Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Prelazni rok, leto 2010

Статус
Затворена за писање одговора.

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Da ne bi skrnavili druge tema, a znam da ne vredi da vam kažem da prekazni rok još nije ni blizu, evo vam tema pa nastavite ...
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Moreira, Dijara, Vašington, Brana Ilić, Srđa Knežević, Marko Lomić, Petrović viđeni za odlazak. Tim bi trebalo da bude skockan u naredne tri nedelje, pominju se Odita, Marković, neki igrači se vraćaju sa pozajmica. O kvalitetnim i iskusnim igračima na spoljnim pozicijama u odbrani, kao i zamenama za Petrovića i Dijaru za sada je rano pričati...
dijara10392020100131053714.jpg
U Partizanu je zatišje, traju pregovori, ali se oni vode kada su u pitanju izlazna vrata, odnosno igrači koji bi mogli da napuste klub. Ugovori Dijare, Moreire, Vašingtona i još nekih igrača su preveliki teret za klub, tek kad bude napravljen prostor počeće da stižu igrači.


Dijara ide najverovatnije u Katar, a obeštećenje koje je klub iz ove naftne države spreman da plati je blizu 2 miliona evra. Naravno i uslovi će biti bolji za napadača od godišnje plate koju ima u Partizanu.

Moreira je i dalje na meti Al Ahlija, ali je Partizanu od obeštećenja važnije da se oslobodi 400 000 evra koliko je njegov ugovor.

odita14587020100518151656.jpg
Takođe Vašington može da ide, pošto se nije nametnuo, a i Brana Ilić je bio na razgovoru, možda se aktuelizuje ponuda iz Južne Koreje.

Na stadionu je viđen Odita, ali da li je svratio da pozdravi ljude iz kluba, ili pregovara o povratku u Humsku, nije još poznato. Pominjan je zimus, tada je izjavio da sanja povratak ali je Dijara ostao i pored ponuda iz Turske.

Dakle, uz Bogunovića koji se vraća iz Španije, Klea i Šćepovića, potreban je još jedan napadač koji će zameniti Dijaru.

lomic13576020100424132114.jpg
U odbrani odlazi Srđa Knežević, desna aut linija je problem. Vraća se Siniša Stevanović sa pozajmice u Spartaku, ali crno – beli žele fudbalera koji bi mogao da napravi razliku.

Levo odlazi Lomić, trebalo bi da stigne Rodić iz OFK Beograda, a alternative su Leković iz Bežanije koji je dete Partizana, ali i Nenadić iz Metalca.

U veznom redu je aktuelan Saša Marković, no njegova cena je paprena.

Pojačanja iz inostranstva se drže u tajnosti, Partizan ima preporuku od bivšeg trenera Vermezovića, mogao bi da dovede nekog iz Južne Afrike, ali za sada nema potvrde.

Naravno ovo su prve opcije, za neka veća pojačanja potreban je novac, predsednik Đurić je obećao tri kvalitetna igrača, a ko će to biti zavisi od ponude, budžeta, ali i kontakata sa menadžerima.

Izvor: sportske.net
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
evo i ovde kad vec postoji posebna tema

Ja sam ubedjen da je nash Vojkan Miljkovic veci potencijal od Sashe Markovica!Takodje sam protiv kupovine Kaludjerovica ako ce on biti rezerva pogotovo shto Shcepovic i Djokovic mogu da se guraju za to mesto!Oni su nasha buducnost i ako vec hoce da zarade na igrachima posle par godina igranja kod nas onda brate gurati te nashe bisere.

p.s.

Djokovic je bolji od Bogunovica i Mijica zajedno a ima jedva 18 godina!Treba ga gurati i imati veru u njega!
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
Dajte neko ime, bilo sta, ubi me ovo iscekivanje... :D Ja se, iskreno, od poslednjih nekoliko rokova, ovom najmanje nadam... :?
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
438
Reaction score
1.717
Локација
Ohio
Ne mogu da verujem,naseg najboljeg strelca zadnje tri dine sad povezuju sa nekim klubom iz Katara.Sve ce uciniti da ga se rese kao i Moreire isto,na kraju me ne bi iznenadilo da i Diaru puste bez obestecenje,samo da bi bilo po Bikovom da nam ne trebaju stranci. O' tugo jesenja...
 

