Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.591
Reaction score
8.494
Локација
"preko bare"
Ovo danas je bilo odlično. Djelimične zasluge za to ima i Spartak, koji je došao da se nadigrava. Stvarno mi se sviđa ovo što Savo i stručni štab rade. Igra koju forsiraju je i lijepa i efikasna. Pogotovo kada igramo protiv ekipa koje hoće da igraju fudbal.

Nas najveći problem je igra protiv bunkera u domaćoj ligi. Brzina naših igrača, u tom slučaju, ne dolazi do izražaja i to je nešto na čemu moramo raditi. Volio bih da vidim Savu na klupi na duži vremenski period, jer radi stvarno dobar posao. Naravno, to ne može da se desi bez podrške bandita iz uprave. Koliko god mislio da je to nemoguće, nikako ne mogu da se ne nadam da jeste.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Naša škola je naša jedina šansa za nešto više.
Mi Max možemo da platimo 1.5 m obestecenje
Za milion do dva kada dovedes igrača starosti 24 do 29 godina to je odron igrač niskih dometa u 90% slučajeva.
Preko 30 godina starosti može da se nađe kvalitet ali veliki je rizik od povreda i upitna forma. Znaci kockanje.
Igrač koji pravi razliku konstantno košta min 5 m. To je naš Strahinja. Mi takvog igrača ne možemo kupiti ali eto ga tu je i igra za nas jer smo ga stvorili. Kada se stvari poklope i imas generaciju od 3 takva igrača koja stasaju zajedno, pravi se iskorak i sezona za pamćenje. Jedan ajax je bio na korak od velikog finala jer mu se poklopila takva generacija. Po finansijama oni tu nemaju šta da traže ali eto tu su bili. I to potpuno zasluženo i zahvaljujući samo svojoj školi.
Ovu LLSL gledam samo zbog ove dece naše, i predosecam, nadam se da sledeće godine Fica, lazar i lakcevic explodiraju zajedno. Strahinja nažalost neće biti tu, ali nadam se da će njegova prodaja obezbediti nam luxuz da zadržimo ova 3 bisera bar još jednu sezonu zajedno.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Osim leprsave igre, mnogo sansi i golova, primetio sam i zaista puno nedostataka. Naravno svaka ekipa ih ima. Da kazemo da igra ima glavu i rep, sto je fundament fudbala, ali mora dosta vise da se radi.
Cini mi se da loptu ne postujemo previse, Sumi je osim brojnih dobrih poteza tesko izbrojati izgubljene lopte i pogresne pasove i odluke, sto je neuobicajeno za of veznjaka. Cini mi se da mu nije nikakv problem pokusati nerezonski dribling, ili tezak pas, pa sta bude.
Miletu volim, ima puno kvaliteta kao sto su fajt, trcanje, skok. Ipak igrac na toj poziciji, mora biti pre svega zatvoriti svoj bok i takojde (barem u Partizanu) biti pretnja i asistent iz drugog plana. On, nazalost oba fundamenta ne poseduje.
Mali Filip Stevanovic je izuzetnno opasan u zadnjoj trecini terena kad je okrenut licem, cimi mi se da on ipak igra kao da je izolovan od ostatka ekipe, zakucan za aut liniju, bez bilo kakve sinhronizacije. Kao da igramo 10+1 kada je on u ekipi.
Primetio sam dosta sebicluka u ekipi i to se mora resavati.
Umar Sadik ima odredjene potencijale koji su zaista ozbiljni i mislim da je on materijal. Sa druge strane, realizacija mu nije slaba, vec cesto na nivou rekreativca na skolskom igralistu. Evo ne preterujem, zaista ne mogu da se setim takvih reakcija uopste, u obzir uzimam i rekreativni fudbal.
Asano se penje, treba mu rutina i verujem da ce doci. Dobro je sto ima kontinuitet.
Strahinja je izuzetan, zlatan decko!
Pohvale za Scekica, tako se ponasa i igra profesionalac.
Voleo bih sto vise da gledam i Lakcevica.
Ima da se radi, a to je dobro.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.195
А у арапском изговарању његовог презимена (које свакако јесте арапског порекла, без икакве сумње) може да значи или "искрен", "исправан", "прави"....или "пријатељ"....у зависности од тога да ли је Саадик или Садиик (како га чита Радуловић нпр)...све у свему, он је наш брат и прави пријатељ Умар...једном речју - господин.

