Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@Dino opet ti brate iz neke bundesligaske prizme, aj ti jednom imenuj levog i desnog beka tebi po volji, moze i stranci, ali mi onda daj koja su ostala dva i na kojim pozicijama

pratim dugo sta pises ovde i uvek postavljas kao da smo mi neka Borusija Dortmund, pa nas jebe Bajern pa sta cemo kako cemo..

daj mi konkretno imenom i prezimenom tvoj sastav Partizana a da nisu Obradovici Miljkovici Miletici i ostali limitirani fudbaleri, ali dopisi i cenu pored cisto da se malo spustimo na zemlju i to Srbiju odakle je Partizan.

Dajte i vi ostali neke ideje sa sve ciframa..
levii bekovi u predhodnih xy godina:
Obradovic Brezancic Urosevic Miletic Subic Bogosavac Volkov (penzija) Lomic (penzija) Sehovic Monir

desni bekovi:
Miljkovic Miletic Vulicevic Pesukic Bandalovski “onaj drugi Bugarin” Cucin Vlalukin
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Naravno iz bundesligaske prizme i nikako drugacije. Mi u ovoj ligi moramo da tezimo ka tome da smo ono sto je Bajern u Nemackoj.

Nije uopste poenta u tome ko treba konkretno da nam budu bekovi. Na svaka zlo bih pristao radije nego na Miljkovica recimo. Evo ga ovaj brat sto nam ga preporucio Suma, pa ga Savo preporucio Pazaru, tamo za 10 utakmica gol i 4 asistencije... To je neki ucinak koji Miljkovic nece imati ni na kraju sezone.
Pomenuo si Vlalukina, Bogosavca, Sehovica... I uopste mi nije bitno je li iko od njih bolji od Miljkovica i/ili Obradovica (a jeste!), niti zelim igracki da ih uporedjujem, samo nikog od njih nismo istrpeli ni blizu onoliko koliko smo trpeli tog Miljkovica u prvom mandatu, pa nam nije bilo dosta nego smo ga i sad dovukli da nam drka zivce. A od ovih mozes da profitiras nekako, mozes da ih istrpis, da im ne jebes mater posle svake greske i da ih opravdas godinama...
Dok ovako imas dvojicu likova koji znaju da im je ovo zadnji pristojan ugovor, a dosli su jer ih muka naterala, opet lepse tu nego u Ivanjici. I posle se cudimo sto se taj Obradovic smeje po terenu u jednom jebeno teskom trenutku za nas klub.

Eto Sveta Markovic je kiksao kao navijen jedno vreme kod nas, nikad nista ruzno nisam rekao o njemu. Nisam bio ni protiv toga da se vrati u Partizan jer od Vitasa ne moze da bude losiji sve i da hoce, a nekako moze da se istrpi za razliku od totalnog amatera koji nije imao mesta ni na klupi Irtisa, a koji je doveden samo jer ne kosta nista sa obzirom da Vazura svrsi kad vidi slobodnog domaceg igraca u kog moze da se ugradi i ne potrosi ni banke.

Miljkovic ne moze. Necu se ni spustati na taj nivo da objasnjavam sto. Pamtis i sam njegove igre, pamtis ono sto smo svi gledali kad je bio daleko ambiciozniji, ti neki njegovi potezi su usli u krug najdebilnijih crnih momenata ovog kluba u skorasnjoj istoriji...
Ne bih ga gledao u klubu taman da nam igra klinac od 16 godina.
Sigurno bih se nervirao i da taj klinac odigra lose, ali bih se bar nervirao iskljucivo zbog toga, ne bi mi oci krvarile od Miljkovica u crno-belom dresu. Moze da ima (a nema, niti ce) ucinak koji je iznad svakog beka u ligi, on ce i dalje stvarati odvratne flesbekove u mojoj glavi... Kad takvi odu iz kluba, prosuti vodu za njima, pozeleti im srecu i zatvoriti im vrata za sva vremena. Dosta nam je polovnih igraca koji dodju u FKP da igraju rekreativan fudbal, dok im mi nalazimo opravdanja i hvalimo ih jer ih nije pretrcao neki Sefkija jebeni Resic.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.207
Reaction score
33.423
Локација
vaginamandibularia
Opet pitanje, sta ce miljkovic u protivnickom petercu?
Ej bre, pravi se akcija za miljkovica da postane "heroj" ili sta vec, a ovome je domet da sutne paralelno s golom.
Zbog takvih suludih egzibicija mi smo na -9 umesto -6.
Moze mi da pricamo sta hocemo, ali nacin vodjenja predhodne dve utakmice tako smrdi na saboterstvo da je to prosto neverovatno.
Uvodjenje dodatnih bekova, izmene natko - brezancic, derbi bez spica al sa lolom i slicno.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.105
Reaction score
267
Tako je. Trojanski konj.