Juca_Moreira

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
204
Reaction score
3
Локација
Zapad Centar ulaz G
Malo mi nelogicno deluje da cemo uspeti da prodamo skoro 10 igraca do pocetka kvalifikacija LS.
Ustvari kad bolje pogledam tu nema igraca koji nije spomenut da nece biti prodat.
Sto se tice potencijalnih pojacanja:
Sasa Markovic (OFK) - nase dete, nastupao za teleoptik i mladje selekcije pa je pusten u OFK. Pre sam za davanje sanse Brasancu, cini mi se da moze dosta decko a i Markovic je za nase uslove preskup (ne bi bila cifra ispod 500.000e + procenat od sledeceg transfera.
Rodic (OFK) - Pa nismo valjda dotle dosli da racunamo na nekoga ko ima 5 utakmica u profesionalnoj karijeri da nam bude prvo resenje za levog beka?!! Dobar potencijal, ali bar god dana u teleoptiku mu je neophodno jos.
Yao Antwi (Napredak) - Igrac koji je po meni najvise od svih potencijalnih pojacanja pokazao ove sezone. Brz, agresivan, vec ga je i Rajevac zvao u rerezentaciju Gane tako da mu je to jos jedan plus. Napredak je ispao pa ne bi trebao previse da se cenka. Verovatno jedina prava zamena za mambu.
Miroslav Radovic (istekao ugovor Legija) - Sta da kazem o njemu, ko zna kako je igrao prethodne 4 godine u Poljskoj? Pojma nemam, nije bio bas neki ljubimac publike u svoje vreme dok je bio na JNA, ali mu je gol u Dnepropetrovskom dovoljno da se kaze da nesto zna, koliko? Videcemo ako dodje.
Sto se tice Nenadica (Metalac), Lekovic (Bezanija) i jos par manje poznatih imena ne mogu puno reci jer ih nisam pratio bas.
Levi i desni bek u odbrani su nam neophodni ako odu Lomic i Srdja (koji je solidno obavio posao ove sezone na tom mestu ali za kvalifikacije nam treba ipak bolje resenje).
Neka nam je Bog u pomoci.
 

Makito

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2009
Порука
97
Reaction score
0
Portorikanac, dosao zimus u Teleoptik...
 

kezman mateja

Grobar
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
623
Reaction score
6
Vukic Duljaj Kezman i liga Sampiona ... Ajde Djuricu
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Yes! :) Uspelo je. E, dobro, idemo na prelazni rok.
Prvo, mislim da su mediji prerano, slucajno ili namerno, krenuli da mrace sa naslovima tipa "Rasprodaja u Partizanu". To su gluposti. Prodaje ce biti, ali, kao sto rece Stanojevic, posle ce se planski popunjavati upraznjena mesta. Ja mislim da na leto idu Raca, Neca, Diarra i Srdja. Mozda Mo i Bozovic, treba pustiti prekobrojne - Vosa, Mijica, oba rezervna golmana. Imam utisak da ce Lomic ostati, ni sam ne znam zasto, ali znam da se radujem svojoj intuiciji. :) Ko god ode nije nezemenjiv. Bitno je da se mesta popune kvalitetnim igracima.
Ja sam prvo krenuo da se durim na upravu zbog price o smanjenju budzeta, bajkama o svetskoj ekonomskoj krizi, bla, bla. Ali kad sam malo razmislio, shvatio sam da uopste nije bitno KOLIKO trosis nego KAKO trosis. Pogledajmo nas KK. Maric je placen 150 ili 180 hiljada, a odigrao je kao NBA zvezda. Uz to, ulaze se u mlade igrace oduvek.
Kljuc osvezavanja, renoviranja i stvaranja tima je u pravljenju igraca i dobrom skautingu. Mi imamo uslove i za jedno i za drugo.
Imamo cetiri izvora dovodjenja igraca u prvi tim.
1. Omladinska skola i Teleoptik. Tu nema sta da se prica. Najcistija i najlepsa prica. Naredne sezone bi polako trebalo da prorade Brasanac i Krneta, da se prikljuce mali Scepa, Popara, mozda jos neko... Mislim da se u tom pogledu i do sada dobro radilo (svakako najbolje u regionu), ali uvek moze bolje.
2. Domaca liga ili bolje reci domace lige, jer racunam da ima dobrih igraca u celoj EX YU. Nadam se da Sasa Markovic iz OFK stize (nase je dete i, cujem, veliki Grobar). Zanimljiva mi je bila prica sa tim Slovencem Mejacem iz Maribora. Desni bek ili desno krilo, ne znam sta je, ali i jedno i drugo nam treba. :) Skauting po regionu je najjeftiniji. Tu treba ulagati. Podseticu samo da je Edin Dzeko iz Zelje otisao u Teplice za 40.000 evra!!! I onda ga ovi za dve godine tapnuli u Volfsburg za 3-4 milke. Mislim da do sada nismo dovoljno paznje posvecivali regionu, a morali smo.
3. Stranci. Huh. Tu se ne treba zaletati kao sa Zaimom, Ngambijem, a da ne govorim o onoj nesreci iz Azerbejdzana ili odakle vec (Mo i Diarra su nas usrali, nemoj da se lazemo)... Treba kupovati na sigurno. Kleo je najbolji primer. Decko je vec bio ovde, mogli smo da ga gledamo i uverimo se u njegove kvalitete (mada to i nije bio pravi uvid jer je pre dolaska kod nas bio gladan), decko vec naviknut na zivot u Beogradu, porodica sa njim itd. Savrseno. Onda odresis kesu i ne boli te glava. Super mi je ovo da cujem za Vermeza, te grobarske veze treba uvek koristiti. Tako je i Maric dosao na prekoruku Vlade Scepanovica. Samo napred!
4. Povratnici. Tu je isto malo zeznuto u pocetku, jer oni uglavnom ne igraju u svojim kluboima pa kad se vrate, moramo da ih cekamo da "prorade". Obicno je vreme cekanja jedna polusezona. Lomica smo toliko cekali, al kad je proradio, proradio je. Saleta Ilica takodje. Poceo da igra tek pred kraj prolecnog dela. To znaci da bi sad trebalo da esplodira na leto i jesen. :) Cak i Krleta smo malo, ali malo cekali dok nije skroz usao u formu. Ne bih nikako voleo Oditu, a za Ilijeva nisam siguran. Uf, sto nam se ne vrati Vlada Ivic. :)