Ајмо даље, фино је било ово данас.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Titulu "Mister Promašaj" koju je suvereno godinama držao Petar Škuletić, danas je preuzeo naš novi napadač, Sadik. To što on zna da promaši, Škuletić može samo da poželi :banghead:
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.930
Reaction score
7.301
Локација
Banja Luka
Tebi se izgleda ne ostaje na forumu, kad prizivas njegov povratak. Znas da nam je Gazda osketljiv na to :D
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.040
Nadaj se da je Gazda negde u lovu, daleko od interneta, a kada se vrati nadaj se da je potrošio svu municiju ili da mu je optika zaribala. :D

Kada se već spominje Sadik, ja sam bio prvi da ga iskritikujem, našalim se na njegov račun... uradio bih to i sada, ali onda se setim na šta liči Bambijeva igra na primer i sramota me.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
807
Reaction score
3.807
EH5m0c6WoAIHXSu


Vise je bilo navijaca Mancestera u cetvrtak u njihovom boksu, nego navijaca Partizana juce.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Da, znamo da promasuje, ali meni to ne smeta dok god ulazi u sanse...
Ništa onda, da igramo Dodole da se vrati Nikolić (ne znam kako mu ide u Ugarskoj) i da nam vrati pantera i Đurđevića (ne znam kako mu ide u Španjolskoj)

Ulazi u sanse jer imamo strahovit srednji red koji je u stanju da spoji igraca sa loptom i da se dobije 100% sansa. Zadatak napadaca je samo da tu loptu posalje iza linije..

Nas napadac to radi veoma retko, sa obzirom koliko mu sansi spremi srednji red...

@LazarP

Ne znam zasto pominjes Nikolica, ali ovaj tim bi svako kolo bio za 2+ gola po utakmici da ima Djurdjevica u tim...

Mi trenutno boljeg od Sadika nemamo, ali njegova igra i realizacija je ispod nivoa, ostatka tima...

Ima neki njuh za gol, ali takodje ima i poteze karakteristicno nekom amateru od 100 + kg na malom fudbalu..

Sadik je dobar igrac da udje zadnja 20 min i pomuti racune, svojim netipicnim potezima. Mozda ce u buducnosti popraviti sve ovo sto mu zameramo, ali ovaj Partizan place za igraca koji moze da cusne loptu u gol, za kreaciju imamo vec igrace...
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
@SpejsNigrutin Ne bih se bas slozio u potpunosti. Apsolutno si u pravu da imamo strasne kreativce u vidu Natha i Sume, ali nije samo do njih...Treba imati adekvatnu kretnju, da razumes ono sto taj veznjak zeli da uradi, da se uvuces izmedju stopera...Ne moze Natho da posalje loptu bilo gde, nego je Sadik taj koji je stalno ceka i otvara se...E sad, cinjenica je da mnogo masi, ali je i cinjenica da bi sa boljom realizacijom bio i dalje u Romi ili nekoj drugoj ekipi iz liga petice.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.734
Reaction score
12.749
Локација
Nedodjija
Ne kazem ja da on nema kvalitete, bas sam i napisao da ima taj njuh za gol, zna kada treba i da se otvori i kako da eskivira od svojih cuvara, ali onda imamo i onu njegovu sansu od juce 1 na 1 gde on ne uspe ni da sutne, imamo situaciju gde umesto da polozi loptu u gol, on nekako magicno uspe da loptu vrati unazad i asistira igracu.. imamo i sitauciju gde Lazar magicno prolazi sa strane i prelepo centrira u sesnaestercu, ali se lopta odbija od sadika kao da je udarila u neki tvrdi predmet..

Ovakvih situacija ima i previse, nema smisla da ih sve nabrajam.. i iskren da budem rado bih ga gledao i u buducnosti u dresu Partizana, ali trenutno ne kao prvog napadaca...
Zelja mi je da na zimu dovedemo dobrog igraca, a da Sadik bude njegova zamena..
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Ја се само молим Богу да се Садик не повреди, мислим да бисмо тек онда видели колико нам значи то његово збуњивање и разгртање одбране, а и сами уласци у шансе. Ја код Садика већ видим огроман напредак у односу на оно што је показивао у јулу-августу, а сад ће тек новембар.

Слажем се да никако нисмо требали да останемо само са њим, дечком од 21 годину, ту је једина кривица на управи, али шта сад, мислим да у зимском прелазном не треба шпица да доводимо, бар не као опцију првог шпица, јер тад ћемо, на зиму, врло тешко наћи неког иоле квалитетног играча сходно нашим платежним могућностима.

А опет, до следећег лета, Садик ће вероватно довољно напредовати да може апсолутно квалитетно да изнесе улогу првог шпица екипе. Ја бих такође волео да га гледам и следеће сезоне, јер мислим да би могао озбиљно да узнапредује и да му цена још више скочи (већ сада вреди више него што му је откупна клаузула).
Све у свему, време ће показати како ће се ствари одвијати, ово је нека моја прогноза.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
Hteo sam da napišem da je poseta sramna kada sam pre utakmice video kako je stadion prazan...ali...onda se vremenom popunio pa ću reći da je poseta bila samo slaba u odnosu na to šta ovi momci pružaju, pa valjda su zaslužili da još neko dođe da ih gleda posle tog jebenog Mančestera...

Ili je bitnije odgledati jebeni Mančester nego gledati Partizan...?
(Naravno ne zameram onima koji žive daleko od JNA, ali BGD i okolina baš bi mogli da se malo više ,,uključe,,...)

Isto tako, mislim da je posle utakmice u kojoj pobediš sa 4:0 malo prestrogo ovde na Forumu prevashodno i prvo isticati mane naših igrača, pa se tek posle setiti da oni i nešto dobro rade...

