Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

  1. Sony PFC

    Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

    Kaze zadnji put bio na stadionu kad su timove na derbiju vodili Stanoje i onaj sto mu keva iz Cacka. To je bilo 2011. 13 godina nije bio na stadionu, a bio je nedavno kaze u Areni. Kao probleme u fk navodi iskljucivo sportske razloge. Daleko i njemu lijepa kuca..
  2. Sony PFC

    Uprava i marketing

    Izjava Jokanovica za Sportal je u prevodu da ga zabole za Partizan.
  3. Sony PFC

    Uprava i marketing

    Sale se jedinom i kao igrac oglasio, ali u zastitu uprave a protiv Zivkovica kad su ga tjerali sa Kipra. Na Sasu Ilica mislim da ne treba racunati za takve stvari, tj borbu protiv uprave.
  4. Sony PFC

    Uprava i marketing

    Ovo sto je Djole spomenuo kako bivsi igraci nece da se zamjeraju mocnima i sl, ziva istina. Zato bih volio da se varam i da zaista grupa bivsih igraca stane sad uz Djoleta konkretnim akcijama, ali bojim se da Djole ne ostane sam. Opet, sve i da se desi treba amin odozgo. Vidjecemo.
  5. Sony PFC

    Uprava i marketing

    Hvala Djoletu Tomicu, konacno neko! Nadam se da ce se pretociti u nesto konkretno, koliko god da je to moguce! Valjda cemo docekati dan da se bar Z ne pita, ako vec ne mozemo puno slobodno da donosimo odlike mimo politickog amina.
  6. Sony PFC

    KK Partizan - uprava i marketing

    Ja Vanji zamjeram to pretjerano ciganisanje u mecevima protiv nas. Sjecam se u jesen 2022, oni dobili mec, par sekundi do kraja, +7, +8 tako nesto, ide da zakuca, zakuca, okrece se ka saigracima i onaj kez od uva do uva i sa onim njegovim zvakanjem svake. Mozda pretjerujem, ali bas mi je...
  7. Sony PFC

    Rukometni klub Partizan

    Ocigledno su fizicki potroseni, tj umorni. Steta. Velika steta. Hvala momcima na borbi i osvojenom Kupu.
  8. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Bukvalno ovo htio da napisem i ja. Da vidimo jel od rijeci. Ovo je horor koji ne staje...
  9. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Vulicevic, Miroslav Cermelj i Milos Podunavac u strucnom stabu. E moj Vulicevicu... Znaci otjerase i Mareta Jovanovica.
  10. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Znaci vraca se, dosao kuci samo da odradi zadatak. @Zlatibor Ma ne, ne kazem da se svakome etiketira da je navijac rezultata, ali ima i takvih, i to ne malo. Nesporna cinjenica.
  11. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Dakle: samo zbog Duljaja nismo prvi i imao je sve uslove i divne okolnosti za nadmetanje? . To legendo, samo udri.
  12. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Nema potrebe za spinovanjem. Ne kaze niko da ne zelimo rezultate i borbu za trofeje. Normalno je da zelimo. Kazem da mnogi danas ocigledno dolaze, navijaju i podrzavaju samo kad ima rezultata. Sto Duljaj kaze za upravu i ljude na stadionu, kad je lijepo pun parking auta. Tako i za navijace i...
  13. Sony PFC

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Veceras se nadam bar 14 15k u Areni i pobjeda koja ne bi trebala doci u pitanje. Igramo kuci. U decembru smo ih relativno lako kuci dobili. Zbog rasporeda bi bilo zlata vrijedno da ovo dobijemo 2-0. Napred Partizan!
  14. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Posteno. Samo, takvi uglavnom navijaju za najskuplje evropske klubove poput Sitija. Ti si prijatelju promasio klub. Doduse, kakvi smo u poslednje vrijeme mozda i nisi. Mozda ste i vecina.
  15. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Sve ovo sto si naveo bi bilo legitimno da mi imamo normalnu upravu koja radi u korist kluba, normalno okruzenje (ligu, savez, drzavu), da je sudjenje korektno i da ne postoji satiranje i saplitanje Partizana i iz spolja i iznutra 24/7 365 dana u godini. Sve ovo da postoji, pa i da se uzme u...
  16. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Nastavlja se teror nad FKP. Nema naznaka ka makar nekom spasu. Igore, hvala za sve! Za borbu, trud, licno pozrtvovanje! Upravi sve najgore, Nadj odavno precrtan kod mene.
  17. Sony PFC

    Rukometni klub Partizan

    Hvala ovim momcima na borbi i zalaganju. Po grobarstvu u timu, najbolja nasa sekcija ove sezone. Nevjerovatna zavrsnica, sa sve sedmercima opet. Idemooooo, bravo!! Hrabro u majstorici pa sta bude bude! Mi vjerujemo! Napred Partizan!
  18. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Teoretski, mi mozemo biti treci, cigani da namjerno puste Vojvodinu a mi krenemo od 2.kola kval za LE.
  19. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Bitno da je UO nedodirljiv. Mi od avgusta formalno nemamo upravu Neka se spremi Nadj.
  20. Sony PFC

    FK Partizan 2023/24

    Prije 2 godine se navodno spekulisalo da u klub zele Milija B, Danko itd itd, ali od tih glasina ocigledno nema nista. Sjetih se sad kako se 2012 nudio onaj Bogi.
Top