Razmislite zašto ciganski mediji poput žurnala i mocarta velicaju Stanoja, a omalovazavali su svakog njegovog prethodnika i Partizan uopšte.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Saboterstvo je krenulo onoga trenutka kad smo dobili vučelu za vodju, stari lisac bira saradnike po meri svoga nalogodavca i kao dobar poslušnik vuče ovaj naš brod u mirnu luku, iz koje ne isplovismo više. Od tada se kroz naš Partizan provlači neznanje, nepotizam, ignorisanje, janičarstvo, sve pod plaštom jednog čoveka koji se u ništa ne meša ali je mirodjija u svakoj čorbi. Uspeh jednog kolektiva ponajviše zavisi od onog ko ga vodi, nas vodi čovek u koga ja sumnjam da je Partizanovac, ako si jedan od nas ovo ne bi radio našem klubu. Da li je Savo ili Stanoje na klupi, Murinjo ili Anćeloti, totalno je svejedno.
U ovoj zemlji, mi smo žrtvovani zato što smo drugačiji, zato što smo slobodni, jer sve dok ima Partizana postoji i pojam slobode u nas gradjana Srbije, mi se estetikom borimo protiv jednoumlja. I trajaće ova počast, ispisaćemo mi ovde redove i redove naših frustracija, sve dok držimo glavu gore iznad smo ovih govana u koje hoće da nas uvuku. A i ta govna koja nas vuku na dole neshvataju da zrnce te slobode koje ponekad uživaju, uživaju zahvaljujući nama, da nije nas, ne bi imali sa kim pošteno na ferku izaći.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.416
Reaction score
40.734
Локација
Žrnov
Jeste, kad bi se akcije pravile za fudbalere a ne za miljkovica i obradovica.
Sta koji kurac traze miljkovic i obradovic u protivnickom petercu?
Sa ovim delom se ne bih složila... sinoć sam u Areninom studiju, pre početka utakmica LŠ gledala neke analize igara, i recimo, u 90% akcija Atalante, u završnici napada su bek i štoper. E sad, to što Miljković i Obradović ne odrade to kako treba, je druga priča.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.207
Reaction score
33.423
Локација
vaginamandibularia
Miljkovic je satro tu da sprecava protivnike da nam prodiru po njegovoj strani.
Brzina mu nije jaca strana, loptom barata tu negde kao ja, znaci decko je rupcaga samo takva i nema sta da trazi i protivnickom petercu. Zapravo, sramotno je da se on tamo nalazi u ma kakvom svojstvu. To je takvo nepostovanje saigraca da ja reci nemam. A ako je to takticka zamisao, trener da vrati licencu. Pa zar ne vidi da decko veze nema, kakvo je to zajebavanje da ti miljkovic zavrsava akcije.
Obradovic kome je smesno to sto nismo dobili cergu a nije mu smesno sto nigde nije igrao nije vredan komentara. Svileno detence, vecno povredjen, vecno nasmejan, vecno teret ekipama u kojima "igra"
Nikad jadnije bekove nismo imali.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.243
Reaction score
37.010
Što duže razmišljam sve mi više izgleda kao da nam u stvari svima čine uslugu. Koliko smo slavili dan kada su pojedini likovi napustili FKP, kada to učine sledeći put to će tek biti fešta. Tako da će i najcrnja situacija postati bar malo svetlija.