4:0 je bilo juče...
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
U odbranu Sadika. On prvi put ima kontinuitet i ulogu u timu. Daj da ga ocijenimo na kraju prvenstva. Bez mnogo nerviranja, jer on će igrati, svidelo se nekima ili ne.

Sta je problem da se oceni konkretno nastup na ovoj utakmici?

Otvarao se, sirio odbranu, ulazio u sanse, dao jedan gol, dva namestio.
Daj boze da mu svaku utakmicu bude takav ucinak.

Sadik je kralj.
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
@SpejsNigrutin Slazem se ja sa svim sto si rekao, cak sam isto misljenja da nam treba jos jedan spic na zimu da mu bude konkurencija, pa nek se zasluzi prva postava...Meni je jedino malo glupo da se kritikuje igrac koji na mecu ostvari gol i asistenciju, bez obzira na to koliko je mogao golova dati...To je ipak odlican ucinak...
 
  • Like
Reactions: MAK

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Nadam se da ne širim dezinformacije ali na Tviteru mi stalno iskače kako Suma neće da produži ugovor. O čemu se radi?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Odlično je bilo rezultatski kad se pogleda semafor na kraju. Međutim, šansi je toliko bilo da smo trebali bar duplo više golova da im damo. Kao po običaju stvaramo gomilu prilika i tu ne računam samo šuteve jer bezbroj puta useremo sjajne akcije bez upućenog šuta na kraju. Opasan problem kod naših igrača je prekombinovanje, tj. taj potez više s tim što pojedini igrači ne naprave jedan već sedam poteza više. Asano i Sadiq da više razmišljaju o šutu na gol a manje o driblinzima mnogo bi bolje bilo.

Vidim piše se o Sadiq-u. Od prvog dana sam bio u šoku koga smo mi doveli. Mislim da sam još za vreme priprema pisao o njemu. Bio sam ubeđen da nije profesionalno igrao fudbal, tako je delovao. Međutim, vremenom se kvalitet njegove igre značajno popravio. Tako je, realizacija je i dalje problem ali s obzirom da nije znao gde treba da trči, da je posle izmene sedeo na ogradi i pričao na mob, da je jedva hoda u početku, ovo sada deluje kao da je drugi čovek iako, ponavljam, i dalje nije to ono što nama treba. Ali, čovek nije u karijeri imao ovako konstantnu sezonu, utakmice, minutaža i golovi, tako da ja ne sumnjam da od njega može biti lepe vajde, iako sam jako jako skeptičan bio. Mišljenje menjam jer mislim da on ipak može. Realizacija ce se vremenom popraviti i sa njim treba raditi po tom pitanju. Smatram da ga treba otkupiti momentalo. Apsolutno sam protiv stava da nam treba špic koji bi sadašnjeg prvog centarfora prebacio na klupu. Sadiq ovo što igra, a sada možemo reći da vidimo šta možemo da očekujemo od njega, je igra koja mora da se igra od starta. Ako Sadiq bude na klupi, nedajbože imamo neki negativan rezultat, ako uđe neće tu leba biti. Kao rezerva nam neće pomoći jer znamo kakva mu je realizacija. Dakle, ako popravi realizaciju klupa će biti bespotrebna. Naravno da nam treba još jedan, bar još jedan špic, ali slanjem Umarua na klupu nećemo dobiti ništa. U pitanju je još uvek klinac, pritom očigledno nezreo. Vreme je pred njim i treba ga otkupiti.

Asano mora mnogo bolje, isto kida živce sa bespotrebnim potezima, driblinzima... Zna da vuče loptu 30 metara a ne odigrava iako ima saigrača. Očigledno mu je pregled igre loš i na tome treba raditi. On je već otkupljen, dakle platili smo neku cifru za njega i jedina konkurencija mu je Stavanović koji je dete i sa njim mora pažljivo da se radi. Ne verujem da je stručni štab oduševljen igrom Japanca ali nema ko drugi da igra. Ali opet, popravlja se i on. Da sredi realizaciju i pregled igre i biće dobro to sve. Šteta što mu je Ivanović oteo loptu za penal (koji je poklonjen bar po onome što sam ja video).

Pored napadača problem nam je i desni bek. Ćelavi je u opasnom problemu, ne znam razlog ali je cele sezone slab. On i Stojković prilično plivaju poslednjih meseci. Ajde kao guraju ga u reprezentaciju, verovatno mu pumpaju cenu zbog prodaje na zimu ali mi do zime još možemo ispaštati zbog njega. Pregotivan mi je lik (jedino mu i dan danas zameram ono unošenje u lice Asanu) ali je loš. Njegovi izleti napred su komični postali, niti centaršuta niti jakih prodora. On probije i poput Šćekića gleda samo da vrati loptu što sigurnije i po mogućstvu pozadi.
Jake utakmice nas čekaju. Stvorićemo opet gomilu šansi ali se prve moraju koristiti jer se posle uvlači nervoza.

EDIT:
Suma traži veliku platu izgleda pa će pokušati da je nađe van ove lige, ako je tačno ono što piše Pantić par dana.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top