Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.242
Reaction score
2.880
Samo da vas ispravim,Panter je dosao u Partizan iz licnog interesa,zbog velicine kluba i zbog saradnje sa najboljim trenerom u evropi.
Plata ce mu biti osetno manja nego sto je imao (i ima)recimo Peperoglu,Sofo,Gist,Volden…
Nije sve u ljubavi …nesto je i do velicine..
Edit: Mislim,nacuo sam nesto da tek treba da stignu skuplja pojacanja u rangu sa gore navedenim …sta ce tek onda da bude..0
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Reko sam već. U Željkov izbor nema sumnje. Pa nije ovo koledž mačka u džaku. U Evropi je već godinama.
Samo bih da komentar na "divljanje". U armaniju je bio savršeno korišćen. U proseku je uzimao 6 šuta za 3 i oko 5-6 za dva. U par utakmica je malo više forsirao. Ali recimo utakmica baš protiv cigana. Prvo poluvreme 0/4 drugo 5/5 za tri. Ubi ih čovek.
Zaključak- beku je u opisu posla da šutira. E sad ako se pravi mnogo pametan pa krene izmišlja neke šuteve onda :mad::mad::mad: Marš u lokerrrrum.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.058
Reaction score
18.220
Cigani jos placu ko picke?

Eeee a bilo vam lepo da se drzavne pare trpaju samo u vasu kurvetinu od kluba... tada duh koji lebdi nad rupetinom nije bio problem a sada jeste a govna licemerna?
Eeeee... A bilo im je smešno... "Ajdin Vrabac hnjo hnjo, pali se mašina hnjo..." Sad kad se mašina upalila sad cmizdre ko pičke na 150 strana o tome.

Tanka je linija od podsmevanja Vrabcu do Vučiću pederu, je li govna smrdljiva licemerna?
A onaj što se usro da će sad biti još gore nego kad nas je Dule vodio – jadan nije ni svestan koliko je u pravu :D
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Evo ga konobar u kafiću, inače veruje da kkczfmp dovodi igrače od sezonskih. "Odakle pare?" :buhaha :buhaha :buhaha

Ja rekao:"Dao Peković, a za sledećeg daje Dule od kradenih slika! Zato se i našao juče sa Obradovićem, da diskutuju koliko može da izdvoji i koga da dovedemo!" :D

Strah ih je paralisao, ne znaku kuda udaraju:ziveli
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
488
Reaction score
1.731
Koja histerija zbog Pantera, strah ih hvata, jebace ih sa juga brat do brata. Imacemo mi odlican tim, ali ce ga imati i oni, tj dovesce im sve sto zele. Razlika ce biti trener i atmosfera na tribinama koja ce se preliti na ekipu, kad 10 000 Grobara zagrmi sa tribina ima da sabijemo sve. Nego, da li je sve zavrseno za EL ili jos uvijek ima sanse, sve mi ovo lici na to da cemo dobiti poziv? Sto se tice Pantera, on je ove sezone igrao odlicno. Gledao sam cetvrtfinalne duele protiv Bajerna i covjek je bio kljucni igrac, uz ovakvog trenera bice vodja tima. Predstoji nam uzbudljiva jesen i nadam se jos uzbudljivije proljece.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Samo bez previše loženja. Ponela nas je sve za kratko vreme neviđena euforija. Zaboravljamo koga imamo za protivnika. Daj da vidimo kako će to izgledati na parketu, ne pitamo se jedini ovde.

Ne bih da glumim sada nekog insajdera, pogotovo ne na temi o našem klubu, ali prosto želim na vreme da upozorim kako bi sve što se ovih dana dešava trebalo prihvatiti sa određenom dozom opreza.
Naime, priča se da cigani uveliko vrše pregovore sa jednim iskusnim reprezentativcem, naravno sa rep. uspehom i medaljom na velikom takmičenju. Čak je i naš klub više puta pokušao da uspostavi kontakt s njim ali je od malih nogu navijač ovih s druge strane, pa nas je svaki put glatko odbio.

Napašćete me verovatno posle ovoga, ali kada sagledam širu sliku i dobro razmislim, koliko god je sve ovo do sada bilo lepo i jedinstveno, ipak bih menjao za njegov dolazak. Pričalo se u jednom momentu i da će okončati karijeru, ali od izvora sam čuo kako ima neostvarenu želju da limene odvede na Top8 pa tek onda razmisli o povlačenju u velikom stilu.

Uvek sam imao respekt prema takvoj veličini, na žalost ako se obistini, ne sumnjam da će ga oni već nakon jedne sezone prozvati svojom legendom, sanjao sam o njemu u crno-belom dresu ali košarka je čudnovat sport.
Malo je reći da je ovo samo odgovor na Kevina Pantera, nadam se da je Željko svestan situacije pa će zajedno sa Savićem morati povući pametne poteze kako bismo ipak bili stvarno konkurentni u nadolazećoj sezoni i kako bi sva dosadašnja dešavanja zaista imala smisla u periodu koji nam dolazi u susret.
1625297125808.png
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Аууууу, па овом гмазу је данас био рођендан. Лепо му га завуче Остоја!

