Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

BORBA ZA PRAVDU!!!

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Mi smo u svojoj zemlji gradjani drugog reda! Bili pravoslavci, katolici, muslimani, crni, beli zuti, plavi, pekari, lekari, navijaci partizanovci ili zvezdasi, nije ni bitno, ako niste gardjanin evrozone...KO VAS JEBE!

Vlast se poliva benzinom i izvinjava, srozava se ugled drzave, ne samo pred drugima, vec i pred sopstvenim narodom. Ponasaju se kao kurve kojima je sve tudje (citaj evropsko) mnogo draze.

Ova borba za istinu i fer sudjenje je borba za pravdu svakog gradjanina kao pojedinca u Srbiji, cisto neka se zna!


NAPUSTI FARMU, IZADJI IZ DVORA, ZIVOT U SRBIJI JE DANAS NOCNA MORA !
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Svaka cast momcima za grafit i samo napred do pravde za sve.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ako se sad ne ujedinimo nećemo nikad! Ova "borba" je veoma važna, kako za jedne, tako i za druge. Veoma lako može da ode sve u k.
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Дешава се чудо. Што нико ни сањао није, ова држава је успела. Својим издајништвом, уништавањем српске младежи, фашистичким понашањем, држава је успела да уједини цигане и Гробаре, бар у једној ствари, у борби за правду. Ако је икада постојала сумња да навијачи бар делимично нису у праву, овога пута тога нема, потпуно су у праву.

Одавно сам навијао да се две највеће навијачке групе на овим просторима удружа против дефилеа педера и полицијских убица и батинаша, деловао је свако за себе и лако су били разбијани. Овога пута, у овој ствари се мора остати заједно и ићи до краја. Без насиља и позива на исто, мирно, аргументовано, а аргумената има више него довољно, користити јавне медије, графите, па и легалне скупове. Мора се плаћеницима ставити до знања да не може један навијач бити осуђен на 10 година зато што се на трибини потукао са наоружаним полицајцем у цивилу, који је из свега изашао без психофизичких траума, а да униформисани полицајац добије само 7,5 година за хладнокрвно убиство младића чија је "кривица" била да се, као сувозач нашао у аутомобилу који је прошао кроз црвено светло.

Не може ова држава да суди за "убиство" било кога ако убиства није било, не може да суди људима који немају никакве везе са "убиством", не могу да суде људима а да за то немају ни један доказ, само на основу слободног судијског (плаћеничког) убеђења.

Ако је неко учинио кривично дело и то се недвосмислено докаже, треба и мора бити кажњен, али то важи за све, а не само за навијаче и "обичан" свет.

Зашто се прећуткују чињенице, зашто се не прича да Татона нико није бацио, већ да је бежећи сам прескочио ограду и пао са висине од 8 метара? Зашто се не потегне питање зашто је дошло до смрти тог човека? Сви смо видели да је свестан превежен у болницу. Да ли је адекватно болнички збринут? Многа важна питања остају без одговора!

Једна ствар је очигледна, у питању је политички процес вођен руком србомрзаца и политичких плаћеника.

Ту имамо још много младих људи насумично хапшених и утамничених на педербалу које тек чекају, верујем, насумиче и без икаквог доказа, дугогодишње затворске казне.

Очигледан је обрачун са навијачима, без обзира на клубске боје и без обзира да ли имају или немају везе са криминалом, то је за њих небитно.

Много је сличних примера. До сада су ти примери били заташкавани, не чести као данас и томе се мора стати на крај. О шиптарима, онима што су масовно убијали Србе да не причамо, наше власти само што их нису наградили за све покоље и силовања.

У овој борби нема предаје, мора се ићи до краја, нико не сме бити изнад закона!
 
Последња измена:

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!

Гпб

Guest
Кажу правници боље пустити сто кривих него осудити једног невиног. Нељуди нам воде државу кад нам невину децу осуђују да би доказали своју верност западним туторима!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Одслушах комплетну емисију и остадох без текста. Толико смирености, аргумената, без ширења приче и упирања прста, без пљувачине иако разлога за то има на претек, сјајно вођено од стране новинара ...

Све је речено. У интересу истине и правде, ако је уопште икоме то тога стало, оваквих емисија мора да буде више и на свим медијима.
 

Danijel

Grobar
Учлањен(а)
29.04.2008
Порука
379
Reaction score
6
Локација
Malo tamo malo vamo
Po meni jednostavno mora da se napravi jedna emisija povodom ovoga sto se desilo, koja bi se emitovala na jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom jednostavno da se sto vise prosiri ova prica oko izrecene kazne, svih detalja koji su sakriveni i uopste samog slucaja jednostavno da vidi sira masa koja non stop na tv-u gleda i slusa u negativnom kontekstu oko navijace itd.... Pitanje je da li je ovo izvodljivo koja bi se redakcija odlucila, tv kuca al mora da se pokrene nesto u udarnom terminu dobro izreklamirano i da se iznesu sve cinjenice!!!!!!!!
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
juznifront.com
Apel navijačima Partizana

03. 02. 2011.

