Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.090
Reaction score
5.049
Локација
vezenemam
I posle ovog, još veća podrška igračima i Igoru!
Kad neće - neće, nemam niti jednu zamerku za volju, želju, ali jednostavno danas nas nije htelo i to je to.
Komentatoru jebem milosnu majku za konstatovanje da Partizan posle ovog ostaje bez titule.
ciganima i spajiću jebem mater, jer eto zato.
Nemoj druže samo komentatora dirat...sad će poJeni zbog slobodnog umetnuredničkog uverenja.:D

Idemo dalje, podrška do kraja, i da kučku napunimo u plejofu, to se podrazumeva.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.746
Локација
Beograd
O čemu vi pišete ovde?
Mi igranjem ove lakrdije samo dajemo legitimitet ciganskim titulama. Protiv ovoga ne može da se igra pa da si i Real Madrid saplešće te kad tad. Evo prvi kiks i već se piše u svim medijima gotovo, titula je crveno bela itd. Sve se zna samo je pitanje da li se pravite ludi ili ste realni.

A na drugoj strani
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Uopšte se ne nerviram oko FKP jer za razliku od KKP gde jedan igrač ima veću platu nego protivnik budžet u ABA ovde je situacija znatno drugačija. Ovo što igramo je ogroman uspeh i zaslužuju svaku podršku kao tim.

Dočekao sam da ode sin Čhelsia Pantić kad eto ti ga Baždar kuca na vrata Laze L. umesto mene. Još ga isforsirali i na A spisak pa ko mu je menaĐer dan mu ljubim ? Neverovahno šta mi dopustimo ali za klub bez uprave i trenerom početnikom opet kažem dobro je.

Bili prvi nismo izgubili derbi pa nije to prvensvo namešteno kao što se priča džaba veređamo predsesnika, hrrrk pljuc. Završismo odmah posle derbija u fazonu dosta vam je bilo pobuniće se neimari previše.

Evo vam titula jebala vas titula glasom našeg velikog Radmilovića.
 

MRTN_kingsk

Grobar
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
210
Reaction score
2.077
Локација
Skopje
I hoce li uprava demantirati ovog balvana sto je sudio danas kako sto su brzopotezno demantovali ono saopstenje koje je bilo tacno do srz, il ce opet cutati ko picke
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Jeste kradu nas, jeste nismo imali sreće, jeste titula je sad daleko, ali mi navijači ne zaslužujemo titulu. Toliko. Igrči, trener, svi mole da dođemo na stadion, a mi ćemo da pričamo danima o gostovanju u rupi. Kakvi smo mi, igrači su City...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ko ima želuca nek pogleda snimak opet, lik u duel situacijama kada smo mi u napadu okrece ledja od igre..pa jebeno ne verujem.

Što ga ne zabi Mare pesnajom nego samo poljunu govedo..
Pesnaju je trebao neko od nas,tek tad bi nas shvatili ozbiljno. Trebao je pun jug veceras da ne ostavimo ove momke na cedilu,ne bi nas tako lako opljackali.
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Ne treba kriviti igrace,posebno ne Duljaja.Mozete misliti kakav pritisak nose i prije utakmice,kada znaju sta ih sve ceka i to na domacem terenu.Poceti utakmicu sa znanjem da ce biti opstrukcije u svakom duelu da ti se nece suditi cist penal,plus drugi zuti karton,bez najboljeg igraca sa stanjem u klubu u kojem samo Duljaj drzi atmsferu a svi ostali prave opstrukciju,nista drugo srene moze ocekivati.Ne razumijem ni bojkot Juga,ali cini mi se idealan za Vazuru i ostale u rukovodstvu.Mozda bi nepravdu od sudijske organizacije,medijskog nistavila, vec orocene presude podiglo bodrenje Juga..ali,ovo je posledica svega pa je nasa igra,takticke slabosti,nedostatak srece sasvim irelevantno.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis
Morao je da se desi kiks, jebiga.
Sramotno je bilo koga kritikovati. Markovic ne znam uopste kako je izdrzao da igra mec, Zahid takodje ne moze da potrci zbog povrede i onda se nadju debili na instagramu i pljuju Markovica?! Kritikuje se odbrana a ne znam da li smo u ovoj polusezoni dva meca odigrali sa istom cetvorkom pozadi.
Natho i Goh evidentno iscrpljeni nakon derbija.
Uz svu kradju nije se moglo bolje danas, jebiga.
Teraj dalje, ovi momci imaju sjajan karakter i zajednistvo, da preguramo nekako sledeci mec pa nakon pauze kad se svi oporave sve pobede do kraja, ja verujem!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Dok ima navijaca Partizana, a vidimo da ih ima, i to ne mali broj, koji smatraju da i pored svega (drzave, saveza, sudija...), od nas zavisi i sve je do nas, i hajmo pricati o igri, igracima, treneru...nema zime za cigane.
Na kraju krajeva, pun kurac navijaca Partizana je glasao za sns, uzivajte sad picka vam materina debilna!
 

