Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
ko nam je sada prvi špic u timu od ova dva kokeza ligaša ? #51 ili ovaj novi iz spartaka ?
mali Đole da zatraži raskid ugovora..

Nego da li ćemo mi moći da registrujemo ovaj džak igrača za utakmicu sa Viktorijom ?
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.233
Reaction score
2.782
Ma ne, nisi skapirao. Mi u julu kažemo da se na zimu pravi tim, da bi imali vremena da se uigraju za Evropu. A u januaru kažemo da na leto pravimo tim zato što je bolja ponuda na tržištu ili štaveć...ima doduše nekih odstupanja, kao na primer prošlog leta, kada smo sačuvali šampionski tim (pošto smo se zajebali, pa osvojili titulu). E sad jebiga, pošto smo letos sačuvali taj tim, a nije realno da čuvamo sve te sačuvane igrače čak do leta, najbolje da ih poteramo sada, pa da na leto pravimo tim...taman će biti jače tržište.

:respect

Lijepo opisano. Jedini problem je sto se mi i dalje nadamo i gubimo zivce a ovi stalno vrte istu pricu i vrse nam lobotomiju mozga.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.295
Локација
Kej Republika
Od ovog malog iz Spartaka mozda i bude nesto. Deluje korektno kao neki backup za pocetak.

Problem jo sto ne pamtim kada nam je SL igrac izrastao u istinsko pojacanje.

Everton, Tawa i Solomon ( :) ) OUT
Fakticki dobijena 3 mesta za strane igrace. Mada za LE ne mozemo sve registrovati, a tamo bacismo sve karte. Titulu ne pominju kao da je sugava.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Ajde malo da pogledamo realno. Gledajuci 10-15 godina u nazad ne secam se nijednom da smo uspeli da zadrzimo najbolje igrace u timu u bilo kojem prelaznom roku. Ja sam zahvalan do groba Evertonu na svakoj utakmici koju je odigrao u Partizanu, njegovom pozrtvovanosti i njegovoj odanosti prema klubu i navijacima. Ne desava se cesto da dodje stranac sa toliko enrgije i zelje da ucini nesto vise za nas klub. Realno je takodje da je on odigrao ono sto se od njega ocekivalo, i ako nece vec da potpise ugovor na dalje (sto je glavna krivica ovih u upravi jer nisu razgovarali ranije na ovu temu sa njim), mozda je i bolje da probamo da izvucemo nesto para na njegovu prodaju, a ne da ga na leto moramo pustiti za dzabe. Ne slazem se sa ovom odlukom, ali ako nema dogovora, bolje ista nego nista. Lose je samo sto znamo da ce sta god da se uzme od prodaje ovog igraca ispariti bez traga, al ajde da se nadamo da ce nesto uci i u klub.

Naravno sad kad znamo da je Everton na izlaznim vratima, a Raca ne moze da igra evropu, nadam se samo da imamo bar jedno dobro pojacanje na ovoj poziciji, jer ako Raca dodje sa svim iskustvom koje poseduje sad nakon igranja u inostranstvu, to ce biti i te kako dobro pojacanje (zapamtite sta vam kazem) za nase terene. Za one koji govore kako je on spor igrac i ostale omalovazavajuce stvari, mogu samo da kazem da ce on biti jedan od najboljih (ukoliko dodje), do kraja sezone u nasem timu, zajedno sa Tosicem i Panticem.


Tawambu bih iskreno prodao sad, jer covjek jeste odigrao sezonu koju je retko za igraca njegovog kalibra ponoviti. Bolje da se uzme nesto od njega, nego da ga cuvamo, jer ako ostane moze da se dogodi da nas samo razocara a da posle ne izvucemo ni dinara za njega. (Voleo bih takodje da mozemo da zadrzimo i njega, i da dovedemo jos 5 spiceva pa nek se trude da se nametnu treneru i da pokaze da li moze vise, ali zelje su jedno a realnost drugo).

