Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Prelazni rok, leto 2018 (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ako Stolica moze pripremiti ekipu da bude fizicki nadmocna, motivisati igrace, neke spustiti na zemlju i vodit ekipu autoritativno onda je on pravi covjek za nas. U suprotnom vidimo se kad bude mogao.

Nadam se da cemo pogoditi sa pojacanjima ovo ljeto i da cemo sto manje kupovati u JSL.
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Za Djukica kazu da je pravi gospodin, ali da nema veze sa taktikom i motivacijom igraca...Sa Stolicom bismo bili takticki bolji (barem bi trebalo), ali ostaje pitanje da li bi on bolje motivisao igrace da igraju u ovom blatu od nase lige...Svejedno, ja bih mu dao sansu i doveo Gajica i Leonarda kao poklon za povratak :)
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Hajde svakome malo ko pomisli da bi trebalo da zasedne na klupu kod nas da damo priliku da se nauci, pa tamo negde u Avgustu kad se sezona vec rasplete kao propast, da menjamo i da spremamo ekipu za sledece leto. Kad je vec Majo dobio desetku na poklon, onda vise ni Milorad Kosanovic nije protivprirodni blud, a ako nista, ume protiv svojih. Za razliku od ovih politicki korektnih sisi.a koje se busaju u grudi na konto partizanstine, on makar cigane otvoreno naziva lopuzama
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Za Djukica kazu da je pravi gospodin, ali da nema veze sa taktikom i motivacijom igraca...Sa Stolicom bismo bili takticki bolji (barem bi trebalo), ali ostaje pitanje da li bi on bolje motivisao igrace da igraju u ovom blatu od nase lige...Svejedno, ja bih mu dao sansu i doveo Gajica i Leonarda kao poklon za povratak :)
Brate, da je on pravi gospodin odavno ne bi bio trener Partizana jer bi uradio ono što treba.
Tomić Ivan je gospodin ako mene pitaš, Jokanović, Petrić ili Ćirić.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
868
Reaction score
1.915
Локација
Kuci
Kako sporo dani prolaze majku mu. Hoce li nesto da se desi?
Odavno nisam ovoliko "jedva cekao" da se dese neke promene...
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
pravi gospodin...
koji to gospodinu svaku recenicu pocinje sa "zaista" i zavrsava sa "znaci"?
koji to gospodin u sezoni gde je na domacem terenu izgubljeno vise bodova nego ikada ranije vredja inteligenciju svojih navijaca pricajuci o nekakvoj "vrhunskoj sezoni"?
da ne nabrajam dalje, uslov svih uslova u prelaznom roku je novi trener!!!
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Уредник
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.718
Reaction score
11.097
Локација
.
Posle silne plejade trenera koji su imali čast da upišu FK Partizan u svoj CV, baš nisam pametan kome dati šansu.
Igrači na ovim prostorima su bagra obična koja čim predje u seniorski fudbal odmah dobije taj neki nadrkani stav zvezde i mrzi ga da trenira i igra fudbal, tj da na utakmici ispoštuje svoje dužnosti i zadatke.
Imali smo drugarski pristup (Djukić, Grant, Rašović, Drulović, Kiza), imali smo trenere koji psuju i napušavaju igrače(Stanoje, Vermez u prvom mandatu) i imali smo godspodu na klupi u čiji odnos sa igračima iza zatvorenih vrata nismo znali(Nikolić, Jokan). I svaki ima svoje prednosti i mane.
Titula u Srbiji se ne osvaja lepom igrom, mi u poslednjih 10 godina nismo imali jednu konstatnu polusezonu lepog fudbala osim pod Stanojem kad smo derali sve sa po minimum 3 razlike. Ovo je seljački fudbal gde se protivnici protiv tebe brane bez ambicija da napadnu naš gol, izuzetak je ova sezona jer nama nije dao gol samo onaj ko baš nije hteo jer smo bušan kurton od ekipe. I tu ti treba 1-2 igrača koji prave ozbiljnu razliku, dobro je naravno ako ih imaš i više.
Koga postavit na klupu? Da li nekog da juri uspeh u Evropi ili jsl? Da je normalna ekipa u upravi i da im je cilj boljitak Partizanu a ne samo svoj džep, ova Evropa ove sezone bi imala dosta veću težinu jer ne bi bila bedna alibi priča za predaju(prodaju) titula i skidanje gaća( i ne samo skidanje gaća nego i mazanje vazelinom da lakše udje) u derbiju jer iskreno još me boli ovaj derbi. Ne toliko poraz nego činjenica da smo mi došlu u rupu da im se naguzimo. Osvajanje LE ne može da bude alibi za tako nešto, borba sa musavima je apsolutni br 1 svakom Partizanovcu.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Kakav je razvoj situacije, neka je srećan ciganski saboter svima koji slave. A sigurno će biti žurka u "red star caffe", možda se ode na viski, kad se već čestitala titula.
Koliko neozbiljno radimo da je to pakao. Pre bih prihvatio i domara s Teleoptika za trenera, nego ovog ciganina.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Ja u poslednjih 10ak sezona aktvino pratim domacu ligu, pre toga sam uglavnom samo Partizan gledao.
Najvise bih voleo da za trenera dovedemo matorog Sosu Babica. Prava njuska kakva nama treba, covek je izmislio Baneta, Kolarova, SMS-a prebacio sa zadnjeg veznog na ofanzivnog veznog, gurnuo u vatru Gacinovica... I pored toga svega ekipa mu je uvek igrala dobar fudbal.
Sve vise mislim da Djukic nece otici, cim se ovoliko brane kod pantica i dokazuju nam da je sezona uspesna, sigurno su svesni da nije kao sto pricaju, cim imaju toliku potrebu da se brane. O Stolici smo sve rekli.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Vi pricate o drugim trenerima a ja, koliko mogu da ispratim preko neta, vidim da ovaj sadasnji nema ama bas nikakvu nameru "da si ide"... A isto mi se sve nesto cini da ni uprava nema ama bas nikakvu nameru da ga menja...
Zar niste culi?
Imali smo savrsenu polusezonu! Meni rekli da je prolazak grupe u LE, osvajanje kupa najjace lige univerzuma, jedan od rekordnijih zaostataka za ciganima u ligi uspeh kakav ce se prepricavati generacijama...
i na osnovu cega sada mi ovde vec dajemo nadimak "bivsi" Djukicu? Spremajte povorku, da odemo da skandiramo coveku, da mu pruzimo javnu podrsku, sta drugo posle ovako fantasticne sezone i ovako velikog uspeha?

