Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Izbaciti "Jugoslovensko" iz grba

Da li treba da se izbaci reè "jugoslovensko" iz grba našeg sportskog društva?


  • Total voters
    91
  • Poll closed .
Статус
Затворена за писање одговора.

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.121
Reaction score
32.410
Локација
vaginamandibularia
Brate da li mora sve u zivotu da ti bude potaman i da klikne, od nacionalne, verske, klupske pripadnosti, muzike etc? Logika ti je na nivou jbg zesci sam vernik udri kandila na sve strane. Ko ovi sektasi lgbt iz holivuda koji ne mogu da izdrze nego menjaju pol, rasu, oblik, kurac dok rade 367 rimejk jednog te istog filma.
Il prihvati Partizan kakav jeste il nadji klub cije te poreklo manje vredja.
Jbt slusam sta ga ja znam abominable putridity pa to ne znaci da zelim da grb Partizana ima plamtece obrnute pentagrame i 666 buktinja koje gore nad gnjecenom decjom dzigericom, dovoljno sam odrastao da mogu da odvojim razlicite aspekte zivota i interesovanja, tipa ako volim macke to ne znaci da automatski podrzavam pantere iz ziljeznika i slicno.
A sto se tice mrtve jugoslavije koje eto nema, pa kad nekom umru roditelji ne gubi jebeno prezime i ime osim ako nije neki od ultra liberalno naprednih mongoloida, nismo cigansture pa da smo cas vadikavi, cas demonkrate, cas ultra dunjeri, cas ljubitelji fruzure dobrog kralja Pere. Znaci kad budes imao svoj klub koji si ti osnovao ti ga zovi kako hoces, ali ne sektasi ovde i ne seri se po istoriji JSD Partizan jer si politicki desnije orijentisan.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.751
Reaction score
9.500

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.142
Reaction score
628
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Onog momenta kad je prestala da postoji SR Jugoslavija, trebalo je to izbaciti i ne dodavati ni srpsko ni bilo sta drugo.
Te fore sa HNK Hajduk su novokomponovana hrvatstina i to je poslednje sto nam treba.
Partizan je nadzivio Jugoslaviju iako je nikad nismo rusili niti smo je se odricali.
Posto su bivsa 'braca' odlucila da prave svoje drzavice, srecno im bilo i to je to.

Kad sam poceo da navijam za Partizan nisam imao pojma da l je SD ili JSD tako da ne vjerujem da iko navija za Partizan zbog tog J.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.751
Reaction score
9.500
Evo katanaco :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top