Погледајте прилог 12519

krcunu takodje rodjendan juče, mada on je autentični cigan. Ovaj nema dodirne tacke sa crvenom zvezdom, osim sto je bitisao malo u upravi fk cz. Sto se tice kosarke, igaro je u mladjim kategorijama KK Partizan, i sve ostalo je FMP.

kk cz je ugasena 2015. ako se ne varam
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.528
Локација
Žrnov
Sve je ovo lepo... ali ipak nisam mirna... ako smo obezbedili finansije van državne kase, onda sam presrećna... ali ako zavisimo od volje psihopate....
uvek se treba plašiti Danajaca... naše dugove nema ko da oprašta.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Sve je ovo lepo... ali ipak nisam mirna... ako smo obezbedili finansije van državne kase, onda sam presrećna... ali ako zavisimo od volje psihopate....
uvek se treba plašiti Danajaca... naše dugove nema ko da oprašta.
Deo mene razmislja na isti nacin.
Za kompletnu istinu cekacemo nekoliko decenija, kao i za 27.03.1941, na primer...
Samo sto ce ovog puta umesto Beograda biti bombardovano njegovo predgradje.
Navikli smo da sve lepe vesti primamo sa rezervom i strahom...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
I mene to brine ali sam cuo na od jednog forumasa, da je jedan privatnik dao ozbiljan novac... Sad ima ovde upucenijih od mene, pa da znaju da li je to istina ili nije.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
@JasminaT Normalno da nam je drzava obezbedila novac, nemoj da se pravimo sada(ne mislim na tebe nego uopsteno). Prvo ovo je bolesno pojacanje u smislu CVja i reputacije sto se nikad kod nas (mislim na nas klub) nije radilo, tako da ako nam je budzet dok je Trinkijeri bio 6M, tesko da ce ovaj biti ispod 8-10M (mozda i jace). Postoji mogucnost da su neki sponzori (Pekovic i drugi) i sa strane dopunili kasu, ali ne moze me niko ubediti da tako u Srbiji mozemo da dobijemo vise od 1,5-2M a mislim iskreno da i toliko nije izvodljivo. Mi smo prosle godine imali najgoru sezonu u poslednjih x godina.

S druge strane i da su sponzori uski u klub, usli su uz amin jednog coveka tako da obrni okreni nas drzava izdrzava.

Ono sto mene najvise brine jeste do kad ce ovo trajati, sve je ovo lepo, ja sam ocekivao, mozda ne bas ovakva pojacanja, ali sigurno obezbedjen budzet. Medjutik opet ponavljam nama ceo budzet, znaci 100% zavisi od jednog coveka koji mrzi Partizan tako da ce biti dovoljan jedan potez i da nam ceo projekat propadne kao kula od karata jer zavisimo samo od njega. Posle toga znamo sta sledi, valjanje u blatu sto nikako ne bi voleo da Zeljko dozivi, a obrni okreni ako ovaj ostane na vlasti prilicno je nemoguce izbeci takvu situaciju.

Za mene postoje dva scenarija, ili je pokusao ovim pred izbore da umiri sitaciju (mada ne snam koliko je uspeo jer cu se cigancici mnogo uplasili i zaboravili sta su oni radili evo vec 10 godina za nama) ili je bratko od vodje resio da pokaze silu Covicu (posto valjda postoje nesuglasice izmedju njih). Ja sam ubedjen da iza svega stoji neka politicka igra i zbog svega ovoga ne mogu ni kao covek da se poradujem i sve uzimam sa velikom dozom rezerve.


Da ne bude da mracim samo, ovo iz sportskog ugla je nesto najbolje sto nam se ikad desilo jer ovoliki profesionalizam nikada kod nas nisam video (bilo koji sport). Za znanje je suvisno pricati kad je tu najbolji u istoriji, bolji od niega ne postoji a jos i ima jake emocije preka klubu. Nesto najblize savrsenstvu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.528
Локација
Žrnov
Tolike pare, za trogodišnji projekat, ne može u našim uslovima da da samo jedan privatnik, ma kako jaku firmu da vodi. Ja se nešto nadam da je to neki pool privatnika obezbedio, i da je psiho zapravo dao amin na to - da neće progoniti te firme.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.731
Reaction score
11.173
Локација
.
Cigani su recimo dobijali ozbiljne pare od investitora. Kad dolazi neka strana kompanija, u dogovoru sa vlasti se obezbedi sponzorstvo njima. Imao sam priliku da pričam o tome neke 2017-18 godina sa direktorom jedne jake strane firme, doduše on je sam cigan pa tako da je to sa zadovoljstvom završio. Ta firma im je isplaćivala 350.000e u 12 mesečnih rata, a nisu nigde istakli njihovo ime. Možete da zamislite koliko onda su dobijali od ovih "glavnih" sponzora.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Zaboravih jednu stvar samo,

Zeljka moramo da sacuvamo kako znamo i umemo. Vec je krenula ozbiljna mrznja od pakistanaca, tako da sve ono sto je pricao na konferenciji ce pasti u vodu prvom prilikom. Ocekujem najpogrdnija imena ne samo za njega, skandiranje, piskaranja koja su u fazonu ne moze Zeljko bez budzeta i slicne gluposti sto se nece zavrsiti u hali vec ce se preneti na rat izmedju klubova. Prosto sa tolikom mrznjom nece ovde biti 100%kosarke.

Sad je potrebno da u svakoj situaciji stanemo iza Zeljka jer ocekujem ubrzo saopstenja i placene tekstove da truju.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.528
Локација
Žrnov
Sve je to poznato... iznenađena sam da je samo 350k u pitanju....ja verujem da postoje firme koje su želele nas da sponzorišu, ali nisu smele. ne bih volela da mi budemo sponzorisani po tom principu ucene, kao cigani.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.731
Reaction score
11.173
Локација
.
Pa i nije to malo za nekog manjeg sponzora, imali su takvih bar 10-20 koji su im sponzori ali se ne zna jer nigde nemaju istaknuto ime. Ja verujem da su im ovi "glavni" gurali i preko miliona godišnje
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top