Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.408
Reaction score
11.537
Локација
Beograd
Lagana pobeda uz na sreću lakšu povredu Moora.Madar bez samopouzdanja u napadu,u odbrani osica. Ali na +25:
"Šta je bilo, jel radiš pop aut na treningu, koji kurac sada radiš, dozovite se pameti malo."
Kod Željka nema opuštanja ni na sekund i to je ono što će iz svih ovih igrača na kraju i izvući maksimum.
Raduje rezultat i minutaža igrača.Da je trebalo +40 bilo bi,ali nismo cigani.
 

Alejandroo

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
39
Reaction score
129
Локација
Novi Sad
Nekako mi je najveci utisak, dobro je, ali MORA bolje. Ostaje mi neki takav utisak posle svih dosadasnjih utakmica. Vidno je da odbranu igramo dobro, i da su svi igraci fokusirani i da se trude da pokriju svoje igrace, i sto je za najvecu pohvalu, pokrivaju veliki nedostatak centra. Jedno veliko BRAVO zbog toga! Medjutim, takodje je vidna i neuigranost u napadu, i jos uvek privikavanje na Zeljkov kompleksan sistem. Ostaje nada da ce se sve to ispeglati kako vreme protiče. Najvise se to vidi kod Madara, koji se jos uvek pronalazi u svemu tome, i gde napad bukvalno stane kad je on u igri, pa umesto njega Moore izgleda kao prvi plej, jer je iskusniji i brze se prilagodio. Smajli, brat moj, nemam reci... Vidno je odstupao kvalitetom na danasnjoj utakmici, Leday i Panter takodje. Pohvale za Radeta, jedino brine Avramovic, jer su po mom misljenju svi tu negde po ocekivanjima osim njega.
Idemo dalje, sledeci vikend jedan veliki test Cibona!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jos jedna pobeda za 3-0 na startu ove lige. Dobili jesmo ubedljivo a moglo je jos ubedljivije ali opet nam treba jos vremena da dodjemo da one prave igre koju svi ocekujemo i koja ce biti kada najvise bude trebalo. Naravno fali nam startna petica tako da to i dalje cekamo. Zanimljivo, hrvatski komentator na Areni je rekao u jednom momentu kako se ocekuje povratak Mozlija.

Statisticki ovako stoje stvari. Sut za dva poena 68,8 % (22/32), za tri 33,3 % (7/21) i bacanja 73,7 % (14/19). Dakle, nije nas bas isao sut u ovom mecu. Nadskakali smo gostujucu ekipu (39:30), bolje asistirali od njih (18:14) ali smo zato izgubili mnogo vise lopti (mi cak 21 a oni 11).

Sto se igraca tice... Predvodila nas cetvorica igraca veceras, to su Smailagic (13 poena + 5 skokova, za dva 4/4, za tri 1/1, bacanja 2/2 u sutu bez promasaja), potom Panter (12 poena + 5 skokova + 4 asistencije, za dva 2/3, za tri 2/4, bacanja 2/2 ali izgubio i 3 lopte), zatim Trifunovic (10 poena, za dva 1/2, za tri 2/2, bacanja 2/2) i Zagorac (8 poena + 6 skokova, za dva 2/4, za tri 1/3, bacanja 1/2), solidni su bili Ledej (6 poena + 4 skoka + 2 blokade, za dva 2/3, bacanja 2/2), Avramovic (7 poena + 5 asistencija, za dva 3/4, za tri 0/3, bacanja 1/1 ali i izgubio 4 lopte) i Dangubic (7 poena, za dva 1/1, za tri 1/3, bacanja 2/2) pa i Miletic ok rola (5 poena + 5 skokova, za dva 2/2, za tri 0/1, bacanja 1/2), upisao se i Koprivica (3 poena, za dva 1/2, bacanja 1/2) i Mur (6 poena, za dva 3/3, za tri 0/2) a najlosiji danas bio je Madar (2 poena + 4 skoka, za dva 1/4, za tri 0/2, bacanja 0/2 pa cak 5 izgubljenih lopti i minus indeks). Glas nije ni ulazio u igru zbog povrede oka a Kuruc ipak nije bio u konkurenciji za danasnji mec.