Vi ste stvarno svi malo izgoreli po glavi? Nista vam bre ne valja...malo vam ovakva sezona? sta bi ste vi, da osvojimo i provenstvo? Eee pa ne moze i jare i pare...mnogo smo bre alavi postali!

Postonatelefonunemogudanadjemtenekesmajlijeiduovako: povracam, povracam, povracam, pop, pop, pop, povracam, tuzansmajli!

E zivote moj dokle smo mi dosli...ne znam za vas ali ja vec neko vreme batakio da pratim ovaj cirkus...tu i tamo neki rezultat, retko koju utakmicu, i sad ovo sto citam po malo oko Gospodina Djukica (povracam)...i to im je od mene mnogo!


a kad se samo setim da sam i ja, kada je dolazio, gajio neku nadu da bi smo zaista mogli da imamo jednu fantasticnu sezonu, bar u JSL, ali onu pravu fantasticnu, a ne ovu fantasticnu koju su izmislila govna iz uprave..
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Sad da mi neko izmeri pritisak imam sigurno 170/110, puko sam i popizdeo, kao nikad do sada. Ne mogu da verujem, nekad se zapitam da li je navijati/voleti Partizan, kletva? Je li moraju da nas jebu kroz svoju istoriji neki debili i lopovi, sve im jebem. Mnogi su nas jahali, ali kao što su ovi cigani pomešani s izdajnicima, koji bi decu prodali a ne klub, za tepsiju bureka, još nisi.
Da li ciganski saboter, govnima čestitao 28 ili 29 titulu? Je li se potresao kada je goreo autobus? Je li se obećala i treća zvezdica na dresu najvećem sinu u Srba? Malo im je 29 daj da im poklonimo i tu 30, serem im se u nju.
Sve vam jebem, bando, ona najgora, dabogda u najgorem paklu trunuli, svaki dinar od Partizana potrošili za lekove, ološi.
Kaže ovde naš kolega, da ne zna je li teže gledati Partizanov vesnik ili čitati komentare. Ja sam ubeđen da debil Pantić sam šalje bar 80% tih komentara, i sam sebi odgovara. To je ista situacija kad je onaj degenerik Gargamel sa svoja dva druga naloga, namazao govnima Duleta na njegovoj temi, pa ih pozdravlajvo sa prvog naloga (ICBM) tipa "gde si Vinjak kućo stara", a Vinjak imao jedino tu poruku, kao znaju se s tribine ili iz grada. Isti slučaj je sa ovim degenerikom. Stvarno nisam gledao niti imam nameru, mnogo mi je loše. Krivo mi je šta napraviše od kluba.
Kaže u predhodnim obraćanjima da je Partizan bio klub i bez titule 10 godina, bez Kupa 30, pa smo preživeli. Preti navijačima govnar, "ja sve pamtim, verujte mi, pamtim ja ovo što se piše, ima da vas posetim na sve šta ste pisali" A onda kaže "evo ja vam kažem nema ništa ni od titule iduće sezone, ja ne verujem u nju"
Nekad govnaru, je Partizanov vesnik bio jedno nezavisna novina, gde je urednik imao itekako kritičo mišljenje prema klubu i rukovodstvu kada je to bili potrebno, a nije bio lizač bulje kao ti.
Moj Partizane, šta dočeka....
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.855
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
"I pored toga klub je zaradio osam miliona evra, lansirali smo mlade igrače, zauzeli smo u ligi drugo mesto... Odlična sezona. " dripac

Drugo mesto, a sezona odlična, kad malo razmislim, iz njegovog ugla i jeste. Uzeo prvi (verovatno i jedini) trofej u životu, mlati pare, a klub za koji navija uzeo titulu.

Jajara.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.019
On ladno nema nameru da ode. Navijace koji mu skandiraju da odlazi, naziva budalama, vec se sprema za kvalifikacija za LE, bice tesko, bla, bla, bla...Jedino uprava da ga smeni, sto znaci da nema nista od toga.
Tek sto se zavrsila vrlo mucna sezona, a sledeca, koja jos nije ni pocela, mi se unapred smucila...milina...
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
868
Reaction score
1.915
Локација
Kuci
Citam sad komentare na b92, vest o intrervjuu sa Djukicem iz Vesnika. Sve pozitivni komentari, sa pozitivnim ocenama?? Djukic gospodin, Djukic zrtva, sve je lose, on je dobar.

E sad mi nije jasno da li sam ja ovde lud ili o cemu se radi??

Ajde kad neki novinar napise, ne interesuje me, ali komentari. Tesko da su to navijaci Partizana.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Чему толика еуфорија око Илије Столице, он је потпуно ризично решење, постоји ваљда неки разлог због кога свако мало мења клуб.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top