Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Uh.
U jednom trenutku pred kraj meča sve se otvorilo.
Stiže rezultat iz Šapca na 4 minuta do kraja da je Metaloplastika pobedila.Još samo pobeda...
U trećem minutu do kraja stižemo do nerešenog posle -6 golova, na prelazu u dva minuta do kraja naš napad za vođstvo i neiskorišćena šansa...

Baš šteta, kasnijim sabiranjem dođosmo do toga da bi sa nerešenim rezultatom sigurno ušli u SH ligu

Hvala STOOOLEEEtu i ekipi iz NSa koji su ugostili sve igrače i prateći deo tima. Rukometaši "dobro pamte sve", a Bog će vratiti nekom našom srećom na tribinama .
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.513
Reaction score
13.068
Локација
Yaoundé
Неколико пута сам почињао да пишем и сваки пут бих некако стигао до оне несрећне фразе да се ''играчима нема шта замерити'' :icon-rolleyes: и наравно, одустао... А њима се, једноставно, ниједна реч прекора не може упутити (односно, може, али на то право има само овај наш луди Макса на клупи... негде сам прочитао да је тренер са највише казни и искључења у Суперлиги ове сезоне :D).

Напросто, мало је недостајало... гол ту или тамо, не вреди се освртати... колико је нас уопште очекивало да ћемо се на крају наћи у игри за титулу?... Момци су гинули за један од најлепших дресова у историји Партизана, неколико пута су фино ишамарали знате-већ-кога... мени је срце пуно :šal
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.021
...на то право има само овај наш луди Макса на клупи... негде сам прочитао да је тренер са највише казни и искључења у Суперлиги ове сезоне :D).

Za ovo kapa dole, znaci da mu je stalo!
A kad imas na klupi gospodina senjora ciganskog smrada iz jebenog Stitara, onda cestitas "zasluzenu" titulu ciganki, sa njima pijes kaficu posle derbija, ili cutis ko poslednja picketina kad ti se pedercina sa klupe ciganke posere i po tvojim igracima, i po klubu, i po tebi...
Jos jednom, bravo Makso, i bravo momcima u crno belom! :clap:respect
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.018
Reaction score
3.172
Локација
GG 1978
I posle prospavane noći ostaje žal za pobedom koja bi nam donela titulu.

Naravno ogroman ponos koji mora da postoji i poštovanje prema Maksi i ovim sjajnim momcima za sve što su uradili u ovoj sezoni.

Ovi momci su zaslužili podršku navijača ali i Sportskog Društva Partizan da podrži ekipu ,ne samo zbog rezultata već i odnosa prema svetom dresu i grbu.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Šotić prešao iz Crvene zvezde u Partizan

Reprezentativno levo krilo crveno-belih pojačalo redove najljućeg rivala sa Topčidera

mladen-sotic.jpg


Reprezentativno levo krilo Crvene zvezde Mladen Šotić kao i većina igrača ovog tima rešio je da napusti redove tima sa Marakane tokom letnjeg prelaznog roka.

Iako je bio jedan od najboljih igrača crveno-belih i jedan od najzaslužnijih za plasman u plej-of, klub mu je kao i svima, ostao dužan čak sedam plata, pa je i on rešio da digne sidro.

Nije otišao Šotić daleko, samo je prešao na drugu stranu Topčiderskog brda i pojačao tim Partizana. Iako je imao nekoliko odličnih ponuda iz inostranstva ovaj Beograđanin je rešio da ostane u zemlji, pa je izbor pao na crno-bele.
Istina imaće on tamo strašnu konkurenciju, ali sudeći po njegovoj formi prethodne sezone, ne bi trebalo da ima problema da se izbori za startnu postavu.

Mladen Šotić je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, ali nikada nije dobio šansu da zaigra na velikom takmičenju. Partije koje je pružao prošle sezone stavile su ga u prvi plan, pa je zasluženo stigao i poziv za seniorski nacionalni tim. Odlično levo krilo se pokazao u pravom svetlu i tako nagovestio dobar nastavak karijere.

Ove sezone je za Crvenu zvezdu Šotić postigao 144 pogotka na 27 utakmica što ga je svrstalo na trećeg strelca Super lige.

( Žurnal )
 

wsc1989

Početnik
Учлањен(а)
07.06.2018
Порука
16
Reaction score
53
Локација
Република Српска
Rukometaši Partizana će se u predstojećoj sezoni takmičiti u Čelendž kupu, a posle održanog žreba mogući prvi protivnik crno-belih sveo se na dva imena.
Partizan će svoje takmičenje započeti u trećoj rundi, u kojoj će se naći 32 tima. Od ukupnog broja poznato je 16 učesnika, dok će se za preostala mesta ekipe boriti kroz dvomeče 6/7. i 13/14. oktobra.
Crno-beli će tada saznati ime svog rivala, a to će biti bolji iz duela Diken (Finska) – SSSCJRO-1 Tiraspolj (Moldavija). Prvi meč igraće se na Banjici 17/18. novembra, dok se revanš igra na gostujućem terenu sedam dana kasnije.

http://www.rkpartizan.rs/odrzan-zre...startu-sprema-kofere-za-finsku-ili-moldaviju/
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.953
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Ličimo li na šta bez Makse?
Doduše, pravu sliku ćemo vidjeti tek nakon što krene prvenstvo a sa njim i saplitanja.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Ne znam ko im vodi stranicu, ali svaka mu cast na tekstu. Tako i treba.
 
Top