Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Moram jos ovo da napisem iako me sramota.
Znaci ja gledam letimicno utakmicu jednim okom i primetim da ovi u belom(kasnije ispostavilo se da je to moj Partizan)napadaju i igraju fudbal za razliku od crnih(koji su za mene do uvidzanja greske bili Partizan)koji se brane i tuk tamo ubace neku frljotku.I kazem uglas,Jebem ti sto sam koji kurac uklucio prenos.Izede me sramota,idem da se ubijem.
ZIVEO PARTIZAN,jebali vas beli dresovi rukovodstvo.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ivanovic bio odlican steta sto nije postigao gol. Ali sve u svemu ovo je opet bilo dosta konfuzno na momente. Moramo odigrati utakmicu sezone da ih izbacimo iz kupa. Djukic nema pojma.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.925
Reaction score
26.676
Jedva cekam kraj ovog mucenja, odnosno kraj sezone. Ovo je zivi uzas.

Sada jedan ruzicasti osvrt...
Ne razumem kritike na racun fantomke sa flekom, trudi se, a i najbolji je napadac koga imamo, bar tako kazu. I eto, vidite kako je bilo malo potrebno da nas trenerski mag iz Stitara izvuce iz krize, i to posle samo dva poraza od kojih je jedan i definitivno stavio zavesu na sampionat, a drugi nas udaljio od finala kupa. I posle nekome ne valja senjor.
I ivica...red je da posle salvi kritika, uputimo cestitke i njemu za danasnju briljantnu predstavu. Kako je lukavo nagovorio kapitena da igra i ovu sezonu, i to se pokazalo kao pun pogodak.
Jako je vazno da svi oni zajedno ostanu, i donesu nam jos puno radosti!
Sarkazam, naravno...
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
571
Reaction score
795
Vidi se da si ti stručnjak, baš su slični, jedan Grobar, sa obrazom i pošten, ako ništa drugo, a ovaj drugi... pa, sve suprotno.
I jednostavno moram da dodam, kao večiti branitelj Tomića na forumu, on je imao Leonarda koji je tada bio totalno van forme i debelog Božu, a Đurđević je došao tek kod Marka. Toliko o tome, dva igrača koja su dala koliko već golova, 40+...


Nisam poredio Tomica kao Grobara, igraca i uspešnog sportskog direktora najboljeg u zadnjih 10 godina vec kao trenera.Slazem se da je bolji od Đukića ali nije trenerska klupa za njega.Voleo bih da Tomic bude umesto Ivice.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Izvini, nego uvek mi zasmeta to poistovećivanje Tomića sa ovim ili nekim drugim indijancem, pa sam reagovao tako...
Baš danas sam gledao highlights sa utakmice protiv Zaglebja u BG... Tomić je imao tu Mihajlovića, Radovića, Alena, Jankovića i Božinova, odnosno Đurđića napred (od toga Đurđić dečko prs'o s mozgom, dozvolio da pukne pod pritiskom). E sad kad ti uporediš to, tj. ubaciš Leonarda i Đurđevića + Tavamba kasnije (najbolji u poslednjem derbiju prošle sezone), to je nebo i zemlja.

Krivo mi je što je tako ispalo, verujem da Tomić itekako ima potencijala i kao trener, mada je bila priča da igrači nisu voleli taj njegov stav i ponašanje, ali idol mu je Zeman, jbg, verujem da su mu i treninzi bili zajebani, a to manekenima ne odgovara. Fali mu iskustva, a da ima njuha za igrače, to svi znaju, i svako bi ga verujem poželeo za SD umesto Ivice. Samo je pitanje ima li želju da radi kao SD, ili ganja karijeru trenera. Daj Bože da Ivica ode sam, bez da ga teraju, i da neko u tom klubu ima malo mozga, da dovede Tomića, po svaku cenu, ali slaba vajda...
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
3. Što se tiče Ožegovića, opet zamena teza...
Čovek je pitao zašto on igra u prvih 11, ja odgovorim zato što je verovatno jači, brži, borbeniji, oštriji od Đoleta, e onda sledi kako se ja ,,iz petnih žila,, trudim da opravdam davanje šanse Ožegoviću, i tako to...
[/QUOTE]

da bi se argumenti vidli mora covek bar da se potrudi da procita sta drugi pisu a ne samo da "stampa" kilometarske redove...

