Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
ja da sam dosao na mesto trenera Vanja bi prvi leteo...njemu sad moze da pomogne neki vrhunski trener da mu sredi psihu, ili on sam da prelomi (inace mora sto pre da ode napolje da se sredi)...ovako ovo mrcvarenje gde je on umislio, gde mu se nekako nametnulo da bude novi BB sumnjam da ista dobro moze da izadje...moglo bi kad bi cela ekipa zaigrala dobro pa da i on bude jedan od, da kad mu krene napravi razliku.


ovako NWG koji ne igra odbranu, a i pogubi se, Miler bez komentara, Vanja sa uzasnim stavom (glava, ne noge), Andric em ne moze em je i on malo umislio, Cakarevic koji je povredjen nonstop...tu jedino Sani sto hoce da igra, i to bez kolena.


moralo je ranije da se reaguje. i da se ekipa popuni. pricam kosarkaski, na stranu sve oko uprave


Ilija Djokovic ce mozda na leto...ja nisam ljubitelj njegove igre, prosto ne volim male igrace a da za napad nemaju neke izrazene karakteristike...ali ako je trener dobar, ako se napravi igra i sistem, ekipa bude kako treba selektovana onda moze, moraju neki radnici, pomocno osoblje
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
davata mu kapitenska traka, sloboda, minuti, dakle sve sto neko u njegovim god tesko dobija, i imamo situaciju da nece da produzi ugovor (jos uvek) i moze da ide besplatno i jos gore od toga imamo ovakav njegov odnos na terenu.
naravno da je problem
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.231
Reaction score
17.918
Локација
Kej Republika
Realno treba da grize, da kida. Očigledno nije taj tip igrača ili trener to ne zna to da izvuče iz njega.
Imaš 20 godina, svu slobodu ovog sveta a opet delujes na parketu kao Miha Andrić.

Nisam pametan...Očigledno smo previše ostrašćeni...
 

pfc kula

Početnik
Учлањен(а)
27.04.2008
Порука
125
Reaction score
502
Ni u jednom trenutku Vučić nije smetao da Partizan napravi bolje rezultate. On je dovoljno pomogao nama i dovoljno pomaže.

kad će Partizan opet igrati Evroligu?

- Sledeće godine.

Šta Šilobad tačno radi u Partizanu?

- On je ostvareni sportista i pomaže direktoru oko raznih stvari. Ima dobre kontakte u KSS, u celom košarkaškom svetu. Radi oko organizacije utakmica. On je neko ko u punom smislu odrađuje svoju platu.

Kad će Todorić u penziju?

- Todorić je legenda koja takođe odrađuje svoju platu.

Krv ti jebem ko je nama predsednik... Deo intervjua u kojem spominje Duleta necu komentarisati..
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Vanja je obecavao puno. Kazem obecavao. Medjutim nedostatak pravog trenera i evrolige je ucinio svoje da on postane igrac kod kojeg nedostaci prevladavaju nad njegovim mogucnostima. Ima dobre fizikalije ali prelos ball handling. Ne moze sebi da kreira sut, slabo koristi ulaz, sut za tri mu nema nikakvu konstantu a to mu je glavno oruzije. Bolji igrac od njega ce biti Aranitovic iako je imao dvije teske povrede.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.654
Reaction score
2.760
Локација
Humska ulica
Znas gde je bio vrhunac
Novinar pita :
Da li ste pricali sa AV o Partizanu?
Ostoja kaze:
Jesmo ,evo bas skoro,cak me je posle jedne utakmice zvao i rekao "e Ostoja ne razumem se ja nesto u sve ovo,ali mislim da vam fale igraci na toj i toj poziciji" :prekrsti
auuu lebe mekani kako nas jebu...strasno... jebu ne vade:pop
 

PATRIOT

Grobar
Учлањен(а)
24.03.2008
Порука
453
Reaction score
1.215
Sada tek čitam ovaj intervju tzv. predsednika KK Partizan. Bezobrazluk i bahatost bez premca. Moje mišljenje je da su jedine opcije ili nedolazak na utakmice ili konstantno skandiranje protiv uprave. Sve ostalo je davanje legitimiteta ovom ološu.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.618
Reaction score
8.399
Локација
Македонија

