Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.509
Reaction score
4.724
Локација
Na vještičinoj sisi
Nemam nista protiv podjela i debata za i protiv vezano i za igrace i za trenere, kad je rasprava iole argumentovana. Ovo je forum navijaca i nije klub džentlmena u Engleskoj, i recnik i pisanje je takvo kakvo jeste, ali ovo je nekim postovim dotaklo samo dno i molim kolege da se uzdrze od vrijedjanja, i da probamo da postujemo jedni druge. Moderatori ce vec prepoznati ubacene elemente koji samo raspiruju haos i regulisati to, nadam se.
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
543
Reaction score
974
Stanojevic je morao da se nasloni na Savinu filozofiju igranja u Evropi, s obzirom da nije selektovao ekipu, a nije imao ni dovoljno vremena da sprovede svoje zamisli.
On ih je ubio nekom preteranom taktikom. Previse razmisljanja, insistiranje na posedu, a ekipa je selektovana da kroz par pasova u prostor direktno napada gol.

Sad nas ocekuje second hand rasprodaja najboljih igraca, za koje su figurirale ozbiljen sume novca. Ali i taj maksimalni moguci novac ne bi bio pravilno investiran, tako da vodjeni ovakvom upravom ostajemo palanacki klub.

Uplate 100 kinte na aparatu u kazinu i ocekuju 50 000. Pa hoce to jednom, ali da to bude pravilo kako se uzima lova, ulazi u grupe u evropi, tesko.
I dal se oni uopste tangiraju sad? Ili ih savrseno boli kurac verovatno.

Totalno smo nepripremljeni usli u prvenstvo. To je greska i Milosevica. 2 kiksa tako rano u prvenstvu. I onda ili menjaj Savu, trpece Evropa, ili ga ostavi ali moze da bude plus 10 za gane dok se zavrsi kvalifikacioni ciklus. Kockali smo se i kako to cesto bude izgubili.

Sad jedino Stanoje da izvede neku magiju i uzme titulu, inace bacena sezona. Zbog korone, nije u sezoni kupanja, ali to je to.

Jebem ti sezonu bez Evrope. Bas ih ne volim. Osim ako nije Leo tu. Tad je bila odlicna
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Ne mozemo protiv bunkera .
Ne ide ni kad se otvori ekipa .
Nemamo realizaciju , ali i ne stvaramo preterano sanse.
Nemamo golmana.
Nemamo bekove .
Nemamo stopere .
Fizicki najspremniji igrac juce ispade covek koji nije ni prosao pripreme sa nama , cuveni Miljkovic.
Ne igramo vise ni u tranziciji tako dobro .
Nemamo napadaca , zapravo imamo , ali on je limitiran , ne moze glavom , a ne moze ni da sutne , moze nesto u polju , ali nije kompletan (zato je i kod nas a ne u romi ) .
Nemamo klupu .
Nemamo upravu .
Nemamo tribinu.
Nema ni nas , ima nas zapravo ovde na forumu , da se pokoljemo medjusobno , ali nema nas tamo gde treba da budemo , da vicemo protiv govana , da im ne damo mira , da konstantno vrsimo pritisak na njih . Da im ne damo da sednu u restoran , kafic , da setaju mirno ulicom , da ih smaramo pozivima i porukama , da im se ne da mira dok ne napuste klub .
I da se razumemo , svake godine Partizan ima nedostatke neke kao i ove sezone , ali sa par nedostataka smo naucili da zivimo (citaj nemamo bekove) , ali sada je to uzelo maha .
I nekoliko vas rece gore , bilo je i tezih perioda bez rezultata , malo su nas razmazile titule one uzastupne i sve sto se desavalo , i proci ce i ovo naravno , sve ce da prodje . Ali me brine sto za razliku od tog vremena , danas je novac sve u sportu , a mi tu sa bagrom nasom stojimo jako lose , i tek ce da bude lose .
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Uopšte je nebitno kakav je Stanoje trener, da uzmemo da je svetska klasa.
Smenjen je trener i doveden je trener sa totalno suprotnim stilom igre.
.
.
.
U sred kvalifikacijama probati da totalno promeniš koncepciju je amaterski, a to je uprava uradila.
.
.
.
Zato sam rekao u trenutku promene trenera da je sezona gotova. Da se sačekalo sa tim trenutka kad uđemo u le ili ispadnemo u gorem slučaju pa da razumem. Ok kapiram uplašili su se da ne zaostajemo još više pa da nema šanse da se vratimo. Ali to je mnogo veći rizik nego kad ostanemo bez svog novca od evropskih utakmica i rasta cena igrača.

