Nazad   partizan.NET Forum > -SD Partizan - > Rukomet, Odbojka, Vaterpolo, itd.

Rukomet, Odbojka, Vaterpolo, itd. Diskusije o ostalim sportskim klubovima Partizan ...

Zatvori poruke

Komande za temu Koristi Metod
Star 23-01-2009, 07:42 PM   #1126
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 6,382
WebGazda has disabled reputation

Neće Ana nikad više biti Br1. Ako bude u Top 10 to će joj biti najveći uspeh. Njen najveći problem je u glavi, psihički je nestabilna, i dok to ne promeni, ni jedan trenar na svetu joj neće pomoći!
WebGazda je offline  
Star 23-01-2009, 08:25 PM   #1127
Sensei 014
Moderator-Kaznena ekspedicija

Sensei 014's Avatar

ID aktiviran: Mar 2007
Poruka: 2,384
Sensei 014 is on a distinguished road

U potpunosti se slazem sa Gazdom, ona je totalno popustila na psihickom planu ako je nekad i bila jaka u tom segmentu...
Dok ne sredi sve u glavi, nece joj nijedan trener pomoci...
Star 25-01-2009, 06:10 AM   #1128
A_Grobar
Junior

ID aktiviran: Oct 2006
Poruka: 229
A_Grobar

Nema potrebe za pesimizmom, to je ista ona Ana koja je osvojila Roland Garos, prosle godine, a tek joj je 21 godina.
Mnoge cuvene teniserke su nekad osvajale i posle svojih 30ih godina Vimbldon i druga velika takmicenja.Samo je treba motivisati nekako i nauciti da teniski deo zivota obavlja profesionalno, a ne privatni.

I mnogi zavide mladim, lepim i uspesnim i gledaju da ih skinu sa vrha, jos ako nema koji vrsniji trener ili strucnjak da joj sacuva ledja, odrzi kondiciju i formu, dolazi do oscilacija vremenom.

A ako joj teniska karijera krene losijim putem, uvek ce ostati to da je bila vise godina za redom izabirana, kao najlepsa i najseskipilnija teniserka na svetu, sto ce malo kojoj od vodecih teniserki, njenih konkurentkinja, poci za rukom.
A_Grobar je offline  
Star 25-01-2009, 03:30 PM   #1129
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

I Kurnikova je bila izglasana za najlepšu, pa gde je sada. Ne sećam se kad sam poslednji put čuo njeno ime, ne samo u svetu tenisa nego uopšte.

Ako si profesionalni teniser ili teniserka, onda igraj tenis, a ne neke druge igrice kao Ana.

Ponavljam, Anin problem leži u njenoj glavi i mentalitetu. Osvojila je jedan Grand slam turnir, bila je prva na svetu, i ona je uradila zacrtano. Od tog trenutka forma joj je u velikom padu. Bože moj, zašto da se trudi da osvoji još jedan turnir kad je to već uradila. Zašto da se trudi da opet bude prva na svetu kad je već bila...

Sve dok ne ukloni te mentalne barijere, i dalje će samo životariti u svetu tenisa.

Sve ovo kažem ne zato što mrzim Anu, ili Bože sačuvaj zavidim joj, nego zato što je zaista obožavam kao našu srpkinju i grobarku, i želim da bude opet prva na svetu i osvoji sve velike turnire.
WebGazda je offline  
Star 25-01-2009, 05:50 PM   #1130
Sale_Ilic
Junior

Sale_Ilic's Avatar

ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 498
Sale_Ilic is on a distinguished road

Citat:
Originalnu poruku postavio A_Grobar Pogledaj poruku
Nema potrebe za pesimizmom, to je ista ona Ana koja je osvojila Roland Garos, prosle godine, a tek joj je 21 godina.
Mnoge cuvene teniserke su nekad osvajale i posle svojih 30ih godina Vimbldon i druga velika takmicenja.
Koje su to teniserke ? Kada većina teniserki završi karijeru sa 25-26 godina.
Sale_Ilic je online  
Star 25-01-2009, 06:03 PM   #1131
Boris-NK
Legenda

