• Registracije za nove članove su otvorene do daljnjeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

    1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

    Ovo će definitivno zahtevati mnogo više posla za nas, ali se nadamo da će isfiltirirati sve one koji ovde ne bi trebali da budu!!!

Dule Vujošević

Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
991
Свиђа им се
275
Muti Nikolicu isplacuju 100 hiljada evra za dva meseca upropastavanja
tima, a Duleta razvlace po novinama za 113 hiljada... naprednjastvo je jedna posebna kategorija humanoida.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
3.871
Свиђа им се
249
Nadam se da ce im navijaci Partizana na sledecoj utakmici pokazati sta misle o ovom jednom pjesmom Duletu, sto je moguce gromoglasnijom.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
857
Свиђа им се
42
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
S obzirom ko vodi Partizan, nije nikakvo čudo što se isplaćuju oni koji nisu doprineli nikakvom boljitka kluba.

Što se gore poneseš prema klubu, to si veći i bitniji.

Pa nama je, jebeni limar, monogoloid, potrčko- predsednik :banghead
Bas tako...u tekstu je navedeno kako su isplaceni Rasic Vilson Besovic itd i kako nisu vise na listi poverilaca a sto je vrlo zanimljivo oni se nisu obratili BAT-u (bar nigde nije pisalo ili sam ja mozda prevideo) a ima se para za njih, dok za Duleta se navodno nema..e sad ce morati da plate imalo ili nemalo..
 
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.422
Свиђа им се
811
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
290
Свиђа им се
89
Локација
25-i maj
Mislim se gledajuci Duleta ovih dana i pored svih gresaka kojih smatram da je napravio, da je Partizan potreban Duletu da bi se osecao bolje a bogami nama je itekako potreban trener preozbiljan jer realno Canak to jos uvek nije, da izvuce iz igraca maksimum jer bi Dule i sa ovom ekipom bio u 3 na Jadranu.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
3.871
Свиђа им се
249
Mozes li da postavis sve ili link ka toj vijesti? Hvala i na ovom u svakom slucaju.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
1.557
Свиђа им се
535
Ne znam, ja sam i od Mice Berica cuo da niko nije uticao na njih da smene Duleta... Mora da opet zbog secera lupeta...
Ili ce ipak biti da je bukvalno jedino on ispao cist pred Bogom, a svi ostali su na ovaj ili onaj nacin ispali picke. Makar i zbog svog necinjenja.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
1.557
Свиђа им се
535
Duško Vujošević košarkaški trener
Navijači su bili i ostali Vučićeva vojska

Danas imamo Vladara koji umesto da vodi politiku isteruje sopstvene hirove. Način na koji ih isteruje je isti bez obzira na to da li se radi o rušenju sportskog kluba, Savamale, medija ili bilo čega drugog. To je ono što me najviše brine. Mislim da je u pozadini onog jezivog dočeka Alena Omića pokušaj rušenja Čovića u okviru dvorskih igara koje vode Vučić i njegov brat. Nije lako Čoviću


Duška Vujoševića sam poslednji put videla u čuvenom duelu sa Nebojšom Čovićem u „Utisku nedelje“. Od tada je prošlo četiri godine, a samo poneki dan da me neko ne pita: „Recite mi, molim vas, kako su se Vujošević i Čović ponašali dok su trajale reklame?“ Niko mi ne veruje da se stvarno ne sećam ničega osim visokog napona. Pitam Duleta po čemu on pamti taj susret, odmah počinje da se smeje, prepričava mi detalje, zvuči kao da priča nešto što je bilo juče:

„Ja vozim ka studiju... utakmica je sutradan, ekipa je već u Kragujevcu, javljaju mi da je Bogdan Bogdanović izlazio u `Stefan Braun`, zovem ga, vičem na njega jer sam mu rekao da ne sme tamo da ide… onda počinje emisija, slušam Čovića, ne mogu da verujem šta priča, laže i sav cveta… Mene je sramota da lažem, ja i kad govorim nešto pogrešno, radim to samo kada mislim da je tačno, a on se ponosi što priča stvari za koje zna da nisu istina… Kritični momenat je bio kad sam mu rekao `pazi da ti ne priđem kao Džajić`, stvarno bi bila katastrofa da se nisam zaustavio... a, malo je falilo.“

Nismo se videli, vi i ja, još od tada. Kako ste, Duško?

Kao što sad izgleda da sam u boljem stanju nego što jesam, dešavalo se i da je izgledalo gore nego što je bilo. Pre nekoliko meseci je nesporazum stigao dotle da su mi sveštenici došli u bolnicu da me pričeste. Zamolio sam ih da obrnemo redosled, da me puste da ozdravim, pa da se o pričešću naknadno dogovorimo. Sad idem ka transplantaciji bubrega. Imam šećer i isto kao što mi je potrebna dnevna doza insulina, tako mi je potrebna i određena količina košarke da bih živeo. Doza koju sam dobijao kao selektor u Bosni drži me još uvek u aktivnom stanju. Taj odlazak u Sarajevo gde sam dobio priliku da budem u dodiru sa mladim talentovanim igračima mi je spasio život. Šekspir kaže u Hamletu – „čovek treba da bude spreman. I to je sve“. Ja nisam bio.
Nesto opsirniji isecak iz NIN-a, pronasao na FB. Ako neko ima primerak novina, bilo bi lepo da ga skenira.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
3.871
Свиђа им се
249
Imate na temi o medijima iako bi ono moglo da se prebaci i ovdje. Treba sve da se procita.
 
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
1.502
Свиђа им се
528
Локација
Beograd
Svojevremeno mi je Vanjina mama pričala da ga je Dule vodio na more, o svom trošku, i da je Vanja Duleta pitao do koliko sme da bude na proslavi svog punoletstva...
 
Свиђа им се: Jokic