Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoj Korać 2024

Статус
Затворена за писање одговора.

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
450
Reaction score
2.408
Napuse mi se kurca sudije. X gresaka, izbacili su PJ iz igre lagano. Prosli put Zek sada PJ. Cupavo govedo se bacaka na svaki sut i dobije faul. Onom pavijanu litvancu se ne sviraju faulovi. Ne moze se biti gospodin sa ovim ne znam kako da ih nazovem. Ne znam sta su. Na stranu nase greske, na stranu sto Panter 5 napada ne moze da pogodi...Alj jebote ovi su svaku mjeru presli. U fudbalu kradu, kradu u kosarci pa majke vam ga nabije.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.628
Reaction score
8.779
Локација
"preko bare"
Sve na stranu, ali daj više sklonite sa foruma ove indijance što navijaju za Partizan samo kada se igra dobro i pobjeđuje. A u pičku materinu više! Više se iznerviram na neke komentare ovdje, nego na poraz.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.935
Локација
Žrnov
Сме ли да се наглас каже да нам је Пантер 3х више узео него што нам је дао за ове године и да је било доста?
Ne sme. A ja nisam fan Pantera uopšte.

i samo da vam unapred javim, i zato ću napisati velikim slovima, da bolje vidite:
PRATIĆU SVE ŠTA SE PIŠE I BIĆU NAJVEĆA DRUKARA KOD MODERACIJE ZA SVAKO VREĐANJE IGRAČA.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Ova sezona je epska sramota, kako god se zavrsila.

Rutinira nas kanturina od ekipe kojoj je najbolji igrac 37 godina, pritom 16. na tabeli Evrolige. Budzet nikad veci, individualni kvalitet 100x veci od cigana, kostur ekipe ostao.

Jos jednom, EPSKA SRAMOTA!

Takmicarske ekipe osvajaju trofeje, mi smo …. od ekipe koja ima individualni kvalitet i ne osvaja. Zabole me paja za Play off Eurolige kad ovu kanturinu ne mozemo da dobijemo.

Cigani u Aba favoriti s ovom kurcinom od ekipe, otrpilike 70:30.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
358
Reaction score
2.405
Локација
Pozega
Nažalost to je to. Mnogo divljamo u napadu, užasno smo spora ekipa. Drugo poluvreme Zek sam igra protiv cigana. Kapiten mora da prepoznaje neke stvari na terenu. Drugo poluvreme nema koš iz igre a na 77:74 kada je bila poslednja šansa za priključak baš izdivljao u tri napada za redom . Aleksaaaaaaaaaa.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
Pantere brate, jel možeš malo da budeš normalan...šta je sa tim psihijatrom, ide li to?
Aleksa nas ubio na kraju prvog poluvremena, sam izgubio +7.
Bukvalno su nas nadmudrili i igrali pametnije od nas.
Mi nemamo pametne igrače koji znaju da vode utakmicu i njen ritam.
Razočaran sam po drugi ove sezone u ovu ekipu. Ledej i donekle Kaminski hvala...
Panter koji suludim stvarima uništava ekipu (znam ja da ima želju da reši), ali ovo je već sramota šta radi i onda prodaje loptu i ekipu u najvažnijem napadu.
Nemamo ekipu koja zna dabigra pametno u ritmu dok vodi, ej na +10 za nas Naneli baca loptu u aut.
Sve ekipe čupavog jašu i izmore, mi preuzimamo lika na kome svi imaju flastera.
Veliko razočarenje u ovaj tim i pojedine igrače.
Podrška timu, ali red jeda nam taj tim za tu podrsku vrati.
Da smo bar izginuli pa da mi ne bude krivo, nego opet polumlitavo, pa uđemo u meso, pa onda u neku nonšalantnost.
Ej po Pantera uvek juri jedan igrač protivnika, nas b3ole kurci za protivničke najb9kje igrače...i tako u krug.
 

Monster

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2011
Порука
116
Reaction score
311
Da li je moguce da kritikujete igrace nakon ove farse veceras? Da li ste toliko svikli sa blatom da ne primecujete da smo u njemu do vrata? Slobodni radikali ne valjaju u fizoloskim procesima a kamo li u drzavotvornim procesima. Sve dok je slobodnih radikala ovo ce da gledate. Kritikovati nase igrace za ovo je isto kao kada bi kritikovali nekoga jer je dobio batine dok su mu ruke bile vezane.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
E moj Željko !!!!!!
Samo ćuti I gledaj.
Da si barem ubrzao na kraju prvog poluvremena u teren posle 3 faula koja nisu sudili Gedraitisu na Dožeru pa da možda imaš šansu da pobediš.
Ovako samo gledaj.
 