Boris-NK's Avatar

Poruka: 3,323
Boris-NK is an unknown quantity at this point

Citat:
Originalnu poruku postavio WebGazda Pogledaj poruku
Ponavljam, Anin problem leži u njenoj glavi i mentalitetu. Osvojila je jedan Grand slam turnir, bila je prva na svetu, i ona je uradila zacrtano. Od tog trenutka forma joj je u velikom padu. Bože moj, zašto da se trudi da osvoji još jedan turnir kad je to već uradila. Zašto da se trudi da opet bude prva na svetu kad je već bila...
Moze biti i da je to, ali ja mislim da je za nju vaznije sto je uzela pare sigurno 15-tak miliona ima na racunu (sta bi sa onim dozivotnim ugovorom?) i uzela je neke druge stvarcice u ruke i to je to. Ne vjerujem da je doslo do zasicenja trofejima.
Star 25-01-2009, 09:11 PM   #1132
A_Grobar
Junior

ID aktiviran: Oct 2006
Poruka: 229
A_Grobar

Citat:
Originalnu poruku postavio Sale_Ilic Pogledaj poruku
Koje su to teniserke ? Kada većina teniserki završi karijeru sa 25-26 godina.
Martina Navratilova, Billie Jean King,Sarah Virginia Wade,Ann Haydon-Jones...
su neka od imena koja su osvajala Wimbledon, recimo, a posle svoje 30. godine, u poslednjih 40 godina, ako je tacno napisano na internetu.
Mada u danasnje vreme se obicno karijera teniserki zavrsava mnogo pre nego nekad, jos od Kurnjikove, sto WebGazda kaze, mnoge vise gledaju kako da dodju do nekog profita i da iskoriste svoj izgled, a ne da grade karijeru i svoje mesto medju sportskim teniskim legendama.

Ako Ani mladalacki polet kao nekad,sad nedostaje, pa se ne trudi dovoljno, ili joj je prece da onaj spanac teniser s kojim se zabavlja pobedjuje, nego ona, to ne znaci da je zaboravila da igra pobednicki tenis i da se nece jednog dana punom parom se vratiti na vrh WTA liste.

Poslednji put promenio A_Grobar : 25-01-2009 u 09:21 PM
A_Grobar je offline  
Star 26-01-2009, 05:51 PM   #1133
Jegda
Grobar

Jegda's Avatar

ID aktiviran: Oct 2007
Poruka: 1,444
Jegda is on a distinguished road

Zvezde padalice...Ana i Jelena

Citat:
Ana: Plakala sam zbog Jelene Ponedeljak, 26. januar 2009. 12:22

Jelena Dokić se vratila tenisu na mala vrata. Na Australijan Open došla je posle pobede na kvalifikacionom turniru i već tada iznenadila mnoge. A onda je počela da niže trijumfe i, uprkos godinama pakla koje je prethodno provela van terena, napravila najveću senzaciju i plasirala se u četvrtfinale.

Među 15.000 ljubitelja tenisa na Rod Lejver Areni, koji su joj zasluženo aplaudirali za gotovo besprekornu igru i požrtvovanu borbu za svaki poen, bila je i Ana Ivanović.

Srpska teniserka je pratila prva dva duela Jelene Dokić, u kojima je nadigrala Tamiru Pašek i Anu Čakvetadze, i izjavila da je bila veoma ponosna na njenu igru, ali i da je plakala.

"Bilo je sjajno gledati Jelenu koja opet pobeđuje. Priznajem da sam plakala slušajući njen intervju posle pobede u prvom kolu u kome je priznala da je prošla pakao prethodnih godina, ali se ipak vratila tenisu. Drago mi je što je posle toliko loših stvari uspela da pronaže snagu i da opet niže uspehe. Znam koliko je važno da pored sebe imate tim koji vas podržava, a u samom centru toga je porodica", izjavila je Ivanovićeva.

Jelena Dokić će u četvrtfinalu igrati protiv Ruskinje Dinare Safine, a domaćini, kao najveću uzdanicu Australije na njihovom omiljenom turniru, ponovo su joj omogućili da igra na centralnom terenu, Rod Lejver Areni, u atraktivnom večernjem terminu.

(MONDO)
Jegda je offline  
Star 28-01-2009, 06:15 PM   #1134
Ломићка
Grobar

Ломићка's Avatar

ID aktiviran: Sep 2007
Poruka: 570
Ломићка is on a distinguished road

Ana: Jedva čekam meč sa Japankama

Peta teniserka sveta Ana Ivanović izjavila je da nestrpljenjem očekuje duel Fed kupa u Beogradu protiv selekcije Japana u prvom kolu Svetske B grupe.

