Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.065
Reaction score
3.970
Локација
Beograd
Kakav golman. Znanje + iskustvo steceno godinama. Alal mu vera!

No ja i dalje tvrdim da je greska veka u RKP pustanje Trnavca. Trebalo mu je ponuditi sta god samo da ostane. Toliki talenat i osecaj za protivnicki sut, pozrtvovanost, morao je ostati kod nas dok ne stigne neka ozbiljna ponuda iz evrope. Razbio nas je sinoc svojim odbranama, razbio. I na sve te odbrane se suzdrzavao nekog slavlja iako to golmanima znaci vise nego postignut gol bilo kom drugom igracu.

Čitao sam intervju našeg trenera, kaže da je čak i za Kojadinovića slanina bila u priči.
Isto tako rekao je da budžet slanine iako za naše uslove ogroman, jednak je recimo petoj ekipi u Rumuniji.

Bukvalno ni ja ne mogu da verujem da bismo mogli nekako da ga zadržimo, jer je vrlo verovatno u godinama koje dolaze naš najbolji golman.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Kako covek da se ne naježi . Stvarno ovakva borba dugo nije vidjena. Momcima opet kapa dole.
U sustini sad tek vidim da nam je Kojadinovic doneo kup nebeskim skokom . Tacno bi dali gol i pobedili . Ali opet kažem penal ko kuća . Novo pravilo od prošle godine ali jbg.tako je. I protiv cigana je bila slična situacija. U poslednjem minitu prekršaj za 2 minuta je odmah penal. Nebitno da li je na 4 ili 34 metara od gola bio prekršaj.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268
Jel se igra na 2 dobijene ili gol razlika u dva meča? Ako se gleda gol razlika ne znam koji nam je djavo trebao onaj potop na kraju. A ako se igra na 2 onda je nebitno koliko smo izgubili .
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.585
Reaction score
13.538
Локација
Yaoundé
Na dve dobijene... u drugom polufinalu Vojvodina je jedva dobila Dinamo iz Pančeva. U regularnom delu bilo je nerešeno, pa su, kao u Kupu, izvođeni sedmerci. Bilo je 5:4 za Novosađane...

 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1

Kapiten polomio nos!​

Nikola Zečević pod znakom pitanja za revanš polufinala plej–ofa, ali i za reprezentaciju

677z381_zecevic-12-3489124-123.jpg

Tek što je Nikola Zečević ušao u ritam posle operacije kolena, nedavno se radovao i kup trofeju sa Partizanom, prvom u Humskoj posle 11 godina, moraće ponovo da pauzira.
Krajem prvog poluvremena prve polufinalne utakmice plej-ofa protiv Metaloplastike u Zorki, u duelu sa Domagojem Alilovićem kapitenu Partizana stradao je nos…
Sudarili smo se glavama, pukao je nos, namestili su mi to sve na licu mesta, dobra je vest i da neću morati na operaciju, nemam nikakvih problema pri disanju– kaže ovaj borbeni bek.

Koliko ćete morati da pauzirate, druga utakmica doigravanja za titulu je za pet dana, uskoro će i okupljanje reprezentacije, dvomeč baraža za SP sa Španijom, 8. i 12. maja?
Videćemo na treninzima kako će izgledati. Nadam se, iskreno, da će do ponedeljka i drugog meča sa Metaloplastikom biti sve kako treba, a i kad je reprezentacija u pitanju. Tek sam se vratio, tempirao formu, ne mogu ponovo da se odmaram. Jedva sam dočekao da ponovo zaigram… Mada, rekli su mi da sa maskom neću moći…
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.087
Reaction score
5.040
Локација
vezenemam
maler...mada, jebeš polufinale, finale i ostale RKP trivijalnosti....samo da za repstaciju bude spreman, zna se šta je najvažnije.
 
Top