Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Method Man

Guest
Код:
U petak rukometni "večiti derbi"
23.11.06. 15:00
Rukometaši Crvene Zvezde u petak od 17 časova u dvorani Šumice dočekuju večitog rivala, ekipu Partizana, u derbiju Superlige Srbije. 
Cene ulaznica za "večiti derbi" su 200 dinara, a u slobodnu prodaju biće pušteno samo 500 karata, jer će 100 pripasti gostujućem klubu a ostatak navijačima domaće ekipe.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Za one koji ne "upadnu" na utakmicu ostaje prenos na RTS 2 :!: od 17 casova... Jako bitna utakmica u kojoj se mozda i odlucuje prvenstvo jer nema play-offa a vec zaostajemo 3 boda za ciganima. :napred Partizan
 

caca

Beergirl
Учлањен(а)
16.10.2006
Порука
56
Reaction score
0
Izjednacili smo!Jos malo pa kraj!NAPRED PARTIZAN!
 

caca

Beergirl
Учлањен(а)
16.10.2006
Порука
56
Reaction score
0
Ne znam sta se trenutno desava,bilo je 29-29,neki incident je bio,ne videh
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
kraj 29:29, imali smo prilike da pobedimo, zvezdini navijaci a i igraci kao i uvek manekenski!
 

caca

Beergirl
Учлањен(а)
16.10.2006
Порука
56
Reaction score
0
Jeste,kraj!Sjebasmo se,a mogli smo i da pobedimo!Ali ok,cigani su vodili celu tekmu,nije ni ovo lose!
 

chombe

Guest
Gotovo 29:29.
Picke ciganske kao i uvek pokusavaju da isceniraju nesto... Malo malo pa se valjaju po terenu... PRAVA GAMAD. Nikad oni nece nauciti sta je pobeda u fer igri, jer za tako nesto treba imati PONOS I DOSTOJANSTVO.
 

Method Man

Guest
Код:
RUKOMET: "Večiti" podelili bodove u derbiju 
Petak, 24. novembar 2006. 19:09
Rukometaši Crvene zvezde i Partizana remizirali su 29:29 (16:13) u zaostaloj utakmici osmog kola Superlige i učvrstili se na prvom mestu na tabeli. 
Najefikasniji u redovima crveno - belih bio je Nenad Maksić sa devet golova, dok je kod Partizana najzapaženiji bio Obrad Radulović sa deset golova.
Crveno - beli sada imaju 25 bodova, pet više od drugoplasiranog Partizana.
Rukometaši Zvezde bili su bolji rival u prvom poluvremenu, kada je aktuelni šampion konstantno imao tri pogotka viška. 
Domaćin je i u prvoj polovini drugog poluvremena čuvao tu prednost, a u 50. minutu Zvezda je imala i velikih pet golova plusa - 27:22. 
Medjutim, tada je Partizan zaigrao mnogo agresivnije, a ključni period za crno – bele bila su poslednja tri minuta. Tada su Zvezdi isključena dva igrača i Partizan je uspeo da stigne do izjednačenja - 29:29. 
Pola minuta pre kraja crno - beli su imali i sjajnu priliku za pobedonosni pogodak, ali je šut Markićevića završio na stativi Zvezdinog gola. 
(MONDO)
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Izgleda da cemo na novu pobedu protiv cigana cekati jos malo... Kada se sve sabera mozda ovo nije ni toliko lose jer smo jos uvek "u igri" za titulu s obzirom da ovaj minus nije nenadoknadiv. Nadam se da cemo kako sezona odmice igrati sve bolje jer ovaj je ipak tim dosta drugaciji od onog proslogodisnjeg...
 

Method Man

Guest
Код:
Partizan na svom terenu savladao šabačku Metaloplastiku 29:25. Na tabeli vodi Crvena zvezda sa 21 bodom, Partizan ima 18, a Sintelon je treći sa 14 bodova.
 

bmiljkovic

Grobar
Учлањен(а)
29.10.2006
Порука
208
Reaction score
10
Локација
Nis
ORK NIS-PARTIZAN 25:25

Sinoc u Nisu dobro navijanje,oko 200 Grobara u kopu.Koreografija sa zastavicama i papiricima,sve u svemu prelazna ocena.Sto se tice utakmice informacija da smo izjednacili u poslednjoj sekundi meca.
 