da li ima smisla nuditi ikakve argumente kad se procita da je #51 jači, brži... a on je pao posle svakog duela, svaki put, na svakoj utakmici! koga je on pretrcao pa je kao brz?

resenje je bilo ko umesto njega, makar i niko!!!

drugo, samog sebe pobijas time sto kazes da niko ne nudi resenje za sredinu terena, a vecina ovde upravo Petrovica pominju kao resenje, a ti si taj koji kritikujes takvo resenje i ne nudis nikakvo drugo

i napisao sam ti ideju da igramo sa petrovicem, zdjelarom i panticem na sredini, uz dva krila i dobrog spica, a ti kazes da zdjelar i pantic igraju tu poziciju, a na sta to lici vidli smo u svakoj ozbiljnoj utakmici ove polusezone (cesi , cigani, kup) gde se uvek ispostavilo da nemamo nikoga sa mudima da povuce u mentalnom smislu, a ti pominjes sporost... pa mora da je sale ilic mnogo brz kada udje sa svojih 40 i pokaze to sto jos uvek moze...

druze, ziv bio jos 100 godina, ali jedini ovde koji ne nudi resenje si ti, vec samo pronalazis mane ponudjenom resenju, i stvarno je degutantno vise kmentarisati bilo kakvo pravdanje prisustva #51 na terenu u nasem dresu, samo se zakopavas time, nazalost
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.499
Reaction score
23.257
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Ðuka dobro postavio utakmicu, od početka se videlo da imamo kontrolu. Ožeg među najboljima danas, trčao, trudio se, nije imao sreće u nekim napadima. Tošić mora bolje kod slobodnjaka.

Nazire se igra koju bi Đukić voleo da igramo, pozadi sigurno, i da idemo po protivnika. Mnogo bolje će ovo izgledati kad prođemo pripreme, i Đuka sprovede sve svoje zamisli.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.299
Reaction score
15.351
Локација
U pizdi materini
DrMo :buhaha

Nego meni nije jasno koji je to strucnjak procenio da Bogosavac(nas djak) treba da ode(besplatno) a da u Partizanu igraju one vedete koje trenutno imamo cast da gledamo ? Ako neko zna neka napise, nije da sam neki fan gore pomenutog nego mi nije jasno ko donosi takve odluke u "interesu" Partizana.
Verovatno ce da ga otkupimo za nekih 300-500k eura i 50% od naredne prodaje ali to tek kada mu ostane sest meseci do isteka ugovora a nisam siguran na koliko je potpisao pa ne znam kada da ga ocekujem nazad.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Bogosavac zna samo da opali šprint uz liniju, a ne vidim da bi Partizanu sa ovakvom igrom u ovoj ligi to nešto značilo. Rijetko loš igrač, makar dok je bio u Partizanu, iako sam ga ja branio.

Ovo je trebala da bude rutinska pobjeda i vjerovatno bi bila da nije bilo onog kiksa ili da je Ivanović iskoristio neku od onih šansi koje su bile stopostotne, kao penal. Tj. da u onoj jednoj nije bio sebičan, nego da je dodao Tošiću, koji ga je pogledom ubio :)

Slična situacija je bila i sa kupom. Samo što smo tada odigrali lošu utakmicu, a mogla je da bude dobra da smo imali napadača umjesto Ožegovića, koji ne može da pogodi loptu.

Saša Ilić doktor ove igre! Odličan gol Tošića, još bolji pas Tavambe, ali i Sale dr mr i u toj situaciji, gdje navlači dva igrača na sebe.
Tavamba dominira i mora da ima prednost u odnosu na bilo kojeg drugog napadača. Mada kad uđe sa klupe onako odmoran dodatno je izražena njegova snaga. Plus su igrači Čukaričkog posle 70. minuta umirali koliko su fizički pali.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.723
Reaction score
29.462
Локација
Beograd


Гробари су чудна бића
испод своје коже
никад они око нечег
неће да се сложе

Ал из своје коже
свако добро зна
никуд се не може
истина је та

Ако ништа друго
ех гробарска туго
данас гледах право
из гробарске ложе
да Партизан још увек
неког
победити може

 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.738
Reaction score
11.283
Локација
.
DrMo :buhaha

Nego meni nije jasno koji je to strucnjak procenio da Bogosavac(nas djak) treba da ode(besplatno) a da u Partizanu igraju one vedete koje trenutno imamo cast da gledamo ? Ako neko zna neka napise, nije da sam neki fan gore pomenutog nego mi nije jasno ko donosi takve odluke u "interesu" Partizana.
Verovatno ce da ga otkupimo za nekih 300-500k eura i 50% od naredne prodaje ali to tek kada mu ostane sest meseci do isteka ugovora a nisam siguran na koliko je potpisao pa ne znam kada da ga ocekujem nazad.

