Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
45
Reaction score
116
Локација
Zvornik
Cemu sirenje panike, zasto bi Zeljko podneo ostavku?
Zato sto bi svako dugi na njegovom mestu sa ovakvim igracima, budzetom i podrskom, uveliko vec bio bivsi. Pri tome, naravno da ne pozivam na ostavku , samo rezonujem ono sto vecina misli.

Isto tako mislim da je Pontika veliki veliki promasaj. Nije tesko biti najbolji u timu bez sistema, bez zvezda gde si najveca zvezda, gde se sve vrti oko tebe i gde si sve i svja. Mislim da smo se zaleteli za njega na osnovu igara na SP, a ni ona povreda nije mnogo pomogla.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Vreme je da Željko obelodani na konferenciji ko mu je i kako doveo igrače koji se nikako ne uklapaju u tim.
Da li zaista mislis da Zeljku neko moze da dovede igraca a da on pre toga ne aminuje?
Ovo veceras treba da im bude samar otreznjenja da bride oba obraza, da stave prst na celo i razmisle za koji klub igraju, za kog trenera igraju i za kakve navijace igraju. Umor? Nema opravdanja u njemu. Burazeri kad mozete da stignete Makabi i pobedite onda mozete i Split, a ne ovako da brukate na terenu sve ono sto sam gore naveo. Nije stvar u porazu, bilo ih je i bice ih, stvar je u pristupu utakmici i potcenjivanju protivnika u njihovim glavama. Mozda sam blesav ali da sam na Zeljkovom mestu igrao bih igricu veceras i rekao posle meca u svlacionici "Momci od sutra imate drugog trenera ja podnosim ostavku" i tresnuo vratima.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Ми по утакмици имамо 0 покушаних и исто толико реализованих контри.

Боле ме очи кад видим колико пута пропуштамо прилику да се залетимо на кош, или да избацимо пас према нашем играчу у контри.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
403
Reaction score
722
Ljudi, svi se mi ovdje nerviramo, grizemo nokte, čupamo kose (kome je još ostalo od naših igara), a njih zaboli kurac.

Garantujem da nikog od njih zbog ovog večeras nije sramota, a znate zašto? Zato što ovo nije prvi put, sve to ponavljaju oz utakmice u utakmicu, pa se postavlja pitanje, šta zapravo oni rade na treninzima, da li razgovaraju o ovim stvarima, jer očigledno ovdje nema discipline, što ide na dušu stručnom štabu. O igri da ne pričam, jer mi ništa i ne igramo od početka sezone, to su ovdje mnogi i konstatovali.

Mi samo improvizujemo, bolno je gledati kako smo mi jadni u napadu.

Uglavnom dobijamo na podršku sa tribina, kad se neka energija na trenutak pojavi, ali to nije nikako pohvalno.

Ovo je sramota svih njih i pišanje po svim onim navijačima koji im svakodnevno pružaju podršku.

