Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Dobio sam ban jer sam psovao Ivicu a pogledajte sto doticni radi iz dana u dan.
Ocekujte lijep prelazni rok, Ivica bača bombe uskoro.
Osvojili kup..svaka cast, meni kup nikad nista znacio nije.. Takmicenje u kojem nismo igrali ni protiv jednog ozbiljnijeg kluba.
Boljevac, Rad, Javor, Cuka i sad silni klub iz Lucana.

Cigane nismo dobili ni jednom ove sezone, o tituli nismo mogli ni da razmisljamo koliko smo daleko bili od nje. Ja u mom zivotu ne pamtim da je smo imali vise poraza nego ove sezone.
I sad da me puca euforija oko nekog kupa u kome dobijamo Boljevac i Lucane....ne znam.

Ivice cekamo otkaz!
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Igracima cestitke na osvojenom kupu.

Nekako bez obzira na osvojen kup sto rekose Mare i Virke gorak je ukus u ustima. Zna se da smo mogli bolje, zna se da imamo najbolju ekipu po imenima u drzavi, ali opet falilo je nesto da ih pokrene a to nesto na klupi sto sedi nije znalo zato:

Djukicu "vrhunski" treneru zelim ti iskreno od srca da ti ovaj trofej i ova "vrhunska sezona" donesu dobar i unosan ugovor u nekoj od liga 5-ice pa da tamo zaradis jos vece novce. Mislim da je prava steta sto je Arsenal doveo zamenu za Vengera mozda si mogao tamo, ali nema veze ukoliko Abramovic ne dovede Jokana umesto Kontea na kraju sezone sigurno si ti "drugi pik" cuo sam da je odusevljen tvojim "znanjem".
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Poklanjanje dresa je trebalo da bude neki sarkasticni cin, ukoliko je suprotno, nabijem na kurac i Ilieva i onog kome je to palo na pamet. Svakako da ce taj dres zavrsiti u kanti,dati sveti dres ciganskom govecetu, jebo ih pas!
Cestitke ove sezone limitiranoj ekipi na osvajanju kupa.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Čestitke fudbalerima na kupu. Za mene je ova sezona donela puno novina i bar u mom slučaju je bila veoma čudna sa nekim novitetima.
1. Posle mnogih priča o čuvenom derbiju, 2:4 i legendi o Djukiću želeo sam da ga vidim na klupi Partizana misleći da je Gvardiola (pratim aktivno Partizan od 2009). Video sam ga dovoljno.
2. Dočekao sam prvi penal na večitom derbiju, a i mnoge generacije pre mene to nisu doživele sve do decembra 2017.
3. Dočekao sam prvo Partizanovo proleće u Evropi i leptiriće u stomaku nakon Jang Bojsa, iako smo ispali posle na devojački način.
4. Dočekao sam da prvi put ne pokažem nikakvu emociju nakon Partizanovog gola u derbiju, na ovom poslednjem iza nas (što je za mene do tada bilo nezamislivo jer je uvek lepo utrpati ciganki u mrežu).
5. Dočekao sam toliko čekanog Sumu (promašaj).
6. Dočekao sam Kapitenov 40. dok je još aktivan fudbaler (dočekaćemo i 41. zajedno sa njim na istom položaju ;) ;-)).

Partizane od ujutru na renoviranje, igrači na mali odmor i kakav-takav reset, upravo na rešavanje zasranih stvari tokom ove sezone (bar transfer pitanja, o dugu nema smisla ni pisati), Djukiću u Španiju ili u Štitar, zavisi da li ti više odgovara pesak ili zemljani put u ovo doba godine, kupu u vitrine, sezono u zaborav i da se ne ljubimo. A sad 100% podrške ostatku sportskog društva, pre svega najpotrebnija je košarkašima.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
KUP JE NAS!!!

Bravo momci, zasluzili ste!

Sale, malo da svratis u teretanu, poceli pehari da ispadaju iz ruku :D
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Kup je naš! :ziveli:pfc::ziveli

Sve ostalo za zaborav! Đukiću, napusti objekat još večeras ako je moguće.