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
razne spodobe su "hodale" ovom zemljom, a mi dozivesmo da nazadni isprdak bude preCednik naseg kluba, i to onaj najljigaviji, najgori od najgorih poltrona...
ostojicu, jbm ti mater nazadnu i tebi i onom tvom preCedniku
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Ovaj retard je stvarno vrhunac zlostavljanja nad navijacima Partizana.
Lik blago receno pokusava da nam proda price koje ni u vrticu Pcelica Maja ne bi prosle.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Postoji li u Partizanu mesto za Gorana Grbovića ili Dudu Ivkovića kao savetnike? I jedan i drugi su osvedočeni Grobari.



- Gorana poznajem lično. On je živa enciklopedija košarke, ima dobre informacije, uvek realno razmišlja. Razmišljao sam da njega jurim za nekog savetnika. Imamo puno stvari koje moramo da rešimo, ali vratićemo se i na Grbu. On uvek iznosi svoj stav, i jako mi se dopada kao čovek.

Duda?



- O Dudi Ivkoviću nemam nikakvo mišljenje, ne poznajem ga. On je skoro otišao u penziju, pa ne razmišljam o njemu.

Ako vi nemate simpatiju prema Vučiću, zašto ne biste imali simpatiju prema nekom drugom pored njega? Prošlost ne mogu da brišem, nisam ja preko SNS došao u Partizan.

Vrh licemerstva!
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ako ja dobro razumem, on zamera pristup po kojem je treneru data plata od 35.000 bez ikakve obaveze da osvoji titulu. E sad, ovaj je neprestano iz godine u godinu osvajao titule, ali svejedno, nije dobar princip da trener ne bude uslovljen. Pa jebeš mi mater, ovo đubre nema milimetar debljine na obrazu.

Za Dudu neću komentarisati, samo ću povratiti.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Vrh licemerstva je kada kaže, kako ne voli čovića jer je autokrata, i tako vlada da se samo on pita, a onda o psihu sve najbolje. Mislim povraća mi se. Ovo je dno dna. Na šta je spao jedan veliki klub.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Duško Vujošević je, kao što ste i vi rekli, bio sve u klubu. To zna i on sam. On se, s jedne strane, postavlja kao najveći partizanovac, što ne sporim, ali ne možemo da se pravimo mutavi. Nije istina da su odluke donošene bez njegovog uticaja. Koliko je imao platu u CSKA? Partizan ne može da plaća 30-35.000 evra mesečno trenerima. Zapravo, može da plaća, ako plata opravda godišnje transfere. Jeste bilo i tad transfera, ali je trošeno više novca. Kako Partizan duguje 7.000.000 evra? Kad uzmete strukturu obaveza, vidite da su neke stvari rađene na silu. Klub je vođen na jedan način do 2010, a od 2010. naovamo je vođen katastrofalno. Deluje mi kao da su se po svaku cenu takmičili s Crvenom zvezdom, po svaku cenu da nju pobede, a nije važno da li ćemo da zadužimo klub za milion i po evra. Jasno je da svi želimo da pobedimo Zvezdu, to nam je u krvi. Ali, koliko to košta? Moramo da postavimo infrastrukturu, postavimo ekipu na svoje noge. Svaki dan vrše pritisak na mene zašto ne dovedemo centra, zašto ne dovedemo pleja... Možemo da dovedemo pojačanje koje nam odgovara. Gde postoji klub koji pet godina nije uzeo novac od transfera? A Partizan je najtrofejniji u Srbiji. Od Bogdana Bogdanovića naovamo sad ćemo prvi put uzeti pare.

:puke:puke:puke:puke


sto je neko napisao na tviteru:

Da nije bilo kretenskog aranžmana sa Marfin bankom i zavrtanja sponzora od strane Vučića, KKP bi sa produkcijom igrača (u jednom trenutku zajedno Leo, Bogi, Berta, Žo, Milutinov) bio na nekom minimalnom minusu sa titulom EL

:respect :respect
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top