Život na forumu mi se sveo na proveravanje teme o bivšim igračima i trenerima, sve se nadam da ću se iznenaditi i ugledati tamo nekoga od ovih sada aktuelnih. Možda ne bi bilo loše dodati u naslov (t.j. temu) i lopove iz uprave. Pa da lepo jednog srećnog dana pratimo bravure u Zabeli, Sremskoj Mitrovici...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Bekovi u zavrsnicama napada su nesto sto se u modernom fudbalu gura vec godinama, prosto jer su neophodni za odvlacenje/razvlacenje odbrane, ne moze niko da ih ostavi same tek tako, to je i instinkt (mislim da Miljkona nebi ostavljali samog kad bi znali...

Radio je to i Savo cesto, prosto jer je to deo fudbala
Kros pas u prostor beku na glavu koji glavom/loptom trazi spica ili nekoga u 16 za gol.. cak je prosla jedna takva bas na Miljkona i dobro je glavom spustio al se ovi nisu snasli.

Decko je limitiran, to je evidentno, ali verovali ili ne ima i svojih vrlina, ja mislim da nije igrac za Partizan i radije bi tu gledao Vlalukina ili Pesukica Cucina pa nek grese, ali to sad pricam na -9.

Obradovic je svojevremeno uz Lomica i Volkova bio najbolji levi bek koga smo imali, u medjuvremenu je ispovredjivan izasao iz ozbiljnog fudbala, ali za nase uslove i nasu ligu je dobar bek, opet koliko je ofanzivno bolji od Urosevica toliko je duplo gori defanzivno..
Meni bi igrao Sehovic, ali to sam ja, i vi bi me oterali posle 3 Sehoviceva kiksa..
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.718
Reaction score
29.440
Локација
Beograd
Dajte ljudi, fudbal nije šah pa da možeš da poređaš figure na tabli i da one imaju određen način kako se kreću i pravila rokade i zamene pijuna za kraljicu!
Normalno je da i bek i štoper učestvuju u završnici, normalno je da bekovi prilaze krilima da može nešto da se odigra, itd..

Normalna je i izmena veznjaka za bilo kog igrača, ako veznjak ne može više da trči, povređen je, itd...
Normalno je i da odigraš bez pravog špica ako ti je ,,prvi,, špic prodat, zamena teško upotrebljiva, dete-špic nejako, itd...
Čak smo tako i dali gol zvezdi, ako ste zaboravili...

Uostalom i mi imamo neke svoje ideje kako treba igrati, samo, na žalost, nismo u stanju da proverimo da li bi ,,profunkcionisale,, ne terenu, Stanojević tu priliku ima, i zasad mu ne ide dobro...
Povratnici su u većini slučajeva greška Partizana, tako je i sada, videćemo šta će biti kasnije, mada je za ovu sezonu - kasno...

Da je Bajbok pocepao mrežu umesto što je gađao neki satelit, ili da je Obradović dao golove, mi bismo pobedili i niko ne bi video neke ,,sabotaže,, na terenu...
Brežančić i Obradović nisu dva beka na terenu kada se juri rezultat,nego je Rajko svež igrač koji može da centrira sa boka, dakle nešto kao krilo u tom trenutku...

I ne zaboravite da Stanojević nema Sumu u timu, ali ne svojom krivicom...

Krivica mu je dovođenje starih i nespremnih igrača, ali dok traje utakmica, on se izmenama ,,batrga,, na sve načine, i neće biti da mu je baš sve pogrešno, ali...nekad i nema s kim (njegova krivica, plus krivica i nekih drugih)...
Ako se dokaže da povratnici mogu da se vrate fudbalu, kao i Željko Bebek, i Stanojević ostane i iduće sezone da to dokaže i osvoji duplu/triplu krunu, ispašće da je bio u pravu...