Drago mi je zbog Zdjelara, neka mu ovo bude podstrek za sledeću sezonu da bude pravi!
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Cestitke igracima na zasluzeno osvojenom trofeju. Upravi i iglici da porucim da ne misle da su nam ovim zamazli oci i da cemo da napadamo trofeje u lopovskoj drzavi i u Evropi sledece godine sa tandemom Skuletic-Nikolic i mladjanim Saletom Ilicem u veznom redu.

Imam nekoliko zelja za blizu buducnost. Da se navijaci konacno smire ujedine i okrenu nasem zajednickom cilju a to je da svi zajedno bodrimo nas klub a ne svoj dzep, znacku, bandu ili bilo sta drugo.

Jos par zapazanja. Ove nedelje kao da sam u zoni sumraka, ovi stariji se secaju tih emisija. Prvo Panticev vesnik koji u naslovu ima manodvsku kurvu u naslovu a nas klub danas urucuje lopovu Vujovicu nas dres???
 

Прилози

  • Pantic- Zlatka kopacka kurve.PNG
    Pantic- Zlatka kopacka kurve.PNG
    474,9 KB · Прегледа: 34
  • Majo Vujovic dobija nas dres.jpg
    Majo Vujovic dobija nas dres.jpg
    102 KB · Прегледа: 36

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.557
"Trener" ni ne razmislja o ostavci i ne vidi šta je on to pogrešno uradio ove sezone, e to je najgore u celoj priči, što nam na klupi sedi ovakva jedna ličnost. Na početku sam stvarno mislio da je čovek gospodin zbog svojih smirenih izjava nakon loših partija, ali shvati čovek vremenom da on prosto ne zna šta da kaže, on svoj posao radi "najbolje" što ume, on ne vidi nikakvu grešku u obavljanju svog posla, i ono najgore, on ima ugovor još godinu dana i ne vidi nikakav problem što se tiče svoje pozicije u klubu.
Ukoliko se pojavi informacija da je oteran dotični onda slavim slavu i treći dan, ako ne, onda planiram da počnem da postim Petrovski post 15 dana ranije, pošto se ovako ne može...
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Cisto da ostane neizreceno, apropo ovog maga sa klupe, sto mu je sezona vrhunska, jedno pitanje.
Cigani zavrsili sa +17 sa sve podelom bodova ispred nas, igrali istu nokaut fazu Lige Evrope kao i mi. Kakva ti je onda njihova sezona, jebo te zivot ?!
Neko bi senjoriti trebao da objasni znacaj titule ove usrane lige, izgleda veze nema o cemu prica, ili je lud.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.311
Локација
U pizdi materini
Ako su dres dali ovoj cigansturi fore radi onda je to jedini smislen potez uprave ove sezone.Mada opet ja mu ne bih dao sveti dres niposto, dao bih mu ciganski sa nacrtanim falusom u erekciji sto kaze kolega njacke.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.910
Reaction score
4.203
BRAVO ZA KUP

:pfc:

- nikad mi nece biti jasno to omalovazavanje kupa, ja mu se radujem i znaci mi, i volim sto smo ga osvojili ;) ;-)



djukicu odlazi i povedi bar 80% igraca sa sobom i upravu
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Stigoh kući iz fucking Surdulice, koja će mi moram priznati ostati u lepom sećanju, simpa mesto sa lepim čavkama. Igrao Partizan, i pobedio osvojio bar jedan trofej. Volim ovaj klub, o igri ne bih, drugi put. Koliko je lepo biti Partizanovac, i pored svih sranja, i pored mene što su bili momci razbijenih glava, ali kada vidiš ljude sredovečnih godina i starije kako vole i kako bodre Partizan, pa vidiš decu, a u pičku materinu, to je nešto što ne bih mogao kupiti ni za koje novce. Ovaj Partizan treba čuvati, kao malo vode na dlanu.
20180523_201749.jpg
Živeo Partizan!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Не постоји фора, сарказам или виц који може оправдати поклањање црно - белог дреса циганској вуцибатини која је толико пута просула своје циганске фекалије по истом.
Али, сјајна комбинација недостатка интелигенције и одсуства самопоштовања исписала је једно понижење више.
 
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
802
Reaction score
406
Локација
Zemun
Надам се да после овог чина ником неће пасти на памет да оправдава ову нулу од човека који глуми спортског директора (а није у стању да одглуми да је нормалан за почетак).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top