• Registracije za nove članove su otvorene do daljnjeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

    1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

    Ovo će definitivno zahtevati mnogo više posla za nas, ali se nadamo da će isfiltirirati sve one koji ovde ne bi trebali da budu!!!

Partizan i mediji

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.539
Свиђа им се
41
Razumijem da su skoro svi mediji ciganski, ali mi je uvijek dodatno smetalo ovo izdrkavanje sa prenosima i kasnijim uključivanjima u prenos.
Kad Partizan igra prije cigana onda se nikad nema vremena za izjave, jer se kasni sa uključenjem na cigane, a kad cigani igraju prije onda ima vremena za sve. Nije im problem kao danas da se uključe u 4. minut meča.
Mada navikli smo i na gore ranije...da RTS u sred utakmice prekine prenos zbog nečeg drugog ili da nas uopšte ne prenose, a najavljeno.
 
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
627
Свиђа им се
97
Локација
CyberSpace
Upravo sam u RTS Dnevniku 2 u delu o sportu i prilogu o Final 4 EL čuo reportera koji je, pričajući o Jasikevičijusu i njegovoj igračkoj karijeri, rekao sledeće, citiram:
"Upravo je on zadavao najviše muke Obradoviću kada je igrao protiv Olimpijakosa, čiji je Srbin bio trener" ?!?!

Ne mogu da verujem dokle ide ciganska bolest.. :krsti: