronfulju.
  2. Liga Evropa 2017/18

    Ne znam kako se igra cesko prvenstvo tj. da li imaju pauzu ili ne, ali nama ce to biti prva utakmica u 2018. Po meni je plus sto revans igramo u Ceskoj.
  3. Liga Evropa 2017/18

    Bolje nego Arsenal u svakom slucaju. Bar da se lozimo da mozemo dalje.
  4. Liga Evropa 2017/18

    Samo ne AEK, jer mi ne znamo sa tim južnjačkim ekipama. Ostali meni svejedno. Kako MN poznaje nas, tako i mi znamo njegov sistem.
  5. Liga Evropa 2017/18

    Realno, biće teško. Ove LE kvalifikacije su daleko teže.
  6. Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

    Ja želim uvijek da gledam ovakav Partizan. Meni se lično Đukićeva filozofija fudbala dopada. Nismo imali sreće što smo dobili olimpijakos za protivnika.
  7. Zimska Radio Mileva 2017

    Što se mene tiče, plus za upravu što su pokušali da zadrže tim za kvalifikacije, ali Leo glavom nije bio kod nas još od kraja lige.
  8. Zimska Radio Mileva 2017

    Leo je najbolji strani igrač koji je igrao za nas , ali je isto tako i najveća dijabola. Ovo s njim je stvarno postalo mučno. Da se izljubimo, ruka ruci i svako na svoju stranu.
  9. FK Partizan 2017/18

    Kome je Falji još menadžer sem Pantiću i Đerleku?
  10. FK Partizan 2017/18

    Ja nisam zabrinut zbog rezultata na ovim pripremnim utakmicama jer ovo je još početak priprema. Mislim da će trebati vremena ekipi da se naviknu na drugi sistem u igri, a i da se kompletiramo. Što se tiče DP#10, ja sam postao indolentan prema ovoj maloj pi...ci.
  11. Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

    Samo mudro i da ne padamo na provokacije ovih kompleksasa. Timski smo neuporedivo bolji al me hvata jeza kad se sjetim Mostara.
  12. Zimska Radio Mileva 2017

    Kako je krenulo sa stoperima bice na kraju Mare Jovanovic.
  13. Zimska Radio Mileva 2017

    Treba sa Leonardom presjeci u narednih par dana. Ako zeli da ostane i da igra super, ako ne onda prodaja. On nam je bitan igrac sa motivacijom i formom od prosle sezone, a sve osim toga je tempirana bomba.
  14. Zimska Radio Mileva 2017

    Ja nisam pristalica da dovodimo igrace cisto da bi se doveli. Ne svidja mi se kamaranje "pojacanja" koja to nisu. Ostanak ekipe plus 2-3 provjerena igraca i to je to za pocetak kvalifikacija.
  15. Zimska Radio Mileva 2017

    Ne slazem se da je Bogosavac bolji od Miletica. Pricamo o jednoj gresci Miletica na zadnjem derbiju, a na 150.derbiju su cigani unakazili Bogosavca. Svaki napad je isao preko njegove strane. Obojica su korektni JSL bekovi, ali za Evropu su tanki obojica.
Top