Sve u svemu, imamo fantasticnu perspektivu, samo treba zalivati i gajiti nasu decu iz omladisnkog pogona, ne zanemarivati matore rasute po svetu i raditi skauting, skauting, skauting. Ako imamo ideju, nece nas boleti glava. Svake godine Evropa, pa sta bude, nekad bljesnemo, nekad ukenjamo, samo da ne kenjamo predugo kao sto sad jesmo, pa nam pade koeficijent, ali i samopouzdanje.

Alaj sam se raspisao. Izgleda da sam se bas uzeleo komentarisanja, nakon sto je forum zatvoren (a zasto???) na nasem FK sajtu. Nema veze, ovde imamo jedni druge, bolu nas uši.
 

Dulan

Grobar
Учлањен(а)
08.10.2008
Порука
218
Reaction score
2
Локација
U kladionici
Ako nam bude trebao levi bek možda treba angažovati Borislava Topića (ex-BSK) jedino bedak što dečko navija za one iz rupe ali profesionalac je to... para vrti gde burgija neće :)
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Hajde imajte malo hrabrosti i pozovite Kezmana i Duljaja!
MOLIM VAS
sa kezmanom vredi pokusati bar tih nekoliko meseci dok traju kvalifikacije, ako uspemo sigurno ostaje :D
jao mogu samo da zamislim Mateja u crno belom dresu :D UH
E da , hocu i jedno pojacanje, preporuceno! od nasih ljudi koji rade po Africi.
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Brate malo realnosti kakav Kezman? Prelazni rok jos nije poceo,videcem osta ce biti.

Novinari evidentno nemaju nista pa sad nabadaju jer moraju nesto da napisu.Nista oni nisu rekli.

Sto se tice slobodnih a dobrih igraca imamo ih na tacni da biramo!Od Radovica,Ilijeva,Lovrea...za Vukica sam skeptik.

Dakle imamo mogucnost da dovedemo solidne igrace i to za dz.Nadam se da ce nasi malo procesljati.
Polako,bez nervoze tek pocinje,videcemo kako ce se situacija razvijati.
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Bas za sve ove igrace, koje sam procitao na sportske.net gore, sam pretpostavio da idu. Znaci za svakog, do jednog. Ko dublje prati kao mi, mogao je to i da pretpostavi. Petrovic, Lomic, Moreira i Dijara, to su igraci koji ce se prodati, vec dugo se prica o tome. Scepovic i Bogunovic upadaju na mesta epizodista Brane Ilica i Vasingtona, a Knezevic je i onako igrao beka, zato sto nije imao ko drugi, a za stopera nema mesta za njega. Jasno sve ko dan. Takodje, tu su i golmani, koji ce se verovatnoi promeniti.

