Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Method Man

Guest
Crno-beli veruju u uspeh

Trener rukometnog kluba Partizan Nikola Jevremović izjavio je da sa optimizmom očekuje utakmicu drugog kola Kupa pobednika kupova protiv austrijske ekipe Margareten.
"Crno-beli" u nedelju u 18 sati u sportskom centru "Voždovac" na Banjici igraju prvu utakmicu drugog kola, dok je revanš u Beču zakazan za 7. oktobar.
"Naša očekivanja su optimistička. Igraćemo protiv solidne ekipe, ali mislim da možemo da prodjemo. Posle prve utakmice imaćemo objektivniju sliku o protivniku", rekao je Jevremović na konferenciji za novinare.
Trener Partizana dodao je da će se njegov tim potruditi da maksimalnom borbenošću postigne što bolji rezultat kako bi mirnije putovao na revanš.
U ekipi Margaretena igraju trojica rukometaša iz Hrvatske, kao i dvojica iz Ukrajine.
"Vremena su se promenila, mi više nismo rukometna sila. Naš protivnik nije ekipa koja igra 'austrijski' rukomet, a ni mi ne igramo kao pre 20 godina. Reprezentacija nam nije na svetskom nivou, kao ni klubovi. Mislim da ne možemo da se ponašamo nadmeno, već da realno sagledamo situaciju", rekao je Jevremović.
Rukometaš Partizana Milan Mirković istakao je da će "crno-beli" igrati protiv odlične ekipe, ali da je on optimističan.
"U našem timu je veoma dobra atmosfera. Dobro se radi tako da očekujem povoljan rezultat. Mislim da moramo da pobedimo sa što većom razlikom, kako ne bismo imali problema u revanšu. Nadam se da nećemo podleći pritisku", rekao je Mirković.
Partizan će odigrati prvu medjunarodnu utakmicu u ovoj sezoni na Banjici, a kako bi se na tribinama stvorila što bolja atmosfera, uprava kluba je odlučila da ulaz u halu bude slobodan.
(Beta)
 

Method Man

Guest
Beogradski Partizan, koji je u novu sezonu ušao sa šampionskim ambicijama, nije uspeo da izvuče više od boda na gostovanju Vrbasu (32:32).
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Ekipa je sklepana na brzinu. Koliko juce nismo imali dovoljno igraca ni za prvu postavu... Velikim izjavama se ne postize rezultat nego predanim radom. Zato momci prionite dok jos nije kasno...
 

BOGDAN_WSC

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
97
Reaction score
0
Локација
Novi Sad
Dobar je ovaj tim partizana setite se zvezde kako je pocela proslu sezonu pa na kraju osvoji titulu.Polako sacekajte malo da se uigraju,ipak doslo je mnogo novih igraca
 

Method Man

Guest
Kolubara iznenadila Partizan
11.10.06. 23:15

U utakmicama 3. kola rukometne Superlige Srbije koje su odigrane u sredu postignuti su sledeći rezultati:

Partizan - Kolubara 28:29 :evil:
 

GrobarSCG

Guest
Ал се уигравају сунце ти! Од Колубаре да изгубе ХЕЈ!!! :x Па ја нисам све док нисам видио резултат да тај клуб у рукомету постоји! Лијепо је побјеђивати у евро-куповима али је још љепше бити ШАМПИОН СВОЈЕ ЗЕМЉЕ!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ugledali se na fudbalere... pobeđuju u Evropi a u domaćem redovno puše od slabijih!
 

dookie

Početnik
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
178
Reaction score
2
Локација
Kumodraž
Ал се уигравају сунце ти! Од Колубаре да изгубе ХЕЈ!!! Па ја нисам све док нисам видио резултат да тај клуб у рукомету постоји! Лијепо је побјеђивати у евро-куповима али је још љепше бити ШАМПИОН СВОЈЕ ЗЕМЉЕ!

Jbg nije im ovo fudbal; rukomet je neshto drugo, veoma su male nijanse izmedju klubova.

Ma nije to nishta strashno cigani su prosle godine trebali da ispadnu iz lige, a na kraju uzeshe titulu. Medjutim, ocigledno je da smo dobili izvarednog igraca, Urosh Mitrovic...decko je dao u I pol. 10 golova, a bilo je 12:12!!! na kraju je zavrshio utakmicu sa 12 golova. Izgleda da ce biti odlican igrac! :p
 

dule

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
111
Reaction score
1
Mladost-Partizan 20-29
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
BOGDAN_WSC је написао(ла):
Dobar je ovaj tim partizana setite se zvezde kako je pocela proslu sezonu pa na kraju osvoji titulu.Polako sacekajte malo da se uigraju,ipak doslo je mnogo novih igraca

