Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
633
Reaction score
3.879
Nama i prosle sezone falili plej razigravac i centar pa napravismo sta napravismo. Lesor do pre otprilike godinu dana bio centar za EK. A nosata orlusina neka svima pusi ga...

Ako su ocekivanja megalomanska, istovremeno i podgrejana od strane uprave, ako nas je patrijarh sprecio u dovodjenju igraca oko kojeg se planiralo napraviti tim, ako nam je Misko odveo pleja razigravaca a mi uradili najbolje sto je moglo u datom trenutku, to je to. Ja nemam problem sa ovom ekipom i uvek cu ih gledati. A ako neko konstantno mraci pa naravno da ce biti u pravu jednom. Nije lako gaziti ekipe u ovoj konkurenciji, naci kvalitetnog igraca gde je tvoj max plate, NBA min. Niti nauciti centra od 30 godina da igra odbranu... Ziva stvar, nista nije zakucano ako se dovucemo nekako do plej ofa.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.604
Evo je Zeleznik doveo plejeva razigravaca, te Teodosic, te Jago, te Topic, pa prije toga Nejpir. Vidim, cvjetaju im ruze u EL, sve se setaju ti silni plejevi razigravaci, ne znaju protivnici sta ce sa njima. Grba valjda nije ni pratio kosarku od vremena kad je on igrao, kad je plej razigravac bio sve i svja i kad je razigravao centre koji su stajali ispod kosa postojano kano klisurine. Kanda nije primijetio da se igra ponesto promijenila.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.041
Локација
Beograd
Pleja nemamo ni ove, a nismo ga imali ni prosle godine. Centre imamo, mozda nisu na nivou Lesora trenutno, ali ja verujem da ce biti. Ono sto je Lesor radio prosle sezone je neverovatno, ali ne i nedostizno za nase aktuelne centre. Lesor je igrao po 35 minuta i pored toga smo kukali da imamo problem te sa gradjenjem, te sa skokovima, preuzimanjima, odbranom itd itd. Lesor nije igrac koji postize dabl dabl ucinak na svakoj utakmici, takodje za 35 minuta ne daje po 20 poena u kontinuitetu, sut mu nije jaca strana, asistencije takodje, ali je bio lud i umeo je da napali sve u hali jednim potezom. Cak i na klupi je bio koristan.

Ja mislim da je najveci problem ove ekipe trenutno jako los doprinos igraca od kojih se ocekivao napredak i tu pre svega mislim na Smajlija. Sto se Balse tice on je pokazao napredak i po meni on je drugi centar iza Kaminskog. Vidi se da je skolovan igrac i da moze. Tristan, Andjusic do sada nista nisu pokazali. Trifu volim, svidja mi se agresija ali ni kod njega ne vidim neki napredak. Jaramaz, za sada takodje tanko. Da li ce da se sve te kockice posloze kako valja u narednom periodu,videcemo... sto se kupa tiče, ekipi zelim srecu. Znamo svi da je najnebitniji trofej ali u trenutnim okolnostima isti moze biti impuls koji nam tako mnogo fali... Napred Partizan!
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.604
Uz nazadovanje vecine igraca u odnosu na proslu sezonu, mi da smo izvodili loptu kako treba i imali mozga i koncentracije u zavrsnicama cetvrtina, sada smo mogli biti na 15-11, umjesto 12-14 u EL i svi bi se pitali "ko je taj Lesor". Svaka mu cast, obozavam ga, i ove sezone je pokazao svima kako se gospodski ponasa protiv bivseg kluba, ali meni su Kaminski, Kaboklo i Balsa dovoljni, samo kad bi ovaj u sredini konacno proigrao onako kako moze i kako je igrao na mahove dosada.
 

Zeka

Početnik
Учлањен(а)
27.11.2019
Порука
168
Reaction score
345
Локација
Beograd
Grba nije u pravu cak ni kad je u pravu.

Mozda je sve sto on tvrdi tacno, ali za definitivnu potvrdu valja sacekati kraj sezone.

Dotad, puna podrska Zeljku i svakom igracu, od Kevina kapitena pa do Smitha.

Idemo uzeti taj kup, i da nam to bude definitivna prekretnica u sezoni!
Ma podrska i ako ne urade nista. Zeljko sigurno zeli najbolje Partizanu, igraci ako se trude to je za mene dovoljno. Ali mogu da malo kenjam sta ne valja, tako mi lakse. Ni skuplji timovi sa boljim igracima nekad ne urade nista.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
104
Reaction score
307
Za Madara je skroz u pravu, voleli ga ili ne. A sto se tice Mirotica je jos ranije receno da je koncept bio baziran na njemu. Ali postoji i cinjenica da on vrlo lako moze da odsustvuje dugo zbog povresa a za skupog igraca je to bas veliki rizik.
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Produžetak Zeljkovog ugovora je daleko najbitnija stvar u ovom trenutku. Uslov svih uslova je da se produže ugovori igračima za koje on smatra da trebaju da budu tu i sledeće sezone. Koliko sam razumeo Zoc nije bio zadovoljan prošle godine kada je na pola sezone trebalo produžiti ugovore glavnim igracima a bilo je prostora (Exum, Lesor). Ideja je da se ne ponovi ista greska i ove sezone (PJ pretpostavljam).
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
U trenutku kad Partizan salje najlepse poruke Evropi i kad sr sprovodi istinska propaganda kosarke, zvalavo izdajnicko govno kreira atmosferu linca sa poreskim inspekcijama, medijima i ostalim. To moze da znaci samo jedno, radili smo i dogovarali nesto sto cigansmrdiji ne odgovara.
Sve je na grobarima i na poruci koju cemo poslati. Udbaska pseta sa juga tu ne treba racunati, samo na prave grobare.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.946
Локација
Žrnov

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
Top