Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
reci limar i covek ne mogu nikako da budu u istoj recenici,
sve sto se clanom ili simpatizerom spske nazadne stranke zove moze jedino kao NECOVEK da se okarakterise

ne, NE VERUJEM mu nista, kao ni njegovom gazdi, jer govno je govno, smrdi pa smrdi, tu ne pomaze nikakvo lepo pakovanje

Partizan volim od kad znam za sebe, kako svih onih godina kad smo bili prvaci, tako i sada, verovatno cak i vise, a to sto je debil poput limara u ovim smutnim vremenima njegov predsednik me ne moze oterati od Partizana,
ja cu se Partizanu radovati ma ko da mu je predsednik, ali NIKAD necu glorifikovati bilo kog smrada na mestu predsednika, pa makar igrali finale EL s njim (valjda je svakom normalnom normalno da nama ne moze da bude legenda neki lik poput pudlice ili iko takav slican)
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
65%? Na prošlim republičkim izborima izašlo je oko 52, 53% biračkog tela. Govna su od tog broja imali oko 43-45%. Tako da nije 65%, nego daleko manje. Ova sadašnja govna i ona pre njih, su na vlasti zato što 45% biračkog tela sedi kod kuće na dan izbora i priča kako je svejedno za koga se glasa. A onda sledeće 4 godine kenjaju protiv vladajuće stranke.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
To što je član vladajuće stranke ne umanjuje njegovu želju da preživimo ovo naopako vreme.

Komsija, to sto je clan vladajuce stranke, odnosno sns/a, (sem ako ne mislis na pups ili seljacku stranku) ga samo cini olosem i izdajnikom..u najboljem slucaju oportunistom i licemerom.
Ne brinem se ja za njega, vidis kako dobro prezivljava ovo "naopako vreme".
Limar na mestu predsednika k.k. Partizan, bice da stvarno ima jarku zelju. Gori sve.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
Gosppdo, 65% je glasalo, i nema veze sto je izlaznost bila mala... ko nam je kriv kada pola srbije boli jedna stvar i ne izlaze na izbore... to sto nisu izasli to je isto kao da su glasali za sns...
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.754
Reaction score
19.308
Локација
Nickname
@Oplenac Znam ja da tu nisu sve čista posla, i dobro je što na vreme sumnjaš na mutne radnje, na žalost navijači ovog kluba su na to navikli i ne može ih prevariti izgleda više ni najveći manipulator kakav se može roditi. On nije ništa bolji od prethodnika, jbg sns pa je dalje sve jasno. E sad, koliko god mi sanjali o tome kako će nas jednog dana voditi samo legende kluba koje će doći na mesta direktora marketinga, predsednika, sportskih direktora, trenera, savetnika itd, to se realno ne može ostvariti. Jer u današnjem sportu je bitan faktor novac, pa se tu uvuku neki biznismeni koji imaju ličnu korist i tako to funkcioniše. U vaterpolu gde se igra za semenke je novac postao itekako važan. Ja nisam siguran dokle će VK Partizan ovako moći jer nemamo para a rashodi su sve veći. Limara mediji predstavljaju kao biznismena, grobara, ovo ono, spasiće Partizan a mi mu ne verujemo. Naravno da mu nećemo verovati za podatke koje iznosi jer u globalu ne verujemo njegovoj stranci i onom sa vrha. Ali moj neki utisak je da on nije onaj klasični dupelizac iako ispunjava sve kriterijume za to. Klasični dupelizci su ovi iz fudbalskog kluba kao i sa njima Pantić. Nisu ništa privredili, prodaju igrače kao belo roblje, imaju pištolje, izdižu svoje slike na vrhove zidova, na svako pitanje odgovaraju pitanjem bez konkretnog odgovora ali u očima partizanovaca nekako su manji problem nego Limar. Ne mislim konkretno na forum nego uopšte. Poznajem ljude koji i dalje veruju Ilievu, Vučelić im je ok, Vazuru opravdavaju što je strašno. A pri tom su ostrašćeni partizanovci. Na pomen Limara dobiju gadjenje. Limar ipak pokazuje interesovanje iako za sada samo obećava. Odgovara i na Čovićeve bisere i ima odnos suprotno Pekovićevom odnosu sa :picka-ciganska:
Kada bi morala da se napravi distanca između njih, iako će svi ovde u suštini reći da je to isti k, realno gledano šta su ovi u fudbalu mogli da naprave od Partizana, vratili su nas duboko unazad, dok je ovaj opet nešto koliko-toliko (jbt postade mi uzrečica :D) i uradio . Doveo je neke sponzore, stavio grb Partizana na centar, bio za Čanka, radi na dodvodjenju igrača koje bi mi voleli u klubu. Ne znam da li je dug povećavao, smanjivao, šta već. Malo je to sve za apetite našeg kluba i nas navijača, ali je danas nešto. Kao neko ko živi u manjem mestu gde obitavaju objekti bivšeg nam igrača, znam da je Peković uvećao dugove i toliko razjebao sve što je do tada imao sa Partizanom, toliko mi se gadi proći pored one agencije za apartmane i one reklame njegove da bih ono sve razneo u pm. Dok se Partizan ne privatizuje mi bolje ne možemo živeti, kad bi se promenio politički vrh isto bi bilo, nema veze ko tu za koga navija kad Partizan kao najtrofejniji klub i stub srpske košarke nikad neće doživeti da zasluženo ima najbolji tretman.
Samo da postavim pitanje i malo pokrenem diskusiju, kako to da funkcioneri i KK i FK pripadaju istoj stranci, a međusobno se ne vole i to javno iskazuju, pa postoji razdor u JSD? Ja mislim da to nije gluma.
P. S. Ne branim nikoga, ne podržavam nikoga, samo je ovo moj objektivan pogled na stanje u klubu. Svako ko je deo snsa nije dobar čovek, sa ćalom sam se oko politike zavađao a sada kad je i sam uvideo šta je i kako je ćuti ko zaliven.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Nisam se prepoznao u tvojoj kritici novih članova ali da ti nešto odgovorim.
Nešto sam duže Grobar nego član Foruma i da znaš da je "limar" Ostoja Grobar u najmanju ruku zadrt i voli sve što je crno belo u najmanju ruku kao ti i ja.
To što je član vladajuće stranke ne umanjuje njegovu želju da preživimo ovo naopako vreme.

