Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Izgleda nisi lepo odgledao utakmicu.Kod prekida je on čuvao njihovog ćelavog kapitena, kog nije ispratio i dao nam gol.I u još jednom prekidu se desila ista stvar al tad je bio neprecizan.Daleko je od ocene 6, kakva crna 9.
ne juri se na prekidu igrac kad je lopta sisla na zemlju, nego se zonira.. a Sadik i Asano treba da udju u sut iz svoje zone, sto nisu uradili.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
ne juri se na prekidu igrac kad je lopta sisla na zemlju, nego se zonira.. a Sadik i Asano treba da udju u sut iz svoje zone, sto nisu uradili.
U odbojku je to poen kad padne lopta na zemlju.Ovo je fudbal.I dok se ne izbaci lopta, svako čuva svog igrača.
Prekide ne branimo zonski.Imao je svog igrača, batalio da ga čuva, primili smo gol.I sledeći prekid je isto uradio i isto smo mogli gol da primimo.Da ne pišem šta je još grešio, nije loše odigrao ali to ne može nikad da bude ocena 9 štoperu, kad njegov igrač daje gol i izgubiš uz dva primljena gola
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.209
Reaction score
33.456
Локација
vaginamandibularia
Da imamo "nikad jaču, jug stoji i nikog se ne boji, složnu tribinu" kako oni kažu, ova uprava bi već bila bivša. Ali pošto imamo tribinu koja pozajmljuje glas potpredsednika za snimanje videa, tribinu koja protestuje ispred fss kao sto se protestovalo ispred skupštine ( znamo kako se sve završilo) i tribinu punu kriminalaca, poltrona, dupelizaca a najmanje navijača Partizana onda ništa od toga.
Realno, u ovoj zemlji nisam siguran da bi smeli bez dozvole sijalicu da zamene a ne upravu koju je postavio zna se ko
 

Zoran

Početnik
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
1
Reaction score
0
Локација
Zrenjanin
Ma jebo vas vise savo slincuga u dupe cigani raspali.
Zabunkerisao se protiv az sa igracem vise i ispusili smo najstrasnije.
Odradjivao ga narkoman gde ga video.
U evropi nista nije uradio, u prvenstvu nas brukao svako drugo kolo.
Ovo je njegova ekipa, nije stanojeviceva.
Tomic 11 i stojance da mi se napuse kurca dve najvece ljige na forumu.
Savo nas je bar uveo u evropu,doveo na korak druge faze.Savo bi ove belgijance rutinirao i uveo opet u evropu.I treba da te je sramota sto vredjas Savu debilu jedan.Danasnji poraz je Stanojev poraz promasenom taktikom
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Stanoje samo napred !!!
POZADI sigurni,cvrsti,mirni
U VEZI tek lucidni,domisljati,konkretni kada je Suma u igri
NAPAD falio nam Sadik od prosle sezone i plus jaka njegova zamena...evidentno istrosen,umoran,povredjen...
Jbg,kako smo mrljavo poceli sezonu,tacno tako smo danas i platili...
Treba osvezenja,treba pojacanja...

Ja,licno,uz Stanoja....uvek....
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Ovo bi presli kao plitak potok da je od prvog minuta igrao Suma umesto Markovica....dakle, Stanoje kriv....
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.863
Reaction score
13.587
Mi smo ispali od tima koji nije bolji od naseg, a nije mnogo ni losiji ali glavna njegova prednost u odnosu na nas je sto ima kontinuitet u svakom smislu. Nas kontinuitet jer prekinut onog momenta kad je Savo otisao...to je kljucni razlog ovog ispadanja iz Evrope i uopste nije bitno ko je bolji trener problem je u tome sto su igraci dovedeni u situaciju da preko noci menjaju navike koje su sticali vise od godinu dana i to je ono sto je dovelo do ove jalove igre koju smo gledali veceras. To nasi dripci iz uprave nisu shvatali, nije im padalo ni na kraj pameti jer se u fudbal razumeju ko marica u kriv kurac inace ne bi nikad dozvolili da po drugi put menjaju trenera neposredno nakon priprema, a u sred kvalifikacija jer koliko god da je njima i bez LE sada dobro voleli bi oni dodatno da polizu prste.