Pobedjujemo ali igra nam jos nije na nivou na kome treba da bude. Ipak sezona je tek pocela, mi se jos uigravamo kroz te utakmice i cekamo tog prvog centra. Bice bolje sve, tu je Zeljko. Ono sto nije dobro je povreda Mura. Nadam se da nece dugo odsustvovati ali tek cemo videti kada stignu informacije. Takodje, Madar ne igra dobro od kad je krenula sezona... imao je nekoliko dobrih pripremnih meceva i poeni i asistencije ali za sad je los. Ocekujem da ce krenuti da igra onako kako zna. Sledi nam klasik u sledecem kolu i derbi sa takodje neporazenom Cibonom u Zagrebu sledeceg petka. Pravi ispit da vidimo gde smo a nakon toga krece i Evrokup i sve vise utakmica u narednom periodu.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
420
Reaction score
2.748
Локација
Beograd
Lepo veče u Areni i osrednji kvalitet igre. Al brat bratu bilo je borne i to je meni dovoljno da uživam.
Zagor predobar u odbrani. Toliko.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Šteta za Mura, nadam se da nije opasno... Sve drugo je malo jači trening. Premalo je večeras bilo uključeno u ovu pobedu. Previše izgubljenih lopti...

Biće dobro, mora bolje. Na kraju, da pohvalim Trifu, svaka čast!
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
995
Reaction score
2.049
Локација
BGD
Fali nam cvrstina u reketu, gradjenje i mnogo bolji skok na obe strane... Svaka cast na pobedi svakako.

Za neke ozbiljne domete moramo biti bolji.

Idemo dalje.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.115
Reaction score
5.458
Локација
Beograd
Bravo za Trifunovića i Pantera večeras. Iz nužde isforsiran eksperiment sa Smailagićem na 5 može ispasti super jer onda sjajno pokrivamo sve na terenu van reketa. Nadam se da će neko iz NBA da se zajebe i otpusti visokog igrača koji je pre svega grmalj. Treba nam. Miletić koristi svoje šanse lepo a Balšu ćemo dugo čekati još.

Nadam se da povreda Mura nije ozbiljna jer nije izgledalo naivno uopšte, nadam se i nekoj informaciji o Mozliju jer on najviše fali.

Željko koji ne spušta ozbiljnost ni na +25 je dovoljno da budem srećan kao dete s lizalicom. Strpljenje i biće to taman, ne sumnjam.

Bravo za rukometaše i celo JSD danas, maksimalan učinak!
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.050
Reaction score
4.736
Локација
Nomad
Moguce je da ce Zeljko u narednim utakmicama drugacije rasporediti minutazu izmedju Miletica i Koprivice. Rekao bih da Miletic ima mnogo vise samopouzdanja u 9dnosu na Koprivicu.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Ali Zeljkova zahvalnost na ovacije navijaca pri njegovom ulasku. Posle toliko trofeja i godina rada, covek je ostao maksimalno skroman. Meni je najvaznije da se on vratio u Partizan, jer je znam da prsti od Grobarstine, a za ostalo se ne brinem. Ko moze da bude nespokojan, nakon sto vidi da Zoc pizdi dok vodimo plus 30? Mozda je i glupo stalno isticati sta znaci Zeljkov povratak, ali ja cu mu za taj potez biti vecno zahvalan. Dosli trofeji ili ne, meni je najvazniji da se kult Partizana odrzi. A bolja osoba za tako nesto od Zeljka, jebene legende, ne postoji. Voleo bih da ga jednom sretnem u nekoj kafani, da mu obrcem ture celo vece, pa da barem tako izrazim svoju zahvalnost :D.

Parni valjak trese, lupa, udara.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Lagana pobeda sa 70% snage, ali pored toga meni je utisak veceri time out na 25 razlike kad se Zeljko razdere.

Zli jezici ce reci da je to omalovazanje protivnika da se gazi sto vise ili kompleksi da se dokazes koliko si jak, dok oni koji malo bolje poznaju kosarku znaju da se na uslovno receno malim utakmicama(bez zelje da ikog ponizavam ili smatram slabim) i pri takvim rezultatima gradi samopouzdanje za neizvezne zavrsnice i potencijalne pobede u nekim bitnijim utakmicama.