"Veoma sam srećna što ću igrati takmičarski meč prvi put u Beogradu. Atmosfera tokom egzibicije prošle godine bila je neverovatna, i imajući u vidu da je Fed kup ozbiljno takmičenje, sigurna sam da će navijanje biti još bolje na duelu protiv Japana", izjavila je šampionka Rolan Garosa.

Srpski tim u sastavu Jelena Janković, Ana Ivanović, Ana Jovanović i Bojana Jovanovski prvi put u istoriji odigraće meč Fed kupa u Beogradu, a ujedno to će biti debi u Svetskoj grupi, od kako je 1995. godine uveden novi sistem takmičenja po zonama, po uzoru na Dejvis kup.

"Dugo vremena sam čekala da zaigram u svom rodnom gradu, pred porodicom, prijateljima i navijačima i veoma srećna sam što će se to i ostvariti. Biće to zaista poseban događaj za mene", dodala je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je naglasila da ekipu selektora Dejana Vraneša očekuje težak duel, zbog čega će sve igračice morati da pruže maksimum.

"Japan je veoma opasan tim. Jelena i ja nemamo toliko iskustva u igranju Fed kupa, u poređenju sa ostalim igračicama na WTA turu. Takođe, jasno je i da plasman na listi ne igra veliku ulogu u ovom takmičenju. Zato ćemo morati da odigramo veoma dobro ako želimo da zabeležimo pobedu na tom duelu. Ipak, smatram da Srbija zaslužuje da bude u Svetskoj grupi i da se bori za trofej. To će morati i da dokažemo, da imamo kvalitet za ekitu", istakla je Ana Ivanović.

Duel prvog kola Fed kupa između selekcija Srbije i Japana igra se 7. i 8. februara u beogradskoj Areni, a selektor Vraneš pozvao je da pripremama tima prisustvuje i jedna od najtalentovanijih igračica današnjice 15-godišnja Aleksandra Krunić.

(MONDO)

Ломићка je online  
Star 03-02-2009, 09:22 PM   #1135
Зорица
Junior

Зорица's Avatar

ID aktiviran: Aug 2008
Poruka: 355
Зорица is on a distinguished road

Još nije zvanično ali šuška se da će Ana uskoro imati novog trenera. Velika je verovatnoća da to bude Dave Rineberg bivši trener Venus i Serene Vilijams. Pregovori su u toku a gospodin Rineberg je izjavio da bi mu bila čast da bude Anin trener.

izvor : thetennistimes.com
Зорица je offline  
Star 03-02-2009, 10:58 PM   #1136
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

To bi bilo sjajno, ako je zaista istina.
WebGazda je offline  
Star 04-02-2009, 11:45 PM   #1137
VJ@NS
Grobarčina

VJ@NS's Avatar

ID aktiviran: Nov 2007
Poruka: 2,120
VJ@NS is on a distinguished road

večeras su pojedine Grobarke bile izrazito lepe,pa su i pojedini grobari dali svoj maximum

edit: neko odigra partiju života posle veze sa njom,a neko samo kad je vidi respect Ana imaš i ti šta da vidiš !

Poslednji put promenio VJ@NS : 05-02-2009 u 12:03 AM
VJ@NS je offline  
Star 05-02-2009, 12:01 AM   #1138
Crno-beli
Neki veliki Dr-Mr...

Crno-beli's Avatar

Poruka: 12,004
Crno-beli is on a distinguished road

И онако прелепо и фантастично вече у "Пиониру" још више је улепшала Ана својом лепотом и појавом ван времена и простора...
Star 05-02-2009, 12:20 AM   #1139
Ala-Munja
Del boy

Ala-Munja's Avatar

ID aktiviran: Jan 2007
Poruka: 10,147
Ala-Munja is an unknown quantity at this point