Ekipa se navikava na jednog trenera godinu dana, odradi pripreme sa tim tenerom i onda odjednom se sve to obrise i treba iz pocetka i to u momentima koji su kljucni za klub i citavu sezonu i koji nose najveci pritisak - naravno da dolazi do rasula..... Stanojev pogled na fudbal mi se ne svidja, previse je tu kalkulisanja, okolisanja, previse taktiziranja, a premalo inicijative, previse cekanja necega i nekoga ali i da je Gvardiola ili Klop licno opet bi mu dzaba bilo u ovakvoj situaciji....tako da me vise on cudi nego uprava jer bi on trebalo vise da zna fudbala od njih. Ima mongo nelogicnosti u njegovim postupcima. Kaze kako mu za ono sto on hoce treba drugaciji tim (koji ce da pravi od decembra?), a onda odmah namece neke svoje ideje iako mu, kako sam tvrdi, treba drugaciji tim da bi ih sproveo u delo ? Zasto se ne bi prilagodio za pocetak pa da postepeno ubacuje svoje ideje, a ne da odmah namece sebe igracima? Tu mi nikako nije jasan jer ako uprava nije shvatala da treba da dovede trenera koji ce da bude blizi Savinoj (tj. Djumijevoj) filozofiji trebao je on bolje da shvati situaciju i da se, za pocetak, prilagodi i nastavi utabanim stazama bar dok ne pregrimo ovaj kvalifikacioni period umesto da sokira ekipu....zato i njega vidim kao krivca, a ne samo igrace.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Ja ne znam da li sam sam samo ja pre ove utakmice gledao svoj klub koji nije dao gol iz igre ko zna od kada i koji je prethodne tri utakmice resio sa penala? Danas smo bolje izgledali pogotovo u drugom jer nismo igrali protiv ciganskih filijala bunkerasa. Napravili smo vise sansi nego na prethodnih nekoliko utakmica ali uzalud kada nam je realizacija uzas.
Nema potrebe da se i mi ovde delimo Stanoje, Savo, Djuka, Bata, Marko kad nam je svima jasno da je uprava najveci krivac za stanje u klubu.
Pojacanja nigde, para nigde, plana nigde. Jedini plan udbaskog spinera Vucelica je da preko svojih pajaca Zeksa i profinog tvitera zamazuju oci nama navijacima raznim spinovima.


Nismo trazili Lea i Djuku ali bar nekog Skuletica, Tavambu nivo pojacanje. Sad bi nam i Scepovici, Rikardo i slicni bili premija.

Ali sada od toga nema nista. Prodace kao i mandovi posle ispadanja svakog koga mogu a prvo ove sa velikom platom. Stevanovica i Sadika mogu i ja da prodam ali sta cemo sa Markecom? Ko ce njega da uzme?
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
765
Reaction score
2.842
Локација
Banja Luka
E moj Stanojevicu,pocinjes utakmicu bez Sume koji jedini moze napraviti prevagu u ovakvim utakmicima gdje protivnik ne igra bunker.Glavu na panj bih stavio da smo poceli sa Sumom da bi ove pacere glat prosli.Trenerov poraz i tačka.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
362
Reaction score
1.542
Локација
Novi Sad
Nije mi jasno, zašto se Denis ubacuje pre Matića?? Valjda je dobar skakač zlato za bunarenje u završnici.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.266
Reaction score
18.269
Локација
Kej Republika
Pročitah sve što napisaše "navijači" Partizana večeras ovde.
Probudiše u meni još veću želju da im se Aleksandar Stanojević popiša u usta ona škrbava. Svim poklonicima Željka Pantića i sličnih govana. Da vam se usere u usta žvalava ona insajderska i huliganska. Kad otme ciganima titulu da izvadi kitu i u čelo vas udara, dok ne crknete.
Čekala paščad prvi kiks pa da izmile i kevću.

