• Otvorili smo tipligu za prvenstvo srbije za narednu godinu. Igra se 30 kola i možete da se prijavite već danas i da ostavite vaše tipove na prvo kolo superlige.

  Pravila su sledeća

  PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2018/19":

  1) Prognozira se tip utakmice, 1, X, ili 2.

  2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

  3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

  4) Ukoliko pogodite 7 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 8 bodova za to kolo. Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 11 bodova za to kolo.

  5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre pocetka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

  6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, javite na pnetlive@gmail.com Sve najbolje!!!

  Uključite se i igrajte sa nama

  http://www.juznatribina.net/forum/index.php?fantasyleague/pools/"

Pera115
Учлањен(а)
Свиђа им се
128

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Upravo tako,taj mali klinac sa kaèketom sam ja a pored mene je moj æale,takoðe Grobarèina do srži! Nadam se da æu uspeti kad-tad da pronaðem tu utakmicu protiv Buduænosti i da pogledam golove ili bar da saznam strelce na tom meèu. Postaviæu još neke svoje fotke iz sadašnjeg vremena ali neæu silovati album sa mnogo tih slika ako nemaju veze sa Partizanom. Nadam se da æu uspeti da provalim foru kako da postavim ovu trenutnu fotku na avataru da je svi vide kao moju profilnu,pošto mi je pisalo kada sam je uploadovao,da mi postavljanje nije uspelo. A možda je sve ok,nego ja ne umem da se snaðem,ipak sam poèetnik ovde pa ne znam kako sve funkcioniše. :)
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...