Nista, dacemo i njemu sansu jedno dve godine, navikli smo na to.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Mogu da prihvatim da ima grobara koji su u toj nazadnoj stranci iz interesa. A kako drugacije uostalom, kakav drugi motiv moze biti da se prikljucis toj sramotnoj i nakaradnoj tvorevini svega najgoreg umiksanog zajedno. Mislio sam da posle jul-a ne moze nesto slicno da se ponovi, ali ajde.

Ono sto ne mogu da prihvatim jeste da podrzavam bilo koga ko je deo grupacije ciji je lajt- motiv unistenje svega sto nosi ime Partizan. I ovom prilikom zelim da podsetim mali broj grobara koji se necemu nada pod sns-om, nemojte dzaba spaljivati tih nekoliko sivih celija, od toga nema nista niti ce biti. Ne znam koliko covek treba lagati sebe da bi i dalje ziveo u zabludi.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Ja se samo nadam da ce neki iskompleksirani (kako nas ovde neki nazivaju) Grobar doci posle ovog pizdoustog, da ih sahrani u svim sportovima i izbrise sa lica zemlje.

Proce i ovo njihovo, svakom zlu dodje kraj sto rece jedan covek meni izuzetno drag kome su ovom prilikom opet izvinjavam sto sam prekrsio zakletvu dacu dati ime sinu po njemu, ispao sam picka velika.

A kad prodje ovo sve, nadam se njihovom potopu za sva vremena.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213
@Tomic11

dzaba se nadas, od toga nema nista...

oduvek ali bukvalno od osnivanja su bili favorizovani, i za vreme tita pa posle kod slobe pa onda kod dosmanlija o pickoustom i da ne pricam

cesto cujem za demokrate kako su nasi e za vreme tih satro nasih njima drzava obezbedjuje gasprom i 4 MILIONA EVRA svake godine na lepe oci !!! da im je proklet svaki evro i ovima koji su obezbedili i ovi sto dobijaju

i sad u ovoj govnjivoj opoziciji imaju svoje cigane koji jedva cekaju da pokazu koliko zagadjuju okolinu svojim ciganskim smradom
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Rukovodstvo KKP se izborilo Evro kup, ne verujem da je legenda Sale Pavlović to uradio...
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Ne razumem tvoju reakciju, je l' se ti sprdaš, a ja ne kapiram šalu ili ...

Ostavio sam komentar da je uprava KKP obezbedila Evro kup , ti smatraš ili ne da je to uradio neko drugi bez navođenja ko je to mogao biti.

I to je to, ne znam čemu dalja rasprava i šta pokušavaš da isteraš ovakvim tvojim komentarom.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Možeš li da mi objasniš na koji način je uprava KKP izborila Evrokup?

Edit: ne shvataj lično ili kao neko prozivanje, pitam pošto mi se čini da si upućeniji, a meni je stvarno malo uvrnuto to da neki klub koji nešto nije izborio da igra - igra, a da mu to "završi" njegova uprava - kao: E,mi oćemo da igramo. I oni kažu: Važi, igrajte.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Po cenu bodova ili bana, ne mogu da izdrzim. Vidim da neki ne mogu dugo da se kriju i prikriju botovanje, valjda ima nesto u toj salami stavljaju im sta li... Pa da ipak kazem. vucic je veleizdajnik, njegovi saradnici su kriminalci od reda, a svi koji ga slede su saucesnici u razbijanju Partizana i Srbije.
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Nema razloga za ban ali nemojte skretati sa teme. Što se tiče toga ko je obezbedio evrokup, zaista nemam tu informaciju, Banovo brdo kaže da je uprava, oni koji misle suprotno neka iznesu svoje mišljenje.
Banovo brdo, pripazi na ton, novi si član.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top