Nikakvi izgovori više ne postoje. Meni je muka više od ovih izjava poslije utakmice, kao da se priča eto tek da bi se nešto reklo. Sve ovo vrijeđa inteligenciju.
Tacno tako...mislim da njih ovo uopste ne dotice jer da ih je sramota ili da zele nesto da promene ovo bi se odavno promenilo i pristup i nacin igre,i izvodjenje lopte i sve ostalo..ovako su upali u nba rezim dal pobeda,dal poraz apsolutno nije bitno...i ajde da novajlije to ne shvataju,ali igraci od prosle godine da su se utopili u to sivilo i njih treba najvise da bude sramota...drugo dokle bre vise odmaranja,pa zar cele godine nismo videli da nema svrhe od toga...drzi tog pantera i pj-a na klupi ako treba da upadnu,ako ne treba nemoraju da ulaze...prosle godine manji sastav,ali nismo imali ovih problema...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Prekinuo sam da gledam na plus 19 za njih,nisam imao snage vise. Svaka cast ljudima u hali,zao mi je ove dece koja su gledala klub za koji navijaju da ovako izgleda,da je Sloga iz Kraljeva ovako odigrala opet bi bilo sramota. Mi nemamo igraca koji ce da razigra ekipu pa bih samim tim doveo u pitanje dolazak Smita. Aleksa vidi se da nije igrao pleja,odigra poneki Pik ali to mu je maksimum,dvojka je realno po poziciji. Strance ne bih mnogo pominjao ali kao neko ko je trenirao kosarku moram da primetim da su Jaramaz i Smajlagic preskocili neke stvari u kosarkaskom opismenjavanju i ovaj Smajlagic koji nema nimalo vere u sebe pa ne sme da pripali za 3 nego udje napred i uzme tezi i losiji sut i tako redovno,taj novi Smajlagic nema veze sa onim deckom od prosle godine koji je zeljom,borbenoscu i sutom za 3 nadomescivao druge slabosti. Jaramaz je u par utakmica podsetio kao nesto ali realno je i Zeljko video da je za njega najbolje proslo i da je limitiran prilicno. Uzme loptu i vec misli sta ce sa njom a dribling mu ne prati tu zamisao,bas onako kanali svojom nesigurnoscu a o sutu za 3 da ne pricam. Zao mi je sto ih kritikujem stvarno ali to nisu igraci za nas klub koji gaji visoke ambicije,ponovo treba biti posten prema svima nama i reci da nesto ne mozes i nema problema. To su uradili i Miloje i Kosta Perovic i jos neki i to je sasvim u redu.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
158
Reaction score
496
Локација
Ruma
Pratim Partizan preko 20 godina, gledao sam sve od Miloja, pa do Vrabca i mogu vam reći nikada nisam video nezalaganje kao što ga je bilo ove sezone. Poraz kao poraz, biće ga uvek, ali nikad mi nismo gubili na ovaj način, da ti ne pokažeš želju i energiju. I to nije sada zato što igraju "rezerve", pa nije nama bila odsutna čitava startna petorka, nego samo dva bitnija igrača, gde su ostali. Mada i to nije izgovor, videli smo mi takve nastupe i sa Panterom. Čak ni izgovor ne može da bude ta ABA liga, bilo je kurcobolje i u EL, s tim da se tu manje oseti, pogotovo na domaćem terenu, gde baš nemaš luksuz da lelemudiš pred 20.000 navijača, ali zato gostovanja, očaj za očajem. Tako da za mene je ovo stvarno tanka sezona, a nisam od onih koji su se ložili da osvajamo EL (i još to čine), nego sam samo hteo da gledam pristojnu košarku, gde će srce poigrati, gde ćeš imati taj ponos dok se oni bore za sveti grb. Ovo što sada dobijam, je sramota, a mogu misliti kako se osećaju oni koji su uspeli da izdvoje iz džepa za sezonsku i koji idu na većinu utakmica. Naravno ja sam kao i svi vi mazohista, pratiću i bodriću kad god mogu naš voljeni klub, ali ako se mi uzdignemo iz ovog sivila i nekako izdejstvujemo taj top10 i drugo mesto u ABA ligi (regularno), ja njima skidam kapu. Ja prosto ne mogu da zamislim da mi iz ovoga možemo da dostignemo neophodnu formu, jer ovo traje već dugo, tim je odavno nadogradjen, već neko vreme smo i kompletni. Valjda taj februar koji stalno spominjem i gde se uvek nadam može da donese nešto. Više vremena za trening, potencijalno osvajanje kupa, ali sve se manje nadam da je to realno.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Poslednja prilika da se igrači pogledaju u oči među sobom, nadam se da im Željko ništa neće reći.
Navijači na tribinama su rekli svoje.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Kada se kurcobolja ovih sto malo kvalitetniji iskombinira sa neznanjem ovih ostalih dobijes ovo kao rezultat.

Tezak kanal raspad I neznam sta jos da kazem. Samo da nekako Bajern da preguramo ali kako izgledamo ceka nas jos jedno stresno vece u cetvrtak.

Ako su Imali kredit kod mene za one kikseve protiv mege igokee pa I zadra za ovo veceras ako kazem sta mislim dobio bi ban. Da sam na Zeljkovom mestu pola tima bi podavio u svlacionicu sad.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
Ne znam koji put ove sezone gledam utakmicu i ne mogu da verujem šta vidim. Da nas usrani Split rutinira ko da je jebeni Denver. Ako neko zna nekog od naših igrača, može li da ih upita kad misle da prestanu da se blamiraju, da se ne nerviram badava.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Zato sto bi svako dugi na njegovom mestu sa ovakvim igracima, budzetom i podrskom, uveliko vec bio bivsi. Pri tome, naravno da ne pozivam na ostavku , samo rezonujem ono sto vecina misli.

Isto tako mislim da je Pontika veliki veliki promasaj. Nije tesko biti najbolji u timu bez sistema, bez zvezda gde si najveca zvezda, gde se sve vrti oko tebe i gde si sve i svja. Mislim da smo se zaleteli za njega na osnovu igara na SP, a ni ona povreda nije mnogo pomogla.

Bilo ko drugi nije Zeljko Obradovic, najbolji trener u istoriji evropske kosarke. On ce nam biti trener dokle god to bude zeleo, bez obzira na rezultat. Nadam se da me je razumela ta vecina; ukoliko nije, preformulisacu. Neka mi se napuse kurca svi koji tako misle

Da je dobro, nije. Da li ce biti bolje, ne znam. Ali ja verujem u Zeljkov projekat, s toga sam miran.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.329
Локација
Kej Republika
Željko se izvinio svim navijačima za sramotno izdanje, rekao da preuzima odgovornost. Jos jednom se izvinio.
Novinari nisu imali nista da pitaju.
Kzs trajala 2 minuta
Njemu je sigurno tesko, cak i teze nego nama. Siguran sam. On provodi sa njima 24/7.
Umesto da rutiniramo ovo danas, pa polako da se sprema Bajern, mi sami sebi nabijemo viljusku u oko.

Nestvarno jebeno.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Jedino mi je zao sto nije bila hala punija pa da na kraju zagrmi kako treba. Da usi bride. Pa da vidimo da li ce neke stvari da shvate i od cega su satkani. Sramota treba da bude pojedince. Ako ovo ne bude kulminacija i ono sto ce ih pokrenuti, onda nisu za Partizan pod Zeljkom Obradovicem.

Edit: Podrzavam misljenje @Vlad uz dodatak da se vec na Bajernu da podrska Zeljku. Sve drugo je pogubno za KK.
 
Top