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
77
Reaction score
311
Локација
_ . . _
Kakav uzas od sezone, a realno je tek prosla prva bitka za ozbiljan trofej.
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Odigrao je covek vrhunsko pol da nije izmigoljila svaka onako bila bi ekstra partija. Nije problem toliko sto je uzeo ove suteve kolko onaj 2 pasa ocajna sto baci onako pa mu presekose.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.631
Izgradili smo pičkasti mentalitet.

Ne treba ovdje nikakva posebna analiza, osim možda u klubu da razmisle o angažovanju psihologa, na svakog igrača po jedan eminentni.

Igru mi nemamo od početka sezone, a treba nečemu da se nadamo?!

Ja ne mogu da vjerujem da za svo ovo vrijeme mi nikakvu igru nemamo, so na suvi kvalitet pojedinaca igramo i sve je mrtva improvizacija. Prosto da se naježiš i zapitaš šta oni rade na treninzima.

Avramović kao muva bez glave, koliko je bio štetan danas kad je bio u igri, jeza me hvatala. Kapiten kad je bilo najbitnije, amaterski potezi i bijeg od odgovornosti.

O izvlačenju pouka više ne vrijedi pričati, previše se sranja ponavlja iz utakmice u utakmicu, bez reakcije.

Nek' nam je Bog u pomoći...
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
400
Reaction score
714
Ne lupajte, 3 izasle iz obruca. Ko da suta Aleksa?? Covek dok je bio OUT nesto smo i igrali... igra pleja majstor a u zadnjih 500 minuta na parketu nema 3 asistencije . Procenti su mu kao moji da igram bez treninga. Razvali nas. Neka ide po skolama neka propagira sport. Ovaj nivo nije za njega.

No nema veze... Kep ce ploditi kao i uvek kada bude najpotrebnije. Svezine i duzine je falilo obzirom da imamo 5 igraca.
Izvini ali kad ce to najpotrebnije konacno?
Prodje sezona koja je u rangu one posle korone...
Ocigledno da nista ne moze da trgne ovu ekipu
Dace bog da ostoja skupi to milionce i da nas el primi pa onda pametnija selekcija
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Сме ли да се наглас каже да нам је Пантер 3х више узео него што нам је дао за ове године и да је било доста?
Ne smije.
Ja licno nemam nista protiv kapitena, drag mi je ali treba da ima svoje mjestu u timu, nama se kompletna igra zasniva na divljanju i igri 1 na 1, toliko sam vremena veceras proveo gledajuci kako cigani nalaze resenja i imaju bas dosta otvorenih suteva dok mi ne mozemo da izgradimo polu otvoren sut. Ono sto je Ledej ubacao nas je drzalo u mecu inace i ovo bi bilo +20 za cergu. Ovaj tim je uzasno selektovan i bas se vidi da ih boli kurac za Partizan. PJ Dozier pogodi trojku svaki cetvrti mec, koji ce mi kurac takav igrac, idi brate igraj NBA batali se Partizana. Trifunovic kao da je pao sa kruske, Koprivica skace kao malo dijete na onog Bolomboja sto ga cima, znaci totalni amaterizam i ekipa koja nema kvalitet ni za sta ove sezone. Na zalost ali izgleda da je tako. Ja nikad nisam bio pesimista ali vi ako vidite nesto pozitivno vama svaka cast.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Koliko puta treba da izgubimo utakmicu na isti nacin da bi se nesto promenilo u pripremi meca? Akcije iz tajmauta gde niko ne pipne loptu osim coveka kojem je izvedena, onakva 3 napada na -3 kada smo mogli da okrenemo, i naravno opet jebenu loptu iz auta nismo uspeli da izvedemo kada se lomilo. Cigani se odlepili pocevsi od ona dva promasena bacanja Kaminskog, koji je ostao na parketu dok jos 5 stvari nije zajebao u oba smera, ali bitno je Tristanu na konferenciji poruciti koju je to utakmicu gledao. Svaka utakmica identicna, Pantera prebiju i kad nas stane sut nemamo ideju sta drugo. Akcija jedan je natapkavanje lopte i neki sut pa ako udje uslo, a akcija dva trazenje 15 sekundi nekog missmatcha koji i ako dobijemo ne znamo sta sa njega. U odbrani smo ciganima dozvolili gotovo 70% suta iz igre prvo poluvreme, da igras protiv GSW sa Tompsonom, Durantom i Karijem bruka je. I da, po ko zna koji put kada cigani i udju u bonus mi umesto da koristimo to odlucimo da rokamo trice do kraja cetvrtine, ni to nije prvi put da se desava. Sudije su krale naravno, ali kao da je ovo prva utakmica protiv covica i limenki pa da se cudimo na to da ce cigani da kradu, to je kao kad putare sneg u Decembru iznenadi otprilike. Kao sto uvek kazem, nije problem ni gubiti, niko nije pretplacen da osvoji sve, ali problem je apsolutni nedostatak igre i nedostatak zelje i ideje da se bilo sta promeni po tom pitanju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top