Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Lepo mi zaboravljamo kako su gospodin Tompson i Mehuto Gonzales brutalno pišnuli po nama u onom dvomeču protiv Fenerbahčea, gde je taj isti Jokan, i to sa mnogo slabijim sastavom nego u nekim kasnijim godinama (bez Klea, Krstajića, Savića, Saleta, itd) potpuno taktički nadmudrio jednog Luisa Aragonesa, koji je par meseci pre toga bio prvak Evrope sa Španijom.. o sastavu Fenera da ne govorim (Roberto Karlos, Aleks, Demirel, Senturk, Lugano, itd)... da smo ušli u LŠ tad, a trebalo je, drugačija bi se pesma danas pevala u klubu.

Vuk Rašović ima moje doživotno poštovanje jer je, ako ništa drugo, dao penale kojima je ispao Njukasl, a kao trener je iskopao Mitra niotkuda i od njega napravio zverinu. Hvala mu na tome. Svi su oni legende, na svoj način.
Ne par meseci pre toga nego mesec i po dana pre toga.....
Doveli su turci tada Luisa Aragonesa i Guizu kao sampione Evrope...tada su imali vrv najjaci tim u svojoj istoriji , zvanicno cetvrtfinalisti Lige sampiona ranije te iste godine .....a najveci problem nisu bili ni turci ni sudije nego nas divni fudbalski savez koji nam je uzeo bitne igrace za jebene olimpijske igre (iako smo pored toga imali problema i sa povredama) i , ispostavilo se, prakticno nam oteo Ligu sampiona.... Jokan je osvojio prenstvo i kup sa Partizanom i kao trener i kao igrac, prvi trener koji je osvojio dve duple krune za redom....otisao je na vrhuncu (nazalost), ostavio Partizan na cvrstim temeljima.....jednostavno - usao je u legendu.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Da, mesec i po dana, sad gledam i vidim da su tekme bile u avgustu, a prvenstvo gotovo u julu.
Svinjarija sa Fejsom i njegovim odlaskom, pa vraćanjem nas je potpuno uništila, pre svega psihološki. I posle mi neko priča o tome kako je Tole bio bajan i sjajan. Mrš, more. Poslednji suštinski jak tim Fenera.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Moreira suspendovan, Zuka povredjen, a Tosic i Fejsa odvedeni na olimpijske igre.....ciganski savez uvek bio i uvek ce biti.... Jokan takticki ubio Aragonesa u prvom mecu, turci nisu znali sta ih je snaslo plus atmosfera nevidjena, nisu trebali ni jedan gol da daju, a onda mala prevaga sudije i cao..... Koliko srece tada nismo imali sto sa izostancima igraca sto sa svim ostalim....Jokan kraj aut linije a na terenu Paun daje gol.....dve trenerske legende.......jbm ti sudbinu kad tad nismo usli u LS.....nismo umeli psihicki da se postavimo protiv onih ne toliko zvucnih a nezgodnih Apoel-a i Ael-a i Borisova kao sto znamo protiv zvucnijih ekipa koje dodju nadobudno da nam trljaju na nos da su favoriti...... Jbmti Seltik kad je ispao od Artmedije.....prosli bi Seltik garant....odo ja predaleko
 
Последња измена:

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
342
Reaction score
1.461
Локација
Novi Sad
E jbg sad bas ako su legende Rašović i Tomić, a tek Stanoje... a i Jokana smo počeli da svrstacamo u tu grupu tek zadnjih godina kad se dokazao u Engleskoj pa nam milo.

Možde se ne može svrstati baš u legende , ali imam osećaj da se previše podcenjuje čovek koji je na polusezoni bio prvi na tabeli sa ovom ekipom.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.085
Локација
Beograd
Ne znam šta bi sa pravilom o strancima, ali sanjam da nam se neki vrate pa da imamo napad Stevanović, Suma, Sadik, Rikardo, Leonardo, Tawamba!
Dobro ako ne mogu baš svi odjednom u tim, ili ako se ne vrate svi u isto vreme...ili...ako se vrate tek posle fudbalske karijere...

Ja za Taleta Surovog imam i jedan ,,dodatni,, posao...

Naš Hokejaški Klub je valjda negde tek između nepostojanja i obnavljanja, a kako je Tale očigledno rešio da se ,,obuči,, i u ovoj sportskoj disciplini, red bi bio da ga registrujemo bar za H.K. - pa...ili na led, ili bar da bude predsednik!

1.A.TAWAMBA CARtawamba.jpg

volimpartizan.rs/dosta-mu-je-fudbala-tavamba-je-nova-zvezda-na-ledu-foto-89048/

 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.949
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pa dobro čekaj, zar kruži priča da je Sale to izmislio?
Ne razumem zbog čega se okrenulo mišljenje ovde prema Stanojeviću..
Sorry za off. Bilo bi dobro da se pomeri u odgovarajuću temu "Bivši igrači, treneri.."
Ta priča je deo šireg konteksta u kome su se u tom trenutku za prevlast u klubu borili sns i sps. SNS je zloupotrebio Krstajića a ovaj lančano Stanojevića ( koji je svakako nevin u toj priči). Partizan je nakon te priče i osvojio titulu pod Avramom Grantom tako da nije bilo u interesu Ružića Grant je bio idealan da se titula prepusti.
S tim u vezi ta klika oko Ružića je radila logistiku tada oko jsl, da se ne bi dolazilo u situaciju kao sada da cigani igraju na prazan gol ( a nije baš ni sve za forum).
I nikome nije palo na pamet koji kurac ima trener da priča s jednim Ružićem.
No, poenta je bila niti se Stanoje zamerio Vučiću, niti je bio opozicionar, u toj konkretnoj situaciji nalazio se nažalost na strani sns struje.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.255
Ok.. mada kao što i sam kažeš, nije bilo sigurno neke zle namere sa njegove strane.
Drugo, i mi ovde smo bili svi zajedno protiv tadašnje uprave. Lepili smo plakate protiv Đurića..
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.255
Bogosavac otisao za 1.3 miliona u Akhmat Grozny.
Je l' dobijamo mi nesto kao maticni klub?
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.568
Локација
Planeta Zemlja
Tawmabi istekao ugovor 30.06 tamo u Arabiji ili gde već igra, pisalo je negde da nije produžio ugovor sa njima
 
Top