|
| Sport u Srbiji i Svetu Razne diskusije o sportskim dešavanjima u Srbiji i celom svetu |
03-06-2009, 08:36 PM
|
|
|
Grobarčina
ID aktiviran: Jul 2007
Poruka: 2,168
|
RTS 1,subota 06.06.2009. 20:30 (20:10 specijalna emisija).To znači da će moći da se gleda i na netu preko njihovog sajta.
|
03-06-2009, 09:47 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Mar 2009
Poruka: 1,366
|
Adžić bi da zadrži Parkera, a ovaj ni da čuje
Sreda, 3. jun 2009. 19:15
Kleo u Partizanu. To je vest koja i dalje uzburkava strasti u fudbalskoj Srbiji. Ali ne i u Crvenoj zvezdi, bar prema rečima novog sportskog direktora, Ivana Adžića.
"Zvezda nije u mogućnosti da ispuni 800.000 evra, koliko iznosi obeštećenje, i još Kleove uslove, koji nisu mali", predočio je Adžić.
"Odrekli smo se njegovih usluga, jer na terenu nije pokazao da vredi toliko... O Kleovom odlasku u Partizan znam samo ono što piše u novinama", dodao je prvi operativac iz Ljutice Bogdana 1.
Adžić je dodao da će obaviti razgovore sa Dušanom Bastom i njegovim menadžerom, jer je bivši bek Zvezde sada želja novog trenera Vladimira Petrovića Pižona.
Izvesni su odlasci kapitena Nenada Milijaša i Ognjena Koromana.
"Milijaš ima dosta ponuda, a jedna konkretna je iz Engleske. Ne žurimo, čekaćemo da reprezentacija odigra dve utakmice, pa ćemo onda da vidimo šta je najbolje za njega i klub. Što se tiče Koromana, još nemamo konkretnih ponuda, a ako se pojavi takva, pustićemo ga".
O strategiji pravljenja tima za narednu sezonu, Adžić je rekao:
"Ima dosta igrača kojima su ugvori previsoki... Vratićemo neke naše igrače, fokusiraćemo se i na igrače iz naše lige, posebno mlade".
O dvojici stranaca ima posebno dobro mišljenje:
"Isah i Parker su pokazali najviše i nastojaćemo da ih zadržimo", završio je Ivan Adžić.
Međutim, Bernard Parker nema nameru da ostane u Zvezdi. To je izjavio za sajt "Kick off".
"Klub nije izvršio obaveze prema meni. Menadžer mi traži novi klub, ali još ništa nije završeno", poručio je Parker.
"Neću da kažem da je moj boravak u Beogradu bio razočaravajuć, jer takve situacije su neophodne u životu da bi čovek ojačao", nastavio je Južnoafrikanac.
Na pitanje kako je preživeo u Beogradu kada nije dobijao plate, on je odgovorio:
"Smeštaj i prevoz su mi bili obezbeđeni, a i na početku sam dobio dosta para, sa kojima sam mogao da izdržim", zaključio je Parker.
(MONDO, foto MN Press)
|
|
|
03-06-2009, 10:33 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Jul 2008
Poruka: 1,734
|
Super, evo na ovom forumu mozemo procitati da li ce otici Milijas i Koroman, koja je strategija pravljenja ciganskog tima za sledecu sezonu, koja su nastojanja sa Isahom i Parkerom, i kako je Parker preziveo u Beogradu!
Neko ce reci ''nemoj da citas ako te ne zanima'', ali moje je misljenje da ovakvim tekstovima samo nepotrebno zagadjujemo forum!
|
03-06-2009, 10:36 PM
|
|
|
Administrator
ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 6,382
|
Fer plej, buraz... srpski fudbal je u pitanju, a oni su deo njega.
|
|
|
04-06-2009, 05:22 PM
|
|
|
Moderator-Kaznena ekspedicija
ID aktiviran: Mar 2007
Poruka: 2,384
|
Zvezdina komanda: Delete Kleo!
Cetvrtak, 4. jun 2009. 15:09
Sajt Fudbalskog kluba Crvena zvezda mogao bi da se pohvali ažurnošću, jer je Brazilac Kleo već izbrisan sa spiska igrača prvog tima!
Nije prošlo ni nedelju dana od kraja šampionata, ali ni više od dva dana kako se zavrtela priča o bombastičnom transferu Klea u Partizan, a na sajtu FK Crvena zvezda već je neko pritisnuo taster DELETE i Kleo je jednostavno nestao sa spiska igrača.
Već smo vas izvestili o tome šta je pisalo na Vikipediji kada ukucate ime Klea (Kleverson Gabrijel Kordova), ali je neko u međuvremenu blokirao tu stranicu i sada stoji samo osnovni podatak o brazilskom fudbaleru.