Apel navijačima Partizana
Apelujemo na navijače Partizana koji sebe smatraju i simpatizerima raznih političkih stranaka i pokreta da na javnim skupovima koje organizuju pojedine političke partije nastupaju individualno, a ne u ime navijačke tribine Grobari Jug. Smatramo da se navijački pokret ne sme vezati za politička opredeljenja. Povod našeg obraćanja je politički javni skup u organizaciji više političkih stranaka koji se održava ispred doma Narodne Skupštine 05.02. u 12h. gde se predpostavlja da će među okupljenima biti i mnogo navijača koji su nezadovoljni stanjem u državi. Imajući iskustva sa ranijih javnih skupova (gde su pojedinci menjali „Kosovo za patike“ i tražili „bolje sutra kroz izloge“ i tako doprineli da javnost to vezuje za navijače, koji su svi od reda dobili epitet huligana i nasilnika i zbog čega navijački pokret trpi velike posledice koje su prerasle u represiju), mi moramo da još jednom apelujemo na navijače Partizana koji budu prisustvovali pomenutom skupu da se ponašaju dostojanstveno i svojim primerom utiču na druge učesnike skupa. Kao što niko nema pravo da im uskrati pravo da iskažu svoje mišljenje, tako i pojedinci nemaju pravo da u ime borbe za promene ruše i kradu i na taj način etiketiraju sve ostale navijače. Oni nanose ogronmu štetu navijačkom pokretu koji inače trpi veliku represiju zbog ispada pojedinaca.
Grobari JUG!!

:respect Tako je bre, bez političkih stranaka. Nadam se da će tribine arene večeras biti mesto sa kog će Grobari krenuti u borbu, naravno bez nasilja!!!

Edit: ovo je sa foruma jf-a, i tamo je stariji post koji je ponovo aktiviran svakom će dobro doći da ga pročita:
komentar iz Blica:
navijac-i-pravnik
Sreda, 23. 06. 2010. 19:20h
neregistrovan korisnik

Niko ovde ne prica istinu,ni novinari,ni okrivljeni,ni njegova porodica a najmanje vi koji dajete komentare a upoznati ste samo iz medija.Ne zelim da ovde branim bilo koga,svako treba da odgovara za svoje postupke,svi mi zelimo da nam deca rastu u pravnoj drzavi,ja sam pravnik i navijac.Ovim momcima je stavljeno na teret delo koje nisu uradili,tesko ubistvo o cemu nema ni govora.Po zakonu moze samo da im se stavi ucestvovanje u tuci sa smrtnim posledicama,za koje je kazna od 1-8 sto je za ovo delo primerena kazna.Kada se odmerava kazna uvek se gleda motiv,a ovde pravog motiva nije bilo,svima je jasno da su oni krenuli da se BIJU,a ne da UBIJU.Istina koju i malo dete zna je da su ga oni tukli i da je on bezeci od njih SAM skocio ne znajuci koja je dole visina,i u vazduhu se okrenuo i pao na lice i stomak,to ima i na snimku dzez kafea,ali ocito nekome ne odgovara da se snimak pusti,pa ga vesto krije jer ce onda morati da im se prekvalifikuje delo u lakse,sto svakako francuska ambasada i ovi nasi ne zele.Ja ne zelim da kazem da nisu krivi,krivi su i treba da robijaju,ali da robijaju za delo koje su stvarno uradili,da imamo pravnu drzavu koja ne podleze pritiscima vec sudi po dokazima.
 
Последња измена:

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
среда, 02. феб 2011, 18:30 -> 19:06

RTS


Величковић има алиби?

Адвокат Стефана Величковића, осуђеног на 12 година затвора због убиства Бриса Татона, тврди да Величковић није био на Обилићевом венцу у време убиства Татона, што потврђује казна саобраћајног полицајца, која му је написана у Македонској улици, у Београду.

Слободан Батричевић, адвокат Стефана Величковића, осуђеног на 12 година затвора због убиства француског навијача Бриса Татона, изјавио је да се његов брањеник није налазио на Облићевом венцу у време када је претучен Татон, што потврђује казна саобраћајног полицајца.


"Казна коју је полицајац написао у Македонској улици доказује да Величковић није учествовао у тучи, као и да у то време није био на Обилићевом венцу", истакао је Батричевић на конференцији за новинаре поводом објављене пресуде.

Батричевић је додао да је то у истрази и на главном претресу потврдио и полицајац који је написао казну.

"Током главног претреса сви оптужени и сведоци су потврдили да Стефан није био на Облићевом венцу за време туче", рекао је Батричевић и подсетио да је Величковић дошао у центар града како би набавио карте за утакмицу Партизан-Тулуз.

