Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.310
Локација
U pizdi materini
Kao sto drzavi odgovara podeljena opozicija tako ovima odgovara podeljena tribina, zavadi pa vladaj debeli derpe zna i na mrtvom jeziku kako se to kaze. Bolje da se kolju medjusobno nego da ne daj boze krenu na upravu ( ne bi krenuli kako god ali ...)
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ma ne mora se nista pjevati da bi Djukic shvatio. Nije on glup da ne zna da ga navijaci ne mogu smisliti nego je bezobrazan i bezobziran.
 

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
Ovo samo teški mazohista i nenormalan čovek može još da gleda. Ja se sebi prosto divim kolika sam budaletina.

Izvinite, nisam čitao stranice unazad, nemam snage... Da li je dripac prilikom ulaska na teren, neposredno pre početka utakmice, na skandiranje zapada "đukiću odlazi" pokazao srednji prst ili mi se samo učinilo?
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.534
A sta na sve to kaze verni jug? Njima je sve ovo ok? Onaj fazon "a kad dodju nevolje, i kad dodje tuga..."
 

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
Užas, u fazonu "Za Partizan ništa, od Partizana sve". :mad: Generalno, tribina nam je u totalnom rasulu. Neko sa strane da dođe i da gleda, krstio bi se nogama i rukama... Ne bi znao šta se dešava... Mislio bi da igraju 4 tima, neki turnir.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Salio sam se za Bu(v)aca, to je svakako nerealno, ali i dalje mislim da neki dobar trener moze od ovih momaka i par pojacanja da napravi opasan tim.
Setimo se kako je odbrana izgledala kod Tomica, a kako kod Nikolica isti ti igraci.
Sto se igraca tice vise ne mislim da treba Zdjelara otkupiti, mislim da Suma nema sta da trazi vise u Partizanu, i ne bi bilo lose da i Bambi ode, Ozegovic naravno.
Pantic, Djerlek, Kosovic jos par pojacanja i dobar spic, bice to ok.
Samo se nadam da nove igraca nece dovoditi Ivica ili ne do Bog babovic.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.798
Reaction score
2.570
Локација
CyberSpace
@LazarP da ne treba da se izvinimo lopovima što smo ih nazvali tako? :confused:
sa SNS-ovcima u Upravi, ( određenim) ciganima u timu i na klupi, ponašanjem i pristupom takmičenju u dresu Partizana ove godine, a i na ovoj poslednjoj utakmici, ja mislim da imamo pravo da pretpostavimo da se nešto slično desilo :icon-evil:
dokaze neka prikuplja onaj kome je to posao, ako želi da se meša u isti :confused-smiley-013:

sutra idem do Loznice preko Šapca i "jebenog Štitara" i, da ne idem u društvu sa više vozila, bio bih u veeelikom iskušenju da stanem sa sprejom u rukama pored table sa natpisom tog mesta, dodam "Đukiću ODLAZI!" i ufotkam to pa podelim okolo :ninja:
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Ima jedan nalog na twitteru pod imenom "Is Đukić sacked yet?"
I svaki tvit izgleda ovako:

Is Đukić sacked yet?
No.

Prosto me nasmeje kad god vidim, iako nije nimalo smešno.

Nama trener sada mora biti samo neko ko je radio u ovoj ligi ili igrao za nas (podrazumeva se da bude naš), neko sa stavom, ko zna da se snađe u ovom mulju od lige, i zna šta se očekuje od njega. Stolica / Ivić - hteli mi da priznamo ili ne, to je realnost.
Mada, recimo, i za onog Pakulta (bivši trener Radničkog) sam čuo dobre stvari, samo što mu Tončev nije dao da radi šta i kako on hoće... mada, ipak nisam za stranca.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.309
Reaction score
3.915
Локација
Kobasicarija "Venac".
sve bih ovo mnogo lakse podneo da znam da uprava radi na dovodjenju neke ozbiljne njuske na mestu trenera. nisu igraci krivi sto je neznalica I drkac qrca od njih napravio mekusce na terenu. setimo se, ne tako davno, gro ovih fudbalera je uriniralo po ciganki I rutiniralo sve ostale protivnike u mulju jsl-a.

dakele, do prvog juna odjebite djukica kako znate I umete, I dovedite trenera da valja!!!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
Ako im je ostao makar jedan atom razuma Tomica ce da mole da bude novi SD. ali mislim da nece ovi vise doneti nikakvu dobru odluku za Partizan cak ni uz prisustvo velike kolicine srecnih okolnosti. Ono sto su im Tomic, a nesto kasnije i Nikolic ostavili na koriscenje su marljivim radom uspeli da rasprodaju i uklope u sistem nekih drugih klubova, a nas Partizan ide po protivnika bez sistema.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.731
Reaction score
11.173
Локација
.
Ali ja ne mogu da shvatim da neko ko se profesionalno bavio fudbalom (Iliev, Djukić) ne zna da se tim ne pravi tako što dovedeš Tošića kome daš veoma visoke bonuse po datom golu, dovedeš Sumu za kog Iliev kaže da je znao da je “primadona” i da ceo tim mora da mu se potčinjava, dovedeš Ožegovića za koga je Djurdjević mala maca po pitanju sebičnosti... I za rezultat dobiješ Tawambu koji se buni na svaku loptu koju mu ne dodaju, Jankovića kom puca ona stvar da igra itd... Ja mogu da razumem da dodje Vazura koji nema veze sa fudbalom pa u konkurenciji Božinova i zaboravio sam sad kog špica on uzme Bugarčeta jer je marketinški bolji potez. Jedino logično objašnjenje je da se unapred pozdravilo sa titulom po zna se čijem nalogu.

Ponoviću po 1000ti put ova ekipa Partizana nije tim nego obična grupa gradjana a bivši fudbaleri sigurno znaju kako se pravi tim samo da li hoće ili smeju da naprave isti.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.419
Reaction score
11.806
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ H.U.D., system, Tomic11

Halo, momci!

Pravi razlog za debakl protiv Vojvodine (i u šampionatu, kako H.U.D. piše) je "prodaja" utakmica u kojoj su učestvovali igrači (lopovi, opet H.U.D.)?

OK, ciganin je Đukić, ciganin je i #51. Ovaj potonji je protiv Vojvodine sedeo na klupi.

Ja nisam normalan.

Jebite se.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.904
Локација
Tu, odmah iza tebe
Nisam ja ulazio u to da li su prodali igraci protiv slanine, nego sam se samo nadovezao da smo imali takvog balvana.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.419
Reaction score
11.806
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ma daj, brate, to je infantilno.

Šef ne voli pičkice, to je reper? Onda i ja mogu da napišem da je onaj koji je doveo Trajkovića i stavljao ga u tim "prodao" utakmicu(e)...

Džaba "novi Forum", ako će frustracija Partizanom da se ispoljava pisanjem u kontekstu "prodaje" od strane igrača. Meni je tako nešto potpuno poražavajuće, mada razumem da za neke od navijača drugačijeg objašnjenja katastrofalnog stanja u klubu, a posle svakakvih "analiza" i "opravdanja", jednostavno nema.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top