Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Ne sumnjam da će se njima musavim otporasima dovesti sve u šta upere prst, i da će imati skup tim, samo polako grobari sa euforijom, žvale su to, ali ko ih jebe dok idu stihovi "seti se legendi..." u punoj Areni makar protiv Studenata crnogorskih..
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Meni je ovo sad "do jaja" sto su i cigani sektasi protiv vucica pedera (naravno govna se sad okrecu jer im lepo samo kad kod njih idu sve drzavne pare) pa zato sad od sledece sszone idemo zajedno uglas ciganijo : VUCICU PEDERU :D
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.937
Reaction score
7.347
Локација
Banja Luka
Kakav LAMENT u zelezniku. Kako volim tu rijec.

Dok su se sipale sve pare u njihovu jazbinu, oprastali dugovi od 15 mil, to je sve ok. Sad kad se masa umiruje i nama daje malo, onda jauk. Niza ste rasa i smrdite :D

Odoh na njihov forum, to kad procitam, ne moram ici kod doktora, ozdravim
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Dobrodoslica Panteru :partizan-fan: svi pricaju o njegovoj sjajnoj igri pa da ne ponavljam i ja kao papagaj, o njemu mislim isto to kao i vi, medjutim na jednu stvar treba obratiti paznju a to je da ume da bude "divljak".

Nemojte se cuditi ako u toku sezone ispred TV ili u hali ga opsujete jer zna da uzima i nerezonske suteve pa i tokom neizvesne zavrsnice, tako da spremimo dlanove ali spremimo i vokabular ukoliko ga Zeljko ne ukroti malo.

Nisam ga gledao nesto preterano u Armaniju prosle sezone mozda ga je Mesina malo smirio ali onoga sto se secam kad je igrao kod kurve je to da ume da divlja i pri tome i ako ga ne ide da bude uporan (kao Gaudlok ili Soni Vims nekad).

Kad smo vec kod kurve, cokija i gostiju hvala im sto su nam ucinili uslugu pretprosle sezone i ekspresno intervenisali da dobije pasos pa da nastupa kao domaci igrac :D(malo da se gosti dobro osecaju kad citaju budimo domacini na nivou sto bi rekao Zika Pavlovic:D)

Jos jednom dobrodosao u sveti dres Kevine Panteru.:napred-partizan:
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.754
Reaction score
6.287
Do sad sve staje u jednu rečenicu...
Kolka je kvota da osvajamo sveeeeeee :šal :navijac :kokice
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Željko u svakom svom timu ima bar po jednog ovakvo izrazitog skorera na spoljnim pozicijama. Verujem da je ta uloga namenjena upravo Panteru.

Iskreno, nije mi se nimalo svidjao dok je igrao kod cigana. Totalna divljina i uzarena glava. Bio sam zaprepasten kad ga je Mesina pokupio. Ali gledajuci nacin na koji ga isti koristi u Armaniju, pa to je savrsenstvo!

Ozbiljna njuska, sa poenima u rukama. Ozbiljna minutaza u ozbiljnom EL timu. U Partizanu ce takodje raditi sa ozbiljnim trenerom.

Boli me kurcina za cigane i njihov forum, molim vas da ne prenosite. Znam sta pisu na tom smecu, govna licemerna koja navijaju za mutant klub koji vodi gnjida od coveculjka, a pojeli su sva govna koja su israli bojkotovanjem ABA i kosarke generalno za vreme nase dominacije, dok im se maticni klub bukvalno gasio jer parama nikad nisu mogli da kupe ono sto smo mi imali.
Nikad nece ni moci.

Za mene bi sledeca bomba opusteno bio Gagi.
Ni sekunde se ne sekiram znajuci ko nam je na klupi.
Cak ni ja ne mogu da pojmim kolicinu ljubavi potrebnu da najbolji trener u evropi preuzme Partizan u ovakvom trenutku. Tu bar ne moze da se prica o stanovima, parama, vozacima i ostalom, ZOC je to mogao da ima na adresi po izboru, bukvalno da bocne prstom klub u EL. Kako ocekivati da to pojmi prosecan navijac kkczvfmp?!

Zbog Zelimira sam siguran da cemo imati ono nase ludilo u ekipi. Boli me kurac da li je 200k ili 20 miliona, da mogu da se kupe trofeji nabavio bi im pickousti kao onaj nas iz Istanbula, a u finalu bi zgazili Himki.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top