E, sad, novi igraci, za koje do sada nismo culi i procitali, koji se pominje (sportke.net, tu sam sad video, pa komentarisem) su levi bekovi Rodic (klinac iz OFK-e, hoce ga i Zvezda) i taj Lekovic iz Bezanije. Rodic je jako mlad, a verujem da je talentovan. Gledao sam ga protiv nas nedavno. A za tog Lekovica nisam cuo. Kako Sale izabere, ja mu verujem. Treba i mladi igraci i par iskusnih naravno. Tu je i Nenadic, koji je bio na korak zimus, videcemo. Ako sve bude kako treba, Stevanovic je prvi izbor za desnog beka. A mislim da ce doci 2-3 iskunija igraca (spic jedan i bar jedan vezni). Evo Odita opet u opticaju (navodno), za sredinu su do sad pominjani Markovic i Majec... Videcemo vec, ali moje pretpostavke su tacne za odlaske, popunice se sa par odlicnih mladih i povratnika sa pozajmica, takodje dobrih igraca i da sacekamo da vidimo i ta 5-6 pojacanja otprilike. Dupla kruna se podzarumeva, da se napada, ali bice to jedna mlada ekipa (vise mlada, mladja tj od ove), koja ce stsati u Evropi. To je taj plan za naredne tri godine, a mozda i iznenadimo, ko zna :) Price o ovome tek krecu, ali vec se radi na tome, budite uvereni...
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Pa zar i Nenadic nije nashe dete???

p.s.

Ako nekog treba uzeti od Vermeza to je Siphiwe Tshabalala!
Ugovor mu istiche tako da bi doshao za free!Jako bih se obradovao da je rech o tom fudbaleru!
 
Последња измена:

Злаја

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
712
Reaction score
11
pa ako je istina da ce prodati 5-6 igraca, a nadam se da nije, onda od evrope nema nista, to je sigurno, to sto ce Scepovica da prebace u prvi tim je sasvim ok, samo da posle par dobrih utakmica ne ode na kraju sezone kao i mnogi talenti, sto se tice kupovine napadaca, po meni najbolje Kaludjerovic, na desnog beka vratiti Sinisu Stevanovica, bolji je za beka od Srdje sigurno, bio je standardan u Spartaku

mali off: Tshabalala, kad se setim, igrao sam sa drugom fifu na xboxu i uzeo caiser chiefs-e i punio ga sa tim igracem, a on cigan uzeo incheon pa nesto kao pokusavao sa koromanom :D
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Ako nekog treba uzeti od Vermeza to je Siphiwe Tshabalala!
Ugovor mu istiche tako da bi doshao za free!Jako bih se obradovao da je rech o tom fudbaleru!

Ја кад видех да Вермез има препоруку одмах помислих на Шабалалу. Ја сам импресиониран тим играчем и просто не могу да верујем да већ не игра у једној од најјачих лига Европе. Очигледно му нешто фали да постане врхунски играч, али 100% сам сигуран да са њим не би могли да оманемо. Ово је прилика која се не сме пропустити, ако уопште и можемо да га доведемо.
 

Baraba

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2008
Порука
156
Reaction score
0
Локација
Raski okrug
Moze li neko, ko ima bilo kakve veze za upravom(posto ste svi neki insajderi, trte mrte...), da im da predlog, da prilikom prodaje bilo kog naseg igraca iz prvog tima ili iz podmlatka, nekom klubu iz Srbije, obavezno ubace klauzulu po kojoj mi mozemo prvi da ga kupimo u slucaju da budemo nekad zainteresovani za tog igraca, po drugacijim uslovima od svih drugih zainteresovanih klubova, a ne da nas jebu sa nekim ciframa! Nesto tako radi Real Madrid. A evo sad ce OFK Beograd da nas jebe za Markovica(ne ulazim u to da li ima mesta u Partizanu ili ne), a decko je nase dete, i na kraju ce da ga prodaju nekom tamo osrednjem klubu na istoku...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top