Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoj Korać 2024

Статус
Затворена за писање одговора.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.275
Reaction score
7.055
Rivalstvo ova dva kluba se jedino mozda moze mjeriti sa rivalstvom izmedju Boke i Rivera. Takav naboj prije i u toku utakmice, ta neizvjesnost, igraci koji igraju preko granica svojih mogucnosti, zaista cestitke svim akterima ovog spektakla.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.344
Локација
Brèko, BIH
nedović, lazić I ostala govna, ne veruju da su dobili moćni radnički basket , toliko su oduševljeni da se pitaju :"uštinite me ,jel ja ovo sanjam" ?
Senzacija i podvig veći od titule fudbalske reprezentacije Grčke na euru i titule Lestera u Premijer ligi.Da ne preteram.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
489
Reaction score
2.713
Evo slomise se novine pisuci o jos jednoj superneizvjesnoj utakmici izmedju FMPa i FMPa. Ali, eto, nevjerovatnom energijom u finisu utakmice i kosevima otpisanih, ipak je FMP rijesio i 50ti uzastopni derbi FMPova u svoju korist.
Podsjeca me na prvenstvo Hrvatske u rukometu i "vjeciti" derbi izmedju Zagreba i Nexea. U kojem je Zagreb dobio sve utakmice koje su se dosad igrale (posljednji poraz od bilo koga u prvenstvu su ubiljezili, cini mi se, prije oko 20 godina), ali nema veze, uvijek je praznik rukometa. Tako je i sa FMPom i FMPom.
No jebo FMPove razne. Idemo uzeti ovaj trofej, cisto da Vesnin ne moze da jede govna i dodaje nove recke na njihovu beskonacnu listu trofeja koje su uzeli (a za skoro svaki su morali da odigraju cak dvije, a ponekad i cijele tri utakmice).
 

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
73
Reaction score
361
Локација
Beograd
Brez obzira sto ćemo igrati tri utakmice u tri dana, Hercegovac i Vojvodina su utakmice za zagrevanje za finale u subotu.
A u subotu :picka-ciganska:
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.599
Reaction score
3.431
Локација
JNA
Cestitke momci, idemo dalje. Cuvati snagu, zeznuto je kup takmicenje, svaki dan utakmica.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
156
Reaction score
1.176
Локација
Pozega
Dobri smo bili. Pred kraj meča, došao je i šut. Iako je protivnik nedorastao, imali smo šta da vidimo. Čestitke celom timu. Ajmo dalje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top