Kleo, doduše, jeste slobodan igrač, ali i neki drugi koji su na spisku fudbalera prvog tima Zvezde takođe imaju sličan status ili bar nerešen odnos sa crveno-belima, poput Mirnesa Šišića, Bernarda Parkera i Avala Isaha.
Što se tiče Abubakara Oumarua, on je i dalje na spisku Zvezdinih fudbalera.
Mada...
Mondo
|
|
04-06-2009, 09:46 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Oct 2008
Poruka: 780
|
|
|
|
05-06-2009, 04:16 PM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Apr 2009
Poruka: 463
|
Citat:
Zvezde ne može da isplati Iliju Ivića
Dug od 236.000 evra parališe klub
Autor: J. Terzić | Foto .Goll | 05.06.2009. - 05:00

Da bi napustio mesto sportskog direktora Crvene zvezde, Ilija Ivić od kluba traži 230.000 evra odštete i šest hiljada za troškove iznajmljivanja stana. Nove čelnike Zvezde najviše pogađa to što Zrenjaninac zahteva da mu se plati boravak u stanu na Novom Beogradu, koji inače pripada njegovoj porodici.
Na „Marakani“ tvrde da je Ivić sklopio ugovor o iznajmljivanju sa majkom. Prva dva meseca po povratku u Beograd živeo je u hotelu „Hajat“, a u klubu tvrde da su pokrili te troškove.
Prema dvogodišnjem ugovoru sa Zvezdom, Ivić je trebalo da zarađuje 300.000 evra po sezoni, uz dodatnih 200.000 bonusa od doskorašnjih finansijera, Dragija Mićovića i Marka Miškovića, na čije insistiranje je i došao na „Marakanu“.
Ivićevu funkciju već uveliko obavlja Ivan Adžić, ali bez zvaničnog prava na to. Najbolji primer konfuzije u Zvezdi je nedavna izjava trenera Vladimira Petrovića:
- To da li je Kleo otišao u Partizan pitajte sportskog direktora Adžića.
Adžić, međutim, ne želi ništa da komentariše javno, jer kaže da nije zvanično na funkciji.
Još uvek aktuelni sportski direktor oprostio je klubu zaradu predviđenu za drugu godinu, ali ne i novac koji je trebalo da dobije tokom nedavno završene sezone. Činjenica je da Zvezdi neće biti lako da skupi 236.000, pogotovo što se smatra da Ivić nije odradio posao koji se od njega očekivao, kao i da je iznos njegove plate bio nerealan. Igrači i trener koje je doveo nisu se pokazala adekvatnim za veći učinak od trećeg mesta u domaćem prvenstvu.
Stigao Lekić iz Zemuna
Dejan Lekić, najbolji strelac Zemuna sa 26 pogodaka u protekloj sezoni srpske lige, naredne sezone nosiće dres Crvene zvezde. Prema nezvaničnim informacijama tržišna vrednost 24-godišnjeg napadača iznosi 75.000 evra, ali s obzirom na lošu finansijsku situaciju u kojoj se nalazi klub iz Ljutice Bogdana, iznos za koji je stigao je sigurno skromniji. Lekić je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor.
|
BLIC ONLINE
|
|
|
05-06-2009, 05:12 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: May 2007
Poruka: 1,872
|
Ne znam da li je mjesto za to, ali mi treba spisak klubova koji ce igrati u nasoj prvoj ligi sledece godine. Kojih 16 timova.
Hvala
|
05-06-2009, 05:22 PM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Apr 2007
Poruka: 317
|
Jos se ne zna svih 16 klubova, mislim da je poznato 14:
- Partizan
- zvezda
- Vojvodina
- Javor
- Borac
- Napredak
- Hajduk
- Rad
- Cukaricki
- Jagodina
- OFK
- BSK Borca
- Smederevo i
- Mladi radnik
a za preostala dva mesta se bore Spartak Subotica, Indjija i Metalac.
|
|
|
05-06-2009, 05:39 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: May 2007
Poruka: 1,872
|
Hvala... Ko je ovaj mladi radnik...?
|
05-06-2009, 06:26 PM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Apr 2007
Poruka: 317
|
Mladi radnik je iz Pozarevca, pa ce nesto vise o njima da ti kaze Dia 
Ja znam da im je trener Miloljub Ostojic, radio je u Obilicu, Zemunu i jos nekim klubovima. I koliko sam ih pratio, imali su dobru posetu, ako ne i najbolju u ligi ali otprilike im je prosek oko 2000 ljudi.
|
|
|
05-06-2009, 06:33 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Apr 2008
Poruka: 616
|
Dobro bi bilo kad bi usli spartak i indjija, bila bi odlicna gostovanja.