Ana respectrespectrespect

Da li neko zna gde joj igra brat koji klub ?
Star 06-02-2009, 02:19 PM   #1140
bronx P.F.C
Grobar

bronx P.F.C's Avatar

ID aktiviran: Apr 2008
Poruka: 1,058
bronx P.F.C is on a distinguished road

Teniserka Ana Ivanović: Verdasco je isključivo moja stvar

JEDNA od najatraktivnijih teniserki koje zabijaju neodbranjive aseve na drugu stranu mreže, Ana Ivanović, priznala je kao kako je svjesna činjenice da medije i javnost zanima što je tačno bilo između nje i španjolskog tenisera Fernanda Verdasca i što je pravi razlog njihova prekida, no to zadovoljstvo da uživaju u tuđoj intimi Ana im neće priuštiti.
"Ima jedan mali dio života za kojeg želim da ostane privatan"
"Moja veza s Fernandom je moja privatna stvar, a ljudi inače puno znaju o nama, zapravo sve; no postoji taj mali dio mog privatnog života koji bih htjela ostaviti upravo takvim - privatnim", izjavila je za Press. Za razliku od Ane, Verdasco je za španjolske medije izjavio kako mu je prekid sa srpskom teniserkom teško pao . Usprkos najavama da Ana kupuje vilu u Španjolskoj kako bi bila što bliže svom životnom partneru, njihova veza nije potrajala, a vila u vrijednosti 4,5 milijuna eura došla je u nečije tuđe vlasništvo. Odustajanje od kupnje vile bila je prva naznaka da nešto ne funkcionira kako treba u vezi ovo dvoje mladih i uspješnih tenisera.
Njihova veza koja je započela u ljeto prošle godine tokom US Opena zavrsena je u početkom ove godine nakon što je Ana napustila turnir Brisbaneu i nije pružila podršku Verdascu koji je zaigrao u finalu. Nakon objave da više nisu zajedno, Ana je opet zasjela na mjesto najpoželjnije slobodne teniserke.

index.hr
Star 10-02-2009, 01:10 AM   #1141
Clint Mansell
Grobar

Clint Mansell's Avatar

ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 696
Clint Mansell is on a distinguished road

Citat:

Ana: Uskoro sa novim trenerom
Ponedeljak, 9. februar 2009. 18:19
Ana Ivanović nije dobro započela sezonu. Na prvom turniru sezone u Brizbejnu eliminisana je od Ameli Motezmo u četvrtfinalu, dok je na Australijan Openu završila učešće u trećem kolu, posle poraza od Ruskinje Alise Klejbanove, iako je godinu dana ranije igrala finale tog turnira.

Slab učinak na prvom Gren slem turniru sezone doneo joj je pad na WTA listi, pa je trenutno osma igračica sveta.

Svesna da treba da poradi na svojoj igri, Ana je nagažovala novog trenera. Ona je dodala da bi u narednih nekoliko dana i zvanično trebalo da predstavi javnosti svog novog učitelja.

"Pregovori sa novim stručnjakom se privode kraju, tako da će javnost vrlo brzo biti upoznata koji trener je u pitanju. On će doći u Dubaiji naredne nedelje, i raditi sa mnom tokom turnira. Nekoliko nedelja će biti na probi, da vidimo kako ćemo se slagati. Nećemo žuriti sa odlukom, dok ne vidimo kako će sve funkcionisati", otkrila je Ana.

Povratak agresivne igre

Ipak, učešće na Fed kup meču prvog kola Svetske B grupe u Beogradu protiv Japana potvrdilo je da bi Ana vrlo brzo mogla da se vrati na put uspeha.

Ivanovićeva je ubedljivo nadigrala Ai Sugijamu prvog dana takmičenja (6:4, 6:4), a zatim i mladu Ajumi Moritu (6:1, 6:2) i dala veliki doprinos ukupnom trijumfu srpskog tima (4:1) i plasmanu u plej-of za popunu Svetske A grupe Fed kupa.

Ono što posebno raduje je povratak agresivne igre, po kojoj je Ivanovićeva prepoznatljiva i koja ju je krasila prethodne sezone, kada je uspela i da se domogne prvog mesta na listi najboljih teniserki sveta.

"Veoma sam zadovoljna igrom koju sam prikazala na mečevima Fed kupa u Beogradu. Ponovo sam igrala agresivno, veoma dobro sam servirala i sve je funkcionisalo mnogo bolje nego prethodnih nedelja. Pobede ostvarene protiv Japanki mnogo mi znače, jer nisam dobro započela sezonu. I ovi mečevi su mi veoma važni pred seriju turnira koje ću igrati", izjavila je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je dodala da oseća da ponovo dominira na terenu.