Kriv Savo? Kriv Stanoje? Me jedite kurac marvo.
Savo majmun, Stanoje pacov? Mrš govnari.
Koji kurac i navijate za Partizan.

Stanoje, molim te uzmi titulu. Ne znam kako, ali molim te. Useri licemere raspale!



Momcima kapa dole, borili se jesu.
Morali smo odvažnije inkonkretnije. Stanoje ako bazira igru na Markecu, ne sluti na najbolje. Nema on taj pas I kreaciju, brzina mu je ostala jos u prvom mandatu.
Miljkovic i Vitas danas vise nego korektno.
Natko je out, Sadik bez Sava ne moze. Savo mu je nasao žicu.


Ocekujem prodaju Filipa, Sadika i Asana.
Upravi želim sve isto što i "pravim navijačima Partizana" koji se dodiruju i uzdišu na Žeksove klipove.
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Stvarno sam bio optimistican pred ovu utakmicu. Razmisljanje mi je bilo da to sto Sarlroa trenutno prva u Belgiji koja realno jeste jaca liga od nase, da ne mora nista da znaci, jer tamo su ipak najveci klubovi Klub Briz, Anderleht, Genk, Gent i Standard, i da cak i da je Sarlroa jaca od navedenih timova ipak nece nikad postici neki znacajniji rezultat. Isto tako recimo mozda moze Vojvodina ili Cukaricki lupam biti jaci od Partizana i cigana, ali jedini koji mogu uci u Evropu iz nase lige smo mi i cigani, ovo ostalo odmah ispada kakvi god da su, po tome se i vidi velicina kluba. Zaista sam verovao da cemo ove proci, mislio sam i da su dosta bolja ekipa, ali veceras se videlo da su oni zapravo jedna prosecna ekipa i nista vise od toga. Nazalost Partizan me je demantovao, i moze se reci i razocarao. Svaku tekma kao nesto ponadamo, gledamo u fazonu ovo ne izgleda lose i na kraju bude jedno veliko nista. Na takve smo grane pali, da izgledamo kao grupa amatera, iz dva suta nam daju dva gola. Da li je to neki nedostatak znanja ili srece, stvarno nisam pametan, kako je postavio loptu da izvede onaj slobodnjak videlo se da ce ga dati, odlicna pozicija, zivi zid po meni bzvz postavljen i lopta pogadja stativu i gol, neverovatno. Pre svega smo sami krivi, ne moze da se udje u Evropu a da ne dovedes nijedno valjano pojacanje, nista ulozili nismo a hocemo Evropu, pa ne ide to tako braco moja, koliko para toliko muzike. Nemamo rezervne igrace, ja da sam trener ne bih znao koga da ubacim. Sadik umro, em je istrcao dosta em ga izudarali snazni Belgijanci, em bio povredjen, e sad imas nesrecnog Matica na klupi kojeg i da ubacis bice gori 3 puta od umornog, izudaranog i povredjenog Sadika. Lazaru Markovicu dusa u nosu, jedva se krece, nema koga da ubaci, ne mogu ova deca jos, to je svima jasno, jesu oni talenti i sve to stoji ali videli ste da i Stevanovic koji je visi nivo u odnosu na sve ostale nase mlade igrace nista nije mogao, zaustavljaju ga kao detence neko sto on zapravo i jeste. Vitas odlicnu utakmicu odigrao, povredio se ili sta vec, ubacujemo Ostojica od 37 godina i kiks i ispadamo iz Evrope, jer nemamo adekvatnog stopera zamenu. Mnogo fali ovom timu hteli da priznamo to ili ne, volimo mi nase fudbalere, za nas su najbolji, ali svi igraju toplo hladno, evo od golmana do centarfora svaki nas igrac je imao dobar potez pa nekoliko losih, cak i Natho koji je bio lider nije vise onaj isti. Al zato sluze zamene koje mi nemamo. Suma najbolji pojedinac na utakmici, ali isto tako je morao bolje kod one druge sanse i daleko bolje da sutne loptu kad ju je poslao 3 metra iznad gola jer je ono odlicna pozicija bila. Dajem samo primer za Sumu, tako i za ostale. Fali to nesto ovom timu. Zamislite da kad je Natho bio umoran i umesto njega ubacis Jojica ili obrnuto. Umesto Vitasa ubacis Rajkovica ili obrnuto. To su dva igraca koja mozda kostaju dosta ali siguran sam da bismo prosli bolje i mozda bi se isplatilo ako ne danas onda sledece sezone. Ali ne moze to, nema se para to je realnost, e problem je sto se na kraju mi razocaramo. Hocemo neki rezultat u Evropi, a nemamo dva napadaca, onaj Matic je najbeskorisniji fudbaler u nasem klubu, koja je njegova poenta uopste. Dovedi jbte centarfora u pm, zamenis Sadiku, ubacis nekog dobrog napadaca da izvrsi pritisak pred kraj na odbranu, da odnese loptu, primi doda, mislim za svaku poziciju tako. Savo je hteo nesto da napravi a bio zadovoljan igrackim kadrom, nista mi nije jasno, prosle godine kukao kako nema dovoljno igraca da iznesu tekme na 3 fronta a onda pocetkom sezone kaze da mi ne trebaju vise igraci. Neka nam je Bog u pomoci. Sad obzirom da nema Evrope, naravno sledi prodaja i ovo sto imamo, bice zanimljivo narednih dana, pretpostavljam da ce biti i dolazaka i odlazaka. Razocaran sam
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Mislim da smo svi bili pod gasom sinoć i da se bez razloga otišlo u vredjanje na forumu. Kvalitet upisa se srozao.
Moramo da budemo realni, nije ovo normalna sezona u evropi gde se igra na jedan meč. Belgijance sam jako dobro snimio i znao da možemo, ali naš ofanzivni deo je debelo podbacio. S druge strane, da se igra dvomeč ovo bi bio jako dobar rezultat 1:1 nakon 90min.

