Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Mislim da je slična priča i sa Đoletom. Ja obojicu neobično cenim jer su odbili sve ponude bagre od preko puta i došli kod nas. Imali su sjajnu sezonu u Spartaku, ali kao što @President kaže, tamo su bili glavni igrači i imali punu slobodu tokom cele utalmice. Voleo bih ponovo da ga vidim kod nas. Videćemo. Zamalo da zaboravim, da pomenem gol ciganima i onaj lakat malom ciganskom drkadžiji...
 

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Slučajno sam ispratio tu situaciju
1) Arsenal štedi na skautingu a mi ćemo da zapošljavamo :D
2) Netačno da je 2.75 to je neki njihov navijač roknuo uzimajući da je prosek 50000 plata godišnje za ljude u klubu van užeg sportskog dela. Suma na plate je verovatno višestruko veća, ili je ostatak osoblja dosta lošije plaćen u proseku.
3) Deo su skauti nisu svi, otpuštano je i osoblje
4) Troškovi skautinga su višestruko veći od plate skauta
5) Ja nisam napisao da nam skauting ne treba već da nije dečija zajebancija da pošalješ Troboka u Boliviju, daš mu za enčiladu i kolu i čekaš da se vrati sa 10 igrača. I da od toga nema ništa pre privatizacije. I to je činjenica.

Ja situaciju nisam pratio slučajno pošto aktivno pratim Arsenal i apsolutno sve što ima veze sa njima. To oko 2-3 miliona su plate tih ljudi, ne i ostali troškovi ali skauting i u Arsenalu i u svim ostalim klubovima je stvar tzv dobre volje, odnosno to uglavnom rade navijači kluba. Nisam ni ja napisao da je dečija zajebancija nego da nije ni baš nuklearna fizika...
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
С обзиром да добар део наше управе живи и ради по принципу ,,што не могу да направим сам узећу од другог ко може`` то слободно могу да примене и на скаутинг, па да скауте с ових простора, или оне које имају везе са менаџерима с ових простора, а раде у јачим клубовима и лигама, искористе да нам ту и тамо пошаљу по који извештај о играчима које њихови клубови отпишу због луде главе, краће ноге или већ нечег трећег. Коштало би и то, али сигурно мање од развијања сопствене скаутинг мреже. Додуше такав систем би и даље био сличан овом данашњем ,,дођем ти, дођеш ми`` али би се бар мало распространили.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
- Nema povlastenih menadzera, poslujemo sa svima,
- Sportski direktor, trener, pomocni treneri i eventualno neko iz omladinske skole isprate to sto nam te agencije nude, pogledaju snimke, raspitaju se, na kraju mozda i pogledaju i neku utakmicu uzivo,
- Uprava kupi tog igraca kojeg sportski sektor izabere, bez obzira na to moze li sa njegovim menadzerom i klubom dogovoriti neki dil.

To je model koji je sasvim dovoljan za nas nivo, nema potrebe za 50 skauta. Ali i o tome mozemo samo sanjati.

Isto vazi i za omladinsku skolu.
Zasto u Zemunelu nemamo bar 20 klinaca van ex-Yu? Ne treba skauting, menadzerske agencije su vec pronasle te klince, treba ih samo u saradnji sa njima izabrati i dovesti.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.934
Reaction score
3.012
E, pa to su već opasna pojačanja.
Samo bez velike pompe, da nam ih cigani slučajno ne preotmu.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.984
Reaction score
15.738
Локација
Beograd
@zive

Isti naslov, u nastavku. Ninkovića ne možemo da dovedemo jer ga prati pola donjeg doma Serie A. Udine prodaje De Paula i skoro se pisalo o Džigiju. Jeste, 1.7mil€ i kao mi ga dovodimo, juče.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.085
Локација
Beograd

Što će reći da više ne treba da se prepiremo Suma ili Natho, jer će igrati Ninković, a tandem stranaca će se preseliti na tribine?

Dakle na poziciji ,,10,, Suma, Natho, Džigi, Đole, Denis, Laki, Markec, može i Asano, znači 8 igrača na jednu poziciju, nije loše...ja sam tvrdio da ,,10,, i dalje ima značaj u fudbalu, ali ovi iz Partizana me prevazišli, oni ne samo da imaju ,,10,, i njegovu zamenu, nego planiraju i još dve zamene, pa sve to puta dva! Svaka čast! :D

Doduše, fudbalski pametnije je dovesti dva odlična i skupa igrača nego isti novac rasporediti na osam slabijih, ali ko sam ja da se mešam u Vazurinu ekonomiju...čovek verovatno smatra da je bolje za iste pare umesto dva kila pasulja kupiti osam kila pasulja (kakav god da je), pa tu misao prenosi i na fudbalere...ili, ako i ne može sam da smisli takvu genijalnost, tu je već neko da mu kaže...

A sad, bez zajebancije...jebe nas pravilo o strancima i pravilo o klincima, i, nevezano samo za poziciju ,,10,, stvarno treba da se fokusiramo da dovodimo manje igrača, da se otarasimo onih koji nisu za Partizan, ali ako nekog dovodimo, ili ako nekog zadržimo, onda da ti fudbaleri budu tip-top u svakom pogledu!
Da se ne zajebavamo više sa poluigračima...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Dzigi je dziber.

Ja ne znam odakle ljudima tako bolesne protivprirodne ideje da nam dovode likove kao sto su Ninkovic, Ozegovic i slicni?! I kako iko ko je iste gledao na terenu u ovom nasem klubu, moze da ih pozeli nazad?
Meni cak i ne smeta sto su svi nabedjeni indijanci bez grama mozga i ukusa, a usput i rusilacki faktor u svakoj svlacionici, ali to sto se na isti nacin ponasaju na terenu i sto imaju tendenciju da hlade muda dok ceo tim trci za njih, pritom nemajuci niceg fudbalskog u njima - e to mi vec smeta!
I Leonardo je bio slican, ali je umeo i znao, tako da ne moze da smeta sve dok donosi korist Partizanu. Ninkovic i Ozegovic su stetocine.

Da iskoristim priliku pre nego sto postanu nasi igraci jer ih je tad zabranjeno vredjati:
Neka mi se napuse kurca obojica i neka odjebu od Partizana!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top