Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ne mogu da pratim hronologiju ove bespotrebne rasprave.
Ali ako je ekvivalent mišljenje navijača Partizana o najboljem igraču utakmice i naravno polemiku sa argumentima među nama sa odabirom Vučića za vrhovnog vođu i polemiku oko toga opet sa tačke gledišta navijača Partizana
...
Onda da ga jebem &$#
zatvorite temu ,forum i sve prilaze Topčiderskom brdu.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Stojke igrac utakmice, pored njega na nivou jos jedino Zdjelar.
Suma - nikad nisam video da toliko trci i toliko brzo, odlican na lopti i tehnika zaista respektabilna, ali pregled igre kao Sasa Matic, za tu poziciju veliki minus.
Sve u svemu solidna podloga za buducnost, ako neki plan postoji. Mislim da nam fali samo dva igraca da ovaj tim bude na mnogo vecem nivou, i to bi moglo vec u januaru da se postigne.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.910
Reaction score
4.199
nisu mi jasne pohvale sumi
dal sam se ja nesto istripovao ali bar svaki drugi pogresan pas
i vracanje u odbranu nosalantno
u nekim poluprilikama dal prejako dal preslabo salje loptu a jednom i njihovom igracu pravo u noge

manje vise vazi i za zdjelara, kvari on njihovu igru ali kvari i nasu
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
@Kiza Srbija

ko je od nasih juce imao precizan pas? Svi su podbacili stari. Usrali se pred 62 hiljade navijaca juce, svi su bili ispod nivoa.
Suma barem uspeva pod presingom protiv dva igraca da se izvuce lepim potezom. Ako posle jos ocekujes pas da ima ko de brojne Ili inijesta taj igrac bi igro u sevilji ili dortmundu a ne u sloveniji pa sad kod nas. Kome i da da loptu kad su sadika cuvali dva igraca non stop a asano trazi lopte u prostor koje je veoma tesko dati precizno po onako brzom terenu.

nije bilo realno ocekivati da pobedimo tamo, mozda cak i neresen rezultat nije bio moguc kad junajted onako zaigra punim sastavom, ali da smo izgledali jadno i bedno to stoji, i boli. Ni jednom njihovom golu nismo zapretili a da prvo nije bio ofsajd.

Bice zajebano dalje. Nadu nikako ne treba izgubiti, ali ja u prolaz dalje sumnjam. Ovi ce igrati jos jednom nereseno sa mancesterom sigurno, tako da vise nije u nasim rukama.

Prioritet ding dong kikirikiliga, pa kup. Da sezonu zavrsimo bar jednom trofejom.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nije tacno. Pa i da igraju nereseno sa Mancesterom tamo u poslednjem kolu a pod uslovom da mi pobedimo obe do kraja ( AZ tamo, Astanu kuci ) mi idemo dalje tako da jeste sve na nama - samo je pitanje da li mozemo... dobicemo odgovor u Hagu.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.115
Reaction score
5.458
Локација
Beograd
Super, ovo je argument u rangu onog "sta 'ocete od picoustog kad na svim izborima ima ubedljivo najvise glasova..."
Apsolutno nisu uporedive te dve situacije. Niko ovde ne vrši propagandu na ceo forum kroz sva sredstva da je Suma najbolji i najveći fudbaler u istoriji čovečanstva. Golovi protiv Moldea i Malatije ne vrede, dakle? I u toj prvoj sezoni, kad mu ništa nije išlo, gol u derbiju, gol Videotonu, gol Olimpijakosu. Ima i boljih ali ima i gorih igrača u ovoj ekipi, uostalom dotični gospodin ionako ide verovatno na zimu, tako da nema potrebe za panikom.

I ne spominji mi tu odvratnu psihopatsku usnatu spodobu, nema mesta ovde.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Nije tacno. Pa i da igraju nereseno sa Mancesterom tamo u poslednjem kolu a pod uslovom da mi pobedimo obe do kraja ( AZ tamo, Astanu kuci ) mi idemo dalje tako da jeste sve na nama - samo je pitanje da li mozemo... dobicemo odgovor u Hagu.
U pravu si jebote. Ne znam sta sam ja racuno u glavi. Ja konto mi izgubismo dva puta protiv uniteda i samo nereseno protiv AZta kod kuce, nema sanse po bodovima da ih stignemo, kad ono ako ih roknemo tamo u holandiji to bi bilo dovoljno. Stvarno neverujem da ce united dozvoliti da izgubi kod kuce, pa makar igrali sa kadetima u totalno nebitnoj utakmici za njih.