Mene kod ovog prelaznog roka nervira samo jedno (recimo da sam na ove stvari gore vec oguglao dovoljno), a to je cinjenica da se vec 5 meseci govori o tome kako treba dati sansu Djukicu da stvori idealan "opa opa - pas igra" Partizan, i da ce covjek od pocetka zimskih priprema imati na raspolaganju sve igrace koji su mu potrebni. Ponavljam ovo su izjavili vise puta, mrzi me da kopam sad po internetu da trazim izjave doticnih, ali evo pripreme su krenule, i opet ce mo cekati zadnji minut da vidimo ima li koji slobodan igrac da kako tako popunimo ekipu, pa ce nespreman igrati ostatak sezone, sa izgovorima kako nije prosao pripreme i kako treba sacekati letnje pripreme ako ga ne prodaju do leta ili samo pokusaju da se rese kao i ovih 10 sto su pre neki dan raskinuli ugovore sa njima. A ako ne bude slobodnih igraca ili onih "skoro pa dzaba, vratimo ih iz mrtvih", onda ce se prebaciti lopta na staru pricu "Partizan ima drugu najbolju skolu fudbala u evropi, i odlucili smo se da se fokusiramo na nase omladince", pa ce od ovih klinaca 3-4 uletiti u prvi tim i pokusati da igra fudbal. I sa ovim bih se takodje slozio, cak bi ubacio svih 10 klinaca da igraju za prvi tim ukoliko imaju petogodisnji ugovor sa Partizanom i ukoliko nece odlaziti u narednih 3-4 godine iz kluba. Ali opet ta surova realnost nam kaze da ce odigrati pola sezone ili sezonu i biti prodani za par miliona, jer eto opet se ta nasa kasa ispraznila...

Nemojte se nervirati braco Grobari, ne ocekujte nista od ovog prelaznog roka, pa mozda, i samo mozda ako i neko dobro pojacanje dodje u Partizan, bar ce te se obradovati malo da zaboravite kakav je to taman oblak stao iznad humske i samo place, iz dana u dan.
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Ovaj mali lici na miljenika Dragana Isailovica. Kakav je to majstor bio...
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Mislim da sada dovodimo JSL igrace jer nemamo vise nikoga na klupi..Ovaj momak iz Spartaka nece vidjeti prvih 11, mozda ponekad zadnjih 10 minuta kao Djurickovic...poprilicno sam siguran da ako ode Everton na tu poziciju dolazi stranac.
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Poprilicno budi siguran da je Ivanovic zamjena za Tawambu i to nam je sto nam je.
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467

qrajber

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
452
Reaction score
13
Ivanović... još jedan koji će nam opraštati dugove naredne zime. Daj Bože da grešim.

Rekoh pre dve nedelje da je levi bek jedino što vredi u Spartaku. I evo ga Hajdin kod cigana.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.967
Локација
ante portas
Ivanovic je interesantan igrac,uostalom najkorisniji igrac lige.
U sustini dobar potez Ilieva.
Decko koji je veliki radnik ne sumnjam da ce se savrseno uklopiti u ono sto Djukic trazi.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.967
Локација
ante portas
Pa ako je Djukic licno insistirao na Urosevicu onda je aminovao i dolazak Ivanovica.
Pretpostavka.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Samo se vi zezajte ali kada Urošević bude počeo da kosi po levoj strani ima da bidne "Ustaj sine,zora je" ima samo da iče!
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.233
Reaction score
2.782
Sto se tice Evertona ne smijemo se ni mi ni uprava ciganisati sa njim. Kad mu vec nisu ponudili na vrijeme neka rade kako njemu odgovara a ne ovo. Ako nema nista protiv da odigra do kraja ugovora a dalje ga ne produzi po meni je i to dobro jer mi, pogotovo ako ne bismo imali zamjenu za njega (a tu mislim na to da ta zamjena prvo dodje pa tek onda on moze da ide), bismo vise izgubili njegovom prodajom nego time sto ne bismo dobili nista za njega jer bi mu istekao ugovor.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Ivica demantovao da je ovaj Marko Duran meta.
Novosti.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Stvarno je ovo sprdanje sa navijačima koji imaju i malo mozga. Znači lik kaže " prodajemo Evertona jer ne može da igra prvu utakmicu, a ako bude dobar rezultat( u prvoj) znači neće igrati ni drugu" a onda jurimo Racu koji ne može da igra Evropu( na stranu što bih ja Racu voleo da vidim u svetom dresu ). A onda kaže da je to dobro da rasteretimo budžet jer Everton ima najveću platu.

Meni je ovo gore vređanje nego kada mi neko opsuje majku.

I na sve to, da su ponudili Evertonu duplo jaci ugovor (!?), a ovamo kao opterecuje budzet. Definitivno su sisli s'uma. Sto rece neko, ko odgleda "interviju" izmedju Pantica i Ilieva, moze slobodno da tuce pola sata glavom u zid i otprilike bi manje bolelo...

Cuj doveli fudbalera koji se preziva Urosevic!? A na faci mu ili strah ili #51 sindrom... Ako je verovati SC ni ovaj iz Spartaka nije izvestan! Realno, ko posluje sa Ikom i onim zadriglim na celu kluba, ako na kraju ne isposluje duplo obestecenje i platu, nista nije uradio.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top