Poredjenje nije adekvatno. :!:
 

Method Man

Guest
Dragan Marjanac u Partizanu Si&Si
Dnevnik
Rukometni klub Partizan Si&Si od petka će biti jači za reprezentativnog golmana Dragana Mаrjanca. Dosadašnji član novosadske Vojvodine potpisaće jednogodišnji ugovor, a sledećeg leta preseliće se u Mađarsku.
Marjanac je rođen u Vrbasu, u tamošnjem klubu je počeo karijeru, branio je i za Radnički Fidelinku.
Bio je standardni golman svih mladih selekcija Srbije i Crne Gore, a a sa seniorskom reprezentacijom Srbije učestvovaće na Superkupu u Švedskoj i Nemačkoj.
Pored Marjanca Partizan ima još dvojicu golmana, Tomislava Stojkovića i Milutina Bogdanovića, a u evropskim utakmicama pomagao im je i trener golmana Mihajlo Radosavljević.
Prvenstvo se nastavlja 1. novembra kada beogradski 'crno-beli' u Bačkoj Palanci gostuju Sintelonu, tri dana kasnije Partizan Si&Si igra sa švajcarskom ekipom Vaker Tun u trećem kolu Kupa kupova.

RUKOMET: Golman Marjanac potpisao za Partizan
Petak, 20. oktobar 2006. 14:54
Partizan Si end Si potpisao je u petak ugovor sa reprezentativnim golmanom Draganom Marjancem.
Marjanac ima 21 godinu, a branio je u Crvenki, Fidelinki i Vojvodini. Bio je član kadetske, juniorske i olimpijske reprezentacije. Sa juniorima je osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2005. godine, a do sada je odigrao desetak utakmica za seniorsku reprezentaciju.
Marjanac će dres Partizana nositi do kraja ove sezone, a onda će preći u madjarski Pik Seged.
"Čast mi je što sam došao u veliki klub. To je bila moja želja odavno, ali bilo je različitih problema. Braniću u klubu koji ima velike ambicije, kao što imam i ja", rekao je Marjanac na konferenciji za novinare.
On se nada da će crno-beli osvojiti bar jedan trofej u domaćim takmičenjima, ako ne i dva, a očekuje i da će u Kupu pobednika kupova "dogurati daleko".
"Postoji kvalitet igrača za tako velike ambicije, kao i stručnog štaba i rukovodstva kluba. Drago mi je što ću biti deo tog ambicioznog tima", rekao je Marjanac.
Ovaj golman odigraće u subotu oproštajnu utakmicu za Vojvodinu protiv Hebe, a od ponedeljka će zvanično postati igrač Partizana. Marjanac će u ponedeljak sa reprezentacijom otputovati u Nemačku, na turnir u Bremenu.

Ово би могло да буде заиста велико појачање. :napred Partizan
 

Laky

Guest
Konacno :!:pa Marjanca jure jos od juna kad je pocela prica o gasenju RK Vojvodine.Zaista veliko pojacanje i trebalo bi da krenemo u pobjede na domacoj sceni a ne da nas puni Kolubara i drugi indijanci. :evil:
 

Method Man

Guest
RUKOMET: Pobeda Partizana
Rukometaši Partizana ubedljivo su pobedili Železničar 36:18 u 5. kolu prvenstva Srbije i time su uhvatili priključak za vodećim Sintelonom i Crvenom zvezdom.
Partizan sada ima sedam bodova, bod manje od Crvene zvezde, koja je odložila meč sa ORK Nišom.
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
Sa Marjancem smo komletirali tim, dobili smo dobrog golmana sto nam je bila najslabija tacka u timu. Verujem da mozemo daleko u evropi a kod nas se zna titula pa i kup.
 

Grobar_BaP

Početnik
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
7
Reaction score
0
Локација
Bachka Palanka
Сад у среду у 18:00 у Бачкој Паланци игра се утакмица Синтелон-Партизан.Позивам гробаре из околине ако могу(знам да је баскет у четвртак,али ако неко може нека дође) нека дођу да нам помогну у подршци нашем Партизану!Нас ће бити око 200(мање више)...Па ако неког занима нека дође.
 

bajbos

Početnik
Учлањен(а)
23.10.2006
Порука
7
Reaction score
0
Локација
Novi Sad
Samo ti oladi pivo i evo mene s ekipom kod vas! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 

Grobar_BaP

Početnik
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
7
Reaction score
0
Локација
Bachka Palanka
bajbos је написао(ла):
Samo ti oladi pivo i evo mene s ekipom kod vas! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За вас се ја не бојим,ми почињемо да пијемо 3-4 сата пре текме код нас у просторијама,знате где смо...тако да :ziveli
 
Top