Ako ih pobedimo u holandiji ceka nas odlucujeca utakmice u beogradu, samo kad pomislim na augsburg place mi se. Mada ajmo mi prvo da sjebemo taj AZ pre nego sto razmisljam o Astani.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Retko pisem ovde jer ne volim trabunjanje u prazno, niti zelim da sirim defetizam, ali sam posle ovoga juce bas razocaran. Ocekivao sam da bar pruzimo neki otpor, neki instant rezultat kad vec ne mozemo nesto da duge staze. Jednostavno, sve polazi od toga da nema bilo kakvog plana u radu nase uprave... Pri tome ne mislim samo na ovu sezonu, imam u vidu poslednjih 20-ak godina, bar koliko ja pratim nas klub, a drugi mogu da tvrde bilo sta za period pre toga. Nisam video nista dobro u nasoj igri juce, bilo mi je muka i da gledam nakon prvih 10 minuta. Videlo se od starta da ce nas rutinirati bez bilo kakvog otpora sa nase strane. Mogu da kazem da sam video neki pomak u igri u prethodnom delu sezone, ali sve je to bilo bez konstantnosti. Ne znam kako je vama, ja se osecam bedno kad vidim kako na nas klub gledaju Englezi. Onaj pocetnik Solskjer kaze "Trebalo je da ih ubijemo u prvih 10 minuta, ovakve timove koji su ispod premijerligaskih morate da dobijate kod kuce". Jasno je meni da smo mi ispod njih, da su to arogantni Englezi i kvazi-trener koji je jak samo na recima, ali dokle vise da tako gledaju na stvari ne samo oni vec i mi sami? Kada ce neko da izlozi strategiju kako Partizan u narednih XY godina zeli da bude u rangu tih ponajboljih klubova sveta? Sta je potrebno da se to desi? Da li smo mi toliko nesposobni da budemo u rangu tih klubova? A da, problem je zemlja u kojoj zivimo, mentalitet, sredstva, uprava koja radi protiv svog kluba... Neki kazu da se pravi mlad tim a mi imamo samo 15-ak igraca koji stalno igraju, ovi mladi samo cekaju da odu, uprava ce da ih proda prvom prilikom ukoliko vec i nije, a ovi matori su vec na izdisaju, gledaju da uzmu jos koji dinar pre nego sto zavrse karijere. Ovi najplaceniji nas vide kao odskocnu dasku za dalje. Sta ce biti ako ispadnemo iz Evrope? Od titule nista, ostaje nam samo kup... Sledece sezone opet isto. Drugo, nije mi jasan taj mentalitet da se neko zadovoljava titulom u ovoj smesnoj ligi i da mu Evropa nije bitna... Pa zar nam cilj nije da uvek budemo bolji nego prethodnih sezona, da trcimo sa najboljima? Neka bude da svi koji vide titulu kao glavni cilj to zele jer znaju da nismo za Evropu i da je najbitnije da budemo bolji od cigana. Zasto onda kukaju ovde sto ne mozemo da se suprotstavimo Mancesteru? Sve ovo je jedna mizerija, mi mozemo da napravimo rezultat samo ako imamo dosta srece da nam se omakne, ali onda ide nekoliko koraka unazad i opet sve ukrug. Cak i kad se cini da smo konstantni i igramo Evropu redovno, vec unapred znamo da je to neki limit i da mozemo da ocekujemo samo korak nazad.

Divim se svima koji se nadaju da mozemo u ova mracna vremena da napravimo neki iskorak i predjemo na visi nivo. Volim i ja Partizan, zato ga i pratim, ali uvek imam realan pogled na nase mogucnosti. Sve polazi od vrha, sa ovakvom logistikom i upravom necemo mi videti nikakav trajni napredak narednih godina. Prvo neko mora da postavi strategiju, da ona pocne da se primenjuje na mladje kategorije, da postoji neka vrsta skole fudbala gde ce svi treneri zastupati istu filozofiju. Ukoliko toga nema, onda ostaje samo bacanje para kao sto to radi vecina bogatih klubova. Kako mi taj novac nemamo, ostaje nam da se vrtimo ukrug i da zavaravamo sebe ocekujuci da nam se ponovo omakne...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Ovaj strucni stab nas je za kratko vreme doveo do toga da se nadamo i prizeljkujemo pobedu nad Mancesterom umesto da strahujemo od poraza, doveo nas je do toga da sa punim pravom ocekujemo da nadjacamo klubove kao sto su AZ koji dolaze iz vrha jedne od najjacih evropskih liga. Ne treba posebno napominjati poslednja dva vecita derbija koji su zasluga novog strucnog staba.
Taj AZ koji je razmontirao Astanu kod nas je parkirao autobus...tacno je da su imali igraca manje ali da su oni toliki bauk u odnosu na nas ne bi ih mi saterali u cosak ni u toj situaciji. Uostalom, nisu taj crveni karton i penal pali sa neba kao sto padaju u ping-pong ligi nekima vec su dosli kao rezultat naseg pritiska. Ovaj Partizna itekako moze da se nosi sa klubovima poput AZ-a i sve je otvoreno u ovoj grupi. Idemo na pobedu tamo, a u poslednjem kolu neka nam se vrati za Augzburg, a to nece da nam uradi karma vec mi sami moramo da se izborimo. Dobro je sto Mancester igra kod kuce protiv AZ-a jer verujem da pred svojom publikom nece odreagovati isto kao u Holandiji. Samo neka AZ mirno spava u svojoj fotelji marke Astana, a mi potpuno budni da docekamo taj mec.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.888
Reaction score
21.507
Golovi protiv Moldea i Malatije ne vrede, dakle?