Apsolutno se slazem sa onim sto si napisao u vezi Stanoja, Save, sinocne utakmice, fufbala koji smo igrali pod Savom i slicno, ali otkud ti to da je on smijenjen?

On je pobjegao. Jbg.
To sto su Stanojevica doveli za 24 sata, vjerovatno znaci da su pregovarali sa njim i prije, ali je cinjenica da je Savo sam otisao.
I ne samo to, u poslednjih par mjeseci je imao par izjava u kojima nagovjestava tako nesto... Ako se zasitio i nije imao snage i volje da se bori sa vjetrenjacama, trebao je da ode na pocetku sezone, al jbg...


Tesko vrijeme je pred nama. vucic je i dalje na vlasti, uprava je i dalje tu, tim cemo rasprodati, igracemo intertoto kup, kurac cemo iz tog intertoto kupa dovesti igrace kao sto su Asano, Natko, Sadik...
Ono sto hocu da kazem je da je Aleksandar Stanojevic trenutno jedina pozitivna stvar u Partizanu, a vlada nevjerovatno negativna atmosfera u vezi sa njim.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Odgledah opet utakmicu, njihov golman kao libero skida 4 lopte na 15m.E to je golman, to su sve jedan na jedan izlasci bili, čovek čita igru i izlazi.Niko se ne seti da mu šutne u gol sem Sume u onu situaciju, blag šut koji jedva uhvati.
Dete od 17 godina igra povređeno.Ajde da razumemo za Sadika, jedini špic.Ali za Stevanovića nema opravdanja.
Suma je morao da reši one dve situacije.Natko asistira Sadiku koji nema snagu i pada, umesto da šutne a sam je na 16m iume da pogodi taj šut.
Markec pušta desnog beka jedno 6,7 puta pa ga juri.Velika sreća što je Miljkon izblokirao onaj šut, to bi bio gol.
Belgijanci su toliko grešili u pasu, dobili smo jedno 20 lopte u noge samo u prvo poluvreme, to je moralo da se iskoristi.
Sadik je morao biti zamenjen, ne može da stoji na noge i gubi loptu kod drugog gola.
Valjda je rešeno pitanje oko prodaje Sume, da to ne sme da se radi i da bez njega mi ne ličimo na tim.I da nije igrač za 20 minuta, već naš najbolji igrač.Tu dilemu valjda niko nema više.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.408
Reaction score
4.553
E moj Stanojevicu,pocinjes utakmicu bez Sume koji jedini moze napraviti prevagu u ovakvim utakmicima gdje protivnik ne igra bunker.Glavu na panj bih stavio da smo poceli sa Sumom da bi ove pacere glat prosli.Trenerov poraz i tačka.

Zna on dobro zašto je Suma na klupi. Pogledati pod: Moreira, Kleo, Diara, Tejgo...
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.528
Reaction score
3.655
Локација
Beograd
A lik je u tom filmicu koji potenciras rekao da sam bio instruisan sto sam jebo mater Babovicu. Meni dovoljno bez obzira na mnoge istinite cinjenice.

