• Registracije za nove članove su otvorene do daljnjeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Ovo će definitivno zahtevati mnogo više posla za nas, ali se nadamo da će isfiltirirati sve one koji ovde ne bi trebali da budu!!!
Shone
Учлањен(а)
Свиђа им се
67

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Pozdrav, procitao sam tvoj komentar u vezi sa Borusijom D. i Jirgenom Klopom. Ako mozes samo da mi napises fore ili neke najzanimljije inovacije koje koristi Klop. Posto mnogo volim fudbal i sve sto ga prati (pratim kad god mogu utakmice, treninge, citam o taktikama, psiholoskoj prpremi..) bio bih ti zahvalan da mi to napises posto vec imas izvor info. Ja to cisto radim iz hobija.

  Ja znam da u pripremnom periodu igraci Dortmunda sa strucnim stabom od 7h do 8h ujutru voze bicikle, nesto kao mauntin bajk (po nekim brdima i palninama). Zatim od 10h imaju uobicajen trening, izmedju Tur de Fransa:D i tog treninga je lagani dorucak, ali ne ono da pojedes kilo mesa, kobasica, pola kile hleba:D , jer ti je planinski vazduh otvorio apetit, vec kao u hotelu-parce hleba nesto namazano i caj ili casa mleka.

  Posle jutarnjeg treninga, ide odmor i rucak, a tamo nege oko 17-17.30 je drugi trening. Zatim neke analize, odmor, vecera i spavanje.
  Pozdrav Shone,
  hteo sam da te pitam nesto preko PM, ali ti je inbox pun. Ako mozes i budes u prilici da obrises neku poruku kako bih ti posalo moju poruku.
  Grobarski pozdrav
  vidim imas veoma dobar avatar !! :D
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...