Normalno da vrede, svi smo se radovali golovima i svi smo na istoj strani (nadam se).
Pitanje je da li se isplati da imaš u ekipi igrača koji, može se slobodno reći, na dobrom delu utakmica čašćava prisustvom?
Doveden je čovek 2017. godine, da li je ispunio očekivanja? Čisto da se podsetimo koga je on zamenio u ekipi Partizana tog leta, i da li bi taj kog je zamenio dozvolio sebi slično ponašanje na "malim" utakmicama.

I ne spominji mi tu odvratnu psihopatsku usnatu spodobu, nema mesta ovde.

Ne razumem ovaj deo, iskreno.
 
Последња измена:

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.530
Reaction score
3.692
Локација
Beograd
Suma igrac utakmice?

A sta je onda Stojkovic koji je spasao da ne bude 7:0?


A ovo nadanje da cemo dobiti AZ, drugoplasiranog u Holandiji... Daj boze da se to desi ali realnost je da smo mi sada zavrsili ovu sezonu i to sve zahvaljujuci govnima iz uprave koji su sastavili ovakvu ekipu.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Realno ste malo smorili sa Sumom. Kao da je kandidat za igrača decenije, pa sad aj da nadjemo argumentaciju da ubedimo vaskoliko grobarstvo da nisu u pravu. Ok, ne sviđa se nekome, rekli ste jednom dvaput, ali sad u kontekstu jučerašnje utakmice spominjati njegove utakmice od pre 2 godine ili pričati o njegovoj jučerašnjoj kurcobolji je presmesno. Ljudi koji idu sa mnom na utakmice znaju kakav je moj stav prema njemu bio od samog dolaska i na početku ove sezone i koliko mi je išlo na ganglije skandiranje njemu bez ikakvog osnova. Da li zbog isteka ugovora, čega već, čovek je bio među najboljim i najproduktivnijim igračima ove sezone i to relativizovati je malo neozbiljno. Imao je par lošijih i stelt partija, pre svega TSC, ali ko ih nije imao. Pa i Leonardo je znao da se isključi, da bude neprimetan, ali je u toj ekipi bilo i drugih da povuku. Da li moze umesto njega da se dovede bolji i korisniji igrač, može, da li ćemo ga i dovesti, nisam siguran.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Pa to je sasvim normalno sa ovakvim prostim sistemom bodovanja na nivou utakmice i na nivou ukupnog ucinka. Sa promenjenim sistemom bodovanja gde bi se na nivou utakmice uveli bodovi za sve ili samo neke (bar one koji su se istakli po necemu) igrace, mozda cak pozitivni i negativni, i sa nekom linearnom ili nelinearnom funkcijom koja bi racunala neki indeks korisnosti svakog igraca u zavisnosti od kvaliteta protivnika i mozda jos nekih faktora, dobili bi znatno realniju sliku o ucinku svakog igraca. Mozda sve to zahteva vecu aktivnost od strane clanova koji glasaju, ali ako vec zelite kvalitetniju anketu onda moramo i mi se da pomucimo malo. Ukoliko se ljudi odgovorni za to na forumu odluce za neku promenu, ja bih mogao da se potrudim i napravim neki sistem bodovanja koji ukljucuje sve ovo sto sam pomenuo.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.106
Reaction score
3.920
Локација
Београд
Urošević i pogotovo Šćekić nemaju šta da traže na fudbalskom terenu. (Iako se Urošević iz nekog razloga hvali na ovom forumu)
Preko Miletića smo primili skoro svaki gol u Ligi Evrope.
Izmena Tošić - Natkho dok je Šćekić bio na terenu je blago rečeno užasna, pa čak i da je Natkho ostao bez jedne noge.

Nije nikakav problem izgubiti 3:0 ili 5:0 od Mančestera, Juventusa, Ajaksa pa i Fulhama, ali mi kad god puknemo puknemo zbog kiksa i debilne odluke ponekog igrača(ili dve tri debilne odluke). E to je bedno i to je ono što nas prati već godinama u Evropi.

I jebi ga, ne sme se pevati ''Vučiću pederu'' čak ni u Mančesteru, ali smo se lepo proveli od negde 75. minuta.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.355
Reaction score
2.997
Локација
Tamo gde su Grobari
Urošević se hvali jer igra dobro (često i sjajno) od kako je Savo došao. Sinoć je bio katastrofalan, to stoji, ali mi je smešno (a i sramotno) kako se neki igrači uzimaju za zub posle jedne loše odigrane utakmice, a poslednjih 20ak se zaborave.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.106
Reaction score
3.920
Локација
Београд
Možda zbog toga što je ta jedna utakmica često i najbitnija. Meni je zato recimo smešno to što se neki igrač posle jedne, dve ili tri utakmice diže u nebesa i onda mora da se diže do poslednjeg daha, ne sme da se kritikuje. Jedino ako sam ja propustio neku utakmicu(ili dvadesetak) ove sezone (a nisam) u kojoj je naš levi bek brutalno izdominirao i zaslužio imunitet.

Ali moram priznati, lako mi je da zaboravim ''poslednjih 20ak'' jer od poslednjih 10 imamo 5 poraza, od kojih tri u LingLongLigi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top