Ali, zasad nam (sa takvim ,,rosterom,,) to ne ide, to svi vidimo...a on je morao da uvidi to pre od svih...
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.207
Reaction score
33.423
Локација
vaginamandibularia
Nije normalno da covek koji sa 7 metara sutne loptu paralelno sa golom ucestvuje u zavrsnici.
nije normalno da se za takvog "igraca" bude vise lopti u zavrsnici nego za one kojima je u opisu radnom mesta da inace zavrsavaju akcije.
U Nisu nije bila prijateljska pa da se zajebavamo i kombinujemo vec utakmica u kojoj pobedis ili si prosuo sezonu.
Zbog cega je trener odlucio da je prosipanje sezone vredna kocka ne bi li se napravilo par akcija za fudbalskog analfabetu, to prevazilazi sva dobronamerna objasnjenja.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.289
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Da se razumemo nije ni taj Đumi sisao vesla, ne bi Miljkon ulazio u tolike prilike da zna išta s loptom.
Al je stvarno jezivo da kao neki klinac u Teleoptiku sluša priče “moraš da radiš znaš kakvi igrači su u seniorskom fudbalu” i onda vidi na tvu ovog.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
pa ja to kazem, djumi je svesno ostavio prostor za miljkona i obradovica kako bi potpuno ubio sredinu.. rizikovao covek i isplatilo mu se, da je Obradovic pogodio ono prvo, rizik bi se pokazao kao neuspesan
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.718
Reaction score
29.440
Локација
Beograd
Nije normalno da covek koji sa 7 metara sutne loptu paralelno sa golom ucestvuje u zavrsnici.
nije normalno da se za takvog "igraca" bude vise lopti u zavrsnici nego za one kojima je u opisu radnom mesta da inace zavrsavaju akcije.
U Nisu nije bila prijateljska pa da se zajebavamo i kombinujemo vec utakmica u kojoj pobedis ili si prosuo sezonu.
Zbog cega je trener odlucio da je prosipanje sezone vredna kocka ne bi li se napravilo par akcija za fudbalskog analfabetu, to prevazilazi sva dobronamerna objasnjenja.
Ja sam mislio da ti možda ironišeš u nekim prethodnim postovima, ali izgleda da si stvarno ozbiljan...

Ne učestvuje Miljkon u završnici zato što neko ,,pravi akcije,, za njega, nego zato što je igrač koga najmanje čuva protivnik, pa mu je tako i najlakše da ima loptu, da učestvuje u akciji, šutira, itd...šta bi ti, da zato što ne zna puno u napadu, ostane na našoj polovini i ne pomera se napred da nam ne bi pokvario ,,umjetnički dojam,,? Pa bolje je i da neznalica šutne 30 puta, možda jedna bar slučajno uđe nego da uopšte i nemamo tih 30 bezveznih šuteva...
Uostalom, Miljković ima pluća da učestvuje u akcijama, što se za neke ,,znalce,, ne bi moglo reći, tako da...fudbal igraju svi, ali ako se teško krećeš i dišeš, to ti baš i nije neka ,,olakšavajuća,, okolnost, pa nek si pametan za fudbal k'o Ajnštajn i Mocart za svoje oblasti...ne vredi puno...
I nije toliko problem što neznalica ,,opiči,, tih svojih 30 bezveznih šuteva, nego je problem što ,,znalci,, ne opiče nekih svojih 30 filigranskih i genijalnih šuteva koji će nam donositi pobede...
Zašto ,,znalci,, ne učestvuju u više akcija nego Miljkon?
Zato što ne mogu.

Nisu Suma i Miljković jedini problem tima, problem je što tim ima 11 fudbalera - sad vidimo kako je bez Sume ,,žonglera,, a Miljković ,,idi bidi bek,, je samo jedan od 11...bek čovek od koga se prevashodno traži da zaustavlja prodore po boku, a ne da organizuje igru i bude prvi strelac ekipe...neko reče, bolje bi bilo da igra Vlalukin, Cucin, itd...možda je i tako, ali je neproverljivo, jer je sve u sferi teorije...ali nemam vremena za teoriju, potrudiću se da danas ispratim Teleoptik i gledam neke nove ,,Vlalukine i Cucine,, i razmišljam da i su i koliko bolji od Miljkovića...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
tako je, ta je logika u 95tom minutu na korner kad nam gol treba ocajnicki.. primismo ga tako onda od Livorna
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.455
Reaction score
5.779
Локација
beograd
Miljković ulazi u sanse jer se stalno ponavlja. Gde bi nam bio kraj da se svi igraci ponavljaju kao on, pa da ne mora da bude u glavnoj ulozi svaki drugi napad.
Ali pripisimo to Djumiju. Kao sto cemo pripisati treneru Šarloa asistenciju Miljkovica za Sumu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top