"Posle mnogo vremena primećujem da sam vratila tu agresivnost u svoju igru i veoma sam srećna zbog toga. Primećujem da još uvek to nije savršeno, ima još grešaka u igri, ali vidi se napredak. Jednostavno nekako na terenu delujem drugačije, više verujem sebi, svojim instiktima, dobila sam na samopouzdanju i to mi veoma znači. Želim da nastavim tako da igram i na turnirima i vrlo brzo stignem do svoje igre, koja je bila prepoznatljiva tokom prethodne sezone", dodala je Ana.

Rad sa Rafterom

Ona je istakla da je svesna da imala dosta problema prilikom servisa, ali da se trudi da to ispravi, kako je ne bi pratio taj negativni imidž.

"Svi su primetili da sam tokom Australijan Opena imala dosta problema sa servisom. Nisam dobro izbacivala loptu i već postajem poznata po tome. Nisam dovoljno skoncentrisana prilikom servisa, žurim, pravila sam dosta duplih grešaka, ali se trudim da to sada ispravim. Proteklih dana radila sam dosta na tome da eliminišem te nedostatke, odnosno da ih svedem na minimum, da budem fokusirana od starta meča. Nadam se da ću veoma brzo uspeti to da popravim kako ne bih postala poznata po tom lošem servisu".

Ivanovićeva je rekla da je dosta radila i na igri na mreži i volejima.

"U pripremnom periodu dosta sam radila na igri na mreži i volejima. U Australiji sam radila na tim segmentima igre sa Patrikom Rafterom, koji je bio prepoznatljiv po volej igri i to mi je veoma važno kako bih konačno došla do svoje igre. Očekujem da se brzo vidi taj napredak, da pokušam da na svakom meču stavim protivnicu pod pritisak i da ja vodim igru", zaključila je Ana Ivanović, uz kontataciju da se nada da će dati sve od sebe da se ove sezone vrati na prvo mesto WTA liste.

Srpska teniserka će se posle uspešno odrađenog posla u Fed kup selekciji Srbije okrenuti nastupima na turnirima. Prvi u nizu je turnir u Dubaiju, koji startuje sledećeg ponedeljka za ukupni nagradni fond od dva miliona dolara.

Prošle sezone Ana je stigla do četvrtfinala, gde ju je zaustavila Elena Dementijeva, koja je kasnije i osvojila turnir.

MONDO.....
Star 10-02-2009, 02:05 AM   #1142
Martin
Grobar

Martin's Avatar

Poruka: 1,121
Martin is an unknown quantity at this point

Pored novog trenera tu je izgleda i novi (stari) decko...

Citat:
ANA U TAJNOJ VEZI SA ADAMOM SKOTOM?!

Srpska teniserka i australijski golfer Adam Skot već nedeljama su u ljubavnoj vezi, tvrdi australijski „Herald san". Posle brčkanja na plažama Kvinslenda početkom godine, zaljubljeni par viđen u provodu i dan nakon finala Melburna

Ana Ivanović već više od mesec dana je u tajnoj ljubavnoj vezi sa australijskim golferom Adamom Skotom, tvrdi ugledni melburnški list „Herald san"! Romansa srpske teniserke i popularnog plejboja otkrivena je još početkom godine, kada su njih dvoje viđeni kako se provode na plažama Kvinslenda, ali je Ana tada demantovala da je u ljubavnoj vezi s njim.

Međutim, „Herald san" otkriva da su Ana i Adam viđeni prošle nedelje u Melburnu, dan posle finala Australijan opena, kako se provode u vrlo intimnoj atmosferi i da su tada izgledali daleko bliskije od „dobrih drugova" i „slučajnih partnera" u kampanji „Roleksa", čiji su inače ambasadori.

- Iako su demantovali da su u ljubavnoj vezi odmah nakon što su „uhvaćeni na delu" na plažama Kvinslenda početkom januara, Ana i Adam su nastavili s druženjem i posle Australijan opena. On je bio gost „Roleksa" dan posle muškog finala, a ona mu se pridružila. Njihovo druženje nije baš bilo „čisto prijateljsko", odnosno delovalo je da tu ima nešto više od toga. Poznato je da su njih dvoje započeli druženje još u Brizbejnu, gde je Ana igrala svoj prvi turnir u 2009. godini, i očigledno je da su ostali u bliskoj vezi i posle toga - tvrde izvori ovog australijskog lista.

Ipak, Anin menadžerski tim još jednom je demantovao da su trenutno osma teniserka sveta i poznati golfer u vezi.

