Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Ево и једна лепа вест.

Офанзивни везиста Никола Чолић (2002), за кога кажу да је један од најталентованијих у генерацији, штопер Урош Кнежевић (2002), летос помињан да је на скенеру Олимпијакоса, као и нападач Саво Арамбашић, потпуно афирмисан на трећелигашким теренима, пошто је у јуну наговестио таленат током „Турнира пријатељства“ на Златибору. Заједно са њима, пут Турске, касније можда и Катара, зависно шта покажу у првом делу припрема, требало би да крене и задњи везни Миљан Момчиловић (2001), који је већ добио прилику да тренира са сениорима. Могуће је да у наредним данима на списак фудбалера за припреме првог тима буде дописан још неко из омладинаца.

Ко је пратио Телеоптик можда може нешто више да каже о овим играчима.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Ako je istina nemam sta da kazem osim sram ih bilo! Sve u klubu! I strucni stab i gore glavonje smrdljive. Sehovic je fenomenalan talenat,da mu se dala sansa mogao je da nam bude jako dobar levi bek i eventualno bi solidno zaradili na njegovoj prodaji,siguran sam u to.
Kad mu se davala sansa u kontinuitetu bio je uvek medju zapazenijim na terenu.
Ja ne verujem kakve gluposti rade ljudi,ovo je za zatvor! Da se za dzabe odreknes jako dobrog i talentovanog klinca na poziciji koja je rak rana naseg fudbala generalno? To ima samo kod nas. Isto su uradili i sa Bogosavcem i sa Birmancevicem koliko se secam,tacnije za Birmancevica sam siguran da je otisao za dzabe,za ovog drugog nisam siguran. To su sve igraci koji su mogli makar u rotaciji biti a mladi i prosli nasu skolu.
I kad prestane povampirenost Urosevica ili se iskoristi upravo ta povampirenost i covek se proda,ostajemo na istrosenom Brezancicu. Onda ce pretpostavljam da dovedu istog tog Bogosavca ili cak Sehovica i da ih naravno plate masno. Bravo debili,tako se radi!
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Dobre vesti @Grande_Jokan! Čeka nas uzbudljiva sezona, kad na kraju derbija (u najavi) Momčilović istrese iz džepa Balotelija, veruj mi da ne sumnjam da će se to desiti. Država se potresla u septembru pa su neophodni rezovi, a kako je krenulo sa rezovima, unapred se radujem.

