Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Sašo Filipovski, najveća greška sportskog direktora. Običan mediokritet, koga je jednom u životu nešto ukenjalo, i na osnovu tog uspeha pliva.
Da mi pustimo da se ova seljačina glavata, Bajić, izdrkava.

Vučiću, majku....
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
dobio sam ban zbog možda preteških kritika na račun gospodina ali moram opet reći - neverovatno koliko Zagorac nema ni trunku mozga u sebi. glupo mi je da se sve svaljuje na njega jer tokom većeg dela sezone, ako ništa drugo, cepa odbranu solidno, nije jedini igrač u kanalu, ali ništa od toga danas ne važi. Apić i Jošilo su ga izvozali za medalju,u napadu pokušava da bude Klej Tompson s ovim šutevima preko ruke a za ovaj poslednji sa 8 metara bi kod Duleta dobio ispisnicu. Pritom se nonstop beči, diže ruke, gestikulira sudijama, kao da je svestan da trenutno nema pojma i kroz neki stav i neutemeljeno samopouzdanje glumi "lidera ekipe".

Ne majstore, lider ekipe bivaš tako što igraš kao Novica, koji se nonstop baca na loptu sa kolenima koji bi mu legitimno doneli pravo da se parkira na mestima za invalide, tako što pogađaš otvorene šuteve i ćutiš i igraš. Ja ne znam da li ima neke lične probleme, jer ako nije to, ja ne znam šta mu više treba da se trgne i skapira da mu NE IDE. Željko je jednom rekao da ne možeš da radiš stvari koje ne znaš ili koje ti ne idu od ruke ako nisi strašno talentovan, nego onda uzmeš procente šuta i vidiš gde je problem i to je to. Navijam za njega da se izvuče i nikad neću upotrebiti neke preterane reči ali čovek je trenutno bukvalno igrač manje. Iz kog razloga se Trifunović ubacuje na dva minuta i vadi odmah?

Filipovskom jako zameram nekoliko stvari danas. kao i protiv Mornara tamo, daje igračima koji su van ritma utakmice da rešavaju, sad konkretno Perkinsu koji čitavu utakmicu nije uspeo da se sastavi. Janković, nakon odlične utakmice protiv Lokomotive, danas NULA minuta. Kapiram da je bitno da se Mika razigra (što je danas uradio) ali neki rudarski koševi su nam bili neophodni. Jaramaz danas izuzetno neodgovoran sa 7 izgubljenih lopti, ali je to u duhu tempa utakmice koja je bila jaka i divljačka. Ne znam šta Dreksel treba da uradi da dobije makar nekakvu priliku, mnogo je providno da se svaka akcija za šut igra na Pejdža (koji je danas onog mučenika Karmjakla sa onom fintom poslao po burek tek tako.)

Isto tako, Filipovski je tu već par meseci. Kako nemamo neki specijal protiv zone ili nešto hitno za presing? Imao je do sada dovoljno vremena da to ubaci i razigra, protiv Borca smo na kraju izgubili kad su stali u 1-3-1, sad su ovi stali u 2-3 i mučili smo se.

Takođe, ko kuka za četvorkom evidentno ne vidi da su nam dva najbolja igrača upravo na tim pozicijama, pre svega Tomas koji vuče ekipu sam sa ludačkom energijom i izmišljanjem poena. Uz nekoliko mrljica, celu sezonu igra maestralno.

Čestitke Igokei, pogodili su neke teške šuteve, muški zaslužili pobedu.

Pauza apsolutno potrebna da odmorim glavu od svega ovoga. Spremati Trento mesec dana sad.
 
  • Like
Reactions: ZM

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Dosta je bilo za ovu godinu, vise ne gledam nijedan mec, samo livescore, boli me kurac da ja oboljevam i nerviram se oko nekih lelemuda... Sta vise reci za Zagorca... Sve je vidjeno i sigurno od njega vise igraca biti nece... A Filipovski me strasno razocarao svojim neznanjem, forsira ovog Perkinsa, lik veze sa zivotom nema... Boljih igraca ima u KLS-u...
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.690
Reaction score
4.328
Локација
Brèko, BIH
BraCki klub od Mileta Medjeda nas rutinira. Sramota...Neka pocinju slobodno utakmice sa 0 prema 20, jos prilikom predstavljanja, i tako i tako vijamo rezultat iz utakmice u utakmicu,.. pickoustasti gmazu, mamicu ti ostoja jebo...
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Mi imamo po 5 igraca koji ne mogu po poen da ubeleze
Mi u celoj ekipi ima 2,5 do 3 "igrača" u pravom smislu reči.
Nemamo pleja, nemamo centra (Mozli donekle ali kao drugi), nemamo nisko krilo, na krilu Raša kad je čist i koncentrisan moze da igra odično. Za Kapitena respekt do poda al godine su godine. Bekovi -Jare da i Pejdz kad ga krene. Kao što reko 2,5 do 3. Trener solidan al za ovakav klub nedorastao.
Da su druga vremena pa da pevamo "I kada ne budeš prvi ti" al u ovom trenutku ne znam ni kome bi to pevao. 1,5 pravih grobara u ekipi.
Do kraja sezone ostaje jedino vinjak+bensedin terapija da preguramo nekako.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Nadao sam se da ce izaci iz kanala al' on kao da je rudar sunce ti j... kad pomislis nema gore on se zakopa jos dublje. Srce ce mi puci od tuge i nemoci.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Obzirom da je ova utakmica apsolutno bila bez ikakvog takmičarskog značaja, ja mogu samo ovo da napišem:

Danas:

Partizan - Igokea 75:83
Partizan - Spartak 32:29
Partizan - Ribnica 3:0
Partizan - Napredak 3:0

Ukupno:

Partizan - svi ostali 113:112

Duvajte ga, mnogo smo jaki!!!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Dobro izgubili smo, ali pozitivno je sto polako ubacujemo klince u vatru da ocvrsnu za narednu sezonu, evo Trifunovic danas 4 minuta, dogodine i svih 9.

Sve sve , ali Zagorac 29 minuta, kao da nas je korona pokosila pa da smo skupili 6 igraca u rosteru kod normalnog trenera ne bi imao ovoliku minutazu.

Samo da cekamo da se ovaj horor zavrsi, da predahnemo dva , tri meseca pa onda sve ispocetka.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.152
Reaction score
18.225
Локација
U Kinšasi
A jes, sreća pa se Primorska dezintegrisala usred sezone, inače bi i utakmice KK bile od rezultatskog značaja.

Pošto reče Filipovski da treniraju ko konji, a da proba prezidente Ostoja da nam organizuje da igramo na hipodromu?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top