Marko Nikolić.

Juče je za pohvalu jedino bio pristup, nismo se razvlačili po terenu onako standardno kako znamo a čak smo na momente i ličili na nešto. Ovo što Ožegović “igra”, Ivanović može bez problema a pritom može još da napreduje jer takav igrač kad dodje u Partizan, mora da prodje jedan period adaptacije. Uz Pantića je jedini naš igrač koji može sa loptom u nogama da prodje igrača, pritom Danilo nema dribling ali zna lepo da ćušne loptu pored protivnika i da ga preteči dok Djordje ima i fintu i varku telom što je zaista retkost za videti i za pohvalu.
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Juce je Iliev sastavio tim i ubacio sva njegova pojacanja i hvala mu na tome :
Pokazao nam je da su svi do jednog, pocevsi od trenera, pa sve do vragolastog centarfora, preozbiljni igraci za beogradsku zonu !!!
Koji je ono fudbal, majko moja... Ne zna se ko pije ko placa. Centarfor je sve samo nije fudbaler. Zdjelar svojim potezima unosi paniku u tim, umesto da smiri situaciju.... Antonov...? Miletic, Mitrovic...mozda su nekada ozbiljno igrali ozbiljan fudbalu, mozda...
Trener... Tvrdim i stojim iza ovih reci : pored toga sto je najveci saboter u istoriji FK Partizan-a, on je najveca neznalica koja je ikada sedela na klupi. Verujem da bi ekipu bolje vodio i Ilija Rosic od njega... On ide po protivnika !? Ma idi bre u tri p.m.!!! Ide ponprotivnika ? Pa kad ces stici do tog protivnika ? Veliki saboter, ogromna neznalica koja ima ludacku i ne znam cime zasluz3nu srecu. Spasio ga Tosic nove blamaze... Sto je najgore, spasio je i sd-a...
Kazu sledi remont tima... Ko da ga remontuje ? Iliev ? Za koga li ce sad da zalegne i da garantuje ? Kakve nam je on spodobe doveo u klub... Trrbalo bi mu oduzeti sve pare od plata, jer nam je napravio katastrofalan minus na racunu... Ljudi, pa mi sad da prodamo sva njegova pojacanja, ne bi dobili vise od 200.000 evra...uzas.
Ostane li on na mestu sd, samim tim, ostace i trener, najebali smo za dugi niz godina...
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ne znam, meni taj Antonov sinoć i nije bio loš. Ako uzmemo u obzir da nije igrao dugo, odigrao je sasvim pristojno. Od njega više nisam ni očekivao. Da se toliko u njega verovalo kao u Miletića, vredio bi više. Bar u derbiju ne bi sklonio svoje izdepilirane nogice, da ga ciganska džukela ne pokosi, iako je bilo na ivići 16 metara. Nadam se da radi tog poteza više neće obući sveti dres Partizana.
Juče je najbolji bio Ivanović, jedini koji je pretio Čukaričkom, tu možemo dodati i Pantića. Sviđa mi se Ivanović, ima fintu, to je pokazao u oba duela protiv Čukaričkog, ima snagu ima znanje da pređe igrača pored sebe, a ima i muda. Što je danas nažalost u Partizanu deficitarna roba. Svakako igrač koji daje bar za sada tri puta više od Jankovića. Pantić je ove polusezone najbolji igrač, mada uzimajući u obzir kakva mu je konkurencija, možda to i nije za pohvalu.
Jeste Tošić dao dva gola, ali ono što on igra je sramota. Izgubio je daleko najviše lopti, čak je nekoliko puta mu bila oduzeta lopta sa leđa. Kad izgubi loptu neće da ide po nju, ne pritiska dobro igrače kada igramo presing. Nije tamo gde bi trebao da bude u kontri, da bi bili opasni po gol protivnika. Imam osećaj da igra samo da bi izveo slobodan udarac. Kaže ciganski saboter, da Leonardo mora da zna da dolazi u organizovani klub, da se mora prilagoditi ekipi, da mora da radi ono što radi ekipa, a šta radi Tošić???
Pa on je isti kao Leonardo po ponašanju, samo što je Leonardo prošle godine dao 25 golova, pa mu se moglo. Danas nije ispratio nijednom protivnika u odbrani, duvao nam je vetar(promaja) preko njegove strane.
Zdjelar je sinoć bio najgori. Koliko sam se obradovao kada je dolazio, sada nisam siguran da ga treba zadržati. Majke mi. Ono što on igra, toliko glupih prekršaja, toliko loših dodavanja, da ja stvarno ne znam zašto bi mi pljunuli pola milke za njega??? Ajde za Pantića, on je pokazao, da napreduje, da hoće, ali Zdjelar nije.
Sinoć smo igrali nekako u grču, video se strah kod igrača...
Pobeda, lepa je kakva god da je.
Pohvale za Tawambu i kapitena, kad on ode u penziju, ko će nama da vadi kestenje iz vatre. Toliko pitanja, a nema se ni jedan odgovor.
Ko da radi remont ekipe? Onaj ko je napravio kvar, havariju??? Mnogo pitanja, za nas ljubitelje crno belih boja, za nas koji nemamo pet soma mesečno da navijamo za Partizan, za nas kojima kada Partizan gubi, nemamo tim iz Madrida da nam fida rane, za nas kojima je Partizan jedina svetinja, a vremene je sve manje.
Napred Partizan!
Živeo Partizan, dole okupatori! Svako je okupatori ko živi na račun Partizana, a ne doprinosi njemu i njegovom poboljšanjiu.
Umrite paraziti.
Ciganine sa klupe odlazi!!!
 