Jebo i Bjekovica i Djurica i Vazuru. Sve komplet. Nama je potreban OZBILJAN covek na celu kluba koji ce razmisljati o buducnosti. To je nazalost moguce samo privatizacijom jer trenutno svako ko dodje samo razmislja kako da se okoristi o klub. Sve u sprezi sa navijacima kojima isto to stanje odgovara jer profiti rastu.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
625
Reaction score
2.029
Pa to bi bilo to. Ne bi mi tesko palo da smo izgubili od nekog tima ali ovako. Toliko nahvalise Irance,Japanca,onog indijanca sa Jamaike......kad ono prc nigde tih goropadnih fudbalera...cist prosek od tima.
Ostadosmo kratki,ugrubo,20 meleona jevreja samo tako....mada pitanje je sta bi od toga imao Partizan.
I sve ce se promeniti i igraci i trener i sportski direktor i navijaci i kurta i murta ali ce uprava koja je najveci krivac cetvorogodisnjeg posrtanje da ostane,hrabro braneci svoje plate i svoja taljenja sa igracima,agentima,SNS bagrom,"navijacima" i td itd.......
Taj "strucni kadar" kosta nas 3-4 miliona godisnje minimum a samo locu i zderu na racun kluba.
Sveto trojstvo: uprava,strucni kadar,igraci je biblina za sve timove.Za sve timove.
Mi ni jednju zdravu nogu nemamo u tom tronoscu.
Pocevsi od SNS/Jul uprave,trenera bez muda, i igraca koji vole da primaju platu à na utakmici ih nigde nema i bole ih stojko.
Uprava napolje,treneri napolje,pola tima napolje prodaj Teleoptik,JNA da nas mindzament moze da se ugradiu neki trzni centar,beograd na Auto komandi.......pa da lepo pkcnemo od Beogradaske zone......
Mamu vam jeben naprednu sta nam uradiste od kluba...
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Hladne glave..
Prvog golmana, već duže vremena nemamo.
Svaka čast Stojkoviću. Al on već u kontinuitetu, duže vreme. Nije za prvog golmana Partizana.
Bekove.. Zaista je toliko vremena prošlo, da se ne mogu ni setiti, kada smo poslednji put imali "normalne" bekove. (Iako Miljkon sinoć, sasvim solidan). Stojković, Miljković, Urošević..
Šteta, jer generalno. Smatram da ovaj tim ima.. Il je imao potencijala.
Stanojević..jbga, veliki deo odgovornosti za sinoćnji poraz i onu igru u prvom poluvremenu ide njemu na dušu.
Voleo bi da se Sumi ponudi doživotni ugovor.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
jedan dečko što "svemoćan, on može sve, sve što ja ne umem" na fejsbuku pre par meseci
"u svakom gradu ovoga sveta"...
otvoreno pismo upravi fk partizan koje neće niko nikada da pročita:
nemojte slučajno da dovedete tobože koje pojačanje, a daleko bilo da se umešate u borbu za titulu. ispunite vi lepo vaš zadatak, biti sigurno drugi pre prve rep. pauze (ili čitaj pre vašar u v.han).
zamišljam kako ste otkidali kao na miladina šobića kao mladi pa ste, umesto "završiti neki zanat" razumeli "završiti partijski zadatak"...
okrečite u plavo i spoljni deo stadiona kao unutrašnje neke delove stadiona, ko ga jebe. i tako ide kovid sezona, ljudi će biti zastrašivani preko glomaznih 32" (koje btw brišu i dalje običnom krpom i vodom mada je info nebitan), tako da, ko će da se seća "kovid" sezone.
već isproban recept je uvaljivanje priče da se "borimo da prezimimo u evropi" a onda od marta "da je kup prioritet".
onda kad malo negde zapne, metneš vuletiću penkalo i kažeš da popljuje malo ove što mi se ne pominju, da se kao smirimo.
zeka peka nikad nije ni otišao, niti će, zna znanje i boli ga uvo.
iskreno u onom pazaru falio je samo s. babović da doživljaj bude kompletan i da lagano mnogi od nas dožive tzv. infarkt na nogama, ovako smo bar toga spašeni, ili lišeni, jer, verujte, na žalost mnogi priželjkuju tako nešto, samo da ne svedoče ovakvim izdanjima voljenog kluba. dajte nam 11 bate mirkovića na terenu i izgubite 1:6 od koga hoćete.
"uprava dobra je"
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Šta je Partizan koštalo evropske jeseni? Baksuz povratnik!

Da li je realno da se zanemaruje njegova krivica za drugi gol? Još lik ladno drugi po broju glasova za igrača utakmice!
Opet pitam, može li ekipa koja ga je branila od prve utakmice ili koja je glasala za njega da meni slepom kod očiju konkretno kaže šta je to toliko sjajno i bajno uradio sinoć prepodobni Miljković? Pošto znaju elaborati da se pišu o nekoj taktici, nekom zatvaranju pozadi, pičke materinama, formacijama, pa ako može i TO dobro da se napiše. Čime vas je čovek očarao da ga branite konstantno a da to nije nešto potupno normalno za defanzivca?
Pošto se glasa za tri igrača maksimalno, ne znam kako Stojković nije imao više glasova, bar kao Miljković.



Aleksandar-Miljkovic.jpg

Samo končići fale da se zakače na ruke ove marionete. To je ta poza, to su te trojeručice!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Šta je Partizan koštalo evropske jeseni? Baksuz povratnik!