- Ana i Adam su samo prijatelji i među njima nema nikakve romanse. Oboje su ambasadori „Roleksa" i upoznali su se u sklopu kampanje poznatog proizvođača satova - tvrde u menadžerskom timu Ivanovićeve.

Ipak, ako su informacije australijskih medija istinite, potpuno je jasno zašto je Ana prekinula vezu sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom. Činjenica je da su njih dvoje objavili raskid samo nekoliko dana posle objavljivanja Aninih i Adamovih fotografija i da je razlog za to bio upravo australijski golfer!
Star 11-02-2009, 03:43 PM   #1143
Radule
Grobar

Radule's Avatar

Poruka: 1,576
Radule is on a distinguished road

Citat:
Ana izabrala trenera - Krega Kardona

Ana Ivanović je saopštila da će u narednom periodu raditi sa američkim trenerom Kregom Kardonom, a saradnja će početi na turniru koji se naredne nedelje održava u Dubaiju.

U saopštenju osme igračice sveta navodi se da je za sada potpisan privremeni ugovor, da bi i ona i Kardon videli da li odgovaraju jedno drugom. Ivanovićeva nije navela koliko će trajati taj probni period.

Kardon (47) je godinama radio sa najtrofejnijom teniserskom sveta Matrinom Navratilovom. Pod njegovim vođstvom, američka teniserka je devedesetih godina prošlog veka osvojila devet titula u Vimbldonu.

Reputaciju jednog od najboljih trenera sveta, Kardon je stekao radeći i sa Lindzi Davenport, Meri Pirs i Dženifer Kaprijati.

"Sreća sam što ću početi da radim sa Kardonom. Videćemo kako će to funkcionisati na početku, a onda ću odlučiti da li ćemo potpisati dugoročni ugovor", izjavila je Ana Ivanović.

Naša teniserka je dodala da su joj mečevi koje je odigrala u Fed kupu pomogli da se vrati u formu.

"Dva meča u Fed kupu mnogo su mi pomogla i osećam da nisam daleko od stare forme. Kreg ima mnogo iskustva, veliki je pristalica napadačkog tenisa i nadam se da ćemo zajedničkim radom doći do dobrih rezultata", rekla je Ivanović.

Osma igračica sveta neće prekinuti saradnju sa Skotom Barnsom, koji će i dalje biti njen kondicioni trener.
(Tanjug, )
Star 16-02-2009, 07:34 PM   #1144
Jegda
Grobar

Jegda's Avatar

Gledao sam mec. Ana na trenutke podsetila na onu staru, sa agresivnom i sigurnom igrom. Svu u svemu lepo ju je videti kako uziva u tenisu, ceo mec je odigrala sa osmehom na licu....

Citat:
Ana u trećem kolu Dubaija
Beta
Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo WTA turnira u Dubaiju pobedom nad Ruskinjom Alisom Klejbanovom od 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Osma teniserka sveta se tako osvetila Ruskinji za poraz na Otvorenom prvenstvu Australije. Naredna protivnica naše teniserke biće bolja iz meča Ursula Radvanska (Poljska) – Kamila Pan (Francuska). Na turniru u Dubaiju učestvuje i najbolje rangirana teniserka Srbije Jelena Janković. Ona se u utorak u drugom kolu sastaje sa Rumunkom Monikom Nikolesku.

"Osećam se dobro i srećna sam zbog pobede nad veoma neugodnom protivnicom. Verujem da ću uspeti još da se 'vrzmam' ovde", izjavila je Ivanović posle meča.

Naša teniserka je potvrdila da se oseća mnogo sigurnije posle angažovanja novog trenera, američkog stručnjaka Krejga Kardona.

"Protekla nedelja je bila veoma zanimljiva. Radili smo na poboljšanju mnogih pojedinosti u mojoj igri i mogu da kažem da sam veoma zadovoljna", rekla je Ivanović.

Turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igra se za nagradni fond od dva miliona dolara, a pobednici će pripasti 350 hiljada.
(B92)
Jegda je offline  
Star 16-02-2009, 07:38 PM   #1145
Boris-NK
Legenda

Boris-NK's Avatar

Poruka: 3,323
Boris-NK is an unknown quantity at this point

Valjda su poceli bolji dani, Klejbanova je dosta dobar protivnik...
Star 18-02-2009, 02:21 PM   #1146
Jegda
Grobar

Jegda's Avatar

Samo napred!