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
51
Reaction score
120
Pljuvanje i vređanje našeg trenera
Šta reći? Na žalost, zaslužen poraz. Previše smo ovakvih utakmica odigrali u ovoj sezoni, da bi se nadali tituli.

Duljaj sad ima snimak sa ove utakmice, pa može da prostudira kako se postavlja odbrana, kako se igra presing, kako se iznosi lopta, kako se bori za svoj tim. Naravno, mislim na igrače Napretka.

I da, to sam mislio od prvog dana kada sam ga gledao, to mislim i sada - Baždar nije igrač ni za Palilulac, a kamoli za Partizan.
Nije ni Duljaj trener za Partizan, nikad to nije bio i nikad to nece ni biti , nije trener ni za saban ligu ni za bsk batajnica.Ja ne kontam sta je on uopste bio u Sahtjoru ,statista vodonosa slijepo gluvo nijemi posmatrac...Jbt znas gdje si dosao znas da svi igraju protiv tebe na krv i noz,znas da te sudije jebu ali da te ovakvi metiljavci dobiju to je za svaku osudu.Da ima trunke morala podnjeo bi ostavku odmah posle utakmice.Ako posle ovog ne podnese ostavku za mene je rangu vazure i vucelica.Sram ga bilo
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
150
Reaction score
1.143
Локација
Pozega
Meč je izgubljen kradjom pri nedosudjivanju penala i 2.žutog za golmana. Posle toga bi ovi primili još 3. Sve ostalo je sviranje k. Ali, za to nisu krivi Duljaj i igrači, već to što nemamo klub. Nama može i madjija da sudi, mislim da bi to i prošlo.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.656
Najviše mrzim kad svojim glupostima doprinesemo, odnosno poklonimo titulu.

Pa kakva je ovo taktika danas, jedan napadač, razmak od igrača po 5-7 metara. I to ne prvi put ove sezone.

Što ovako glupu taktiku primjenjujemo? 45min kao muve bez glave, šetkamo po terenu, nesinhronizovano napadamo, ne znamo presing da vršimo.

Utakmica gdje se vidi koliko pojedinci značei da je Duljaj realno taktički jako loš i nepotkovan, kad ne zna nedostatke da pokrije.

Od sudije ništa drugačije nisam očekivao, ali baš zato nismo trebali da se nedisciplinovano ponašamo čitav meč.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA
U zivotu sam se nagledao raznih kradja, kao onih iz sezone 2018/19 dok je Bata Mirkovic bio trener, ali ovako ocigledno bahacenje, kradje, lopovluk i navlacenje nikada do sada nisam video.

Bekovi su nam horor, Bazdar nije fudbaler, sve to znamo, ali uprkos svemu tome, podrska svim fudbalerima i Igoru Duljaju.

Svaki covek koji navija za Partizan, a glasa za bolesnika je obicna ljudska nula i moze da mi popusi kurac.
 
Top