|
06-06-2009, 03:22 PM
|
|
|
Guest
|
CIME PFCU te "neke klubove" spada i zveda. ne secate se sezone 98/99 i njegov ucinak u prvih par kola koji je bio identican zemanovom...  to je junak koji je osvojio titulu sa kobilicem...
|
|
|
|
06-06-2009, 08:27 PM
|
|
|
Grobarčina
ID aktiviran: Nov 2006
Poruka: 2,229
|
Meni stvarno žao što Kolubara nema dovoljan kvalitet za superligu.... Šta ću kad su mi simpatični... A požarevac je grobarski grad, samim tim protiv MR nemam ništa...
|
06-06-2009, 08:28 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Jan 2007
Poruka: 1,435
|
Indjija je cela crno-bela
|
06-06-2009, 10:16 PM
|
|
|
Neki veliki Dr-Mr...
ID aktiviran: Sep 2006
Poruka: 12,004
|
"Стручни" коментари "српског Муриња"  су ми до те мере огадили пренос Србија-Аустрија да друго полувреме практично и не гледам...
|
|
06-06-2009, 10:28 PM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Jun 2008
Poruka: 154
|
Realno gledano vrlo lako su Austrijanci mogli da izjednace, pa cak i da nas dobiju. Sem onog slobodnjaka Jankovica nikakva igra... Ali vazna je pobeda...
|
|
|
06-06-2009, 10:29 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Feb 2009
Poruka: 559
|
Sreca,sreca i samo sreca...Jedva smo pobedili.Najgora igra od pocetka kvalifikacija,ali bitno je da smo nekako uspeli da pobedimo!Samo mi nije jasno do kada ce Pantelic igrati kad nemoze da ga da po to ti je  Ako da bar jedan gol do kraja kvalifikacija ja skacem sa savskog mosta...
Uzivao sam dok sam slusao strucni komentar gosn.Jankovica,a tek ono njegovo kotrljajuce Rrrr,da se najezis
|
|
|
06-06-2009, 10:32 PM
|
|
|
Grobarčina
|
pa naravno da je najgora kad igramo bez napadača.Pantelija je maloumnik
|
06-06-2009, 10:33 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Dec 2008
Poruka: 980
|
Пантелић је био видљив на терену(на ТВ преносу) само у тренуцима када лекарска екипа указује помоћ неком играчу, први се нацрта ту да пије воду.
|
|
|
06-06-2009, 10:33 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Feb 2008
Poruka: 705
|
Zaista sreca...nema svezine u nasim igracima,a vidi se da je novi selektor Austrije napravio dosta veliki pomak u samoj igri u odnosu na proslog selektora!Zaista dobra reprezentacija i prijatno su iznenadili..
|
|
|
06-06-2009, 10:37 PM
|
|
|
Grobarčina
|
problem je jasan, nismo iskoristili paniku posle prvog gola, pa se zato drugi nije ni dogodio.. A još sam i puko tiket...
|
06-06-2009, 10:49 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Aug 2007
Poruka: 751
|
Prvo poluvreme dobro, drugo malo slabije, ali zacrtana 3 boda su tu. Jos tri skoro sigurna protiv Farana, i mozemo da se spremamo za francuze.
|
06-06-2009, 10:53 PM
|
|
|
Grobar
ID aktiviran: Jan 2007
Poruka: 1,267
|
Napad i sredina crvene reprezentacije su "izuzetni". Jedino sto nisam stigao da pohvatam ko je igrao na kojoj poziciji!? Eto toliko su bili dobri... Milijas, Stankovic, Pantelic - koje su to zablude blagi Boze!!!
Inace, austrijancima svaka cast... Fudbalski su odigrali utakmicu, i nisu imali nimalo srece! A nijedan igrac nema preko deset nastupa i vecina iz njihove lige + igraju u gostima...
|
06-06-2009, 10:57 PM
|
|
|
Junior
ID aktiviran: Oct 2006
Poruka: 159
|
Pantelic samom pojavom odusevljava, a kad se na to doda fudbalsko umece, inteligencija i urbanost, ne mozete da ga ne volite. Subotic me je isto veceras ocarao svojim osecajem za prostor i okretnoscu. I jos mi se svideo briljantan komentar Aleksandra Sase Jankovica: Stankovicu je dres od znoja tamniji nego igracima Austrije. Da nije tako dobar trener mogao je da bude pisac.
Mrzim ove vasare kad se skupi 50k ljudi i klepecu onim balonima, nekako me uvek bude sramota kad prikazu tribine.
|
|
|
| Komande za temu |
|
|
| Koristi Metod |
Linearni Metod
|
Zakon
|