Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Pulpa89

Početnik
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
22
Reaction score
18
Локација
La city
Nezgodan zreb ali sta je tu je moze da se prodje.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Па људи нису одмах сконтали да је Лига Европе скраћена на 8 група што аутоматски доводи до тога да практично имаш два такмичења скоро подједнаке тежине. Лига Европе је квалитетнија за свега пар екипа и то тек тамо од групне фазе, а квалификације за ЛК и ЛЕ су скоро једнако тешке....чак и кад си носиоц, а камо ли кад ниси носиоц. Ово је отприлике однос као некада између Купа Купова и Уефа купа.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa nije kikiriki takmičenje, kvalifikacije za ligu konferencije su jače od kvalifikacija za ligu Evrope ove godine.
U suštini kvalifikacije su iste kao prethodnih sezona za LE al grupna faza biće malo slabija zbog par ekipa iz staze šampiona.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.568
Локација
Planeta Zemlja
Uprava se više potresla oko skandiranja, nego oko dovođenja pojačanja. Ako I dalje nastave tako, nećemo dobro proći.
Svako kolo kvalifikacija i grupe ovog takmičenja nebi bile nikakav problem da mi napravimo tim koji će to takmičenje igrati, a pošto uprava ne želi onda je normalno da strepimo od svakog protivnika u ovom takmičenju. Kao što sam i pre rekao, da se radi kako treba u ovom klubu prolaz grupe u LK bi bilo po obavezno, ništa ispod toga.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Пакао заиста, Стреда па њу уопште прођемо Сочи који итекако озбиљна екипа и вјероватно јача од нас.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.405
Reaction score
28.581
Локација
Novi Sad
Cekajte ljudi, polako bre prvo da prodjemo Slovake a i niko ne garantuje da Soci nece kiksunti protiv tih Azerbejdzanaca! Ajde mi prvo da se skoncetrisemo na Slovake, ispadali smo od konobara! Svim srcem u cetvrtak, da ih kuci razguzimo pa da idemo tamo mirne glave i da onda pocnemo pricati o sledecim tekmama u LK. A u medjuvremenu treba i cigansku crveno belu filijalu iz mog grada otkinuti, meni kao novosadjaninu je najsladja pobeda protiv firmasa, ok derbi, ok sve, ali ovde kad ih ocetkamo u Ns, pa kad krenem da djipam po zapadu sa klincem i da se derem....nema veceg meraka
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.084
Локација
Beograd
Ako prodjemo DAC prolazimo i Soci.
A ako ne prođemo DAC nema šanse da prođemo i Soci.
Što je i logično. :D

Nego...jel može neko da prišapne našoj upravi da umesto što se bave sa verbalnim deliktom VČĆ PDR...bolje da obrate pažnju na to hoće li neka ,,ekipa,, da u četvrtak unosi slike Ratka Mladića ili već tako nekog istorijsko-nacionalno-politički bitnog na JNA, pa će nam (u tom slučaju!) taj četvrtak biti i prvi i poslednji dan ,Evrope, za ovu sezonu, a možda i za nekoliko budućih...

Misli li iko o tome, ili jedino misle o verbalnom deliktu grobarske intelektualne stoke (u prevodu: da niko ne uzvikne VČĆ PDR, jerbo će ondak Veliki Vođa da im svima iz uprave ,,natrlja uši,,)...

Neću sad da budem bezobrazan, pa da pitam, da l bi možda bilo pozitivno pa da na JNA umesto Mladića unosimo slike VČĆ-a, ili onog iz Informera ili odakle već beše i kako se zvaše onaj što vrši ona propagandna ,,ispiranja mozga,, po medijima, pa čak i u svojim kolima dok vozi ono nesrećno maloletno dete...

Al, dobro, neću to da pitam...
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Miladinovic stoper, crnac zadnji vezni, Kristijan Noboa na sredini, Joazinho bivsi najbolji igrac Krasnodara, lijevo krilo. To im čini suštinu tima, jako respektabilni pojedinci, prejak nivo za 3.kolo treceg po redu takmičenje UEFA. Da se ne lažemo, mi nemamo ovakve pojedince, ali to nista ne znači, igraćemo i nadamo se proci ćemo.
Odlučujuća sezona za koeficijent kako klupski, tako nacionalni, a i za zaraditi malo para od uefe, a naša posrana uprava planduje, drka kurac, pise ogavna saopštenja. Ološ partijsko-udbaska. Da je sreće ako ne prodjemo Slovake ili Ruse, da budu isto veče na stadionu linčovani. Vucelic valjda ne bi pretekao ovog puta kao koronu, komunjara raspala.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa ja realno mislim da smo mi jači od Rusa i Slovaka.Ali moraju da igraju naši najbolji igrači, koji su fizički sposobni da iznesu duel, nikako vegani.
Od toga će dosta da zavisi.Vidim da je Rusima otišo napadač a da su zadnjeg veznog iz Meca lepo platitli.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
750
Reaction score
2.694
Локација
Banja Luka
Dobro je da im liga nije još počela
 

Прилози

  • Screenshot_20210719-152949_Rezultati.jpg
    Screenshot_20210719-152949_Rezultati.jpg
    309,7 KB · Прегледа: 92

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.273
Reaction score
15.126
Локација
U pizdi materini
Ruje kao i turci imaju dobre pojedince ali kad nisu u ritmu itekako se može igrati sa njima. Ovako kljakavi imamo 60% za pobedu. Prvo ovi slovački mađari pa ostalo.

Možda sad dovedu bonbe da nas osnaže... Znam i ja da neće, pas mater. Ako na JNA ne čujem uprava napolje neka se nose svi skupa .
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.992
Reaction score
11.710
Локација
JNA
Kakvi smo mi baksuzi, al ono najgori mogući jebote... Ako postoji i promil šanse da se nešto desi što ne valja, desiće se... I tako ceo jebeni život. Ali ajde, od pisanja i kukanja nema ništa, verujem u Stanoja i u momke. Prvo DAC, pa Voša, pa opet DAC, pa ako prođemo onda ćemo pričati o Sočiju.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Статус
Затворена за писање одговора.
Top