Stanoje je tek došao i ulazimo u stvaranje njegovog modela. Nama je titula ove godine prioritet kao i osvežavanje ovog rostera. Nekima se treba zahvaliti, pad forme je usledio još mnogo pre sinoćnjeg meča.

Glavu gore, nije kraj sveta. Još jednom, nema potrebe da se ljudi vredjaju jer nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan.

:napred-partizan: :partizan-fan: :navijac
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.245
Reaction score
2.896
Bez pojacanja se ne moze,to smo svi znali...znali su i ovi u strucnom stabu..e sad sta se tu desilo,pa nikog nisu doveli-ne znam...
Mi drugog spica nemamo,nemamo ni levog ni desnog beka,ajde na stperima cemo da se pokrpimo...ali ovo gore navedeno je bio prioritet...
Ocigledno su isli na srecu,iliti na sranje...verovalinsu da sa ovim igracima mozemo na guzove da prodjemo dalje...ali nismo prosli...
Klasicno srpsko razmisljanje...
I opet korak napred,nazad dva...

Sto je najgore,ovo je onaj trenutak gde smo se vratili unazad...nema evrope,nema pojacanja...
I odlasci su na vidiku..
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.300
Reaction score
11.905
Локација
Tu, odmah iza tebe
Razmere ovog ispadanja i teranja Sava tek ce da se vide, mnogi ovde na forumu jos nisu svesni toga.

Sve sto je uradjeno u prethodnih mesec dana, tj. nije uradjeno, je sa namerom da nas dovede na nivo Hajduka iz Splita u Srbiji. Titule nece biti, para nece biti, cigani ce tek sad da naprave razliku u kvalitetu.
Savo je video da od titule nema nista, pravio je evropski Partizan, podigao cene igraca da ne bi Partizan zavisio od crkavice sto mu daju iz SNS-a.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Ja ću samo ovo napisati.

Savo je podigao klub 10 godina unapred.
Duplirao vrednost ekipe.
Izbacio mlade igrače.
Doneo bodove u Evropi.
Ling long nije merilo, jer svi znamo ko je prvak.

Ode čovek i ovi to prospu za manje od mesec dana.
Sad smo 10 godina unazad.

Laku noć
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top