Method Man

Guest
Најталентованији рукометни голман напустио земљу
Кил одвео тинејџера
Немачки клуб потписао предуговор са Страхињом Милићем (16) предухитривши због прописа његов матични клуб Партизан
На мети ловаца на таленте много пре пунолетства: детаљ са меча млађих кадета (играчи рођени 1990)

Најталентованији наш голман Страхиња Милић недавно је потписао предуговор са немачким колосом Килом. Вест је одјекнула попут бомбе у јавности јер чувар мреже „црно-белих” и кадетске репрезентације Србије није напунио ни 16 година (рођен 22. децембра 1990). Најгоре у целој причи је чињеница да су Партизану али и нашем националном Савезу „везане руке” и да је у овом тренутку, готово сигурно, нико не може да спречи реализацију трансфера.
Милић није имао уговор са Партизаном јер, према нашим прописима, није могао ни да му буде понуђен пре навршене 16. године. Тај вакум је искористио Кил потписавши предуговор са популарним „Џамбом” кога тако зову због импозантних пропорција (висок 198 цм, тежак 145 кг).
– Ништа нисмо знали. Милић и његова мајка су нам само саопштили да су потписали предуговор са Килом и да одлази. Све је одрађено иза наших леђа и сазнали смо тек у тренутку када је све било готово, – огорчен је Велимир Марјановић, председник Партизана Си енд си и Рукометног савеза Србије. – Глупо је и напомињати да смо спремали уговор са Милићем. Чекали смо да се стекну услови за потписивање, да напуни 16 година. Ни на крај памети није нам било да неко може и да помисли да га ангажује. Поготово, што је у Партизану имао најбоље услове које може да се понуде у нашој средини – од стручних па и до финансијских. Као изузетан таленат и од Олимпијског комитета Србије добијао је месечну стипендију од 25.000 динара, а са 17 година требало је да буде стипендиран и од РСС.
Марјановић каже да ће Партизан и РСС покушати да оспоре овај трансфер, али и да се боји да од тога неће бити ништа. Будући да је Милић дефакто био без уговора за Европску рукометну федерацију (ЕХФ) он је слободан играч:
– У ЕХФ, као уосталом и у целој Европи, потенцирају на слободној трговини. Такви прописи нам не дају могућност да спречимо овакве ствари. Практично неки јак европски клуб може да купи и десетогодишњака ако то жели. Тражићемо званичан став ЕХФ. Ако пресуди у корист Кила не предостаје нам ништа сем да дамо исписницу и сертификат Милићу за одлазак у иностранство.
Поред тога што остаје без једног од играча са највећим потенцијалом Партизан ће остати кратких рукава за адекватно обештећење. По свој прилици све ће се свести на накнаду која износи око 350 евра по години које је Милић провео у Партизану:
– У целој овој причи обештећење нам је на последњем месту. Губи целокупни наш рукомет, а и сам Милић. Мислим да нигде неће имати прилику за развој као код нас. У Партизану је играо за четири селекције, што сигурно неће бити случај у иностранству. За доброг играча никада није касно да наплати свој дар. Поготово не би требало да жури неко ко има тек 16 година. Колико сам упућен Милић ни неће бити у Килу већ ће га одмах проследити у неки дански клуб. Све то ме подсећа на трговину белим робљем, – каже Марјановић уз напомену да је највећа кривица на менаџерима које само занима да што пре наплате своју „робу”.
Иначе, Милића што због пропорција што због изузетног голманског дара већ дуго пореде са званично најбољим светским играчем за 2005. Арпадом Штербиком. Остаје да се види да ли ће Милић са оваквим потезом успети да оствари каријеру као голман сениорске репрезентације Србије и шпанског Сујудад Реала. Поређења ради, Штербик је отишао у иностранство са 22 године, након освојеног трофеја у Купу изазова са Југовићем из Каћа.
Н. Б. Politika
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Pobeda Partizana za miran zimski san
Sreda, 20. decembar 2006. 21:19
Rukometaši Partizana pobedom na svom terenu nad Vojvodinom (38:29) u meču 15. kola Superlige okončali su jesenji deo prvenstva.
Aktuelni vicešampion Srbije prvi deo prvenstva okončao je na drugom mestu sa 25 bodova, koliko ima i vodeća Crvena zvezda, ali crveno - beli u četvrtak dočekuju Planinku.
 

sttevann

Početnik
Учлањен(а)
22.12.2006
Порука
2
Reaction score
0
Локација
Beograd
Treba mi pomoc...
Ima li neko istorijat rukometnog kluba?Znate,ono,kad je osnovan,koliko titula ima,i koje su,najbolji igraci ikada,i sl...
Hvala unapred,ne mogu nigde na netu da nadjem...
 
Top