Da li je realno da se zanemaruje njegova krivica za drugi gol? Još lik ladno drugi po broju glasova za igrača utakmice!
Opet pitam, može li ekipa koja ga je branila od prve utakmice ili koja je glasala za njega da meni slepom kod očiju konkretno kaže šta je to toliko sjajno i bajno uradio sinoć prepodobni Miljković? Pošto znaju elaborati da se pišu o nekoj taktici, nekom zatvaranju pozadi, pičke materinama, formacijama, pa ako može i TO dobro da se napiše. Čime vas je čovek očarao da ga branite konstantno a da to nije nešto potupno normalno za defanzivca?
Pošto se glasa za tri igrača maksimalno, ne znam kako Stojković nije imao više glasova, bar kao Miljković.
I Miletic je imao dobre defanzivne momente pa opet nisam mogao da predjem preko losih stvari koje uradi, kritikovao sam Miletica zbog njegove igre ali da sam znao ko ce da ga odmeni jednu rec kritike prema njemu nikad ne bih napisao ma koliko da sam bio dobronameran u tim kritikama. Ako cita forum i naleti na ovu poruku ja mu se izvinjavam i zahvaljujem za sve sto je uradio u Partizanu i ako je Miljkovic mogao da se vrati njemu su tek vrata sirom otvorena on je i u igrackom i u karakternom smislu daleko iznad ove pojave. Bez imalo sarkazma.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Sarlroa uopste nije losa ekipa kakvu neki sad zele ovde da predstave. Osrednja evropska ekipa,mozda cak i malo ispod proseka,otprilike kao i mi.
E sad,koja je razlika izmedju nas? Vecina nasih igraca su tehnicki bolji od vecine njihovih,ali vecina njihovih igraca su svetlosnim miljama ispred vecine nasih u fizickom smislu!
Na sve to se nadovezalo ocajno prvo poluvreme bez najboljeg igraca(Sume) i neko takticko izmisljanje tople vode umesto da igramo ono sto najbolje znamo i za sta je Savo selektovao ekipu-brza i direktna tranzicija.
Nije mi jasno ni toliko forsiranje i drzanje u igri Lazara Markovica,mislim da je morao da ga zameni posle nekih 70ak minuta.
Drugi gol je iskljucivo greska Stojkovica! Sut je bio precizan,ali dosta slab,plus je budala mogla da predvidi da ce covek da sutira a ne da ubacuje loptu u sesnaesterac a Stojkovic je pobegao maltene skroz na drugu stativu! Katastrofalno postavljanje.
Ova ekipa ima dosta rupa,sto u prvoj postavi sto na skoro pa nepostojecoj klupi,da ne pricam o rupetinama u upravi. Nazalost ne vidim da ce u skorijoj buducnosti bolje da bude.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.132
Reaction score
17.817
Локација
U Kinšasi
Dali smo gol posle dobrog driblinga Miljkovića na sredini terena (ne verujem šta sam napisao), a u nastavku akcije je čak rešio da utrči u šesnaesterac, i tako je odvukao jednog protivničkog igrača i napravio prostora Sumi.

Osim toga, pokazao je kako zna da ispadne kao iz voza, da se plaši da priđe protivničkom igraču, nije brz, ne zna da se zagradi, ne zna da centrira, ne zna da šutira. Duel igra je slaba, skok igra ništa specijalno. Sve u svemu, jedini kvalitet mu je što deluje kao fin momak i što je desni bek. S obzirom da je i jedini desni bek u ekipi, može se reći da je pojačanje (majko mila šta ja pišem).

Ali sve je to trljanje o direk, pojačanje u vidu Miljkona od 30 godina je samo paradigma naše nesreće.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
ajmo malo i o Aleksandru Stanojevicu.. taksativno..

Damjanac mu je ortak, saigrac! davno pre nego sto je postao skaut pa kasnije Faljijec mali.
Klub je taj koji je surovao sa Faljijem, pre i posle Stanojevica.
Klub je taj, koji je tada zeleo posto poto da se otarisi Moreirine plate i da zaradi na Kleu, da Stanojevic je to pokrio tada, da to mu ide na dusu, a da ih je on oterao - nije.
Babinjo i Miljkon igrase i kod Granta, prvi i kod Vermeza, ne secam se posle.

Igru sinoc je postavio dobro! Neutralisao je i Morioku i Irance i time nam otupeo napad, verovatno ciljano da sa ulaskom Sume preokrene mec, kao sto je najavio.
Da ne bi onog smrdljivog prvog gola, tako bi i bilo.

Ima mu se sta zameriti, ima se sta zameriti i Savi, i bilo kom treneru Partizana, bilo kom!

Vredjanje i Stanoja i Save, e to je ono sto ne moze.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top