Према његовим речима, лик Стефана Величковића није пронађен ни на видео-снимцима који су прегледавани током претреса.

Батричевић је истакао да Величковићеве радње никако не могу да се подведу под кривично дело тешког убиства и најавио да ће пред Апелационим судом покушати да обори пресуду.

"Сваку судску пресуду морамо поштовати, али ћу се, као и сви адвокати одбране, трудити да је пред Апелационим судом оборим и да докажем да нема елемената за осуђујућу пресуду", рекао је Батричевић.

Батричевић је додао да по пријему писаног отправка пресуде адвокати одбране имају рок од 15 дана да уложе жалбе Апелационом суду.



-----------------------------------------------------------------------------------------




Ostaje pitanje za ekipu internet portala RTS-a, zasto vam je portal nedostupan iz pretrazivaca, da li vas je sramota da objavite istinu ?!


capturejw.jpg






Nase pravo da ne znamo nista !
 
Последња измена:

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Реч две о Миловану Бркићу, аутору овог текста.

Човек је дугогодишњи борац за истину и правду. Бескрупулозан је у свом раду и не јебе власт ни живу силу. Више пута је хапшен због оштрог језика, увек имао материјалне доказе за своје тврдње и због тога ослобађан од оптужби за "лажи, клевете, увреде ...". Најјаче оружје су му извори информација, увек проверене и тачне информације и оштро перо. Све што је рекао у овом тексту 100% је тачно, сувише је паметан да нема доказе за све наведене тврдње. Велика је ствар имати га на својој страни, треба искористити његове тврдње.

Упознао сам га крајем седамдесетих година када је писао за многе "непожељне" новине као што су "Студент, Младина ..." Већ тада, као млад новинар, био је познат и изазивао је страхопоштовање. Само својим присуством помогао ми је у решавању проблема (рушењу директора лопова) у фирми у којој сам тада радио.
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Koliko se ja secam dosta je pomogao pisanjem protiv Zecevica i sada nastavlja istim tempom.Svaka mu cast na tome.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ovo juče je bilo baš do jaja. Nema ništa do jakih poruka preko transparenata. Ovo ostaje dugo, dugo u glavama...ne samo Grobara.
A pogledajte i skoro sve medije danas, štampane i elektronske...i uporedite stepen izveštavanja o publici juče i onda protiv Efesa...NEUPOREDIVO JAČI I BOLJI EFEKAT OVOGA OD JUČE!
p.s.
A neki elektronski mediji koji kao mulci ćute - ne vredi im, koji god kadar i ugao slike iz hale da prikažu, transparenti "okupiraju" sliku! A tu ni "mute" ne pomaže...
 

Фидел

ex PAKY 92
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.423
Reaction score
73
Локација
Havana
Размишљам нешто, и тек сад, неколико месеци после Ђенове, може да се наслути шта је била права позадина целог тог случаја...
Није немогуће да је то изрежирано од стране оних којима је у интересу да се навијачи представе као хулигани како би касније ти исти "режисери" имали повод за ућуткивање оних преосталих неколико промила људи којима мозгови нису испрани, који и даље умеју да размишљају својом главом а не да им пресудну улогу у мишљењу имају режимски медији
А кад се само сетим оних бомбастичних налова вести у којима су предњачили Б92 и остали, у којима главну одговорност за све што се дешавало у Ђенови, сноси мафија, јер је ето, држава шатро одлучила да крене у коначни обрачун са криминалом...Каква срања, каква манипулација...

ЕДИТ: Што се тиче оне емисије на радију у којој гостује Величковић, сви ви који имате тај шугави Фејсбук, обавезно постављајте линкове, шаљите свима, показујте свим пријатељима, то је најмање што можемо да урадимо
Ставите се у ситуацију ових момака који су неправедно осуђени, и њихових породица
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.750
Reaction score
9.500
Ja napisah to vece, Paki, kome to odgovara, ali nalete lavina da je to iskljucivo ciganska kuhinja i nizi interes od drzavnog. Nije sporno da su cigani imali interes, ali je ovaj drugi veci.
Sto se teksta tice, veliki deo istine,a vecu paznju treba obratiti na tekst majke optuzenog, koja rece koji momci su u pitanju i zasto "nestadose" snimci. Saglasio bih se tu sa Brkicem, s tim sto ne bih rekao da je MI5, vec neki drugi naziv, poznatiji.
Sto se Velickovica tice, grupa na FB ima vec prilican broj clanova, kad se sve okolnosti uzmu u obzir, prosirice se to.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Mislim da ne treba ići u odbranu preko medija, zato što su ovo oni i zakuvali. Treba pustiti da se stvar smiri i ohladi, a onda izaći sa činjenicama, i `slučaj` će pasti kao kula karata.
 
Top