Citat:

WTA DUBAI: Ana u četvrtfinalu Sreda, 18. februar 2009. 13:42

Ana Ivanović se domogla četvrtfinala WTA turnira u Dubaiju posle pobede nad Francuskinjom Kamil Pan - 6:2, 7:6 (5).

Za plasman u polufinale boriće se sa pobednicom meča Serena Vilijams - Ži Ženg.

Osma teniserka sa WTA liste je u prvom setu igrala dobro protiv 27-godišnje Francuskinje, 104. teniserke sveta. Bila je agresivna i dobro je servirala (ukupno sedam asova).

U prvom setu, koji je trajao manje od pola sata, napravila je 15 direktnih poena naspram samo dva Kamil Pan. Nije dozvolila Francuskinji nijednu brejk priliku, a iskoristila je dve od pet koliko ih je imala - 6:2.

U nastavku je Ana usporila i više grešila. Teniserke su čuvale svoje servise, iako je Ivanovićeva bila znatno bliža pravljenju brejka.

Ipak, ušlo se u taj-brejk, ali iznenađenja nije bilo. Do izražaja je došla razlika u kvalitetu, pa je Ana Ivanović posle sat i po rešila meč u svoju korist.

"Za protivnika sam imala dobru teniserku, koja dobro trči. U drugom setu nisam bila tako agresivna kao u prvom, davala sam joj kraće lopte", izjavila je Ana posle meča.

Srpska teniserka je zasluženo pobedila o čemu svedoči i činjenica da je napravila skoro četiri puta više direktnih poena - 34:9.

Ipak, nagovestila je da će joj servis ponovo biti najjače oružje.

"Više radim na servisu i imam više samopouzdanja. To se bolje moglo videti u prvom setu", završila je priču Ana Ivanović.

Logično je očekivati da će Serena Vilijams biti naredni rival Ane Ivanović, koja bi iz više razloga želela da to ipak bude Ži Ženg među kojima je i revanš za minule poraze.

Sa trenutno najboljom teniserkom sveta sastajala se samo jednom, na US openu 2006. Amerikanka je tada pobedila 6:2, 6:4.

Kineskinja (25 godina, 20. na WTA listi) je veliki dužnik Ivanovićeve, jer je slavila u poslednja dva duela. Eliminisala je Anu sa prošlogodišnjeg Vimbldona i Olimpijskih igara u Pekingu.

U prvom od tri susreta bolja je bila Srpkinja, u Montrealu 2006.
(MONDO, foto AP)
Jegda je offline  
Star 18-02-2009, 09:19 PM   #1147
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

Ne znam šta me više raduje, Anina pobeda, ili poraz JJ ...
WebGazda je offline  
Star 19-02-2009, 07:20 PM   #1148
Radule
Grobar

Radule's Avatar

Poruka: 1,576
Radule is on a distinguished road

Poraz Ane od Serene 2:0(6:4,6:4)

steta vodila je u drugom setu 4:1
Star 07-03-2009, 12:33 AM   #1149
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

Citat:

Posle nedavno završenog egzibicionog teniskog turnira u Njujorku, bivši američki predsednik Bil Klinton izrazio je želju da upozna srpske teniserke Jelenu Janković i Anu Ivanović. Na svečanom koktelu upriličenom povodom zatvaranja turnira “Bili Džin King kup” u njujorškom Medison Skver Gardenu suprug sadašnje državne sekretarke SAD Hilari Klinton preko ljudi iz svog protokola inicirao je upoznavanje sa Jankovićevom i Ivanovićevom što su njih dve rado prihvatile. Inače, na pomenutom egzibicionom turniru koji nosi naziv po Bili Džin King, slavnoj teniserki i osnivačici WTA asocijacije, učestvovale su samo četiri takmičarke. Pored Srpkinja takmičile su se sestre Venus i Serena Vilijams.
Danas se slikate sa Klintonom, sutra sa Tačijem.

GDE VAM JE OBRAZ!!!
WebGazda je offline  
Star 07-03-2009, 04:25 PM   #1150
Кајафа
Grobar

Кајафа's Avatar

ID aktiviran: Dec 2008
Poruka: 980
Кајафа is on a distinguished road

Срамота! За мене су завршиле каријеру.
Кајафа je online  
Zatvori poruke