Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од VelikiDodo

  1. KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Ako neko zna koliko dobar trener pravi razliku, onda smo to mi. Znači više od najboljeg igrača u timu. Zato ako ne daj bože izgubimo Trinkijerija, kolike su šanse da Željko bude "Profa" nekom našem mlađem treneru, ili čista utopija - da se vrati Dule.
  2. KK Partizan 2019/2020

    podeli taj link molim te, meni ni jedan ne radi
  3. Liga Evropa 2017/18

    Od dolaska Đukića Partizan nema igru. Ne znam da li smo koga nadigrali. Te pobede su bile na o-ruk ili na potez nekog pojedinca. Ubeđen sam da bi sa ovom ekipom Nikolić prošao, a verovatno osvojio i prvenstvo.
  4. KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Da protestvujemo protiv te njihove odluke, ne njihovih imena i ličnosti. Ako sačekamo, biće prošo voz, teraj dalje ovako, pa kako bude.
  5. KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    - Možda nije Toša, ali nož je definitivno u Duletovom leđima. - Peković sigurno nije đubre, ali je možda neko ko je spreman na kompromise na koje većina nas nije. - Za Miću još nemam predstavu šta je (ne računajući igrački staž).
  6. KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Nema predaje Jedini način da se nešto uradi je da se organizuju novi skupovi podrške Duletu i protesti protiv ovog poteza uprave. Najgore je skloniti se sns grobarima, objektivnim ciganima i briselskom namesniku. Oni to i hoće. Da dignemo ruke. Borba bre!!!
  7. Djuric vs Sava

    Apsolutno se slažem s tobom. Nego oni (mediji tj. vlast) gledaju da sve strpaju u isti koš i zabrane ili unište neistomišljenike na bilo koji način. Takođe mislim da izbor Save itekako ima veze s politikom i da DS želi da kontroliše zvanične stavove kluba i da će mu zato i pomoći u izboru.
Top