Последња измена:

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.925
Reaction score
26.676
Ðuka dobro postavio utakmicu, od početka se videlo da imamo kontrolu. Ožeg među najboljima danas, trčao, trudio se, nije imao sreće u nekim napadima. Tošić mora bolje kod slobodnjaka.

Nazire se igra koju bi Đukić voleo da igramo, pozadi sigurno, i da idemo po protivnika. Mnogo bolje će ovo izgledati kad prođemo pripreme, i Đuka sprovede sve svoje zamisli.

Konacno da procitam nesto normalno, realno, tako se trezveno razmislja, svojom glavom, pomirljivim tonom, bez ostrascenosti, bravo za post!
Djukic je sjajan trener, Ozeg je izuzetan napadac, i samo neko izuzetno zlonameran ne vidi obrise sistema!
U inat hejterima, pljuvacima, narikacama i onima sto likuju! :D
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.396
Reaction score
10.422
Локација
okupirana Srbija
Uglavnom se slažem sa kolegama Dr Mo i Oplenac, ali, neka mi ne zamere, ja ne bih toliko žurio sa tim sistemom, mnogo to brzo ide, a što je brzo to je i kuso. Dakle, strpljen spašen. Još 3-4 godine, pa ćete videti kakva će to sistemčina biti. I naravno, Đukića za doživotnog trenera FKP, takvu Grobarčinu i takvog stručnjaka na klupi nikad još nismo imali. Mada, da Iliev ima trenersku licencu...
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.738
Reaction score
11.283
Локација
.
Ha ha koliko ste samo vickasti i zanimljivi sa tim vašim doskočicama.
Samo bih vas podsetio da je ovo sprdnja sa forumom i diskusijom na istom pa da pripazite malo.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.723
Reaction score
29.462
Локација
Beograd


Ивановић сјајан
брз је као срна
јак је као меда
штета само што никако
он тог гола не да

С друге стране онај
ни имена вредан
ал уписо асистенцију ет педесетједан

Из пензије Сале
и Сурови Тале
на терен су ушли да Тошића кале

А малени Бамби
по терену срао
ал шута је мештар
два је гола дао

Ал времена нема
за славље и буку
ми морамо браћо
(са два гола предности)
да сјебемо Чуку

На Форуму дебата
смирити се никад
јер
Горан Томић постао
луђи него икад

 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Bitno da mozzart danas baš mora da napomene da je bio ofsajd našeg najboljeg napadača kod prvog gola... a ono nije bio ni pas Zdjelara, nego ga je Drinčić otresao, pa je ovaj izašao iz ofsajda, pokupio loptu, i sudija pustio prednost.
 

ZHOO

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
232
Reaction score
581
Локација
Bijeljina
Goran u delirijumu
poludio skroz
raspiso se sa pjesmama
ko da je sam Broz
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top