@Mister10
Šehović je odigrao nekoliko utakmica baš odlično, pa ga je na utakmici, beše Zemun, njihov igrač povredio (tada je čini mi se igrao na desnoj strani) posle povrede je bio na "nivou ostalih" odnosno solidan međutim, imao je grozan peh protiv Voždovca gde sam bukvalno sa njim "plakao" i teže mi je palo što se to desilo mladom našem igraču nego što smo primili gol. Partizan je surova sredina za igrače i još jedan takav kiks, a nikada ne znaš kada može da se desi ili da ti krivicu navijači jednostavno pripišu, verovatno bi mu zapečatio karijeru. Mislim da je pravi potez da odigra u manjem klubu gde će da stekne sigurnost i rutinu pa eventualno da nam se vrati sa potpuno drugačijom pričom. Ako vredi, treba platiti, ali je to sa parama mračna priča gde vidimo samo neke naznake, a nikada celu sliku. Eto npr. ja pojma nisam imao dok doktor mali nije objavio, da nama Predsednik više trpa nego svojoj miljenici. Stvarnost je nekada fantastičnija od naučne fantastike.:D
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.985
Reaction score
15.745
Локација
Beograd
Meni je realnija opcija pozajmica...Ovako, verujem da je struka procenila da nije za prvih 11. Nekad nije dovoljan samo talenat, mi ne vidimo treninge i šta se dešava iza zatvorenih vrata. Setite se Kokira, gde je moćni Kokir?
Imam i ja talenat u firmi, ali ako nećeš taj talenat da konvertujes u ozbiljan rad, onda da se ne ljubimo.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Slažem se, dovoljno je mlad da je neracionalno otpisati ga i pustiti da ode skroz, umesto na pozajmicu. Kada se pojavio u Pljevljima mislio sam da smo rešili levog beka na par godina. Onda povrede, nestao je skroz. Uz nadu da su čisto fudbalski, a ne menadžerski razlozi, simptomatično je da nije dobijao nikakvu šansu kod Bate i Save, a igrao nam je recimo Miletić Levi, a i onda kad je dobio protiv Voždovca, na stranu onaj kiks na kraju, odigrao je baš loše i stegnuto.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
402
Reaction score
534
Nijedan od tih "talenata", koji su otišli iz Partizana sa 17 -18 godina nisu postali ozbiljni igrači.
Srećan put Zlatanu, i da nađe sebi klub u kojem će sebi dokazati da može da bude profesionalni fudbaler.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Luka Stojanovic,Marko Jankovic...eto oni su mi prvi pali na pamet da su kao klinci otisli iz kluba a daleko od toga da nisu postali igraci. Jankovica smo cak i solidno platili Olimpijakosu,bio nam jedan od najboljih igraca posle. Evo cujem danas i da vracamo Luku Stojanovica iz Cukarickog,nema sanse za ispod pola miliona da nam ga daju. Naravno bilo je vise onih koji su otisli a da nista nisu uradili kasnije,sto ne mora da znaci da je bilo samo do njih,mozda nije imao ko da ih gura,mozda neki splet nesrecnih okolnosti...
A Sehovica smo videli vise puta u prvom timu i ostavio je vise nego dobar utisak. Jel takav igrac treba da se pusti niz vodu za dzabe? Naravno da ne treba.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Već prežvakana priča o otpisanim biserima iz naše škole. Eto sreće da se Janković nije ni vraćao, a za Stojanovića nemam nekakvo mišljenje. Šehoviću je takođe, predviđam, plafon Čukarički, Radnički, ili lige Kipra, Bjelorusije, Kazahstana i Azerbejdžana, iako iskreno želim da bude novi Jordi Alba.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Nikad mi nece biti jasno zasto igrace poput Sehovica, Bogosavca, Kokira itd ne saljemo na pozajmice pa ih vratimo kasnije ako se pokazu dobro nego sto ih se ovako odricemo.....ni sa finansijske strane mi nije jasno zasto to radimo jer opet mozes dogovoriti deljenje plate 50-100% sa drugim klubom.... Bogosavac bi danas bio odlican i kao prvi izbor, a koliko bi tek znacio u rotaciji to je posebna prica..... Ne mora nuzno Sehovic da bude prvi izbor ali sam siguran da cemo u buducnosti zaliti za njim bar zbog toga sto bi u njemu imali odlicnu opciju u rotaciji.....isto mislim i sto se tice Kokira npr.... Malo ko zna za Ivana Radovanovica koji nije odirao ni minut u prvom timu ali vec godinama igra seriju A u Italiji.....ali za njega smo uzeli neku lovu (ako je verovati ttransfermarktu) iako nam se ni ta lova nije isplatila kao sto bi nam se isplatilo da je ostao duze (poslat na pozajmicu u Semederevo pa prodat Atalanti).....ima sigurno jos dosta manje poznatih primera, a o onim poznatim je vec sve receno
 
Последња измена:

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
343
Reaction score
1.462
Локација
Novi Sad

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.026
Reaction score
4.737
Локација
vezenemam
...Sulejmani, i mogao bi se naći još poneki u poslednjih desetak godina verovatno.
Pozajmice su rešenje, jer verujem da je po klub dosta isplativije plaćati i po deset 100% ugovora klinaca na pozamicama (a od kojih bar jedan-dva se u perspektivi mogu višestruko isplatiti), nego samo jedan "kvalitetnog" seniora pri prvom timu (a od koga taj prvi tim nema nikakve koristi, a teško da će ikada i imati).
Naravno, klub se malo pita, odlučuju oni koji se tale i ugrađuju, stara i prežvakana priča.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.633
Reaction score
4.661
Donekle sam razumeo za Djerleka, momak se zapucao od momenta kad je dobio sansu, realno nista nije pokazao. Sehovic je naprotiv, u nekoliko navrata pokazao da je materijal za obradu. Ne mislim da bi bio losiji od Brezancica.
Mislim da je ovo podsetnik koliko su " kombinacije " bitne i dalje u PFC, to jest oduvek su i bile, a bice jos neko vreme.
Imamo dug spisak igraca koji bi trebali klubu da vrate pare za trening i opremu, i jos da doplate za besplatnu reklamu koju smo im dali.
Trenutno su to ( bar za sada, i po dosadasnjem ucinku) Pesukic, Dinga, Gigic.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Ајмо сад реално, да ли за Шеховићев развој одговара да буде трећи леви бек код нас?
Да ли тренутно има места за њега у првом тиму?

Сви желите резултате, али да би се добили резултати, не могу се само форсирати млади, ово је једна од оних тешких одлука о којима је Саво говорио, одличан је момак, можда ће бити и добар фудбалер, али за њега тренутно у Партизану нема места.

Само да напоменем да сам ја био против довођења Брежанчића, а због његовог довођења сада и нема места за Златана.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.790
Reaction score
7.558
Локација
25-i maj
Ok,damo momka na pozajmicu pa tu pokaze da li zna nesto. A ne otpises ga kao Bogosavca a posle nemas para da ga vratis. Po meni je povratak Jankovica i njegov boravak u Partizanu pozitivna stvar, titula,kup i prolece u evropi.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Po meni, Urosevic kao i Miletic (a pre njih Vulicevic Miletic a bilo je jos primera i to po pravilu na pozicijama bekova), sto duze ostaju u Partizanu to vise budjaju i venu i na kraju teskom mukom ih prodamo ili ih ne prodamo uopste (gde je miletic sa kosom??? vulicevic kod nas!!!).