Idemo dalje polako se zahutava, Cibona je sledeca i bice tesko (nije fraza) dobro su poceli sezonu bas kao i mi s'toga treba biti oprezan i pametno dobiti utakmicu.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.751
Reaction score
9.500
Moguce je da ce Zeljko u narednim utakmicama drugacije rasporediti minutazu izmedju Miletica i Koprivice. Rekao bih da Miletic ima mnogo vise samopouzdanja u 9dnosu na Koprivicu.
Ne bih se kladio, posto igra losiju odbranu, iako Koprivica ponekad ,,klinacki'' ispadne, a usput je Koprivica 70 posto jaci, iako je mladji. Vise skokova smo dopustili jer izguraju Miletica. Pored toga, Koprivica moze napredovati, a Miletic ne mnogo. Cilj je i dalje, pretpostavljam, prvi centar. Koprivica drugi, a Miletic ne dao Bog povreda + zavrsnice utakmica ovog tipa.
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
438
Reaction score
1.717
Локација
Ohio
Nisam stigao da ispratim, zanima me kakve je bila poseta. Teramo dalje I drago mi je, kao sto Mvp brat rece da je povreda Moor, ipak lakse prirode.
 

Broz24

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
49
Reaction score
145
Локација
Niš
Nisam stigao da ispratim, zanima me kakve je bila poseta. Teramo dalje I drago mi je, kao sto Mvp brat rece da je povreda Moor, ipak lakse prirode.
Poseta je bila sramotna... Možda 4000 ljudi... U prvoj Željko oj utakmici zvaničnoj u BG??? Sram nas bilo... Ja u mojih 40 možda bolje vidim veličinu cele priče i možda imam više poštovanja prema liku i delu ovog čoveka... Potegao sam iz Niša, imam pretplatnu, za bus dao 2000, za ostale troškove još toliko (taksi, klopa, kafa), proveo 14 sati van kuće... Zašto??? Da bih ispoštovao ovaj tim, da bih dao podršku... A vama drugari, iz Beograda, jedan veliki minus... Sram vas bilo... Jel bilo mnogo 600 dinara za kartu da date??? Jel mnogo kiša padala, pa ste se uplašili da ne pokisnete, da ne nazebete??? Kakvo razočaranje...
 

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
60
Reaction score
315
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Cestitke na pobedi i Zeljkov zvanicni prvenac u svojoj kuci.
Smajli je iz enbieja doneo ono najjednostavnije, ne komplikuj-zakucaj, uvek kada si u mogucnosti. Moj je utisak da nam je napad bio tecniji u pripremnim utakmicama, mozda zato sto je Madar bas usporen i ukocen u razmisljanjima. Za jednog pleja, mora da se ubrza, makar u donosenju odluka. Vidi se da Zeljko posebno veruje u njega, nekako je blazi u ophodjenju s njim, posebno posle Madarovih gresaka. Ni Aleksa bas ne pomaze na pleju, u donosenju odluka lici mi kao da se prethodne sezone druzio sa Zagorcem i Dangubicem. Mozda je kod njega problem sto do sada nije igrao u velikom klubu poput Partizana. Ocekujem da bude puno bolji, ima status reprezentativca.
Ostali igraci su bili solidni, taman toliko za jednu rutinsku pobedu.
Cim je hr komentator spomenuo povratak Mozlija, mora da je tu informaciju negde u kosarkaskim krugovima cuo, bilo bi top da se ista ispostavi tacnom. Kada ce vec jednom ta seca knezova u NBA, da odjednom dobijemo dva igraca na petici, polako da zagrevamo masinu.
Ovaj gostujuci centar sa egzoticnim prezimenom moze da bude interesantan kamen za brusenje. Neko je letos ovde na forumu plasirao rumore da ce kod nas, ali smo ga mi aklamativno odbacili zbog "nauke" o prezimenima.
Poseta solidna, uprkos losem vremenu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top