Nazad   partizan.NET Forum > -SD Partizan - > Rukomet, Odbojka, Vaterpolo, itd.

Rukomet, Odbojka, Vaterpolo, itd. Diskusije o ostalim sportskim klubovima Partizan ...

Zatvori poruke

Komande za temu Koristi Metod
Star 07-03-2009, 08:11 PM   #1151
Clint Mansell
Grobar

Clint Mansell's Avatar

ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 696
Clint Mansell is on a distinguished road

Izgleda da nas nisu dovoljno bombardovali i da nije dovoljno zivota unisteno.
Bravo,svaka vam cast.
Vi ste ponos,nečiji!
Star 07-03-2009, 08:18 PM   #1152
SpejsNigrutin
Grobar

SpejsNigrutin's Avatar

ID aktiviran: Apr 2007
Poruka: 1,056
SpejsNigrutin is on a distinguished road

ajde bre sto mrcite toliko!!! one su profesionalke ne mogu tek tako da kazu e necemo da se slikako svama vi ste nas bomabrdovali :@ a i kozna gde je ovo slikano i koje je sliko tako da ja ne uzimam u obzir ovu sliku
SpejsNigrutin je offline  
Star 07-03-2009, 11:27 PM   #1153
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 6,380
WebGazda has disabled reputation

Citat:
- Normalno je da se sportisti na takmičenjima često susreću sa poznatim ljudima i uglednim zvanicama. Bil Klinton je, zapravo, bio deo pomenute manifestacije, jer je održao govor u čast Bili Džin King između dva polufinala. U ovom konkretnom slučaju, sve četiri teniserke (Ana, Jelena i sestre Vilijams) znale su da će se sresti sa bivšim predsednikom Klintonom. To je još ranije dogovoreno i Ana je, baš kao i ostale devojke, pristala da se sretne s njim. To, naravno, nikako ne znači da je Ana zaboravila prošlost. Ona je takođe živela pod NATO bombama i često o tome priča u svojim intervjuima - kaže se u odgovoru Aninog tima.

- Ako smo dobro razumeli, u bombardovanju Srbije učestvovalo je 13 zemalja. Među njima su i države poput Velike Britanije, Kanade, Belgije, Španije, Nemačke, Francuske, odnosno bukvalno sve one zemlje u kojima se Ana, Jelena, Novak, Janko, Nenad i ostali srpski teniseri svakodnevno takmiče. Na svakom turniru su prisutne mnoge diplomate iz ovih zemalja i teniseri se često upoznaju i fotografišu s njima. Ana, međutim, ne misli da treba mešati politiku i sport - stoji na kraju odgovora.
Koje debilsko opravdanje!!!

Neću da komentarišem o onoj ciganšturi JJ, jer ništa bolje od nje nisam ni očekivao, a Ana je i te kako je mogla i morala da odbije da se upozna i slika. Doduše, možda ona i nije htela da se upozna, a njen manadžment tim je naterao...
WebGazda je online  
Star 07-03-2009, 11:46 PM   #1154
Clint Mansell
Grobar

Clint Mansell's Avatar

ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 696
Clint Mansell is on a distinguished road

Ne znam jeli je neko natjerao ali njen osmjeh dovoljno govori.
Star 08-03-2009, 04:45 AM   #1155
Magnifico
Grobarčina

Magnifico's Avatar

ID aktiviran: Jun 2008
Poruka: 2,834
Magnifico is on a distinguished road

Citat:
Originalnu poruku postavio WebGazda Pogledaj poruku
Doduše, možda ona i nije htela da se upozna, a njen manadžment tim je naterao...
Da je ono što nije ne bi je mogao ni Dule Vujošević da se slika sa onim zločincem,ali jebiga svako te nekad iznenadi
Star 08-03-2009, 11:31 AM   #1156
cvetkobre
Grobar

cvetkobre's Avatar

ID aktiviran: Sep 2007
Poruka: 709
cvetkobre is on a distinguished road

Cim sam juce video ovu sliku u novinama, znao sam da ce izazvati razlicite komentare. Sto se mene tice, ako ce na terenu da pobedjuje sestre vilijams, neka se slika s kim god hoce, to jest s kim god joj menadzment naredi i zakaze. Ukoliko nema volje, snage, umeca i cega vec da na terenu pobedjuje i prenosi svetu poruku o nama ( kao kk Partizan na primer), onda neka pazi s kim se i gde se slika, sta prica, i kako se ponasa. U suprotnom ,kao javna licnost, nek bude spremna na svaku vrstu reakcije javnosti.
cvetkobre je offline  
Star 08-03-2009, 03:49 PM   #1157
Branko Beric
Junior

Branko Beric's Avatar

ID aktiviran: Mar 2007
Poruka: 227
Branko Beric is on a distinguished road

Citat:
Originalnu poruku postavio ace-makedonija Pogledaj poruku
ajde bre sto mrcite toliko!!! one su profesionalke ne mogu tek tako da kazu e necemo da se slikako svama vi ste nas bomabrdovali :@ a i kozna gde je ovo slikano i koje je sliko tako da ja ne uzimam u obzir ovu sliku
A zasto ne mogu da kazu necemo da se slikamo sa vama? Hoce im propasti karijere ili ce bankrotirati? Pa na tom turniru bre uopste nisu ni morale da ucestvuju s obzirom koliko su vec zaradile. Glupo je samo da govore odmah posle toga kako im je bilo tesko za vreme bombardovanja.
Branko Beric je offline  
Star 08-03-2009, 04:55 PM   #1158
Кајафа
Grobar

Кајафа's Avatar

ID aktiviran: Dec 2008
Poruka: 980
Кајафа is on a distinguished road

Можда би и мала Милица Ракић једног дана играла тенис да није било бомбардовања.
Неко је натерао да се слика са њим Па није бре она неко дете које не разуме ништа, сама је изјављивала како јој је било тешко за време бомбардовања и да се сећа тог времена. Еј бре, па деца која нису била рођена тада па знају ко је и шта тај крвник Клинтон!
Кајафа je offline  
Star 08-03-2009, 05:02 PM   #1159
WebGazda
Administrator

WebGazda's Avatar

ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 6,380
WebGazda has disabled reputation

U pravu si! Neka pogleda sliku ove prelepe devojčice, i ponovi kako joj je bila čast da se slika sa monstrumom Klintonom. Možda bi Milica bila još bolja teniserka od AI i JJ, ali nije dobila šansu ...

Tema o Ani Ivanović je ZATVORENA, a da li će se jednog dana opet otvoriti, videćemo!!!
WebGazda je online  
Zatvori poruke

Komande za temu
Koristi Metod

Zakon