Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Gubili smo 6 razlike i onda smo promenili odbranu u drugom poluvremenu i stigli ih u zadnjem minutu. Posle produzetak vodimo sitno ali padnemo na kraju, oni povedu 2 razlike, mi izjednačimo u zadnjem napadu, par sekundi pre kraja. Oni sa centra sutiraju, nama prazan gol i igrac navodno pravi prestup i sedmerac za njih. Ako daju gol, oni osvajaju kup. Nas golman brani i odvodi mec u penal seriju. Tamo ih dobijamo 5 4. Spektakl!
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Bravo momci. Utakmica za anale (i precanske orale). Pored prigradske kurvetine, priblizno mi je ogavna samo precanska gadura.

Usput, kako smo se mi pretvorili u drzavu gde Bajo Nindza nije meme sto je uvek bio, nego ga neironicno pustaju na razglas u pauzama utakmice?
 

MRTN_kingsk

Grobar
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
210
Reaction score
2.077
Локација
Skopje
Uh jebote, kad smo promasili onaj penal za +1 i 2 minuta igraca viska na kraju prvog produzetka pomislio sam da smo tu izgubili titulu ali su se momci uzdignul i posrali ih.
Sto bi reko Dule, mangupi u tudjem dvoristu :)
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Ау каква утакмица, каква борба.
Судије нек пуше курац за седмерац на крају продужетка, а коментатор нек га пуши за читаву утакмицу, само што се не расплака у програму.

Браво момци, КУП ЈЕ НАШ!!!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Komentator je bednik neki kao jeste Partizan uzeo ali Vojvodina je najbolji tim. Najbolji su kad nas pobede sine a veceras smo mi najbolji! Bravo Partizan,bravo momci i posebne cestitke Zeljku Perkunicu!
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.103
Reaction score
5.104
Локација
vezenemam
"Huligani sa obe strane divljali su nekoliko minuta, nakon što su poletele baklje na delu gde su bili smešteni navijači Partizana. Ekstremni deo simpatizera Vojvodine odmah je krenuo da se sa njima obračuna..."
danas, bastion slobodne misli i retko medijsko svetlo u tami smrdije....ph, wait.
 

DraganBG

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
23
Reaction score
130
Локација
Beograd
Šampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pa.jpg
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Bravo za momke, baš mi je drago. Bilo bi baš šteta da ova generacija nije osvojila barem neki trofej, jer smo u zadnje dve godine okupili pregršt talentovanih i mladih igrača koji su igrali lavovski. Od Petrića, Trnavca i još prisutnih Kojadinovića, Zečevića, Mićića, Popovića itd. Teško da ćemo ponovo uspeti da baš ovoliko kvalitetnih igrača okupimo u skorije vreme. Svi su budućnost Srpskog rukometa i može se reći da se sigurno igra jedan sasvim pristojan rukoment u Srbiji. Još sladje je što smo manje više bili otpisani, a niko nije uzeo u obzir da smo imali dosta povreda, da su otišli neki bitni igrači i da su dosta kasnije došli novi. Tek sad igramo onaj najbolji rukomet i možemo da uradimo dosta. Još jednom svaka im čast i srećno u nastavku prvenstva.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Ne pratim nešto rukomet (mnogo mi je haotičan i suviše rastegljivih pravila), osim naših rezultata, ali naš RK mi je uvek bio esencija Partizanštine. Mnogo sam bila ljuta zbog svega sa Perkunićem.
Ali ovo večeras je neopisivo. Iskreno, bojala sam se da će Trnavac da bude ta prevaga i Vorkapić (i dalje ne verujem da su njega doveli!!!)
I taj sedmerac nakon isteka - režija je jednom vratila situaciju, iz ugla iz kog se ništa ne vidi. Toliko o "čistoti" odluke.
Momci su bukvlano iskrvarili na terenu! Bukvalno i doslovno!
Što se tiče ovog unapred upisanog Kupa od strane slaninara - očigledno je da Bog silu ne voli!

Bravo, crno-beli, BRE!
 
Top