Zasto je to tako?
Gotovo goruce i kljucne pozicije u modernom fudbalu su bekovi! To vise i nisu RB LB vec RWB LWB!! Igraci po pravilu nenormalnih fizickih predispozicija koji 90 minuta prave i ciste nered po njihovoj strani terena. (a ako neko prati klopa, kod njega i kreiraju igru!!!)

Zasto je Miletic sa kosom igrao - evo ja cu vam reci: bio je najspremniji igrac lige!
Miletic bez kose? - takodje
Urosevic, Vulicevic, Bandalovski, Bogosavac itd itd - isto.
ALI fali im brzina ( ne samo fizicka, brzina misli i reakcije sto kaze Savo), fali im pas, centarsut, igra glavom, pregled igre, snaga da izdrze u tom ritmu danima, nedeljama.
(Eno ga Bleki desno u Fiorentini!!!!).

Po meni (ponovicu po meni), Urosevica bi prodao dok moze negde da se proda i to zbog njega vise nego zbog Partizana, Sehovic da igra, Rajko da tutorise i menja. Cim pre prodati i Sehovica, jer Urosevic moze biti top a moze biti kanal ako ne sledece sezone, onda one tamo, pa ce nam SVAKAKO trebati opet bek.
Nama problem sa bekovima treba da se resava sistemski 10tak godina.
Treba da prestanemo da ih gledamo kao bekove, da ih zovemo bekovi, da ih pravimo kao bekove, jer to ljudi ne postoji odavno.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.470
Reaction score
22.884
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Miletić je negde u Poljskoj, možda Korona, video sam skoro nekad kad sam se kladio, proveravao sastave :buhaha

Nisam znao da je otišao, bar se ne sećam da sam negde pročitao.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Ne razumem (zbog nedovoljne upucenosti) zasto ne prosledjujemo te nase klince, koji su zapeli u razvoju, za dzabe domacim klubovima uz klauzulu prava prece kupovine ogranicenog obestecenja ili tipa 20% naredne prodaje ukoliko se ne razvije tako da nam moze biti od koristi?

Takav aranzman bi, cini mi se, bio zadovoljavajuci za sve tri strane.
Mada slutim da se u takvim situacijama najmanje vodi racuna o dobrobiti i Partizana i buducnosti igraca.
 

felix

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
43
Reaction score
195
Samo tokom prethodnih 6 meseci, mi smo poklonili (!) klubovima iz nase lige sledece mlade igrace:

Veljko Birmancevic - Cukaricki - 24 utakmice, 3 gola, 4 asistencije
Jovan Nisic - Vozdovac - 18 utakmica, 3 gola
Jovan Kokir - Vojvodina - 9 utakmica, 1 gol, jedna asistencija
Bojan Balaz - TSC - 8 utakmica
Strahinja Bosnjak - Vozdovac - 5 utakmica
Filip Cermelj - Macva - 3 utakmice
Strahinja Karisic - Vozdovac - jedna utakmica


Osim njih, jos par mladih igraca je poklonjeno klubovima iz drugih liga:
Nikola Novic - Metalac - 17 utakmica
Yuri Vakulko - Dnjepar - 13 utakmica
Lazar Vujanic - NK Sesvete - 9 utakmica, 2 gola, jedna asistencija
Jovan Vlalukin - Metalac - 7 utakmica

Dakle, za sve ove igrace klub je dobio nula eura. Da su samo poslati na pozajmice, u ovom trenutku mi bismo mogli da zaradimo na njima par miliona eura. Da ne pricam da bi Nisic i Birmancevic bili i vise nego zanimljive opcije u rotaciji, a verovatno i neki od mladih stopera. Ne treba daleko u proslost ici i naci primere Bogosavca, Luke Stojanovica ili Nenada Lukica, koje jurimo sada vec godinama ali nemamo novca da ih vratimo. I nakon svega ovoga, opet cemo besramno pokloniti Sehovica, jednog od nasih najtalentovanijih igraca???
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.115
Reaction score
5.458
Локација
Beograd
Nije mi problem što smo igrače pustili. Ne može da uvek igra omladina na svim pozicijama. Loše je što su svi oni pušteni bez ikakve finansijske kompenzacije. Siguran sam da su mogli da uzmu neki relativno pristojan novac da su malo pazili i gledali. Svaki evro nam je bitan jer VVV ne verujem nimalo, spiskaće i ovo malo što smo uzeli.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top